Казаха ми, че били страхотия. Ахм.
Много анатомично неточни спрямо нашите булгар размери
Я си рекнете тук тежката дума.
Па ако няма знаещи шъ зема да се пробвам и да ви обясня после
Поне деди да каже, те по негово време бяха мнозинство
Всъщност
ами нали съм с въображение, Сет-а нали е BOFH, предположих, че Рем го е помолил да поеме щафетата и понеже все пак причината за това място е Рем, чудя се доколко Сет се чувства удобно в ролята сиDark Angel написа:а какво общо има Рем?
че ми стана интересно от виетнамки как улетяват нещата в "ти са уважаваш ли ме.....
Сет не е BOFHlatrevw написа:ами нали съм с въображение, Сет-а нали е BOFH, предположих, че Рем го е помолил да поеме щафетата и понеже все пак причината за това място е Рем, чудя се доколко Сет се чувства удобно в ролята сиDark Angel написа:а какво общо има Рем?
че ми стана интересно от виетнамки как улетяват нещата в "ти са уважаваш ли ме.....
абе не е само Рем причината за това мястоlatrevw написа: ами нали съм с въображение, Сет-а нали е BOFH, предположих, че Рем го е помолил да поеме щафетата и понеже все пак причината за това място е Рем, чудя се доколко Сет се чувства удобно в ролята си
И още и ощеDark Angel написа:абе не е само Рем причината за това мястоlatrevw написа: ами нали съм с въображение, Сет-а нали е BOFH, предположих, че Рем го е помолил да поеме щафетата и понеже все пак причината за това място е Рем, чудя се доколко Сет се чувства удобно в ролята си
айде сега
дали щеше да му е хубаво на Рем да си седи сам самичък тук
а Сет ми изглежда перфектно забавляващ се
добре тогава, попитах отговориSet написа: Сет не е BOFH
Всъщност
естествено, че не е, той просто ни е символа, не можеш да го отречеш, знаеш какво имам предвидDark Angel написа: абе не е само Рем причината за това място
айде сега
дали щеше да му е хубаво на Рем да си седи сам самичък тук
а Сет ми изглежда перфектно забавляващ се
да, не можах да го напиша точно, олицетворява е добра думаDark Angel написа: ммм, символ ми звучи леко не на място
но да, за мен той олицетворява това място (това имаш предвид нали?
и ужасно ми липсва
ужасно
надавям се да няма проблеми
знам, бе, знамSet написа: Напротив
Аз само изкарвам на преден план Вашата култура. Да блести
А тя напира, знаеш
Всъщност
Ей на и аз тва питам.latrevw написа:
знам, бе, знам
знам също и че човек, който тръгне да оценява другите и да ги класифицира по някакъв начин, особено от гледна точка на култура, интелект, за мен е пълен идиот
чудя се, кой и на каква база може да има невероятно самочувствие за превъзходство над другите
Не се спичай, Лат,latrevw написа:
знам, бе, знам
знам също и че човек, който тръгне да оценява другите и да ги класифицира по някакъв начин, особено от гледна точка на култура, интелект, за мен е пълен идиот
чудя се, кой и на каква база може да има невероятно самочувствие за превъзходство над другите
Ти ся що ги отваряш на антикултура беАмаранта написа:Не се спичай, Лат,latrevw написа:
знам, бе, знам
сега пък аз взех да се чудя - само аз ли разбирам хумора на Сет?![]()
Може и да се заблуждавам, но в повечето случаи "виждам" смях.
Първом аз питахМнемозина написа:А ти?Set написа:Мнемозина написа:Пусни пак "Из Оня свят", този път обещавам да се възхитя.Set написа:
Напротив
Аз само изкарвам на преден план Вашата култура. Да блести
А тя напира, знаеш
Всъщност
Ти ся културна ли си или не си
Всъщност
О, да, всички знаем, че това е една много тънка самоирония. Всъщност.Амаранта написа:Не се спичай, Лат,latrevw написа:
знам, бе, знам
Това е, защото сте културни вероятно?Мнемозина написа:О, да, всички знаем, че това е една много тънка самоирония. Всъщност.Амаранта написа:Не се спичай, Лат,latrevw написа:
знам, бе, знам
И оценяваме.
дааа, на всеки са му смешни различни нещаАмаранта написа: Не се спичай, Лат,
Абе въпрос на култура ако ме питашlatrevw написа:дааа, на всеки са му смешни различни нещаАмаранта написа: Не се спичай, Лат,
Сет има мнения, които много ме кефят, но в повечето случаи, това, което виждаш като смях, за мен е кофа с лайна
Не.Set написа:Отговора си е твой и не зависи от никой друг.Мнемозина написа:Не и когато отговорът ми зависи от твоя.Set написа:
Първом аз питах
Културно е да ми отговориш, а после да питаш
Всъщност
Иначе благодаря за урока.
Всъщност
Set написа:
Отговора си е твой и не зависи от никой друг.
Всъщност