Честито брато!
............
Re: Яаааааа, яаааа, вундабаааа.... Дас ис фантастише!!!
Докато чакате Елби, да зема да мина аз? В събота, примерно. Вечерта по никое време? Примерно?ELBI написа: Тази също ще мина... само да не сте отново всички извън Филибето..
о, и когато се налага да им донесеш сушоара, кърпата, да разблокираш компютъра, да пуснеш видеото/дивидито/т.н., да настроиш опциите на гсм-то ...Topper Harley написа:Егати!Това сигурно е единственото бързо свършване, на което жените се радват!
Честито брато!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Здравейте, мадам!frisky lioness написа:Браво! Не се стърпях да се не обадя.[unknown] написа:![]()
![]()
![]()
С В Ъ Р Ш И Х ! ! !
Поздравления! Прекрасно свършена работа. Очарована съм....Снимките ме разбиха:blink::shocked:
...и каква част от това си свършил сам или ползваше майстори? Много, много добре се е получило.
Със здраве да си ползвате новите придобивки и в най-скоро време ви пожелавам да имате поводи за още и нови такива "малки ремонтчета". Я по някое къще, я по виличка:-):winkw:
До скоро!
Бегайте сега някъде да почивате:-)
Отпочинала? А къде са вашите актови снимки? По-точно на..други хора?
Ще кажете ли нещо за посрещане на Гаспод, понеже вечно ви засенчвам
Я, кой бил тук!....Или не си тук?frisky lioness написа:...
Къде си, свърши ли почивката?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Отчет другата седмица. На чисто. Снимков и не само....Semiramis написа:
Здравейте, мадам!
Какво за събота?
Тук съм мамка му:mad::evil:
Решавайте и звънете:-)
На теб разчитам, че язе още давам накъсо:blink::eek::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз не знам къде съм. Уж съм в Пловдив, ама не съвсем....Още не съм на работа иначе:-)esti написа:Я, кой бил тук!....Или не си тук?frisky lioness написа:...
Къде си, свърши ли почивката?
Малко скоропостижно се завърнахме, не по предварителния план, ама.....нейсе. Здраве да е
От понеделник се надявам да съм за по-дълго....в клуба

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Отчет другата седмица. На чисто. Снимков и не само....Semiramis написа:
Здравейте, мадам!
Какво за събота?
Тук съм мамка му:mad::evil:
Решавайте и звънете:-)
На теб разчитам, че язе още давам накъсо:blink::eek::shocked:
ако врътнеш някой номер утре
ти предлагам да се подготвиш за гости
аман вече
Шъ върти номера, амъ- бой... Ама, ха... Обещала ми е лично и безотговорно да показва разликата от банския. Тъй де, да разберем, че е била на море.Semiramis написа:
ако врътнеш някой номер утре
ти предлагам да се подготвиш за гости
аман вече
Резервирал съм маса- десятка в КаменГрад
След основен ремонт е, напълно обновен, с климатик и готина кухня. Утре- 19.30ч. Резервацията е на моя милост.
Шъ ви ареса, надявам съ...
П.П. Гаспод, утре ще ти давам навигация в движение. За начален ориентир- Асеновградско шосе, на Мебелна къща завиваш наляво и на пърото кръгово- пак наляво. Ку съ изгубиш- шъ свиркъш.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хараса ми:-)[unknown] написа: Шъ ви ареса, надявам съ...
.

Да, бе- да... Къде ми е смайликата с плуващо корабче в окото...frisky lioness написа:Хараса ми:-)[unknown] написа: Шъ ви ареса, надявам съ...
.

Що бе? И на мен ми ареса. Щото то като махнеш лошите неща и остават само хубави, шъ знайш[unknown] написа:Да, бе- да... Къде ми е смайликата с плуващо корабче в окото...frisky lioness написа: Хараса ми:-)
Просто на други обороти живеете във Филибето явно. Тва час и половина за една салата домати и панирано сиренце явно даже бързичко беше
ПП. Важното е, че се видях с всички ви. Яденето мога и в къщи да си го изям
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе:blink::shocked: Наистина ми хареса[unknown] написа:Да, бе- да... Къде ми е смайликата с плуващо корабче в окото...frisky lioness написа:Хараса ми:-)[unknown] написа: Шъ ви ареса, надявам съ...
.

Gaspode написа:
Що бе? И на мен ми ареса.
Ми, с такова усещане останах.frisky lioness написа:
Що бе:blink::shocked: Наистина ми хареса