Да бучим или...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Боев, пак се правиш на герой.
Че кой друг, ако не аз, и кога, ако не сега!
Ние да не сме идиоти.

Докажете го! И кои сте тва "ние"?
Защо така си мислиш? Защо изобщо правиш предположения, съдиш и размахваш пръст? Нещата не са толкова прости, те са значително по-прости. Мда.
Защото все още се опитвам да мисля, за разлика от други. Правя предположения и размахвам пръст защото все още ми пука. Точно защото нещата са "значително по-прости" вярвам че не се изискват особени усилия всеки да си дръпне ръчната спирачка.
Не тургам никъде икони, да не помислиш, че се лигавя нещо.
О, това за тебе нивгаш не мога да си го помисля!
Ша ривеш да съм лигава после.
Ше ривъ, ама друг път.
И вопще спрямо теб ще придобия най-деловия и хладен възможен изказ.
Нямаш грижи - не държа да съм специален и харесван. Споко няма да загубя съня си.
Спецялно за теб.
Ласкаеш ме и ме караш да се гордея.
Сериозно.
Кво сериозно?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ко стаа тук - леле...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:ко стаа тук - леле...
не разбра ли? ще те правят модератор! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Той от преди още бучи, че лигаво му било.
Буча и ще продължавам. Явно има ефект.
Аз му предложих да ходи в сериозен форум да си говори сериозни работи със сериозни хора.

Съжалявам, но не се приема! Не си ти тази дето ще ми предлагаш. По същият начин мога да ти предложа да се изнесеш, ако исакш даже ще ти помогна.:cool:
Той иска тук всички да са като него.

Не ми вменявай неща дето не съм си и помислял. Единственото ми желани е, да си се лигавите у ваши си теми и да не серете у всека друга. Както ти имаш правото да искаш, така и аз имам правото да не ви чета простотиите. Много ли искам?
Ми няма да стане.
Сигурна ли си?:cool:
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:ко стаа тук - леле...
Май ше стааа кот ше стааа!:evil:
Аватар
Green Light

Re: Да бучим или...

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:Да бучим или да не бучим - тва е въпросът!:roll:

За има-няма месец втора заключена тема. Толко ли сме зле че се налага активна намеса, още повече, че преди това има и изтрита. Замълчах, ама отвътре ме яде.

И нямаше ли да е по-добре както помоли Къпина да бъде изтрита, та да не боде в очи. И всъщност ей така, както поминуваме в шеги и закачки, не е ли по-добре да мислим малко повече преди да пишем, та да не се налагат крути действия...Те такива са в момента душевните ми терзания, нещо не ми се иска да става така...

Никак, ама никак не ми се иска да съм на мястото на ЖП.

Баси, май започнахме да се уливаме.

Тъжно!
Тука първо ще се изкажа, а после ще чета. Боев, приятелю мой виртуален от вече три години, демокрацията е за мирни времена и демократични хора. Не можеш да предлагаш демокрация на някой който се изживява като революционер. Или например да убеждаваш някого, че правата на другите имат значение и са важни, докато той гърми наред с автомат.
Питка, браво на тебе или беше Магот. Аз съм за! Това триене или заключване или каквото и да сте направили, трябваше да се направи.
Искам да го кажа това, защото досега все съм твърдял обратното. Тук Звеневия и Пипи не трябва да могат да обиждат, не трябва да намекват за скелети в гардероба и не трябва да им е позволено да "разкриват" "истини" за Чавдарчето. Това трябва да е забранено. Обратното, разбира се, също.

Забранено е трамвай да блъска пешеходец и на пешеходеца му е забранено да блъска трамвая
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Тук Звеневия и Пипи ...
Е не, ше умиргам явно! Пак ли инфо на биляшки бре? По друг начин не мога да разбера "строяването" на Пипи в темата, като от сто години не съм чел нищо от нея.:lol:
Баси и клюкарника!
За това друже започнах с тихичко бучене. Защото ме боли за Чавдарчето, за ЗВеневи и всеки засегнат. Затова апелирам към самоконтрол и самоцензура. Затова...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

БоЕВ написа: За това друже започнах с тихичко бучене. Защото ме боли за Чавдарчето, за ЗВеневи и всеки засегнат. Затова апелирам към самоконтрол и самоцензура. Затова...
Само да кажа - това с апелирането за самоконтрол и самоцензура не работи. Т.е. този, който ще се съобрази с едно такова твое искане, няма нужда да му се напомня, а другите просто няма да се съобразят. Според мен де...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:Когато някои хора нямат спирачки и се уливат повече от необходимото, така става. Нека да е за назидание на всички, макар че като гледам как се развиват нещата не помага, дори и заключването на теми.
Оказа се, че свободията и словоблудството са по-важни от всякакви морални ценности, по-важни дори от собственото достойнство.
Питката от много време мърмори, че този форум е заприличал на бунище и има нужда от модератор, ама и двамата с Рем-а се опъваме. Но като гледам май ще излезе прав. За жалост :(
Ба ли го, ба ли го, ба ли го? Много се4 чудя какво да кажа, но истината е че модератор хич не ми се ще. Направо се скапвам при тая мисъл. Кого да модерираме, бе, не ми се изброява, ама който и ник да кажа все ще съм прав...супер ни е клуба... Като се стигне до обсъждане има да си блъскам главата. А че ще се стигне до обсъждане май вече е ясно. Сега засега не може ли да минем по точката за общоприетия морал?
Последно промяна от Green Light на 19.06.08, 17:01, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Тук Звеневия и Пипи ...
Е не, ше умиргам явно! Пак ли инфо на биляшки бре? По друг начин не мога да разбера "строяването" на Пипи в темата, като от сто години не съм чел нищо от нея.:lol:
Баси и клюкарника!
За това друже започнах с тихичко бучене. Защото ме боли за Чавдарчето, за ЗВеневи и всеки засегнат. Затова апелирам към самоконтрол и самоцензура. Затова...
Не! Никаво инфо. Не може ли да се опиташ да разбереш какво казвам. Дали ти си разбрал или не си разбрал не е темата на постинга ми. Нито пък по каквъ начин и какви изводи си правиш. Признавам, че е интересно, но не говоря за това
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Не! Никаво инфо. Не може ли да се опиташ да разбереш какво казвам. Дали ти си разбрал или не си разбрал не е темата на постинга ми. Нито пък по каквъ начин и какви изводи си правиш. Признавам, че е интересно, но не говоря за това
Разбрал-неразбрал, мога, не мога или не искам - няма никакво значение!
Започвам да работя по въпроса с необходимостта на модератор, т.е. лигавщини, псувни, обиди, делата на зеления просто ще бледнеят. А да ви видя колко ще устискате!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
Започвам да работя по въпроса с необходимостта на модератор, т.е. лигавщини, псувни, обиди, делата на зеления просто ще бледнеят. А да ви видя колко ще устискате!
Кои сме ние? Аз ли? Аз ще устискам. Тва ми е професията, да устисквам.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

БоЕВ написа:
Ти това искаш ли го?

И напук на кого?

:friends: Я ела да си хортуваме по темата за шамаренето:cool:

Па ако много го искаш - ща напрайм един МОД:blum:
Memento mori.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Вопще няма да ти правя разбор на дребно, Боев. Не си заслужава. Времето ще покаже.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:Вопще няма да ти правя разбор на дребно, Боев. Не си заслужава. Времето ще покаже.
Що бе Верче, направи ми разбор и на едро!
Нямам намерение да чакам времето, просто ще предизвиквам събитията.
Морето обича смелите, а мършата изхвърля на брега.
Или - или!
Или 3о4о ще става както беше или да го разстуряме.
Аватар
Глас в пустиня

Set написа:
Па ако много го искаш - ща напрайм един МОД:blum:
Не си падам по МОД-ове, МОЛ-ове и тям подобни, но виж един спаринг чудо работа ще свърши.:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа:Вопще няма да ти правя разбор на дребно, Боев. Не си заслужава. Времето ще покаже.
Или - или!
Въпрос: аз ли съм мършата, която ти пречи?
Надявам се на смел отговор.
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Житената Питка написа: И аз не искам да ми се нарушава свободата да трия и да заключвам теми, това си е мое право все пак.
Житената ПиткаИзображение писа....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Кои сме ние?
Е, това се питам и аз - кои сте вие...и кои ние, защото и това го има напоследък!:-)
Групата на тарикатите, отворените, готините...от 9-ти Б клас да речем.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:
БоЕВ написа:
Или - или!
Верче, чичовото, оти се карате, като ще се помирите? Я удари една кола или каквото там пиеш, цуни го Боевския за лека нощ и да видиш утре кво ведро щи е на душата.

БОев, бъди мъж! Не се паоддавай на дамски провокации. Върни целувката и ще спиш като къпан.

Айде по една и за двамата :kiss: :kiss:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
БоЕВ написа:
Или - или!
Не! Мършата ще бъда може би аз когато не успея да прецопам морето, но да не казвам хоп преди да съм скочил. Все едно, тогава за мен няма да има никакво значение.

пп Може да съм остър, рязък, саркастичен, но никога дебил и гамен.
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
Кои сме ние?
Е, това се питам и аз - кои сте вие...и кои ние, защото и това го има напоследък!:-)
аз съм от 1-ви "З", като 3о4о

как се бучи?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Не си падам по МОД-ове, МОЛ-ове и тям подобни, но виж един спаринг чудо работа ще свърши.:lol:
Аз съм против модовете. Въпрос на принцип. Но демокрацията е по- важна. Ако ще има модератор- демократично трябва да решим за това. Ако болшинството реши да има- добре. И кой ще бъде той- също болшинството да определи.

Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
Кои сме ние?
Е тез най съм ги мразил.

Щото до към 9-ти бех пухкав (то и сега така:shy:) и залупен.

После яко Мара Боева (адашката на гусин Боев):grin:
Memento mori.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Аз съм против модовете. Въпрос на принцип. Но демокрацията е по- важна. Ако ще има модератор- демократично трябва да решим за това. Ако болшинството реши да има- добре. И кой ще бъде той- също болшинството да определи.
Нека аз! Нека аз да съм модератор! Такава демокрация ще настъпи ...:lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Капинчо написа:
[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Аз бих казал- нека аз да съм модератор, ха-хааааааа.... Одма, пет- шест ника отиват в забвение с постоянен бан... :grin: Ама как звучи само- "Модератор!!!"... Гордо някак си, а?!! :rotfl24:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Капинчо написа:
vyara написа:
БоЕВ написа:
Или - или!
Верче, чичовото, оти се карате, като ще се помирите? Я удари една кола или каквото там пиеш, цуни го Боевския за лека нощ и да видиш утре кво ведро щи е на душата.

БОев, бъди мъж! Не се паоддавай на дамски провокации. Върни целувката и ще спиш като къпан.

Айде по една и за двамата :kiss: :kiss:
Тенкс Капине, но няма нужда от помирител/посредник, за да не стане накрая като в "Синьо лято".
Всинца ще изпием горчивата чаша до дъно.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

[unknown] написа:
Капинчо написа:
[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Аз бих казал- нека аз да съм модератор, ха-хааааааа.... Одма, пет- шест ника отиват в забвение с постоянен бан... :grin: Ама как звучи само- "Модератор!!!"... Гордо някак си, а?!! :rotfl24:
Аз кво ви писАх:winkw:

Петиция!

Модератор до модератора мила моя майнольо:cool:
Memento mori.
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Тука работата е дебела и затова си бучим.
Хем съм съгласен с Питката, хем не съм. Кофти тръпка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Ами, дебела е и затова ще пусна анкета- "Искаме ли модератор"

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Set написа:
БоЕВ написа:
Green Light написа:
Кои сме ние?
Е тез най съм ги мразил.

Щото до към 9-ти бех пухкав (то и сега така:shy:) и залупен.

После яко Мара Боева (адашката на гусин Боев):grin:
Нали! Мен звездата ми изгря в 10-ти.:lol:
Ама мъШкарството или го имаш, или го нямаш. Рано или късно лигльовците започват да се съобразяват с природните закони.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа:
Тенкс Капине, но няма нужда от помирител/посредник, за да не стане накрая като в "Синьо лято".
Щом ви влече. Аз щото минах по пътечката и да ви кажа, че файда нема, ама то всеки сам си руча жабетата.
Ми наздраве ви.:kiss:
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Ами, дебела е и затова ще пусна анкета- "Искаме ли модератор"
Немой да се абиш - нищо няма да излезе!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Е не, ше умиргам явно! Пак ли инфо на биляшки бре?
Не, имаше днес тема в Инфо, която по моя молба (като автор на темата, единствено питащ мога ли да блокирам никове при личните) беше изтрита от Питкин, тъй като стана повече от гнусна. :mad:
Аватар
Глас в пустиня

Капинчо написа:
БоЕВ написа:
Щом ви влече. Аз щото минах по пътечката и да ви кажа, че файда нема, ама то всеки сам си руча жабетата.
Ми наздраве ви.:kiss:
Ти не разбра ли, че си падам по крайностите Капине. За да няма отстъпление от полесражението първо трябва да се изгорят мостовете.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Ти не разбра ли, че си падам по крайностите Капине. За да няма отстъпление от полесражението първо трябва да се изгорят мостовете.
Само битки са ти в главата. Да видим с острота и озлобеност какво ще постигнеш.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ, нали си чувал приказката: "когато селото гори, а кметът гуляе, истинската присъда е от Господ".
Питката изтри една тема и заключи друга, за да не изгори цялото село, щото пламна една къща.
Последно промяна от snowprincess на 19.06.08, 19:08, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Е не, ше умиргам явно! Пак ли инфо на биляшки бре?
Не, имаше днес тема в Инфо, която по моя молба (като автор на темата, единствено питащ мога ли да блокирам никове при личните) беше изтрита от Питкин, тъй като стана повече от гнусна. :mad:
Сори Чаве, че точно тази случка беше повод да изригна.:shy:
Казах - ваще работи са си ваши и хич неща да знам за тях, но тук сте ми ценни, равнопоставени. Не искам и не мога да вземам страна или да казвам каквото и да било, но мога да провокирам, докато не започнем да бъдем толерантни и коректни, с повече мисъл за другия преди да пуснем тема или пост.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа: Питката (като модератор) и
Е, ти го каза точно- имаме вече модератор, тва е...

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

majemela4ka написа:
как се бучи?
Ами ей така, седиш, надуваш бузи и бучиш.:lol:
Публикувай отговор