Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.vyara написа:Оф, врагът често е у нас. Има и нещо друго, забелязвали ли сте как дори без да пожелаете злото някому, на него по друг начин му се връща, не знам как. Сякаш врагът си е в него самия.doktorka написа: врагът е хладнокръвния ,пресметлив и без емоции демон,който може да те победи.
извинявай
- Глас в пустиня
Re: извинявай
Най-големият и единствен всъщност мой враг съм аз. Другото са просто недоброжелатели, вредители и т.н., т.е. пренебрежими са[unknown] написа: Искаш ли да имаш врагове?
Истински враг, който те мрази и ти желае злото. И би намерил начин да ти навреди.
Защо точно демон? Може просто да му пречиш много...(например).doktorka написа:
това,което описваш не е истински враг.
как да ти отговоря?
омразата е емоция. Желанието да ти навредят -също.
"Намирането на начин" е производно на горните две.
врагът е хладнокръвния ,пресметлив и без емоции демон,който може да те победи.
Кадаре, Кадаре, Албания, Алпите...БоЕВ написа: Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.
- Глас в пустиня
Хич не се и надявай.Set написа:
Няма да има случайности.Ти вече обеща
Не мож ме хипнотизира. Не съм обещавала.
Защо тези, които са оперирани от извиняването, да следват природата си, пък аз да не мога?
Не е честно някак, съгласи се.
Panta rhei...
Аз съм демон.doktorka написа:това,което описваш не е истински враг.[unknown] написа:Зададох ти въпрос.doktorka написа:а ти самозалъгваш ли се че нямаш?[unknown] написа:Искаш ли да имаш врагове?
Питам сериозно.
Истински враг, който те мрази и ти желае злото. И би намерил начин да ти навреди.
Не ми отговаряй с въпрос.
как да ти отговоря?
омразата е емоция. Желанието да ти навредят -също.
"Намирането на начин" е производно на горните две.
врагът е хладнокръвния ,пресметлив и без емоции демон,който може да те победи.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мдаа Така се казва и много е писано4avdar4e написа:Най-големият и единствен всъщност мой враг съм аз. Другото са просто недоброжелатели, вредители и т.н., т.е. пренебрежими са
Вярно е в определен контекст
Но има и друго, което се пренебрегва - колко е полезно да се настройваш срещу себе си и да се линчуваш?:-) Осмислянето е крачка, но не самото решение
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Ще му видя сметката и на него.4avdar4e написа:Кадаре, Кадаре, Албания, Алпите...БоЕВ написа: Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.
Балканите не са чак толкова големи.
Хм, в тая история за прошката,БоЕВ написа:
Извинена си.
И ако позволиш лекинко да те корегирам - не е герой, а е героиня.
Прошката. В момента броди гола, охулена и презряна, нежелана и никуму ненужна.
"прощавам ти" е по-важно за този, който го казва, чувства, преживява,
отколкото за отсрещната страна.
Ми, ми, няма такова нещо!! Аз си се харесвам, ние двете в мен живеем в удобно примирие. Линч?? Никога! Виж, аутодафе по ми отива некак сиholi_day написа: Мдаа Така се казва и много е писано
Вярно е в определен контекст
Но има и друго, което се пренебрегва - колко е полезно да се настройваш срещу себе си и да се линчуваш?:-) Осмислянето е крачка, но не самото решение
Няма решения, има само крачки към тях. Поне в живота. В Арбитражния съд да кажем, решението не подлежи на обжалване
П.П. Бе, що говоря глупости, аааа
- Глас в пустиня
Щото тук можеш да си го позволиш4avdar4e написа:П.П. Бе, що говоря глупости, аааа:rotfl24:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Точно!Амаранта написа:Хм, в тая история за прошката,БоЕВ написа:
Извинена си.
Така си е.Амаранта написа:Хм, в тая история за прошката,БоЕВ написа:
Извинена си.
Като няма кой да го проумее, почувства и преживее... все е тая. То това беше и темата.
Panta rhei...
Така де и аз мисля така, дори без да си мръднеш пръста имам предвид, а не както Чавето намеква за мъст.БоЕВ написа: Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.
Чакай, че се обърках, почнах да пращам празни мненияholi_day написа:Щото тук можеш да си го позволиш4avdar4e написа:П.П. Бе, що говоря глупости, аааа:rotfl24:
Дааа, страшно е хубаво понякога ей така като си чешем крастите и си говорим глупости. Да не цитирам буквално Боев, ама като предаване изглежда. Само понякога
Ъъъъъ? Нещо си ме извадила от някой контекст чини ми сеvyara написа: Така де и аз мисля така, дори без да си мръднеш пръста имам предвид, а не както Чавето намеква за мъст.
Ами като каза Кадаре последния път, каза нещо за измиване на кръвта с кръв... нещо такова, иначе не съм чела...4avdar4e написа:Ъъъъъ? Нещо си ме извадила от някой контекст чини ми сеvyara написа: Така де и аз мисля така, дори без да си мръднеш пръста имам предвид, а не както Чавето намеква за мъст.
- Глас в пустиня
Понякога е достатъчно и едно проклятие, но тука вече ще засилим темата в окултното и Куида няма да може да ни опрови даже.vyara написа:Така де и аз мисля така, дори без да си мръднеш пръста имам предвид, а не както Чавето намеква за мъст.БоЕВ написа: Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.
Ха-ха, добре е да се доизясняваме, все пакvyara написа: Ами като каза Кадаре последния път, каза нещо за измиване на кръвта с кръв... нещо такова, иначе не съм чела...
Аз па съм най-неотмъстителния човек
П.П. Аре малко спам: познай къде съм във вторник
За да носи сила едно проклятие обаче е нужно още нещо май, освен желание да навредиш.БоЕВ написа:Понякога е достатъчно и едно проклятие, но тука вече ще засилим темата в окултното и Куида няма да може да ни опрови даже.vyara написа:Така де и аз мисля така, дори без да си мръднеш пръста имам предвид, а не както Чавето намеква за мъст.БоЕВ написа: Всичко се плаща Верче, всичко, и доброто, и злото, понякога плащат цели родове поколения наред.
И има и нещо друго, не всеки го хваща това, някои карми отблъскват и връщат всичко. Но наистина навлизаме в непознати дебри.
Гледах в едно предаване по руската имаше такова нещо - измираха мъжете в целия род - три поколения подред. Но си имаше причина - прадядото беше направил голяма злина на една жена и тя ги е проклела. Тоест, трябва да имаш топка, която да върнеш. С гола злоба само не става.
Последно промяна от vyara на 26.09.08, 21:51, променено общо 1 път.
Я!!!!БоЕВ написа:Точно!Амаранта написа:Хм, в тая история за прошката,БоЕВ написа:
Извинена си.
ти се съгласи с мен!
Ахам. Мръсотията остава в този, които я сее.Амаранта написа:Хм, в тая история за прошката,БоЕВ написа:
Извинена си.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
И аз на него разчитам.4avdar4e написа:
Аз па съм най-неотмъстителния човекИма кой, там горе...
П.П. Аре малко спам: познай къде съм във вторник![]()
Къде си във вторник?
Аз съм демон.[/quote][unknown] написа:врагът е хладнокръвния ,пресметлив и без емоции демон,който може да те победи.
всеки един от нас е.
йога.. От 18,30 до 20vyara написа: Къде си във вторник?
Ох, моята неизживяна и неосъществена любов. Трите принципа на йога - постепенност, ненасилие и постоянство в практиките. Аз упражнявам само ненасилието, т.е. не се насилвам почти хич...4avdar4e написа:йога.. Ако оцелея, ще пиша в сряда. Въопще, иде мноооооого интересна седмица, графикът ми вече е до .. секундаvyara написа: Къде си във вторник?
Само те предпазвам да не пресечеш границата и да си образуваш чувство за вина. Нема нужда!Мнемозина написа:Хич не се и надявай.Set написа:
Няма да има случайности.Ти вече обеща
Не мож ме хипнотизира. Не съм обещавала.
Защо тези, които са оперирани от извиняването, да следват природата си, пък аз да не мога?
Не е честно някак, съгласи се.
Memento mori.
- Глас в пустиня
Злобата, негативизма, привличат отрицателната енергия и започват са се случват беди.vyara написа: С гола злоба само не става.
- Глас в пустиня
Не става да навредиш. Иначе си като магнит за отрицателното, да.БоЕВ написа:Злобата, негативизма, привличат отрицателната енергия и започват са се случват беди.vyara написа: С гола злоба само не става.
Цели и сроковеvyara написа: Ох, моята неизживяна и неосъществена любов. Трите принципа на йога - постепенност, ненасилие и постоянство в практиките. Аз упражнявам само ненасилието, т.е. не се насилвам почти хич...:shy:
Аз съм по постепенността
- Глас в пустиня
Вредиш на себе си само.vyara написа:Не става да навредиш. Иначе си като магнит за отрицателното, да.БоЕВ написа:Злобата, негативизма, привличат отрицателната енергия и започват са се случват беди.vyara написа: С гола злоба само не става.
Постоянство му е майката. Аз след двете раждания си бях попрецакала гърба и само йога ме оправи - беше лято, кинезитерапевтите в отпуски и волю, неволю си грабнах един самоучител и всеки ден. В началото се чувствах като торба, ужас! Но постепенно се усеща невероятно въздействие. Това е най-интелигентната наука за тялото. Именно наука, никаква мистика няма. Правиш това и това - получаваш онова. Ако си постоянен.4avdar4e написа:Цели и сроковеvyara написа: Ох, моята неизживяна и неосъществена любов. Трите принципа на йога - постепенност, ненасилие и постоянство в практиките. Аз упражнявам само ненасилието, т.е. не се насилвам почти хич...:shy:
Аз съм по постепенността
Успех!
О, това ли било?Set написа: Само те предпазвам да не пресечеш границата и да си образуваш чувство за вина. Нема нужда!
Благодаря.
Разсмя ме...
Panta rhei...