Ха-ха-ха, паднах направо! :)
-
Дядо Капинчо
Аз нямам от какво да се срамувам. Нито пък са ми притрябвали извинения. Ти да не си пил хапчета, много спокоен си нещо.Капинчо написа:Верче, Лат, Семи,
Всеки от нас има за какво да се срамува. Така мисля. Според мен е ясно, че няма да се разберем кой е по-по-най.
От извинения няма смисъл. Може би ако спрем да казваме някои неща ще е по-добре.
Вие си имате ваше място. Ние си имаме наше.
Тук можем да се срещаме и разминаваме като едни добри непознати.
vyara написа:Ти пък къде и ти гузна негонена. Тя Семирамис знае какво говоря, веднъж вече използвах този израз към нея. Няма се научите, ей!latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
Нема страшно, кръшкай. С приятели не се брои.:shocked::shocked:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Мне. Тази икона не отива на жена, ама щом настояваш.latrevw написа:vyara написа:Ти пък къде и ти гузна негонена. Тя Семирамис знае какво говоря, веднъж вече използвах този израз към нея. Няма се научите, ей!latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Аз не плюя.Капинчо написа:Бе стига с тез хапчета. Не стига, че жената ме дебне, ами и ти. Пия си ги - сутрин 7 и вечер 6 (не лъжа). Ей забравих септогрейпа по време на ядене. Отивам да го изпия...vyara написа: Аз нямам от какво да се срамувам. Нито пък са ми притрябвали извинения. Ти да не си пил хапчета, много спокоен си нещо.
Тъй. На въпроса. Не знам. Нещо ми е много спокойно напоследък. Може би щото съм на ръба на една скала и гледам да не правя резки движения.
Просто стигнах до извода, че колкото и да се плюем, по-добре няма да стане. По-зле май също няма накъде. Къв е смисъла тогава.
vyara написа: Мне. Тази икона не отива на жена, ама щом настояваш.
Последно промяна от latrevw на 25.11.08, 21:52, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
Последно промяна от Semiramis на 25.11.08, 22:02, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
а...ти си била отговорила...vyara написа:Ти пък къде и ти гузна негонена. Тя Семирамис знае какво говоря, веднъж вече използвах този израз към нея. Няма се научите, ей!latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
и ще си ходи
Последно промяна от Semiramis на 25.11.08, 22:05, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
ми..аз да и кажа, ми ... ми е трудна частта с наши-вашиvyara написа:Кажи й. Най мразя хората като ги гони параноя и аз да съм виновна.Мираж написа:latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
ми..наши хора сме си, кво
чао, Верче. Това не си ти.
Всичко най и до скоро.
-
Дядо Капинчо
И вие като ми кръшкате, не ви познах, ама се свиква, да знайш.Мираж написа:ми..аз да и кажа, ми ... ми е трудна частта с наши-вашиvyara написа:Кажи й. Най мразя хората като ги гони параноя и аз да съм виновна.Мираж написа:latrevw написа:vyara написа:Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.
ми..наши хора сме си, кво
чао, Верче. Това не си ти.
Всичко най и до скоро.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Латрево ме обиди, че съм подмятала в открития ни форум (аз дето толкоз директно се пъча на мегданя и ги плещя), ама не й стиска да ми пусне линкче да видя те какво подмятат.Dark Angel написа:Семирамидата много кръшно кръшнА заедно с Мнемо и Фрискиvyara написа: И вие като ми кръшкате, не ви познах, ама се свиква, да знайш.![]()
може да са ходили бели денс да учат
днес на улицата двама се карат и единия вика "Ако твоя човек не ме намери да знаеш тия от Анадола ще намерят тебе"
Като тръгваш да нападаш, трябва да имаш или яки оръжия или яка гърбина.
- Глас в пустиня
Или добре да си се маскирал!vyara написа:Латрево ме обиди, че съм подмятала в открития ни форум (аз дето толкоз директно се пъча на мегданя и ги плещя), ама не й стиска да ми пусне линкче да видя те какво подмятат.Dark Angel написа:Семирамидата много кръшно кръшнА заедно с Мнемо и Фрискиvyara написа: И вие като ми кръшкате, не ви познах, ама се свиква, да знайш.![]()
днес на улицата двама се карат и единия вика "Ако твоя човек не ме намери да знаеш тия от Анадола ще намерят тебе"
Нали Еститу има линк, кво се праиш.
- Глас в пустиня
Те поканиха Ести. Ти за гъби ли ни имаш. Никой не ме е канил, нито пращал линк.БоЕВ написа:Или добре да си се маскирал!vyara написа:Латрево ме обиди, че съм подмятала в открития ни форум (аз дето толкоз директно се пъча на мегданя и ги плещя), ама не й стиска да ми пусне линкче да видя те какво подмятат.Dark Angel написа:Семирамидата много кръшно кръшнА заедно с Мнемо и Фрискиvyara написа: И вие като ми кръшкате, не ви познах, ама се свиква, да знайш.![]()
Нали Еститу има линк, кво се праиш.
Теб поканиха ли те?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ало, Враца?Капинчо написа:Щрунце, сериозно да та замоля нещо. Тука каките та изпрехвалиха преди да се появиш да гасиш пожара (то предимно се опитваш с пишкане, ама все е нещо). Пусни нещо от тези неща дето толкоз са ги захласнали да видя за кво иде реч. Не те гъбаркам.Strunz написа:Пътеводна светлина, епизод 5012 :)
Абе ако никой не го ще 3о4о-то....може ли да си копна едни доматки тук с колченцата....
Имам разсад в излишък :)
Ти съвсем се взе на сериозно бе?
Разсилен? Дневален? За какъв се взе?
Чувал бил за мен. Аз защо не съм чувал за теб?
Аз ако ти покажа какво съм писал ти ще ми покажеш ли как пада Стоичков за дузпа? Или как немци дъвчат хляб на сватба?
Хапчета взимал? Ми вземай, сега ти е времето. Аз пробвах на младини.
С какво право изискваш? С повече хромозоми ли си? Единственият петел в курника ли си? Нямаш ли предизвикателства в реалния живот?
Кандаска борба ли искаш?
По 100 начина ти казах да спреш да ми ръфаш чехлите, да си придърпаш стол и да седнаш на масата при големите.
Ако ти е било за цел да ме ядосаш и мен, е успя!
Доволен?
Шръкна ли перото на авджийската капа?
Аз съм дошъл тук да си правя кефа. Тук не е бащиния на никого. ФОРУМ. Анадъмо?
Липсата на публика лишава форума от смисъл. Става монолог. Получаваш факсове свише.
Не влизам в никакви съюзи, клики, задруги и не се влияя от чужди мнения. Достатъчно пипе имам за да оценя и отсрещното. Затова разпусни малко и се насочи към по позитивни неща, че наддумването със жлъч не помага никому.
- Dark Angel
а, не ми се видя да те е обидилаvyara написа: Латрево ме обиди, че съм подмятала в открития ни форум (аз дето толкоз директно се пъча на мегданя и ги плещя), ама не й стиска да ми пусне линкче да видя те какво подмятат.
мисля и стана неприятно
толкова
ма аз тия дни съм премног оскапана от битки в бизнеса и честно казано тук ми се струва акто детската градина
та може и криво да гледам
здрави гащи се искат иначе
за всякакви битки и нападения
- Dark Angel
По колко плащаш за приета покана?БоЕВ написа:Не!vyara написа: Теб поканиха ли те?
Аз каня.
Някъф тест на входа има ли? - харесвате ли БоЕВ, ако "да" натиснете "вход", ако "не" - преминете на въпрос №2: "Защо харесвате БоЕВ? - натиснете отговор "да" и сте вътре, друг бутон просто няма. Даже "изход" не е предвиден.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Dark Angel
holi_day написа: Някъф тест на входа има ли? - харесвате ли БоЕВ, ако "да" натиснете "вход", ако "не" - преминете на въпрос №2: "Защо харесвате БоЕВ? - натиснете отговор "да" и сте вътре, друг бутон просто няма. Даже "изход" не е предвиден.
Холи, от де ги творите такива бе
направо си живея чудесно тук
ТВ определено не ми е нужно
- Dark Angel