Фобос грунд
- Green Light
ми за фобос ли да пиша:blink:, напомни ми, и напролет ще ти изпратя две три линкчета със снимкии повечко инфо ако имаш нужда . ние също ще правиме опитно поле с йоана златоустова:lol:Не знам що си решил да пишеш тука за гулия, обаче те подкрепям. И аз ще я въдя, даже знам откъде ще я крада, но кога ще стане... Може и напролет.
Последно промяна от Kent на 10.11.11, 17:28, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Що. За некой ще свърши. За други като гледам е свършил ... преждевременно /не говоря за познати клубари/.Бе мани ги, бе! Няма да се свърши света, споко.
А, пъ и що да не свърши. Нашия свят си е в нашите глави/тикви. голяма загуба, няма що:lol:
- Глас в пустиня
Рем е дришльо който не знае как се действа в конфликтна ситуация.snowprincess написа:...
Рем по свое усмотрение, без да го е молил някой, изчисти писаниците, но би го направил с всеки, защото беше изнесена лична информация
Защото в тоя мъжки свят жертви са предимно жените. Е, напоследък се заформя и ново течени в защита на "мъжете"snowprincess написа:и защо обвиняваш само мъжете, щото имаш личен конфликт с тях ли
Ще трябва много да се напъна, та да си представя как лошата червена шапчица разкъсва добрия сив вълк.snowprincess написа:първият път влезе жена без дете да преследва семеен, ти застана на нейна страна
Аз каква позиция да заема не го съгласувам с приятелите си, пък и с него съм бил достатъчно рязък когато е имало нужда. Що се отнася до разделите - какво да кажа - един мъж когато живота му е черен и има намерение да прекрати една връзка не прави дете. Трето.snowprincess написа:вторият път, пак жена, пред очите на целия клуб разтури семейство с три деца, но интересното в този случай е, че ти застана на обратната страна, на която е Ън, а той ти е приятел, но с него не се изпокара, не го нарече никак
Когато един мъж не може да задържи жена до себе си, а прескача от "цвят на цвят", то проблемът, май, не е в жените.snowprincess написа:третият път омъжена жена с три деца пак преследва мъж от клуба и му създава неприятности, и ти пак на нейна страна
"Чуждите проблеми", казвал съм го стотици пъти, са чужди до момента в който не вземат да пречат на клуба, след това е мазало, щото, нали, авери разни...snowprincess написа:всеки сам за себе си решава как ще живее и какво ще прави, каква работа имаш да се намесваш в чуждите проблеми
Знам, че нямаше нужда да ти го пиша всичко това, защото на теб ти е ясно от раз - четеш ме като отворена книга, но все пак.
- Глас в пустиня
Някой ги е изял сичките от набалкона:blink:
Само в Суворово под земята са останали.
Инглиш линк.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_artichoke
Български.
http://agronet.bg/agro-news/interesni-n ... ambur.html
Успех.
Инглиш линк.
Български.
Успех.
- Глас в пустиня
Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.Kent написа:Някой ги е изял сичките от набалкона:blink:
Инглиш линк.
Български.
Успех.
Ми сигурно е заради тестовото изпитване. Понеже нали било по-обективно.vyara написа:И аз на последната родителска среща питах - защо толкова се заигравате с дати и стумулирате зубрачеството? Защо не ги учите да мислят кое как и защо се е случило, примерно?maggot написа: Как да убедиш наследството, че е интересно? Ми не е!
Panta rhei...
- windcolours
Ще се наложи, я! В момента, в който те контрира с общата култура и финансовото състояние на Христо Стоичков, тризначките и Кондьо.maggot написа: Ааааа, на тоя въпрос имам готов отговор и съм безкомпромисна (за сега - още е малка и не е започнала да ме отсвирва съвсем) - "това е обща култура, която ти е нужна, ако не искаш да свършиш като чистачка на кенефи и да си псуваш живота. Така че - учи, за да можеш да имаш избор и да се занимаваш с това, което искаш а не с това, което живота ще ти предложи и няма да можеш да промениш"
Да видим след две-три годинки, де. Сигурно ще се наложи да сменям тактиките.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Гулията, Верче, прави страхотни съцветия. Съвсем сериозно съм намислила да си я копна в дворчето догодина.vyara написа: Не знам що си решил да пишеш тука за гулия, обаче те подкрепям. И аз ще я въдя, даже знам откъде ще я крада, но кога ще стане... Може и напролет.
А темата за гулията и тиганиците, мисля е съвсем на място в тая омешана като тиганици от гулия тема
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ицко Майната и тризначките няяяякак ще преглътна. Ама почне ли да ме занимава с Кондьо, тактиката е ясна - шамари!windcolours написа: Ще се наложи, я! В момента, в който те контрира с общата култура и финансовото състояние на Христо Стоичков, тризначките и Кондьо.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
па ние кофи. успешно заменя картофаните или ги допълва поне, същите манднжи се готвят от тея безобразни грудки. а се гледа много по-лесно. и ние доскоро...сурово или настъргано за салата и в краен случай на туршия:-) с карнабит примерно.Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.
- Глас в пустиня
Оцеляват по кьошетата на двора. Ще ги пробвам и по твоята рецепта. Цветовете им обаче са страхотни.Kent написа:па ние кофи. успешно заменя картофаните или ги допълва поне, същите манднжи се готвят от тея безобразни грудки. а се гледа много по-лесно. и ние доскоро...сурово или настъргано за салата и в краен случай на туршия:-) с карнабит примерно.Ясно! Шангъл. Имах много от него и вадех пълни щайги. Сега съм го ограничил до няколко гнезда. Консумираме го сурово - измиване, обелване и ядене. Има вкус на чуканче от зеле. Става и страхотна салата като се настърже през ренде, подсолено и с малко оцет.
по кишетата щото сяка полезна площ на двора се ползва. виж за рецепти готварски не като да няма за гулии. и на тебе ще пратя от оптиното поле ако искаш напролет.[/quote]Оцеляват по кьошетата на двора. Ще ги пробвам и по твоята рецепта. Цветовете им обаче са страхотни.
- windcolours
виж другите как го правят http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HMWkO0f_9Emaggot написа: Ааааа, на тоя въпрос имам готов отговор и съм безкомпромисна (за сега - още е малка и не е започнала да ме отсвирва съвсем) - "това е обща култура, която ти е нужна, ако не искаш да свършиш като чистачка на кенефи и да си псуваш живота. Така че - учи, за да можеш да имаш избор и да се занимаваш с това, което искаш а не с това, което живота ще ти предложи и няма да можеш да промениш"
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
абе...и това е един от проблемите ни - като нация, която е получила техническите достижения на готово - не приемаме идеята, че стават и грешки, и стъпвания накриво, докато вървиш към целта...а тва, за Едисон и крушката си го разказваме като басня, без да вникнем в смисъла му.Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
на седем:lol:боев ... дай по същество. щот са го праили с брадва... и по-нататъка си ти:lol:Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
п.п. апарата ще се спре в брезата в някой гора, сички го знаят вече
- Глас в пустиня
Хех! Така ли са те учили? Ако се поровиш малко да повишиш общата си култура сигурно ще разбереш колко открития, имащи отношение към съвременният ни свят, и в основата на още колко стоят българи.Амаранта написа:....
абе...и това е един от проблемите ни - като нация, която е получила техническите достижения на готово ...
- Глас в пустиня
Не следя темата с интерес. Последното което четох е, че се канели да го гърмят, по холивудски, с ракета. Като 100%-ов българин, лично аз, нямам представа с какви инструменти и сечива си правят машинариите руснаците. Въпреки широко наложилото се мнение, че в Русия всичко което се монтира с ключ по-малък от 24 е нанотехнология.Kent написа:на седем:lol:боев ... дай по същество. щот са го праили с брадва... и по-нататъка си ти:lol:Талибан написа:Тоя апарат май се връща преди да е тръгнал. Б@си(здрасти Маготич) и застрашава хиляди гора на пет континента.
п.п. апарата ще се спре в брезата в някой гора, сички го знаят вече
по спомени май 18 мисии са се провалили, срещу 11 успешни...или нещо такова къде марсо
нъл ме нема много у спомени на цифри ...
но има няква прокоба с тоя марс
е ся ще поровя, чичко гугъл знае всичко
да, леко у грешка съм...
нъл ме нема много у спомени на цифри ...
но има няква прокоба с тоя марс
е ся ще поровя, чичко гугъл знае всичко
да, леко у грешка съм...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аууууууууу, чак сега успях да намеря време да го гледам! Неистово е!Мнемозина написа:Това гледахме ли го тук?
Аз пък по случайност с това си започнах седмицата, само дето ми се искаше някой да ми обяснява над какво прелитаме.
А относно обясненията - ЕТО - всичко си пишат кое къде е и какво е.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ох, благодаря, ей сега ще го щудирам и ще гледам клипа отново.maggot написа:Аууууууууу, чак сега успях да намеря време да го гледам! Неистово е!Мнемозина написа:Това гледахме ли го тук?
http://vimeo.com/32001208
Аз пък по случайност с това си започнах седмицата, само дето ми се искаше някой да ми обяснява над какво прелитаме.
А относно обясненията - ЕТО - всичко си пишат кое къде е и какво е.
Бореалиса го заподозрях, но не посмях да си повярвам.
И май една гръмотевична буричка мярнах.
Но най-много ми въздейства атмосферният мехур, в който е Земята, и как той се вижда на хоризонта.
Panta rhei...
- windcolours
- Green Light
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=813532
Ако ЕКА успее да получи системни данни от апарата, това може да позволи на специалистите да определят причината за проблемите и да се опитат да изпратят команди, които да предотвратят падането на „Фобос-Грунт” на Земята, предаде АП.
Ако ЕКА успее да получи системни данни от апарата, това може да позволи на специалистите да определят причината за проблемите и да се опитат да изпратят команди, които да предотвратят падането на „Фобос-Грунт” на Земята, предаде АП.