чаве, искате ли 5 хил. лв.

Все същите
Аватар
snowprincess

чаве, искате ли 5 хил. лв.

Мнение от snowprincess »

големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
той е 5 поколение софиянче. нали?:lol:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1948371225
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:

Само дето ще се наложи да му обяснявам за варненските, русенските, свищовските, габровските, пловдивските и старозагорските си корени:grin:

Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам :(
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:

Само дето ще се наложи да му обяснявам за варненските, русенските, свищовските, габровските, пловдивските и старозагорските си корени:grin:

Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам :(
слушай, това е сделка, човек като каже нещо и трябва да го изпълни, особено ако е пред толкова народ
имате шанс ако пет поколения сте софийски жители
дерзай, не е шега работата
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: слушай, това е сделка, човек като каже нещо и трябва да го изпълни, особено ако е пред толкова народ
имате шанс ако пет поколения сте софийски жители
дерзай, не е шега работата
Не, не ми е забавно, противно ми е, честно казано :crying: Дори и заради едното заяждане не ми е интересно... Но ако някой друг има желание, може да издигне кандидатурите на Филип, Симеон и Йордан :grin:

Не знам, сигурно съм разказвала, но баба ми, дядо ми и четирите им деца са изкуствено заселени в София :rotfl24: Така де, с идването на комунизма, отнемането на голямата къща, фабриката и магазините в Габрово са ги интернирали, един вид, тука :grin: В апартаментите, построени от прабаба ми. Оф, разказвала съм го това.... :shy:

Сноу, за мен разделянето на София vs. провинция е едно хитрашко и изкуствено наложено противопоставяне по време на социализма.

П.П. Сега се сетих, с Щрунца като се запознахме във Варна, след едно дълго изпитателно проучване от негова страна, придружено с водки и сладки приказки, рече: Брей, имало и готини софиянци :rotfl24::rotfl24:

П.П.П. Да се заям, викаш??? :huhthink:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
П.П.П. Да се заям, викаш??? :huhthink:
непременно
нека Филип пише, че ти е син, след това и ти се обади
не се отказвай от лесно спечелени 5 бона
селянинът разчита, че там няма да се намери такъв човек, но след няколко дни не се знае
защо вие да не сте първи
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:

цитат:
Ми тоооо,повечето сме от селата....

:blum:
вие познайте филма...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам :(
Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за кво трябва да ги обичам тези от провинцията като те ме мразят:cool:
нищо не съм им сторил ,даже и златните си устенца не съм отворил и тия рипат като ужилени
мо добре:-)
през оная работа ми е
особенно па се дразня като човек тръгне да харчи кинти извън софия
и започнат ебавките и то щоооооо?
майната им като се мръщат на кинтите ни и що щото сме от софия
ми ок:cool:
ще харчиме у гърция и турция и там където нямаме проблемации поради факта че сме от софия
тоя селянина е голям простак според мен:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Stranniche написа:
4avdar4e написа:Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам :(
Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.
може и Боев да ти завижда пък на теб:-)
май на някои не им ясно къв е живота на село или в прерията и ги е подгонила една дива романтика:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Мнение от annonymus »

А въпросния чиляк има ли 5 бона?
И ако се появят 10 кандидати да кажем, кой ще вземе парите?
И в крайна сметка - какъв му е проблема на пича, та дава 5 бона за подобна дивотия?
Няма за какво по-смислено да ги похарчи?
Аз съм готова да се жертвам и да му помогна! :-)
Харесала съм си един нотбук, тамън ще стигнат, заедно с доставката :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

Stranniche написа:
А, и аз обичам малко на зелно, ама съм си ърбън халтурка - временно ми е гот, ама аз дълго няма да мога.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

я всички софиянци да си посипят главата с пепел щото са от софия:rotfl24:
къде отиваш ти може би едва ли не на работа:rotfl24:
всичко живо плюе софия
и игла няма къде да хвърли човек вече в града
мнооо е гадно в софия
ама мноооо:rotfl24:

Звенения

Мнение от Звенения »

pocti_bezobidna написа: ама съм си ърбън халтурка
С лаптопа е се тая, къде си! :rotfl24:
Аватар
ELBI

Re: чаве, искате ли 5 хил. лв.

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
селянина избива комплекси...иначе разкошно пише и е готин.

Глей сега. София по време на освобождението е била около/под 10 000 души. Голямата част от това население е било турско, не помня точно колко са били евреите.

Когато през 16 или 17 век мощите на Ив. Рилски (ако се не лъжа, може и да беше и друг светец...) минават през София, в един источник пише, че цялото християнско (разбирай българи) население на София се събра в църквата Св. Георги (Ротондата) ...

може се досетите колко са били българите, живеещи в София.

Най-голямата бг колония (и най-начетената, издигнатата) до 19 век е била в Цариград (по спомени - около 40 000). От градовете в днешна България с градско (разбирай гражданско) население са се отличавали Русе, Шумен, Свищов, Охрид. Варна, Бургас и Пловдив са предимно гръцки (Варна даже не попада в пределите на Екзархията!!!). Солун е еврейски, гръцки и турски, но покрайнините са изцяло български, поради което един от езиците, който се е говорел на пазара там е български.

Такива ми ти работи.

Некви смешни и нелепи теми, но пък покрай тях може да се намерят забавни моменти.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:
като нямаш 3 дена ток лапитопито само ще си го гледкаш с тъмно екранче пич:rotfl24:

Звенения

Мнение от Звенения »

Quid написа:
Звеневия написа:
като нямаш 3 дена ток лапитопито само ще си го гледкаш с тъмно екранче пич:rotfl24:
Имам си генератор HONDA и варел, пълен с гориво! :blum:
annonymus

Мнение от annonymus »

Звеневия написа:
А, не е баш така - не върви да пия с него, нали?
Звенения

Мнение от Звенения »

pocti_bezobidna написа:
Звеневия написа:
Тоя, дето си го АресАла върви с камера! Знайш ли ква тайфа сме, когато е за "наздраве"? :roll:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:
Quid написа:
Звеневия написа:
Имам си генератор HONDA и варел, пълен с гориво! :blum:
е у сред зима като свърши варела как ще го пълниш като бензиноварната най близка няма ток а?
или слънчеви колектори ще ползваш?
мани тая работа
:-)

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз не знам за гражданье и селянье, обаче да използуваме темата и да поканим уважаемия гражданин "селянинът" да я прочете и той да вземе да ни хареса клупчето и да остане да пописва и тука. М? :shy:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Звеневия написа:
pocti_bezobidna написа:
Звеневия написа:
Тоя, дето си го АресАла върви с камера! Знайш ли ква тайфа сме, когато е за "наздраве"? :roll:
Е, може. Ама "наздравето" на живо си е по-готино. Нищо де, като няма възможност за друго - може и виртуално. :drink:
Звенения

Мнение от Звенения »

Quid написа:мани тая работа:-)
Бама - мноо апокалиптично... :-)
нЭма си вадим лапито, докато не доде тока тогава!
Само с пишката шси играеме!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:
Quid написа:мани тая работа:-)
Бама - мноо апокалиптично... :-)
нЭма си вадим лапито, докато не доде тока тогава!
Само с пишката шси играеме!
пишката на кокълче и каменарка литрова и до печката на твърдо гориво
:rotfl24:

Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Аз не знам за гражданье и селянье, обаче да използуваме темата и да поканим уважаемия гражданин "селянинът" да я прочете и той да вземе да ни хареса клупчето и да остане да пописва и тука. М? :shy:
Ми, действай!.. пУсни му една лична билЯжка.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да дойде и дава по 5 хилки в евро и да го духа:cool:

jazz

Мнение от jazz »

около нова година така бях
баси кефа
никви телефони, лаптопи и тв
и чай рано сутрин :lol:
Звенения

Мнение от Звенения »

Quid написа:пишката на кокълче и каменарка литрова и до печката на твърдо гориво:rotfl24:
Нещо липсва... :rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

Quid написа:да дойде и дава по 5 хилки в евро и да го духа:cool:
Мноо си гостоприемен Ве, че и баш в Петък?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

в милата ни татковина човек ако иска да се чувства робинзон крузо няма никви проблеми
тва не е проблем
напускате софия и как минете околомръсното и се потапяте в екзотика и сървайвър:rotfl24:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

tier написа:около нова година така бях
баси кефа
никви телефони, лаптопи и тв
и чай рано сутрин :lol:
Ей, ама ти така и нищо не разказа за онуй местенце, дето му пускА тук рекламката :(
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:Аз не знам за гражданье и селянье, обаче да използуваме темата и да поканим уважаемия гражданин "селянинът" да я прочете и той да вземе да ни хареса клупчето и да остане да пописва и тука. М? :shy:
няма да дойде, не си хаби патроните
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

Quid написа:в милата ни татковина човек ако иска да се чувства робинзон крузо няма никви проблеми
и тук е така
а гсм-ите имат покритие в градовете и толковааа :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:

Глей сега. София по време на освобождението е била около/под 10 000 души. Голямата част от това население е било турско, не помня точно колко са били евреите.

Когато през 16 или 17 век мощите на Ив. Рилски (ако се не лъжа, може и да беше и друг светец...) минават през София, в един источник пише, че цялото християнско (разбирай българи) население на София се събра в църквата Св. Георги (Ротондата) ...

Най-голямата бг колония (и най-начетената, издигнатата) до 19 век е била в Цариград (по спомени - около 40 000). От градовете в днешна България с градско (разбирай гражданско) население са се отличавали Русе, Шумен, Свищов, Охрид. Варна, Бургас и Пловдив са предимно гръцки (Варна даже не попада в пределите на Екзархията!!!). Солун е еврейски, гръцки и турски, но покрайнините са изцяло български, поради което един от езиците, който се е говорел на пазара там е български.

Такива ми ти работи.

Некви смешни и нелепи теми, но пък покрай тях може да се намерят забавни моменти.
София расте, както знаеме. Княжево пишем ли го София?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ELBI написа:

Такива ми ти работи.

знам, бе
не помниш ли, че съм го виждала и от гроздето съм му яла
но пък съм сигурна, че ако чавето докаже, че още от Освобождението фемилито им живее в София ще получат парите
искам да ги даде на тях
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

4avdar4e написа: Ей, ама ти така и нищо не разказа за онуй местенце, дето му пускА тук рекламката :(
какво да разказвам
4 вечери пихме и се веселихме
НГ беше супер
не мога да си намеря кабелите да кача някоя снимка
туй то
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Звеневия написа:
Quid написа:да дойде и дава по 5 хилки в евро и да го духа:cool:
Мноо си гостоприемен Ве, че и баш в Петък?
добра душа нося и широко сърце:cool:
са като иска да снесе като златна кокошка тоя за кво да го гони пцуе човек:-)

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

tier написа:
4avdar4e написа: Ей, ама ти така и нищо не разказа за онуй местенце, дето му пускА тук рекламката :(
какво да разказвам
4 вечери пихме и се веселихме
НГ беше супер
не мога да си намеря кабелите да кача някоя снимка
туй то
що не останахте 20 -на дни а:blum:

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Quid написа:за кво трябва да ги обичам тези от провинцията като те ме мразят:cool:
нищо не съм им сторил ,даже и златните си устенца не съм отворил и тия рипат като ужилени
мо добре:-)
през оная работа ми е
особенно па се дразня като човек тръгне да харчи кинти извън софия
и започнат ебавките и то щоооооо?
майната им като се мръщат на кинтите ни и що щото сме от софия
ми ок:cool:
ще харчиме у гърция и турция и там където нямаме проблемации поради факта че сме от софия
тоя селянина е голям простак според мен:cool:
никой не ви мрази, бе, всички ви обичат и затова идват при вас
идеята на селянина е, че говорите против провинцията, а откъде сте дошли вие или родителите ви
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Stranniche написа:
Има си и предимства, а и много недостатъци - още не е готова инфраструктурата и обществената нагласа за еднакво добър/пълноценен живот в село и в град.

Ей тва е картинката в Палма де Майорка...малко по-далеч от плажната ивица.:lol:

Изображение

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа: никой не ви мрази, бе, всички ви обичат и затова идват при вас
идеята на селянина е, че говорите против провинцията, а откъде сте дошли вие или родителите ви
Тия които говорят против провинцията са долни провинциалисти
Публикувай отговор