Да бучим или...
- Глас в пустиня
Да бучим или...
Да бучим или да не бучим - тва е въпросът!:roll:
За има-няма месец втора заключена тема. Толко ли сме зле че се налага активна намеса, още повече, че преди това има и изтрита. Замълчах, ама отвътре ме яде.
И нямаше ли да е по-добре както помоли Къпина да бъде изтрита, та да не боде в очи. И всъщност ей така, както поминуваме в шеги и закачки, не е ли по-добре да мислим малко повече преди да пишем, та да не се налагат крути действия...Те такива са в момента душевните ми терзания, нещо не ми се иска да става така...
Никак, ама никак не ми се иска да съм на мястото на ЖП.
Баси, май започнахме да се уливаме.
Тъжно!
За има-няма месец втора заключена тема. Толко ли сме зле че се налага активна намеса, още повече, че преди това има и изтрита. Замълчах, ама отвътре ме яде.
И нямаше ли да е по-добре както помоли Къпина да бъде изтрита, та да не боде в очи. И всъщност ей така, както поминуваме в шеги и закачки, не е ли по-добре да мислим малко повече преди да пишем, та да не се налагат крути действия...Те такива са в момента душевните ми терзания, нещо не ми се иска да става така...
Никак, ама никак не ми се иска да съм на мястото на ЖП.
Баси, май започнахме да се уливаме.
Тъжно!
- Глас в пустиня
- Житената Питка
- BOFH
Re: Да бучим или...
Аз ги заключвам. Ако ти обясня ще трябва да заключа и тази.БоЕВ написа:...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Боев, първата тема е отключена. Ще се отключи и друга.
За казуса Чв / Зв. е воайорско точно да четем, а да не пишем е ... същото.
И т.н.
Принципи-принципи, ама има и други неща.
За казуса Чв / Зв. е воайорско точно да четем, а да не пишем е ... същото.
И т.н.
Принципи-принципи, ама има и други неща.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
Житената Питка написа:Ако ти обясня ще трябва да заключа и тази.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Когато някои хора нямат спирачки и се уливат повече от необходимото, така става. Нека да е за назидание на всички, макар че като гледам как се развиват нещата не помага, дори и заключването на теми.
Оказа се, че свободията и словоблудството са по-важни от всякакви морални ценности, по-важни дори от собственото достойнство.
Питката от много време мърмори, че този форум е заприличал на бунище и има нужда от модератор, ама и двамата с Рем-а се опъваме. Но като гледам май ще излезе прав. За жалост
Оказа се, че свободията и словоблудството са по-важни от всякакви морални ценности, по-важни дори от собственото достойнство.
Питката от много време мърмори, че този форум е заприличал на бунище и има нужда от модератор, ама и двамата с Рем-а се опъваме. Но като гледам май ще излезе прав. За жалост
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
"другарския съд" после не е по-красив. и млъквам.
- сър Айвънхоу
Dark Angel написа:Боев, дишай спокойно бе човек
неспособни сме явно
оплескани са нещата
сега и при мен вървят към оплескване заради на Капинчо мерака да си пише с всеки
та така
то ми стана тегаво и за писане, и за четене
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
мисля, че не е само майтап...maggot написа:Не винаги е хубаво нещата да се обръщат на майтап :)bead_ написа: нищо, нищо... вие си се опъвайте
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
искрено се съмнявам, че точо Маготича ще банне точно такова изказване!bead_ написа:е, важното е, че се усмихваш... можеше и да ме баннешmaggot написа:Не винаги е хубаво нещата да се обръщат на майтап :)bead_ написа: нищо, нищо... вие си се опъвайте
П.П. не подлизуря - това за сведение на някои...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
да ти кажа съвсем е прав Ж.Питкаmaggot написа:Когато някои хора нямат спирачки и се уливат повече от необходимото, така става. Нека да е за назидание на всички, макар че като гледам как се развиват нещата не помага, дори и заключването на теми.
ама съвсем
мястото става все по-гадно за мен
мисля си, дали пък не е в мен причината
ох не зная
поне си имам премного работа и ме тормозят други проблеми
- сър Айвънхоу
Маготиииич: мрън-мрън-мрън!maggot написа:Преди теб има доста на редичката - шъ чакаш!
П.П. извинявай, ама... не се стърпях просто...
толкова рядко се появявате с Питката, че ви се радвам сега, като малко пале...
Bella Ciao
Bella Ciao
ДзевдзекМарвин написа:Маготиииич: мрън-мрън-мрън!
П.П. извинявай, ама... не се стърпях просто...
толкова рядко се появявате с Питката, че ви се радвам сега, като малко пале...
Толкоз е натопорчено напоследък при нас, че едвам имаме сили да се пльоснем на диванчето вечер
Влизам само когато кюто ми полудее от съобщения, а напоследък се случва начесто
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
е, аз си признавам, че не съм те тормозил на кю, нито Питката...maggot написа:Влизам само когато кюто ми полудее от съобщения, а напоследък се случва начесто
мисля, че съм достатъчно голям, за да търся помощ от "класната" (тук не искам да те "въздигам" на класна, ама някой явно за такава те имат, щом те тормозят...)
П.П. айде, като се поосвободите, вземете та кажете, за да направим една яка (с)бирка...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Точно!maggot написа:Когато някои хора нямат спирачки и се уливат повече от необходимото, така става. Нека да е за назидание на всички, макар че като гледам как се развиват нещата не помага, дори и заключването на теми.
Ела зло, че без тебе по-зло.
Разбирам позицията на Питката, Семи и позицията на другите дено вземат отношение - ситуацията е диликатна. Но веднъж, дваж...става система...неоходимоли е питам пак, ей така за менеси...
Стремежът мойта реплика да е отгоре и да блесна с остроумие май води до омагьосан кръг, безумна въртележка в която се въртим от известно време...
Е, опитах ис мълчание и със словоблудства, за напред ще се придържам към добрият стар нет етикет, пък каквото ще да става, от мене толко и по тая и по друга теми.
Лек и успешен ден на сички - гасим тока за сега.
- Dark Angel
vyara написа:Ако четяхме само ние без децата ни, например, аз съм за. Твърдо. Някои неща трябва да избухнат, да се пречисти въздуха от напрежението, но.... не сме само ние. Това е.Quid написа:аз съм против квато и да е цензура за квото и да е от когото и да е
а децата що четат тук
има си форуми за деца
едва ли подобни форуми са за дечица
както ни е не четеме у детски форуми така и децата нямат работа тук
тва че някой деца са тук ми ограничава свободата на пцуене и съм репресиран мноооо по този начин
и кой решава кво да се пречисти и как?
може пък на други да не им харесва пречистеното
отваряш дадена тема и ако те кефи четеш
ако не те кефи не четеш
кво толкова
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
незнам как е при Дарки, ама от известно време, преди да отговоря на ... хм... един определен клубар, трия по няколко пъти, за да не съм много груб...bead_ написа:ти сериозно ли?Dark Angel написа:
да мислят повече преди да пишат
все пак... демокрацията изисква някои ограничения на собствената свобода, за да не се "взриви" обществото... инак става анархия... а това е.. хм...
П.П. Лейди Почти от рода на Безобидните, знам Вашето отношени към ограниченията... уважавам мнението Ви, но...
Bella Ciao
Bella Ciao
доста консервирано го давашDark Angel написа:и проблеми.....
ядосана съм, щото хората нямат мярка
щото не разбират от дума
щото се скапва нещо хубаво
нека има цензура
може би това ще накара някои хора да мислят повече преди да пишат
Боев, ами по тази логика говориш на Чавето и Звеневия, значи.
айде опитай пък да видим.
предните скандали Дарк/Ънноун/Аз/ Капинчо/Сет и ... пропуснах няколко по-остри клубари ....са затихвали след избухване.
Изборът е да чакаме взривната вълна или да се вземат мерки.
Обаче ако решим да гледаме и тоя цирк после да няма кой беше на вениталатора. Щото ще сме всички.

предните скандали Дарк/Ънноун/Аз/ Капинчо/Сет и ... пропуснах няколко по-остри клубари ....са затихвали след избухване.
Обаче ако решим да гледаме и тоя цирк после да няма кой беше на вениталатора. Щото ще сме всички.
Последно промяна от Semiramis на 19.06.08, 14:08, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
абсолютно съгласен!!!Quid написа:а децата що четат тук
има си форуми за деца
едва ли подобни форуми са за дечица
както ни е не четеме у детски форуми така и децата нямат работа тук
тва че някой деца са тук ми ограничава свободата на пцуене и съм репресиран мноооо по този начин
и кой решава кво да се пречисти и как?
може пък на други да не им харесва пречистеното
отваряш дадена тема и ако те кефи четеш
ако не те кефи не четеш
кво толкова
Bella Ciao
Bella Ciao
добре деSemiramis написа:Боев, ами по тази логика говориш на Чавето и Звеневия, значи.
едни гледат цирк а други не
защо да се отнема правото на хората да гледат квото си искат?
Ахам, забелязяла съм,Марвин написа:
незнам как е при Дарки, ама от известно време, преди да отговоря на ... хм... един определен клубар, трия по няколко пъти, за да не съм много груб...
все пак... демокрацията изисква някои ограничения на собствената свобода, за да не се "взриви" обществото... инак става анархия... а това е.. хм...
П.П. Лейди Почти от рода на Безобидните, знам Вашето отношени към ограниченията... уважавам мнението Ви, но...
че който трудно контролира себе си,
по- му се иска да има контрол за всички.
За мен липсата на цензура е едно от най-хубавите неща в този клуб.