БоЕВ

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:А, не, благодаря.

Тук сме си почти цял пантеон, моля, не ни закачайте. :blum:
остави го бе
не знае какво говори
диктаторист :blum:
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Remmivs написа:
lancelote написа:Японците биха били на друго мнение!:grin:
каква категоричност, то аз не знам на какво съм даже :grin:
Ще видиш как в недалечното бъдеще ще има хладилник, дето ще ти мърмори по-добре от жена ти че не си изтупал килимите, от тъща ти че си изтупал жена ти... ъъъъ... абе че е празен и че трябва да го напълниш...
ЕДИТ Ще ти казва - Ремус, няма бира - отиди да купиш 6 бири, цената им е... Ремус, кило сирене - от 3.68, ремус - да не забравиш салам - за предпочитание КФМ, Ремус и кутия цигари за шкафа...
ЕДИТ ЕДИТ Пари имаш в дебитната карта.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:От студено и гладно. Зима, безработица, киша, престъпност, няма ток. Като го пуснат- по телевизията общо две програми. По едната Бойко Борисов, по другата Лили Иванова.
Страшно!
мен всъщност вече ме е страх, но не искам да ви развалям ентусиазма и еуфорията
и не е нужно да става точно този сценарий, за да ни е страх
истинските неща, често са невидими за очите
като любовта например
и други тъмни дълбоки неща също, уви

но да не се пускам по тази наклонена повърхнина
dum spiro, spero
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Green Light написа:
lancelote написа:
Green Light написа:Впрочем не знам дали тука е мястото, но покрай непопулярните мерки за които говоря искам да кажа, че сега това което трябва да прави Бат Батман е съкращения, спиране на финансиране на проекти, намаления на пенсии. Ако до есента няма масови протести и масово уплашени хора, включително и ние с вас, значи това ново правителство никаква работа не върши
Добре де! Ами ако не се изплашим...Просто защото няма какво друго да ни изплаши?
ЕДИТ То не бяха мутризация, царизация, десятък на очи и прочия... От какво вече да се изплашим?:grin:
От студено и гладно. Зима, безработица, киша, престъпност, няма ток. Като го пуснат- по телевизията общо две програми. По едната Бойко Борисов, по другата Лили Иванова.
Страшно!
Поправка, Грийни - Генерал Иванова /лили/:grin:
Отново на път
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

lancelote написа:Ще видиш как в недалечното бъдеще ще има хладилник, дето ще ти мърмори по-добре от жена ти че не си изтупал килимите, от тъща ти че си изтупал жена ти... ъъъъ... абе че е празен и че трябва да го напълниш...
ЕДИТ Ще ти казва - Ремус, няма бира - отиди да купиш 6 бири, цената им е... Ремус, кило сирене - от 3.68, ремус - да не забравиш салам - за предпочитание КФМ, Ремус и кутия цигари за шкафа...
о, за това ли говориш
то и сега го има верно при ония
и пазаруват даже, не те питат, че и на кредитната карта го пишат
ама аз съм фундаменталист бе :grin:
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Remmivs написа:

остави го бе
не знае какво говори
Нтц, тихо мъртвия казал - медиумист-тракторист.
А за Пантеончето... Мнемо, такова... Кога ще строим Кулата?
Отново на път
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Remmivs написа:
lancelote написа:Ще видиш как в недалечното бъдеще ще има хладилник, дето ще ти мърмори по-добре от жена ти че не си изтупал килимите, от тъща ти че си изтупал жена ти... ъъъъ... абе че е празен и че трябва да го напълниш...
о, за това ли говориш
то и сега го има верно при ония
и пазаруват даже, не те питат, че и на кредитната карта го пишат
ама аз съм фундаменталист бе :grin:
Бетон или утъпкана пръст?:-)
Отново на път
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

lancelote написа:Бетон или утъпкана пръст?:-)
идилиус ментално-кривинистус :blum:
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Remmivs написа:
Ъъъ...:grin:Това да не съдържа някакъв иротичен прифкус?:grin:
Отново на път
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

lancelote написа:
Remmivs написа:

остави го бе
не знае какво говори
Коя кула, Вавилонската ли?
Трябва да побързаме, преди да дойде монотеизмът. :blum:
Panta rhei...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мнемозина написа:
lancelote написа:
Remmivs написа:

остави го бе
не знае какво говори
Еее, нали разреших и малко отклонения... Може и сексуални всред жените. :grin::rotfl24:
Отново на път
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

lancelote написа:
Мнемозина написа:
lancelote написа:А за Пантеончето... Мнемо, такова... Кога ще строим Кулата?
Еее, нали разреших и малко отклонения... Може и сексуални всред жените. :grin::rotfl24:
Що ли още от самото начало заподозрях, че всъщност имаш предвид Содом и Гомор? :grin:
Последно промяна от Мнемозина на 07.07.09, 14:57, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Влад написа:
Remmivs написа:...разумът е ли машина
Имах предвид такива жизнени области, където самото спазване на правилата е гаранция за избягване на нежелани последствия. В такива условия в 99% от случаите по-добре се справя машината. Не просто е сложен въпроса, а необятен. :-)
Но това, което семирамис подчерта, също беше едно от нещата, които винаги съм си мислел, а филма показа. Там идеята е да се постигне споменатия от теб принцип, чрез тотална механизация и умно използване на ресурсите.
:-) за умно използване на ресурсите - да добавя още нещо.
Машините сега не се ползват така, че да облекчат човека максимално. Примерно един автомобилен завод може да работи без хората, и няма опасност да станат супер умни, че да ни поробят. Машините де.
А вместо това хората да получават пари без да правят нищо. Само това, което им носи удовлетворение. Обаче кой ти дава пари за нищо. Затова по-добре да работиш там, да се занимаваш, вместо да мислиш за глупости, пък да ти пускат някой лев да не умреш...Онези от Св банка.

груб пример. и пари да се замени с блага.
ей такива, незнам колко религиозни работи...
Последно промяна от Semiramis на 07.07.09, 15:10, променено общо 2 пъти.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мнемозина написа:
lancelote написа:
Мнемозина написа:[quote="lanceloteА за Пантеончето... Мнемо, такова... Кога ще строим Кулата?
Що ли още от самото начало заподозрях, че всъщност имаш предвид Содом и Гомор? :grin:[/quote]
Зависи от гледната точка и цивилизацията!:rotfl24::grin:Ако разсъждаваме като римляни - такова понятие като Содом и Гомор - няма - просто хората са това което са... От друга страна ако разсъждаваме като Лот - е те тогава и аз бих хванал метлата... От трета страна...:grin:
Отново на път
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Green Light написа:....
Впрочем, Елби, какво значение може да има, че не Вълчев е измислим матурите и че били седели на бюрото му от предишния мандат? На сегашния министър на вътрешните работи седи подобна папка. От поне два мандата. Кога ще има съкращения сред полицаите, за да поемат и те въздух? 70 000 човека по 250 лева ли трябва да взимат? 70 000 просяци, или 40 или 30 хиляди ПОЛИЦАИ. И чия би била заслугата, на Румен Петков или на кой беше по времето на ндсв, или на този който го направи и си осигури доживотната омраза на всички полицаи, но пък реформира най- накрая тая дупка?
Свързване между информационните системи на НАП и Агенция "Митници" ще е първата стъпка на новия финансов министър Симеон Дянков. Това стана ясно от днешното му интервю за Българската национална телевизия
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/ ... jdu_nap_i/

Това пък е направо емблематичен проект. Тая свързаност е готова от времената на Ревизоро и мобилните му групи. Има изградена мрежа, купено оборудване, написан софтуер, даже има проект за видеонаблюдение(неосъществен) Всичко седи и събира прах. Някой министър обявява какво ще направи, някой митнически шеф умира от смях, отива небрежно и му носи една справка с няколко цифри, и оборудването продължава да събира прах. Реформаторството тук ще бъде един подпис. Даже пари няма да се харчат, защото всичко е готово. Обаче реформатор нет! Ако искаш ще го наричаме не реформатор ами подписвч на заповед. Подписвачи на заповеди и липсват на тая държава.
А на мене алкохол!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
и аз съм по идеализма... нищо не може да се стори...душевност, дълбока... двамцата си страдаме, пич...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Green Light написа:....
Впрочем, Елби, какво значение може да има, че не Вълчев е измислим матурите и че били седели на бюрото му от предишния мандат? На сегашния министър на вътрешните работи седи подобна папка. От поне два мандата. Кога ще има съкращения сред полицаите, за да поемат и те въздух? 70 000 човека по 250 лева ли трябва да взимат? 70 000 просяци, или 40 или 30 хиляди ПОЛИЦАИ. И чия би била заслугата, на Румен Петков или на кой беше по времето на ндсв, или на този който го направи и си осигури доживотната омраза на всички полицаи, но пък реформира най- накрая тая дупка?
Свързване между информационните системи на НАП и Агенция "Митници" ще е първата стъпка на новия финансов министър Симеон Дянков. Това стана ясно от днешното му интервю за Българската национална телевизия
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/ ... jdu_nap_i/

Това пък е направо емблематичен проект. Тая свързаност е готова от времената на Ревизоро и мобилните му групи. Има изградена мрежа, купено оборудване, написан софтуер, даже има проект за видеонаблюдение(неосъществен) Всичко седи и събира прах. Някой министър обявява какво ще направи, някой митнически шеф умира от смях, отива небрежно и му носи една справка с няколко цифри, и оборудването продължава да събира прах. Реформаторството тук ще бъде един подпис. Даже пари няма да се харчат, защото всичко е готово. Обаче реформатор нет! Ако искаш ще го наричаме не реформатор ами подписвч на заповед. Подписвачи на заповеди и липсват на тая държава.
А на мене алкохол!
мда. И това си е важно. Не споря. Още по-малко споря, че ни трябва вино и ракия. Може и уиски...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Semiramis написа: :-) за умно използване на ресурсите - да добавя още нещо.
Машините сега не се ползват така, че да облекчат човека максимално. Примерно един автомобилен завод може да работи без хората, и няма опасност да станат супер умни, че да ни поробят. Машините де.
А вместо това хората да получават пари без да правят нищо. Само това, което им носи удовлетворение. Обаче кой ти дава пари за нищо. Затова по-добре да работиш там, да се занимаваш, вместо да мислиш за глупости, пък да ти пускат някой лев да не умреш...Онези от Св банка.

груб пример. и пари да се замени с блага.
ей такива, незнам колко религиозни работи...
не съм гледала филма и другите от поредицата, ама явно трябва. Но какво говориш ти? - "само това, което им носи удоволствие"? това е невъзможно и неправилно и срещу самата природа. А иначе според мен всеки след определен брой години може да ги нареди нещата така, че да се занимава в голяма част от времето с това, което му е приятно - не като удоволствия, а като работа.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

примерно този, който би бил щастлив да отглежда крави, но работи контрольор в градския транспорт. или ревизора, който е поет всъщност. художника - катаджия ... :grin:...
Много хора не са си по местата, си мисля аз. Не че не свикват, и не че са недоволни в края на живота. Просто биха се реализирали по-добре ако я няма тая зависимост материална. Въобще има излишни професии, ако гледаме така..

говоря си. научна фантастика. :lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

lancelote написа: Зависи от гледната точка и цивилизацията!:rotfl24::grin:Ако разсъждаваме като римляни - такова понятие като Содом и Гомор - няма - просто хората са това което са... От друга страна ако разсъждаваме като Лот - е те тогава и аз бих хванал метлата... От трета страна...:grin:
Е нали точно това ти казвам - каквото ще правиш, действай преди монотеизма, че после става по-трудно. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Знам, бе!
Но увлечени в думите и идеите, вие с Мнемозина все забравяте, че трябва да се осъществят някак. Сложете пръст на началната точка. "Някой нещо произвежда" и вървете нататък през обществената нужда, до осъществяването и. Знам, че мога да ви говоря на вас без да ми се обиждате, понеже при вас имам някакъв кредит, затова ще ви кажа че сега приличате на глезени деца. Искате реформа с главно Р, такава която да реши кардинално кои да са учебниците и какво да има в тях или дали математика да се преподава пеейки заради римуваното слово(и съответното в здравеопазването), но с искам, искам, искам, става до 3 годишна възраст. Вие на 3 не сте!
Чакай сега да ти отговоря по-сериозно: да, така ти изглежда, сякаш тропам с краче и повтарям, че искам всичко да е идеално. Но ти изглежда така само защото си решил, че този министър е свършил нещо. Пък ние, видиш ли, не го признаваме това малкото, дето го е свършил.
А аз ти казвам друго: че това, което изглежда, че е свършил, не е свършено добре, че е само по фасадата, и че наистина му е погрешна идеята "кой какво (трябва да) произвежда" в образованието.
За какво служи то.
Винаги се разбира кога някой мисли и действа на плиткото - за това ти говоря.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:примерно този, който би бил щастлив да отглежда крави, но работи контрольор в градския транспорт. или ревизора, който е поет всъщност. художника - катаджия ... :grin:...
Много хора не са си по местата, си мисля аз. Не че не свикват, и не че са недоволни в края на живота. Просто биха се реализирали по-добре ако я няма тая зависимост материална. Въобще има излишни професии, ако гледаме така..

Аз пък си мисля, че всеки човек периодично бива връхлитан от желание за промяна.

"Поет" не е професия освен това... но то пък в твоя сценарий ще се следват само призвания и професиите ще изчезнат.
Призванието да бъдеш ревизор... абе много интересно може да стане. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа: Знам, бе!
Но увлечени в думите и идеите, вие с Мнемозина все забравяте, че трябва да се осъществят някак. Сложете пръст на началната точка. "Някой нещо произвежда" и вървете нататък през обществената нужда, до осъществяването и. Знам, че мога да ви говоря на вас без да ми се обиждате, понеже при вас имам някакъв кредит, затова ще ви кажа че сега приличате на глезени деца. Искате реформа с главно Р, такава която да реши кардинално кои да са учебниците и какво да има в тях или дали математика да се преподава пеейки заради римуваното слово(и съответното в здравеопазването), но с искам, искам, искам, става до 3 годишна възраст. Вие на 3 не сте!
Чакай сега да ти отговоря по-сериозно: да, така ти изглежда, сякаш тропам с краче и повтарям, че искам всичко да е идеално. Но ти изглежда така само защото си решил, че този министър е свършил нещо. Пък ние, видиш ли, не го признаваме това малкото, дето го е свършил.
А аз ти казвам друго: че това, което изглежда, че е свършил, не е свършено добре, че е само по фасадата, и че наистина му е погрешна идеята "кой какво (трябва да) произвежда" в образованието.
За какво служи то.
Винаги се разбира кога някой мисли и действа на плиткото - за това ти говоря.
Добре, ОК, преставам за Вълчев, верно че въздухарите трудно се познават ако не си професионалист. Искам аз да ти кажа за какво аз говоря: Мисля, че от 89та, айде да е 99та знаем какво трябва да се промени. Едва ли повече от две три години са били нужни за да разберем кое ни е грешното. Комуникация, автоматичен контрол, елиминиране на човешкия фактор в оценките, е такива работи. Тия проекти са осъществени има ги(матурите и тестовото оценяване са много хубав пример). Няма воля за реализирането им. Българските министри служат за спирчка, тяхно основно задължение е да се противопоставят на реализацията на тези проекти, като затрупват обществото с безброй думи.
Когато видя(или си въобразя), че някой не е спирачка аз му се радвам. За това говоря.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
...

"Поет" не е професия освен това... ...
Както и инженер. Миналата седмица си мислех по въпроса че "инженер" като отговор за професията ви, може да мине само пред полицаи. Те са единствените на които веднага им става ясно.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Добре, ОК, преставам за Вълчев, верно че въздухарите трудно се познават ако не си професионалист. Искам аз да ти кажа за какво аз говоря: Мисля, че от 89та, айде да е 99та знаем какво трябва да се промени. Едва ли повече от две три години са били нужни за да разберем кое ни е грешното. Комуникация, автоматичен контрол, елиминиране на човешкия фактор в оценките, е такива работи. Тия проекти са осъществени има ги(матурите и тестовото оценяване са много хубав пример). Няма воля за реализирането им. Българските министри служат за спирчка, тяхно основно задължение е да се противопоставят на реализацията на тези проекти, като затрупват обществото с безброй думи.
Когато видя(или си въобразя), че някой не е спирачка аз му се радвам. За това говоря.
Да, това го разбирам.
Но всъщност не знаем какво трябва да се промени. Тоест всеки си мисли, че знае, обаче...
И пак ти казвам, комуникацията - добре, обаче автоматичният контрол и елиминирането на човешкия фактор в оценките са прах в очите, нищо повече. Да изглежда, че нещо се върши.
Онова, което наистина трябва да се промени, не се променя цялостно. Или ако се пипне, се бута в грешната посока.
Както и да е, приключвам и аз с тази част от темата.
Panta rhei...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Semiramis написа:примерно този, който би бил щастлив да отглежда крави, но работи контрольор в градския транспорт. или ревизора, който е поет всъщност. художника - катаджия ... :grin:...

Ами труженичките?:shocked::rotfl24:
Отново на път
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Грийн, знаеш ли какво значи закриването на училището в едно село? Ликвидиране на селото.
позволи ми да не се съглася. закриването на училището в селото+безплатен училищен автобус до съседното село си е ок. а разликата между издръжката на цяла сграда и издръжката на един автобус е значителна.
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
bead_ написа:
БоЕВ написа:тогава каква е според теб философията на "народното представителство"?
такава е. да представлява хората. във всякакви аспекти да им помага. ама първо започва от себе си. след това семейството. след това съседите и приятелите. и то - като се огледа. ресурсът е свършил. :winkw: не е ли така? и затова всеки пуска гласът си я за бакалин, я за мис, я за собственика на мината, в която работи. ...
А как би трябвало да бъде? Според теб. Защото и аз мисля така - нещата са сгрешени. Грешка е цялата тая работа с демокрацията.
да ти отговарям ли или не?! нещо тая сериозна вчерашна тема днес ми е малко чужда. даже боев я е зарязал :winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:
Грийн, знаеш ли какво значи закриването на училището в едно село? Ликвидиране на селото.
позволи ми да не се съглася. закриването на училището в селото+безплатен училищен автобус до съседното село си е ок. а разликата между издръжката на цяла сграда и издръжката на един автобус е значителна.
Разбира се, че позволявам. И по принцип е така. То и родителите могат с колите си да ги водят децата до съседното село.

Обаче си представи една немалка част от българските села, пътищата между тях, ежедневието... автобусите.

Преди всичко проблемът е, че училището в селото е и символ на нещо, за самите хора там. На бъдещето например.
Дали бъдещето ще е тук или в съседното село. И защо не направо в града?
Много неща се крият зад едното образование.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Обаче си представи една немалка част от българските села, пътищата между тях, ежедневието... автобусите.

.
е, с лимузини ли да ходят? дъщеря ми от край време ходи на училище с автобус. даже си плащам за това.

няма страшно да се затвори едно училище, ако на децата са осигурени удобства да ходят в друго. бъдещето не е в сградата на училището, бъдещето е в очите на децата и на родителите им!!!
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:

.
е, с лимузини ли да ходят? дъщеря ми от край време ходи на училище с автобус. даже си плащам за това.

няма страшно да се затвори едно училище, ако на децата са осигурени удобства да ходят в друго. бъдещето не е в сградата на училището, бъдещето е в очите на децата и на родителите им!!!
Да точно там е, в очите на децата и на родителите. И те все гледат... някъде другаде.

Всъщност процесът, този процес е заложен много по-отдавна, това е вярно. Обаче... в моята идеалистична глава истинските политици виждат нещата цялостно и идеята им е не просто да следват подобни процеси, а да се опитват да залагат някакви посоки занапред. Стратегии един вид.
Както и да е, то кое ли ни е наред.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

bead_ написа:... нещо тая сериозна вчерашна тема днес ми е малко чужда. даже боев я е зарязал :winkw:
И на мен така!:winkw:

Просто нещата станаха така, както исках аз.:-)

Виж 4-ти МИР-Великотърновски - депутата от СК.

cik2009.org/?resh=225
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
Мнемозина написа:

.

Дъщеря ми беше трети клас когато закриха училището. Естествено аз бях начело на протестите, но нещо не се постигна, дилемата беше или нащо или в града. Затвориха нащо. Тая година затвориха едно и в града.

Не ми сравнявайте несравними неща. Не ми обяснявайте как може едно дете от първи клас да стои още два часа в двора на у-щето докото чака по-големите да свършат уч. процес и да се приберат наедно с автобуса. То и курсовете са няколко за малки, големи и по-големи, та работата е малко танто за кукуригу като се сложи и цената на возилото.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа: Просто нещата станаха така, както исках аз.:-)
е, носиш ли бутилките, мезетата.....
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:
Естествено аз бях начело на протестите, но нещо не се постигна, дилемата беше или нащо или в града. Затвориха нащо.
дилемата не е тази и ти добре го знаеш.
проблем с обратен знак има в софия, сигурно си чул с детските градини...
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа: А как би трябвало да бъде? Според теб. Защото и аз мисля така - нещата са сгрешени. Грешка е цялата тая работа с демокрацията.
да ти отговарям ли или не?! нещо тая сериозна вчерашна тема днес ми е малко чужда. даже боев я е зарязал :winkw:[/quote]

Бе ще я отворим някой път пак. При мене има един такъв еднообразен цикъл. Махмурлук, мързел, а трябва да работя, нещо здраво му е сбъркано на тоя свят, бе какво му е сбъркано, я да помислим.., бе що ли не зема да не аз им тва на тях.., аре чиърс и така. Пак ще приказваме
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
Remmivs написа: но не намирам нищо лошо в това хората да имат конституционно гарантирано право на таен вот, което изключва подобни дискусии
защото иначе човек няма да е свободен в избора си, а това би опорочило още повече скапаната демократична система

:grin:
не говорим да няма таен вот, а това като седна маса или като ти се обадя по телефона, защо е проява на лошо възпитание, ако те питам за кого гласува или ще гласуваш, ей това не разбирам. Прав е Елби, ако не искаш, не ми отговаряш, а аз не се сърдя, ама да ме смяташ за лошо възпитана затова че питам не го разбирам.

за сините - за да не кажеш, че не практикувам онова дето го проповядвам :-)
и ние за сините
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
БоЕВ написа:
Естествено аз бях начело на протестите, но нещо не се постигна, дилемата беше или нащо или в града. Затвориха нащо.
дилемата не е тази и ти добре го знаеш.
проблем с обратен знак има в софия, сигурно си чул с детските градини...
Ха! Така ли? Не знаех, че софиянци са се размножили като зайци и от средата на 90-те до сега са си увеличили хабитата още веднъж.:shocked:

Сега сериозно - поминъкът(парите/заплатата) не са най-важното, начин винаги се намира, но с училището си отиват надеждите и младите хора, а след това цели региони опустяват.

Погледнато от друга страна обаче, точно това ви е проблема и на вас(Софиянци), ако има нормален достъп до образование и условия за що-годе сносен живот, пълчищата от вътрешни мигранти към големите градове и най-вече към София ще намалеят.
Публикувай отговор