"Своевременно предупреден е и своевременно въоръжен."БоЕВ написа:Тва да си подготвен психически никак не е за пренебрегване.
Касапницата на междунар. пазари се пренесе и на българския
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Нещо от сорта - по-добре да си паднал духом, отколкото да го д***ш паднал.Метаморф написа:една колежка имах - счети на 58 години... изкукала и не спираше да плямпа щуротии...БоЕВ написа:Напротив е те сега се изясниха нещата.
Сриват се пазари и икономики, а в бг какво да се срине...?:lol:
та тая същата изпраска на баш шефа:
- Не ме плаши ти мене с уволноение. То от ниско като се падне не боли много. Ама ти, ако паднеш от високо, много ще те боли, така да знаеш... - и добави - Аз не мога да падна, щото съм на земята, ама ти ще падаш от високо...
та така и нашата икономика... няма как да падне... повече...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
е ти кво саБоЕВ написа:Ако е иран добре, само да не е около грузия, че тогава еба куче мачка...Quid написа:юса ще нападне иран и окончателно ще се осере пейзажа
щото при такива катаклизми и клизми войната е некво шибано решение за шибаняците
рашън и юса се разбраха кой кого ще напада и кога
нали виждаш кво театро е:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Да бе, това е много интересно - тия от Уолстрийт най-добре ги знаят тези неща,БоЕВ написа:С тубичка вазелинМетаморф написа:"Своевременно предупреден е и своевременно въоръжен."БоЕВ написа:Тва да си подготвен психически никак не е за пренебрегване.
но въпреки това, когато хорската лакомия е надделяла, просто не са имали ход-
някаква мацка го обясняваше това, докато изнасяше кашончето си от една от фалиралите банки - на теория им е било ясно, че няма как това да излезе на добър край, но когато тръгва вълната, не е имало начин да играят разумно, и все пак да останат в играта. Разумният на секундата е ставал неконкурентен.
Та така с предупрежденията - знаеш, не знаеш - все тая - вълната те помита, ако си някъде там.
- Глас в пустиня
- Green Light
Хе. Тоест аз.4avdar4e написа:Че кога не е било така??? Требе си сляп и глух и пълен едеот, за да не ти е ясно това...Quid написа: е ти кво са
рашън и юса се разбраха кой кого ще напада и кога
нали виждаш кво театро е:rotfl24:
Пак майтап, бе, не се засягам, или па нещо да те хлъзгам тебе. Аз все се шашкам от дрънакне на оръжие. Еле па американско или руско.
Шашарде.
Много ме е яд, дето не съм мачо! Ма, на!
Че кой не се шашка, бе, Грийни? Всички се страхуваме. Друго казвах, че братята ни продължават да си делкат парцелките и ... тъй нататък. Твърде съм лигава за такава сериозна темаGreen Light написа: Хе. Тоест аз.
Пак майтап, бе, не се засягам, или па нещо да те хлъзгам тебе. Аз все се шашкам от дрънакне на оръжие. Еле па американско или руско.
Шашарде.
Много ме е яд, дето не съм мачо! Ма, на!
Що па трябва да си мачо, ей туй не го разбрах? И какво е всъщност мачо и какво нормален мъж.
П.П. Днес научих, че и сред лезбийките имало "касти" и "различни", тва извън темата
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Green Light
Европа разединена относно идеята за общ спасителен фонд
02.10.2008 10:28
Европейските ръководители се оказаха на различни мнения относно мерките за предпазване на финансовата система на ЕС от кризата, след като Франция лансира идеята за общ спасителен фонд за случаи на фалит на банки, пише Financial Times.
Идеята на френския финансов министър Кристин Лагард за фонда, който според официални лица може да бъде в размер на 300 млрд. евро, беше незабавно отхвърлена от Германия.
Великобритания също е скептично настроена към идеята за паневропейски фонд. Все пак както Английската централна банка, така и британското финансово министерство разработват планове за в случай на по-координиран подход към кризата.
Тези планове включват държавни гаранции за ипотеки, спешни гаранции за всякакво банково финансиране и др.
Идеята на Франция за общия фонд ще се обсъжда наред с други планове на среща на европейските лидери в събота.
Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозо заяви, че кризата налага засилване на контрола върху банките и разработване на отговор на Европа.
http://www.investor.bg/?cat=6&id=69561
02.10.2008 10:28
Европейските ръководители се оказаха на различни мнения относно мерките за предпазване на финансовата система на ЕС от кризата, след като Франция лансира идеята за общ спасителен фонд за случаи на фалит на банки, пише Financial Times.
Идеята на френския финансов министър Кристин Лагард за фонда, който според официални лица може да бъде в размер на 300 млрд. евро, беше незабавно отхвърлена от Германия.
Великобритания също е скептично настроена към идеята за паневропейски фонд. Все пак както Английската централна банка, така и британското финансово министерство разработват планове за в случай на по-координиран подход към кризата.
Тези планове включват държавни гаранции за ипотеки, спешни гаранции за всякакво банково финансиране и др.
Идеята на Франция за общия фонд ще се обсъжда наред с други планове на среща на европейските лидери в събота.
Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозо заяви, че кризата налага засилване на контрола върху банките и разработване на отговор на Европа.
http://www.investor.bg/?cat=6&id=69561
- Dark Angel