да се трие ли темата "кажете това нормално ли е 2"

Все същите

Да се изтрие ли темата "кажете това норм ли е 2"

Анкетата свършва на 21.04.07, 11:14

Да
14
78%
Не
4
22%

Общо гласове: 18

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

[unknown] написа:Все пак Грийна щом така е преценил...
Симпатията е взаимна!

Да, това го пропуднах. Кофти. Не си дадох сметка Гриин как се чувства...напоследък все така се случва, че се плюнча или в негова тема или около негово мнение...:shy:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

esti написа: Държа да ти кажа, че аз също, както знаеш съм против всякакъв вид модераторско присъствие. Мен дори закованите теми за купон ме дразнят - ей, така принципно ме дразнят. Защото са заковани.
Но конкретно за тази тема още, когато Грийн написа, че предпочита темата да потъне и веднага ми светна за какво става дума. Може и чисто по женски и параноично да реагирах с предложението да я изтрием, но както се казва, когато майчиния инстинкт говори принципите мълчат.
Много истина има в думите ти Боев, но аз този път погледнах през очите на родител, не на клубарка. :shy:
Грозна история.
Май наистина трябва да се уважи мнението на автора и мнозинството...
Погледнато реално, тук не спазваме никакви правила...и така ни е добре...
Много ще ми е кофти, ако моите "принципни" изказвания доведат до забавяне и действия, или бездействия с нежелани последици.

Гриин, подкрепям те напълно, каквото и да си решил. Само искам да те помоля много да внимаваш, презастраховай се и не се предоверявай, скромният ми опит в такива начинания показва, че е най-добре когато се действа "сам и на тъмно"...голям зор видях с един тъпанар, наложи се да му изключа тока от главното табло, за да го изкарам в коридора...а след това трябваше да пребягам пет километра през пресечена местност за да се включа в шумен купон...ама това е друга бирара. Успех!

Глас народен - глас божи. Темите да си ходят.

пп Ести, съжалявам, че нахвърлях всичко това в обръщението си към теб, но съм много ангаже и по-подробни включвания ще мога да си позволя едва в края на седмицата. :flowers:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:Ести, съжалявам, че нахвърлях всичко това в обръщението си към теб, но съм много ангаже и по-подробни включвания ще мога да си позволя едва в края на седмицата. :flowers:
Не съжалявай.
Винаги, когато си мслиш, че може би нещо от думите ти може да ме засегне, поднеси ми пак букет цветя и всичко ще си дойде на мястото. Е....ако мислиш, че много си сгафил, прибави и кутия шоколадови бонбони :lol:
Обърни сега бузата...не, бе, няма да те шамаросвам :blum: Дай да те :kiss:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Обърни сега бузата...не, бе, няма да те шамаросвам :blum: Дай да те :kiss:
После да подаде и другата.
Ще пренапишем десетте заповеди май заради тебе. :blum:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
esti написа: Обърни сега бузата...не, бе, няма да те шамаросвам :blum: Дай да те :kiss:
А хонорар ще искате ли? :lol:
(Калиостро е заразен негавата кожа!:grin:)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
А хонорар ще искате ли? :lol:
(Калиостро е заразен негавата кожа!:grin:)
Не. Ще го направим в името на благородната цел: правилно религиозно възпитание от първи до четвърти клас. :grin:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Не. Ще го направим в името на благородната цел: правилно религиозно възпитание от първи до четвърти клас. :grin:
Значи от "целувката на Юда" ще го промените на "целувката на Ести" :grin:
Ъъъъ...Юда ли беше целувателния? Не съм много в час с религиозните персонажи. :shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа:
Значи от "целувката на Юда" ще го промените на "целувката на Ести" :grin:
Ъъъъ...Юда ли беше целувателния? Не съм много в час с религиозните персонажи. :shy:
Абе целувай там и не питай. :blum:
Тия неща ще ги научим после от децата...
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа: Тия неща ще ги научим после от децата...
Това ме подсеща, как навремето в ДГ една заместничка беше се изцепила нещо, че ако децата не слушат бог щял да ги накаже.:mad::shocked:
Можеш да си представиш как избеснях....
Добре, че на следващия ден оная си беше заминала (даваше само болничните и отпуските на титулярките - не работеше на щат и не можах да я....накажа божествено)
Публикувай отговор