ELBI написа:чак пък толкоз - да пикая чрез кучето си на гумите на хората... аз не одобрявам, но не мога да му насочвам струята на всеки 3 метра...
бе добре бе да науча, къде дремят мутрите...
я да ставате, вашата... аз кво съм спал толкоз години и не съм ви ползвал - ни баварец, ни ролекс, нищичко. гадни поспаланковци такива...
ама де с ама де..

Хайде стига бе, какво се правиш на ударен?! Кой води - ти - кучето, или то - теб.
Ако кажеш че то си решава, просто е смешно. Мда, в духа на една съседна тема, нямаш ли страх, че някой ден всичката тази пикня и лайна няма да се върнат при теб, и то в най- неподходящия момент.

:rotfl24::rotfl24:Сори, ама ми е много смешно (обикновено ме е яд, де).
Аз пак прочетох диалозите ви с Куид, и може и да греша, но усетих някакво задоволство от твоя страна, че ето - може да си такъв, онакъв, ама моето куче, ако реши да ти препикае колата, смееш ли да го сриташ, и кой ли ще го спре - няма такава сила - то просто си върви и си пикае, и няма какво да се направи, траеш си , и толкоз, защото аз имам яко куче, и това е. Баси, отвратена съм.

Ох, ядосах се, спирам.
п.п. Наистина си изпуснал да осребриш тази си склонност, вече е късно, наистина.