Green Light написа:глас в пустиня написа:
Мислех си. Ще признаеш ли че си сгрешил, като се довери на Атака?
Ако за тях си гласувал.
Семирамис също. Не беше ли грешка да се доверите на сегашните лидери на бсп и атака, тези, които сте гласували за тях? Не искате ли оставката на Сергей Станишев/ Волен Сидеров?
Атака никога не са ми били в таргета, а партия която иска да рестартира белЯне и да реабилитира всички рубладжийски проекти просто ме губи като електорална единица.

Нещо повече - смятам, че атака и вмро на ченгето каракачанов бяха създадени с едничката цел да опорочат и смажат традиционният български национализъм.

Ние сме големите длъжници на днешна България. Ние сме виновни психично болен купен-продаден безумец да бъде наричан националист. Волен Сидеров, този демократ проклет, това чучело сглобено от БКП и ДС тъпче и гази върху трупа на българския национализъм, върху трупа на някогашна България защото НИЕ, българските НАЦИОНАЛИСТИ си стоим и си траем! Да изгоним това говедо от българския национализъм и да го върнем където му е мястото - в кенефа на Държавна сигурност!
Естестевно че няма да споделя кого и от къде копирам и надявам се да ми простиш.
Иначе, ако си забелязал, не коментирам политическите събития от избирането на новият парламент и това не е от гузна съвет, а защото не съм представен в него. За първи път на тези избори допуснах грешка, не гласувах в истинският смисъл на думата - пуснах невалидна бюлетина с едничката цел да не вкарам някой друг като яне и сИдЕр, боко и цеко в нс, за да няма никой възможност да управлява еднолично. Коалиционните(сношения) са нетрайни, особено днес, и това ми дава(ше) надежда, че ще се намери необходимото време за "ново дясно" или пък някой друг (националистически) проект.
И честно казано не съм сгрешил, както и линка на принцесата по горе го доказва - сиреч, мойте действия(бездействия, грешки) позволиха да се обедини дясното. Днес на протест са "успелите", "красивите", "умните"..., тия не са като ония(от февруарските протести срещу герберастията) - бедни, прости, безперспективни - лош матрЯл.
Не, не съм сгрешил Грийни, просто нямам думата!
До следващите избори(които няма да са толкова далече пак според прогнозите ми).
www.youtube.com/watch?v=b_NerxY0O48