Как си представяте бъдещето?

Все същите
Аватар
doktorka

дарки

Мнение от doktorka »

Вчера при мъж ми дошло UFO-to ( CFO e chief finanacial officer..ama muj mi mu vika Unidentified Flying Object)...и го питал :
"Д-р Рей,как го виждате бъдещето?"
Райо го погледнал много сериозно и казал:
"the future is bright"...

(щото сме на файнъл каунтдоун...и после адио,Рио...)

та според мен...
ще е брайт...
Аватар
поручик Ржевски

Re: Как си представяте бъдещето?

Мнение от поручик Ржевски »

Stranniche написа:
Green Light написа:
Dark написа:нещо като United Colours Of World?

аз си го представям някакво суперско място, само пари да има човек. технологии, пътуване, комуникация, живот

щото без пари представата ми е за нещо мрачно, смазващо, и някой чака на опашка да продаде нещо от себе си
Мене ме е страх да не стане земетресение в София. Циганския въпрос си е страшен отвсякъде. На сагата с боклука не и се вижда края ами все повече се закучва и още тая зима като всеме да пламне ядизентерия, я кой знае кво, та наше чудо софийско, та ничие. Щубе ме е тия ненормалитети да не подпалят Косово. Кукувиците в Иран и Южна Кореа си играят с тая атомна бомба на зарове и да не вземат да взривят нещо в Америка, та да подпалят света. От американския президент страшномного ме е страх. Втриса ме. Страх ме е да не гръмнат папата сега в Турция и да се юрнат християните ъгенст мюсюлманите и да ми образуват нерви. Страх ме е от промените в климата и тайфуните. Е такива работи
Иначе бъдещето си го представям много хубаво и светло. Ще бъда много богат, може още едно терминаторче, ако се навие Бейби. Ще имам хубава кола и къща с басейн. Може две къщи
Преди 2 години ми предложиха пост-док в Нова Зеландия, обаче отказах. И там, и в Австралия навсякъде реклами за клиники по кожен рак. Доста депресиращо :huhthink: . Представих си, ако имам деца, как трябва при всяко излизане да ги наплесквам с кремове и да ги "опаковам"... Тревожи ме, че дупката се движи и разширява, а малцина са тези, които се опитват да вразумят човечеството да помисли за "утре".
За България - притеснява ме демографското положение и циганския въпрос - те са свързани. Иначе за мен си е най-хубавото кътче!
Мечтаех си да се върна и да живея в България - страшно много ми липсва :cry: . Но мъжа ми няма как да го засадя там.
Надявам да намерим по-добро "място под слънцето" и да имаме 2-3 дечиня да ни късат нервите :harhar: :angeljump: :angeljump:
По последни данни всъщност дупката се смалява....
jazz

Мнение от jazz »

поручик Ржевски написа: По последни данни всъщност дупката се смалява....
де що е дупка - хубаво е да е малка :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Zmeu написа:
поручик Ржевски написа: По последни данни всъщност дупката се смалява....
де що е дупка - хубаво е да е малка :D
:rotfl24:
Изображение
опърничава

Мнение от опърничава »

Stranniche написа:
Надявам да намерим по-добро "място под слънцето" и да имаме 2-3 дечиня да ни късат нервите :harhar: :angeljump: :angeljump:
Пожелавам ти го от сърце!
:)
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Stranniche написа: Преди 2 години ми предложиха пост-док в Нова Зеландия, обаче отказах. И там, и в Австралия навсякъде реклами за клиники по кожен рак. Доста депресиращо :huhthink: . Представих си, ако имам деца, как трябва при всяко излизане да ги наплесквам с кремове и да ги "опаковам"... Тревожи ме, че дупката се движи и разширява, а малцина са тези, които се опитват да вразумят човечеството да помисли за "утре".
За България - притеснява ме демографското положение и циганския въпрос - те са свързани. Иначе за мен си е най-хубавото кътче!
Мечтаех си да се върна и да живея в България - страшно много ми липсва :cry: . Но мъжа ми няма как да го засадя там.
Какво е "пост-док"?

Няма какво да се притесняваш от циганите, сега като влезем е ЕО, всичките мангали ще се изнесат навън, а другите ще измрат :? , така че споко.

Ще се намери работа и за мъжа ти, желание за връщане само трябва :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

wishes написа:
Какво е "пост-док"?

Няма какво да се притесняваш от циганите, сега като влезем е ЕО, всичките мангали ще се изнесат навън, а другите ще измрат :? , така че споко.

Ще се намери работа и за мъжа ти, желание за връщане само трябва :lol:
Post-doctoral study - университетска му работа.

Циганите ще се пишат българи... Веднъж пуснах тук един линк - писма от читатели на ВВС...

Специалността му е свързана с нещо, което в Бг го няма. А твърде много държи на професията си.
Впрочем още не е идвал в България - като дойдем, ще трябва много да се постарая да измисля най-добрия маршрут - природа, градове, хотели и пр., за да му се приска да идва пак и пак. :love:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: Post-doctoral study - университетска му работа.

Циганите ще се пишат българи... Веднъж пуснах тук един линк - писма от читатели на ВВС...

Специалността му е свързана с нещо, което в Бг го няма. А твърде много държи на професията си.
Впрочем още не е идвал в България - като дойдем, ще трябва много да се постарая да измисля най-добрия маршрут - природа, градове, хотели и пр., за да му се приска да идва пак и пак. :love:
Докарай го и го запознай със зочовеците :lol: Няма да иска да си тръгне...

Ако не е тайна и е навлизам в твърде лични неща, но каква му е специалността? Стана ми любопитно, какво е това, което го няма тук :huhthink: Не ми отговаряй, ако засягам нещо, дето не ми е работа. И се извинявам за любопитството си, ама.. :oops:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Нефтен специалист някакъв? Ами и тук в БГ има една мааалка рафинерийка, ще го уредим :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:

Докарай го и го запознай със зочовеците :lol: Няма да иска да си тръгне...

Ако не е тайна и е навлизам в твърде лични неща, но каква му е специалността? Стана ми любопитно, какво е това, което го няма тук :huhthink: Не ми отговаряй, ако засягам нещо, дето не ми е работа. И се извинявам за любопитството си, ама.. :oops:
Ще ви го докарам - много ми се иска да ви видя наяве :beer: Но най-рано по Коледа - ако съберем средства... Ще билетите са :shock:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Stranniche написа:
Ще ви го докарам - много ми се иска да ви видя наяве :beer: Но най-рано по Коледа - ако съберем средства... Ще билетите са :shock:
Коледа е хубаво, ей, това ме подсеща за маскения бал...

бтв какво става с материала ти? докъде стигна с превода от японски?
Изображение
Публикувай отговор