sreshtu Mnemozina?!latrevw написа:в преднамерено грубо поведение на неподходящо мястоSet написа: А в кво ме обвиняваш
Всъщност
tq ot styklo li e neshto ili...?
виждам нещастните ти напъни да влезеш в тематаdoktorka написа: sreshtu Mnemozina?!
:rotfl24::rotfl24:
tq ot styklo li e neshto ili...?
Амаранта написа:Е тука има ли такива, дето толерират простотията?!:shocked:Sssssssssssssssss написа:
не той.
толерирането на простотията ни разпада.
Друго е в големи размери.Sssssssssssssssss написа: простотията в особено големи размери.
точно така мисля.
esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
Ако се разпаднем ти ще си виновен, а ние ще сме чисти, като сълзи.
Жертви на простотията....
Таз па отмъщение я тресеpocti_bezobidna написа:Не мога да прочета цялата тема.
Но - не разбирам изначалния въпрос.
Не разбирам и какво толкова има в думата "всъщност", че сет я повтаря при всеки пост.
Но - също като Латерв, намиран поведението му за преднамерено грубо, целящо да уязви - не само Мнемо, но и други хора.
Сет го нямаше в този клуб много дълго време. Завръща се с грам и трясък, обиден от нещо си, на някого си - не съм в час с историята и не искам и да я знам. Но това, че се е засегнал лично от някого си се отразява на клуба.
Което пък вече е проява на тотално неуважение към всички останали.
Както и да е.
Може би и аз трябва да си вземе клубен отпуск докато на Сет му мине и се счете отсмъстен. Щото вече започвам да изпитвам нежелание да влизам.
Охоооо, ще се жертвам викаш.Мнемозина написа:esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
Първо, никой не говори за разпадане.
Второ, по този начин изкарваш Сет жертва на форума.
То не че е съвсем невярно, но причината си е единствено у него...
Ква жертва съм беesti написа:Да, Сет в известен смисъл е жертва на форума.Мнемозина написа:
А това за причини е в сила за всеки.
Каквито и оплаквания да има.
И други работи ме тресат.Set написа:Таз па отмъщение я тресеpocti_bezobidna написа:Не мога да прочета цялата тема.
Но - не разбирам изначалния въпрос.
Не разбирам и какво толкова има в думата "всъщност", че сет я повтаря при всеки пост.
Но - също като Латерв, намиран поведението му за преднамерено грубо, целящо да уязви - не само Мнемо, но и други хора.
Сет го нямаше в този клуб много дълго време. Завръща се с грам и трясък, обиден от нещо си, на някого си - не съм в час с историята и не искам и да я знам. Но това, че се е засегнал лично от някого си се отразява на клуба.
Което пък вече е проява на тотално неуважение към всички останали.
Както и да е.
Може би и аз трябва да си вземе клубен отпуск докато на Сет му мине и се счете отсмъстен. Щото вече започвам да изпитвам нежелание да влизам.
Алоу нимфите
Всъщност
И какво те възмущава тогава в различните реакции?esti написа:Да, Сет в известен смисъл е жертва на форума.Мнемозина написа:
Аз не мисля, че е жертва на форума.Мнемозина написа:esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
Не бе, вече си се жертвал, така излиза. И ако е било с мен, не съм забелязала, прощавай.Set написа:Охоооо, ще се жертвам викаш.Мнемозина написа: Първо, никой не говори за разпадане.
Ама с теб ли
Не си мой тип, ама щом е за жертва
Всъщност
Може ли първо да си изясните двамата тоз въпроЗ.Set написа:Ква жертва съм беesti написа: Да, Сет в известен смисъл е жертва на форума.
Аз съм диригента на културната революция
Всъщност
Въпрос на чарpocti_bezobidna написа:Аз не мисля, че е жертва на форума.Мнемозина написа:esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
Спретна скандалчи някакло, усети, че е прекалил, но вместо да спре - продължава. Щото е по-удобно да излезе, че другите са виновни. Въпрос на стил на опведение.
Верно е!Мнемозина написа:Не бе, вече си се жертвал, така излиза. И ако е било с мен, не съм забелязала, прощавай.Set написа:Охоооо, ще се жертвам викаш.Мнемозина написа: Първо, никой не говори за разпадане.
Ама с теб ли
Не си мой тип, ама щом е за жертва
Всъщност
Чудя се ако всичките го направим това какво ли ще стане?pocti_bezobidna написа: Може би и аз трябва да си вземе клубен отпуск докато на Сет му мине и се счете отсмъстен. Щото вече започвам да изпитвам нежелание да влизам.
Защото така му харесва. "Всъщност.esti написа:Какво да ти кажа за мен, моята вина ли?
Моята вина е, че ми липсва смелост и сила за някои неща.
Ако ги имах отдавна нямаше да съм тук.
А за него какво, не се ли вижда, че е враг номер 1 в момента....
А аз се чудя как не съм възкликнала още, че няма да се местя.Амаранта написа:esti написа:
Кво има да се чудите?
Прави се друг форум и се подписва клетвена декларация, че няма на простаци няма да се дава адреса.Идейката ти е чудна.
ох, вече се чувствам истинска простачка.
За разговор без поза са нужни поне две страни, които да не позират.holi_day написа: А няма ли нещо повече от тия две възможности, което и същевременно не е трудно - разговор без поза и театралничене.
Кво демонстрира и какво постига така?
Уф, звучиш ми много странно.esti написа:За разговор без поза са нужни поне две страни, които да не позират.holi_day написа: А няма ли нещо повече от тия две възможности, което и същевременно не е трудно - разговор без поза и театралничене.
Кво демонстрира и какво постига така?
Само с една не се получава.
Това е мое мнение - за неговото питай него.
Много сме го обсъждали това с теб и наистина ми е чудно, че все още ти изглежда странно.Мнемозина написа:
Уф, звучиш ми много странно.
Какво е "поза"? И кой театралничи в момента? Не в разговора ми с теб, а в клуба изобщо?
И защо би могъл да го прави?
Знам, разбирам. Ти очевидно мислиш, че Сет успешно показва истинската, "негримираната" страна на клуба, но това не е така.
Така показва само себе си, независимо, че е влязъл в съответната роля и че уж не бил това, което се вижда.
Ние си се знаем, аз, например, за никого не съм променила виждането си.
Кому Сет показва нещо, освен на самия себе си и на тези, които и бездруго искат това да виждат в клуба?