Стига ми радостта, че ти си мина по реда.Set написа:И теб ще те правят модератор(ка):blum:
Да бучим или...
Начи не трябва ногу напън, за да се дооформи идеята и да се пусне в "Предложения"Semiramis написа:30-40 хард версияholi_day написа:Май е време за форум с подфорумчета.БоЕВ написа:И кво се разбрахме?:-)
Ше си праиме квот си искаме и ше дрискаме у сека тема, а после като се усмърди Магот и Питката ще ни забършат дупенцата. И така подсушени ще продължим да си гукаме по олигофренски щастливи и ще точим сладострастни лиги след всяка дума с двуяко значение.
ОК - глас народен, глас Божи!![]()
30-40 все същите
30-40 остарели, мъ непомъдрели
30-40 вдетинели
30-40 софт-уважителен
по-ясно ще бъде
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
ми..аз изхождам от това, че трудно се самоопределямеholi_day написа: Начи не трябва ногу напън, за да се дооформи идеята и да се пусне в "Предложения"
пък говорим с по-ясна цел меко/твърдо..някак...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Житената Питка
- BOFH
Забрави че след обърсването на дупенцата, ония течащите лиги опръскват точно бършещите, че инак не е кефчеБоЕВ написа:И кво се разбрахме?:-)
Ше си праиме квот си искаме и ше дрискаме у сека тема, а после като се усмърди Магот и Питката ще ни забършат дупенцата. И така подсушени ще продължим да си гукаме по олигофренски щастливи и ще точим сладострастни лиги след всяка дума с двуяко значение.
ОК - глас народен, глас Божи!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Това си помислих преди малко, че голяма война шъ съ води точно за това - кой къф е и за къде е.Semiramis написа:ми..аз изхождам от това, че трудно се самоопределяме
Друг вариант - да чакаме вятърът, дет разнася боклуци, да поутихне?
Последно промяна от holi_day на 19.06.08, 16:34, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Ми пак не си прав. Казах вече, че няма да говоря с теб или за теб, ако ти не говориш с мен или за мен. Аз кво съм виновен, че ти не четеш и продължаваш да ме споменаваш!Dark Angel написа:виж, спри се да му се не видиКапинчо написа: Дарки, тук не си права. Това беше толкоз прозрачна шега, че не твоето дете ами и Прокопи щеше да я разбере. Айде не манипулирай хората тук.
Аз казах вече де. Само дозчиствам нещата, щото може и да съм гаден но не съм идиот.
ако ти четеш всяка една тема подробно с точките и запетайките, то не всеки има товето време
и нещата станаха грозни
просто престани да му се не види
толкова ли ти е трудно
кво ти манипулиране бе, мамка му как ме е яд на тебе
тая голяма уста дето си я отворил Дарки та Дарки, аре стига
забрави, гледай що народ има тук, просто не ме споменавай
баси неразбрания човек си
- Житената Питка
- BOFH
Тва щото обещах уфициялно вече да не ми пука. Мда. След като мен ме изшибаха всички щот съм била недемократична и все още ми пукашеЖитената Питка написа: Не бе, нищо не си разбрал. Значи - само аз ще трия и модерирам и след всяко мое сволеволие ще правим по няколко теми да ми пишете къф съм недемократичен. Един вид москитото и ауспуха ме държат а вие ме шибате публично за наглостта.
Аз така си го представям поне де...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Няма не искам както се разбрахме.holi_day написа:Стига ми да съм си в простолюдието, Вожде Винету.Set написа:Ти кат станеш шефче...
Щъркелите са пощальони само в клуб 1-10
В по-горните категории е от Всевишния
Последно промяна от Set на 19.06.08, 15:54, променено общо 1 път.
Memento mori.
Чак такъв анализатор на... въздушните течения не съм. Трябва да си попадал във вихъра, само с наблюдение - не става.Житената Питка написа:Не става... щото същия вятър носи и сперма, някои ще заченат...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- сър Айвънхоу
моля-моля! да си имаме уважението! аз такива мерзки неща не съм правил!maggot написа:След като мен ме изшибаха всички
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Един повече, един по-малко... кой ги брои при караминьол?Марвин написа: моля-моля! да си имаме уважението! аз такива мерзки неща не съм правил!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
Капинчо, ти си верно драка....
като селските тетки дето не мож им затвориш устата
трябва да е тяхна последната дума иначе сън не ги хваща нощем
нямам думи.....
сите тез жени дето мрат за теб - що ги не водиш на кафе вместо да дебнеш нон-стоп из форума и да пишеш и пишеш и пишеш......
сите тез жени дето плачат нощем щото не са се омъжили за теб - ми пусни си кю, ми приказвайте си
не съм права..... кво означава не съм права
колко пъти писах, че не искам да ми пишеш
говедо си безподобно
нямам думи.....
сите тез жени дето мрат за теб - що ги не водиш на кафе вместо да дебнеш нон-стоп из форума и да пишеш и пишеш и пишеш......
сите тез жени дето плачат нощем щото не са се омъжили за теб - ми пусни си кю, ми приказвайте си
говедо си безподобно
- сър Айвънхоу
ми аз, бре! щот таковата... ни съм са "облажил"... и протестирам!maggot написа:Един повече, един по-малко... кой ги брои при караминьол?Марвин написа: моля-моля! да си имаме уважението! аз такива мерзки неща не съм правил!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Dark Angel написа:Капинчо, ти си верно драка....
нямам думи.....
говедо си безподобно
не, може да се редуваме на пангараholi_day написа:Това си помислих преди малко, че голяма война шъ съ води точно за това - кой къф е и за къде е.Semiramis написа:ми..аз изхождам от това, че трудно се самоопределяме
Друг вариант - да чакаме вятърът, дет разнася боклуци, да поотихне?
един път модераторите - един път виновните пишещи.
демокрация ... с елементи на разсъждение.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Dark Angel
Е, изпусна влака, ко да прайм.Марвин написа: ми аз, бре! щот таковата... ни съм са "облажил"... и протестирам!
Мен вечи ми не пука, нал тъй?
Ма си имаш Питка насреща
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Жалко за няколкото смислени теми напоследък. Човек му се отщява и по тях да напише два реда.Set написа:Аде спрете са банда.
И аз нося отговорност за лигавините.
Ще млъквам.
Едва ли клубното настроение е САМО твоя заслуга.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.maggot написа:Тва щото обещах уфициялно вече да не ми пука. Мда. След като мен ме изшибаха всички щот съм била недемократична и все още ми пукашеЖитената Питка написа: Не бе, нищо не си разбрал. Значи - само аз ще трия и модерирам и след всяко мое сволеволие ще правим по няколко теми да ми пишете къф съм недемократичен. Един вид москитото и ауспуха ме държат а вие ме шибате публично за наглостта.
Карай, лаф да става, нали за това сме се събрали!
- Глас в пустиня
Ще има да поча-а-а-а-акаш!Dark Angel написа:сега съм много навита да има модериранеЖитената Питка написа:Не става... щото същия вятър носи и сперма, някои ще заченат...holi_day написа:Друг вариант - да чакаме вятърът, дет разнася боклуци, да поотихне?
преди не бях
ще поспра да пиша тук, отвратително е
и ще чакам да вкарате ред
приятно
То стана като ухапано от комар-holi_day написа:Жалко за няколкото смислени теми напоследък. Човек му се отщява и по тях да напише два реда.Set написа:Аде спрете са банда.
И аз нося отговорност за лигавините.
Ще млъквам.
Едва ли клубното настроение е САМО твоя заслуга.
колкото повече чешеш - повече сърби.
БоЕВ, актуално е в цинизми да се "облича" всичко.БоЕВ написа:Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.maggot написа:Тва щото обещах уфициялно вече да не ми пука. Мда. След като мен ме изшибаха всички щот съм била недемократична и все още ми пукашеЖитената Питка написа: Не бе, нищо не си разбрал. Значи - само аз ще трия и модерирам и след всяко мое сволеволие ще правим по няколко теми да ми пишете къф съм недемократичен. Един вид москитото и ауспуха ме държат а вие ме шибате публично за наглостта.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Боев, пак се правиш на герой. Ние да не сме идиоти. Защо така си мислиш? Защо изобщо правиш предположения, съдиш и размахваш пръст? Нещата не са толкова прости, те са значително по-прости. Мда.БоЕВ написа: Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.
Не тургам никъде икони, да не помислиш, че се лигавя нещо. Ша ривеш да съм лигава после. И вопще спрямо теб ще придобия най-деловия и хладен възможен изказ. Спецялно за теб. Сериозно.
поправям, че нещо съм омотала -Амаранта написа:То стана като ухапано от комар-
колкото повече чешеш - повече сърби.
гледката на тия отоци не ми харесва. А на кого му допада?
Може да се промени.
Като се даде тон и започва едно хорово квакане...
Последно промяна от holi_day на 19.06.08, 16:18, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
А как са нещата, верче? Разкажи как ги виждаш ти?vyara написа:Боев, пак се правиш на герой. Ние да не сме идиоти. Защо така си мислиш? Защо изобщо правиш предположения, съдиш и размахваш пръст? Нещата не са толкова прости, те са значително по-прости. Мда.БоЕВ написа: Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.
Не тургам никъде икони, да не помислиш, че се лигавя нещо. Ша ривеш да съм лигава после. И вопще спрямо теб ще придобия най-деловия и хладен възможен изказ. Спецялно за теб. Сериозно.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Тва като забележка ли да го приема или като пояснение?!:lol:holi_day написа:БоЕВ, актуално е в цинизми да се "облича" всичко.БоЕВ написа:Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.maggot написа:Тва щото обещах уфициялно вече да не ми пука. Мда. След като мен ме изшибаха всички щот съм била недемократична и все още ми пукашеЖитената Питка написа: Не бе, нищо не си разбрал. Значи - само аз ще трия и модерирам и след всяко мое сволеволие ще правим по няколко теми да ми пишете къф съм недемократичен. Един вид москитото и ауспуха ме държат а вие ме шибате публично за наглостта.
Щото ако става дума за цинизми, по трудовашките обекти съм се специализирал така, че, ако започна, цяла бригада сточногаровски докери ще се изчервят и под езиците.
Много, много неща ми се губят и тая тема е само повод да се изокам още веднъж и отново.
Той от преди още бучи, че лигаво му било. Аз му предложих да ходи в сериозен форум да си говори сериозни работи със сериозни хора. Той иска тук всички да са като него. Ми няма да стане.holi_day написа:А как са нещата, верче? Разкажи как ги виждаш ти?vyara написа:Боев, пак се правиш на герой. Ние да не сме идиоти. Защо така си мислиш? Защо изобщо правиш предположения, съдиш и размахваш пръст? Нещата не са толкова прости, те са значително по-прости. Мда.БоЕВ написа: Тва е щот ти поведе хорото. Сиреч беше първа, сега е со кротце, со благо, на следващата заключена тема на никой няма да му направи впечетление.
Иначе за работите напоследък какво да кажа, ти сама виждаш.
Споделям въздишката си.БоЕВ написа:Тва като забележка ли да го приема или като пояснение?!:lol:holi_day написа:БоЕВ, актуално е в цинизми да се "облича" всичко.
Щото ако става дума за цинизми, по трудовашките обекти съм се специализирал така, че, ако започна, цяла бригада сточногаровски докери ще се изчервят и под езиците.
Много, много неща ми се губят и тая тема е само повод да се изокам още веднъж и отново.
Разбирам те. Може би по-лесно можеш да възприемеш всичко това дори без да го одобряваш...
Не трябвало да се говори високопарно и превзето, но пък и така...
Но представи си ме мен, която в живота си не съм употребила и дума, която обикновено се пише, за да не в разрез с добрия тон, със звездички.
Ф.Песоа
Ф.Песоа