............

Все същите

Редно ли е да ги уволнят за това?

Редно е
11
48%
Не е редно
9
39%
Все ми е тая
3
13%

Общо гласове: 23

Аватар
latrevw

Re: Живота такъв какъвто е

Мнение от latrevw »

Dark написа:
latrevw написа: значи според теб най-добрия начин е да отвърнем на злото със зло

какво постигаш по този начин, по-малко те боли ли
т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло? :blink:

ако е така, някак ми става болно за Вас
не знам какво точно ще направим, но няма да тръгна да ги бия и аз, колкото и наивно да е, ще се опитам да ги спра, докато звъня за помощ
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа:
Dark написа:
latrevw написа: значи според теб най-добрия начин е да отвърнем на злото със зло

какво постигаш по този начин, по-малко те боли ли
т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло? :blink:

не знам какво точно ще направим, но няма да тръгна да ги бия и аз, колкото и наивно да е, ще се опитам да ги спра, докато звъня за помощ
ок, щом имаш силата да ги удържаш и звънниш по телефона ....
що не звъннеш на Марвел? може би имат нужда от нов героичен персонаж :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа: ок, щом имаш силата да ги удържаш и звънниш по телефона ....
що не звъннеш на Марвел? може би имат нужда от нов героичен персонаж :-)
а ти можеш да се биеш с тях ли? или просто мъжа ти е новия персонаж

дай да не си говорим глупости, исках просто да кажа, че идеята да раздаваме правосъдие не ме блазни, винаги се питам аз с какво съм по-добра, че да съдя някого. аз съм добра в един аспект, той в друга - всички сме заедно тук, трябва да се научим на някакъв ред и съобразяване, иначе не става...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: излизаме с мъж ми от нощно заведение в центъра на София в 4 сутринта

3-ма цигани пребиват от бой мъж с неясна видима възраст /целия е в кръв и кал, лицето му е разбито/
Лежеше в безсъзнанине , а те го ритаха и крещяха "Умрииии кучееее"

втрещих се, мислех, че е мъртъв

какво стана нататък няма да разказвам.....
Разкажи, моля те, какво стана по-нататък, важно е за общата картина
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: а ти можеш да се биеш с тях ли? или просто мъжа ти е новия персонаж

дай да не си говорим глупости, исках просто да кажа, че идеята да раздаваме правосъдие не ме блазни, винаги се питам аз с какво съм по-добра, че да съдя някого. аз съм добра в един аспект, той в друга - всички сме заедно тук, трябва да се научим на някакъв ред и съобразяване, иначе не става...
Да, добре е да спреш с глупостите.

Човек в такива ситуации не мисли дали е по-добъър или по-лош от тия дето се трепят. Просто ситуацията много бият един пред очите ти не оставя време да се отдадеш на филиософски размишления кой е по-добър, къде ли е предисторията, а защо се бият, дали този дето лежи в безсъзнание не е напсувал на майка някой от мнозинството и т.н.

Хич не мислиш дали раздаваш правосъдие, дали си прав, дали си крив...просто действаш...това е. Мозъка ти изтръпва

За ред, съобразавяне и разбирателство точно в такива моменти някак не остава време
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Wishes написа: Разкажи, моля те, какво стана по-нататък, важно е за общата картина
Защо? За кое е важно? Каква обща картина? Тая на пребития? Или тая на тримата цигани? Или нашата?
Или на вярващите в ненасилието?

забрави......
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: т.е. ти и мъж ти ще отминете, за да не отвръщате със зло? :blink:

Всичко, дори и най-дребната случка, си има някаква предистория.
Ти си видяла кулминацията на случката, знаеш ли какво е станало преди това?

Свят широк, хора всякакви, както се казва, колкото и да е изтъркано.
Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
І

Мнение от І »

Егати... а аз тема за брака ви направих.. :lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа: Да, добре е да спреш с глупостите.

Човек в такива ситуации не мисли дали е по-добъър или по-лош от тия дето се трепят. Просто ситуацията много бият един пред очите ти не оставя време да се отдадеш на филиософски размишления кой е по-добър, къде ли е предисторията, а защо се бият, дали този дето лежи в безсъзнание не е напсувал на майка някой от мнозинството и т.н.

Хич не мислиш дали раздаваш правосъдие, дали си прав, дали си крив...просто действаш...това е. Мозъка ти изтръпва

За ред, съобразавяне и разбирателство точно в такива моменти някак не остава време
не става въпрос в такъв момент да преосмисляш ценностите си, те са си в теб, имаш си житейска позиция и тя определя поведението ти
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

МЪЖжжж написа:Егати... а аз тема за брака ви направих.. :lol:
ти не разбра ли, че поне в клуба всички гледаме да избягаме от брака :grin:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: Да, добре е да спреш с глупостите.

Не, много е важно каква е предисторията, както вече писах.
Ако пребития е напсувал на майка някой от мнозинството, значи си го е търсел.
А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Wishes написа:Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

latrevw написа:
ти не разбра ли, че поне в клуба всички гледаме да избягаме от брака :grin:
Аве ей, чшшш' :grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
Wishes написа:Не искам да те боли заради Нас, светогледа на всеки си е лично негов.
Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря ли
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
Не давай сега крив пример. Пребитият не ти е бил приятел, нали?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз къщичка ви направих..:lol:
Ами нали да останеш насаме, бе...:grin:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Wishes написа:
ти пък, не е необходимо да ти е приятел, за да се намесиш, въпросът е да се опиташ да го направиш разумно, ако е възможно де
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Wishes написа:А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
Трима бият теб /щото трудно ти ще биеш трима/. Хората минават и отминават. Нямат права да решават кой прав кой крив......
И?
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа: МИсля, че тук е големият въпрос: кой и с каква цел го е направил???
Официалната версия е, че този дето е снимал и екачил видеото е обиден на армията, защото след мисията е уволнен заради проблеми със сърцето. Аэ лично смятам, че не е мислел за последствията, а го е направил от гъзария. Познавах сержанта от Русе дето загина при атентата в Кербала, живееше в Свищов и работеше в Белене, защо го го обявиха че е русенец - не знам. Познавам и оня пич дето след атентата го лекуваха в чужбинско, заради смазани прешлени...познавам и други които се върнаха живи и здрави...като цяло са кухи лейки и нямат нищо общо с командосите, просто безработни, решили да изкарат някой лев(те всичките ни кадрови редници са такива). Единият в момента завършва висше образование, като минава по тънката лайсна-спонсорство на академията.:winkw:
Грозна работа ти казвам, нямаме идея какви простотии се вършат там, а приказките относно видеото са си чиста проба "политическа коректност". Имам доста познати и от камбоджанските мисии, сред тях като легенди се разказват, как майки продавали 12 годишните си дъщери на войниците...мръсно нещо е войната...От видеоклипчета и разкази на аверчета от френския легион оставам с убеждението, че рейнджърите са един дол дренки, независимо от коя страна са, и каква кауза защитават.:-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря ли
Чета. Просто ти както и други пишещи сте свикнали да мислите, че аз не чета :lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
latrevw написа: ти сега само повтаряш, без да четеш какво ти се отговаря ли
Чета. Просто ти както и други пишещи сте свикнали да мислите, че аз не чета :lol:
когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършен
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Wishes написа:
Dark написа: Кк да го разбирам? Ти ще оставиш да пребият от бой някой твой приятел в някое заведение щото е погледнал накриво някой си? И ще отидеш в този чудесен миг до тоалетната? Или до колата? докато него го размацват по пода.....Така ли?
Аз умишлено давам такъв пример, за да се замислите. Ненасилието е хубаво нещо, но не винаги е възможно

Това че ние не го познаваме, че не ни е никакъв, не променя нещата.
Ние вярваме, че трябва да се помага на хора в беда.
Дали е правилно или не - ще ни съдят като тръгнем да преминаваме отвъд :-)

Въпросът който задава Латрево дали имам право или не да правя такива неща звучи смешно тук и сега. Ние пишем седнали по офиси и домове, сравнително защитени, бял ден е
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Грозна работа ти казвам, нямаме идея какви простотии се вършат там, а приказките относно видеото са си чиста проба "политическа коректност". Имам доста познати и от камбоджанските мисии, сред тях като легенди се разказват, как майки продавали 12 годишните си дъщери на войниците...мръсно нещо е войната...От видеоклипчета и разкази на аверчета от френския легион оставам с убеждението, че рейнджърите са един дол дренки, независимо от коя страна са, и каква кауза защитават.:-)
Мда, нъл и аз туй хортувам.. Не виждам нищо чааааак толкова ужасяващо. Всичко си е в рамките на долнопробните селски вечеринки, да го кажем тъй:winkw:

Виж кадрите на хамериканците с извращенията си бяха гадни и рейнджърите си го отнесоха със затвор, уво и т.н.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
Въпросът който задава Латрево дали имам право или не да правя такива неща звучи смешно тук и сега. Ние пишем седнали по офиси и домове, сравнително защитени, бял ден е
ох, защо си мислиш, че само ти си изпадала в подобни ситуации

единственото, което мога да ти призная, че в такава ситуация ти ще реагираш по-адекватно от мен
аз изпитвам някаква паника, но и не мога да остана безучастна

разбирам, че се ядосваш на безхаберието и на идиотизма на хората, минаващи и необръщащи внимание, но отиваш в крайности пак
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

latrevw написа:
Wishes написа:
ти пък, не е необходимо да ти е приятел, за да се намесиш, въпросът е да се опиташ да го направиш разумно, ако е възможно де
Да, просто примера на Дарки не беше подходящ.
Не можеш да отречеш, че поведението ти би било "коренно" (:grin:) различно ако пребития ти е приятел
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършен
Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3 :-)
Т.е. аз възмущавам теб и мъж ти :lol:
начи ако влезне мъж ми да пише в момента ще станем 50:50 и?

Какво да погледна? Аз вярвам, че тогава сме постъпили правилно. Колкото и да ти е неприятно, аз няма да променя мнението си за тогава. Нито за в бъдеще. Ако недай Боже отново се случи пак ще помогнем
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3 :-)
Мне, и аз следя дискусията и съм до голяма степен на тяхна страна. В улични препирни не се меся, освен ако животът ми не зависи от това...
1/4
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа:
Wishes написа:А на теб кой/кое ти дава право да съдиш кой крив и кой прав?
Трима бият теб /щото трудно ти ще биеш трима/. Хората минават и отминават. Нямат права да решават кой прав кой крив......
И?
Това е съвсем различно нещо :lol:
Ако съм аз ще знам и предисторията.

Не можеш избяга от съдбата
Последно промяна от Wishes на 20.03.07, 12:06, променено общо 1 път.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

latrevw написа: когато изпдана в ситуация, в която аз съм единствената, която отстоява позицията, възмущаваща околните, в един момент се опитвам да се спра за момент и да погледна нещата и от другата страна; никой не е толкова съвършен
Тц, аз съм съвършен :grin:
І

Мнение от І »

Dark написа: начи ако влезне мъж ми да пише в момента ще станем 50:50 и?
Сакън! :lol: :grin: Само кат види какви съм ти ги изписал... ънноуна ще ме тарифи после х10 за смяна на кастанетките.. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа:
Виж кадрите на хамериканците с извращенията си бяха гадни и рейнджърите си го отнесоха със затвор, уво и т.н.
Кофти е само(както каза Мъжжж), че тия кадри сигурно вече се въртят из арабските телевизии. А американците са царе на хвърляне на прах в очите, осъдените на затвор сигурно си лайфират в някоя секретна база, на армията са и необходими точно такива хора, да не задават въпроси и да са безкруполни, способни да извършват и гнусни за нормалните хора неща...включително и да стрелят по деца когато е необходимо.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3 :-)

Какво да погледна? Аз вярвам, че тогава сме постъпили правилно. Колкото и да ти е неприятно, аз няма да променя мнението си за тогава. Нито за в бъдеще. Ако недай Боже отново се случи пак ще помогнем
опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисля

не е тази групата, казах го в отговор на твоето заявление, че и аз като другите си мисля, че не четеш
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: Аз съм едниствена от група от 3-ма - аз, ти и Уишес. 1/3 :-)

Не, не ме възмущаваш, в момента ти правя психопортрет, нещо като модел си ми :lol:
А за мъж ти не съм сигурен, айде да не го замесваме човека :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Мне, и аз следя дискусията и съм до голяма степен на тяхна страна. В улични препирни не се меся, освен ако животът ми не зависи от това...
1/4
тук пишат предимно жени /в клуба/ и верятно мнозинството ще е на мнение, че трябва да се бяга бързо и далеч от улични препирни

Мъжете мислят различно и ако са възпитани в благородство и чест ще помогнат.
Помиярите и страхлвците ще избягат или ще бъдат оставени жените им да ги отведат/разубедят

Сега може да ме разпънете за това ми мнение :-)

Отивам на среща и няма да мога да се насладя на участие в дискусия
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа: Мъжете мислят различно и ако са възпитани в благородство и чест ще помогнат.
Помиярите и страхлвците ще избягат или ще бъдат оставени жените им да ги отведат/разубедят

Сега може да ме разпънете за това ми мнение :-)

Отивам на среща и няма да мога да се насладя на участие в дискусия
като се върнеш от среща се опитай да разбереш, че никъде не се опитвам да кажа, че ще обърна гръб и ще подмина, просто войнствеността и крайните ти заключения от една ситуация и възприемането й за модел на поведение, за мен са неприемливи
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа:опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисля

не е тази групата, казах го в отговор на твоето заявление, че и аз като другите си мисля, че не четеш
ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъде :lol:

И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права. :blum:
Начи първо искам безплатна къща, самолет, частен пилот, безплатно училище, храна и облекло за децата и шерп да ми носи лаптопа и папките щото ми криви рамото
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъде :lol:

Начи първо искам безплатна къща, самолет, частен пилот, безплатно училище, храна и облекло за децата и шерп да ми носи лаптопа и папките щото ми криви рамото
Винаги трябва да има малцинство, иначе няма да има и мнозинство :blum:
І

Мнение от І »

Dark написа: И сега трябва да почна да вия, че като малцинство имам малко права. :blum:
Имаш ги. :cool:
Само не пускай Даркън да чете из форума.. :gigi:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark написа:
latrevw написа:опитвам се да говоря по принцип, а не за конкретната случка, която вече разчепкахме мисля

ОК, нека е по принцип. Аз пак съм малцинство. И си го зная. От група от 500 човека аз съм в 1-вата петица. От група от 250 аз съм в челната 3-ка. От група от 100 аз съм 1-ва. Т.е. аз съм 1 %. Т.е. съм си малцинство от всякъде :lol:

това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: това да си малцинство не винаги е такава гордост закаквато го възприемаш
Ти искаш да си в стадото - добре. Бъди мнозинство. Харесва ти.

Аз искам да водя стадото :-) На мен това ми харесва.
Публикувай отговор