............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:27, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Яаааааа, яаааа, вундабаааа.... Дас ис фантастише!!!
Браво! Поздравления! Направо сте велики!
П.П. За ремонта говорим, нали?
П.П. За ремонта говорим, нали?
Panta rhei...
Ъ-хъ. Онова нещо с мръсното име...Мнемозина написа:

Я да се похваля, как от неизползваема тераса с малко зор се пръкна кухненски бокс (или да се оплача как успяхме да затворим единственото открито място в апартамента и да заврем кухнята в дядовата ръкавичка...)

Ай честито!
Като гледам, каква радост предизвиква свършването ти.....ся да не земеш да повториш?:blum:
Като гледам, каква радост предизвиква свършването ти.....ся да не земеш да повториш?:blum:
Ха-ха...esti написа:Ай честито!

- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Честито!
П.П. Тъкмо си набрал инерция, що не се отбиеш до моята квартира, че нещо банята трябва да се измажат ъглите, че тече на комшиите отдолу?
Ще черпя 1-2 бири... Щото то за 1 час работа...
П.П. Тъкмо си набрал инерция, що не се отбиеш до моята квартира, че нещо банята трябва да се измажат ъглите, че тече на комшиите отдолу?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
пичсър Айвънхоу написа:Честито!![]()
![]()
![]()
дай да намериме майстор за тези неща
трябва ми спешно и на мен
ако имаш човек го дай насам
- Житената Питка
- BOFH
- snowprincess
хубаво е да свършват ремонтите
нашият още продължава, отвън къщата е като нова вече, сега продължаваме вътре, като кача снимки в компа ще я пусна да видите де ще купонясваме в третата ни възраст
нашият още продължава, отвън къщата е като нова вече, сега продължаваме вътре, като кача снимки в компа ще я пусна да видите де ще купонясваме в третата ни възраст

ако бях на вчерашното дередже да те питам сефтосахте ли плота, ама днес само ще кажа - браво!
just perfect
да бе пуснал "свърших" за заглавие... тези немски възклицания ми действат... хм...[unknown] написа:![]()
![]()
![]()
С В Ъ Р Ш И Х ! ! !
Т.е. да почерпиш
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Все такива дълбоко емоционални и удовлетворителни свършвания пожелавам! Ма не честичко, че ще вземе да хареса
:blum::winkw:
La donna e mobile
- Глас в пустиня
ами попитай с вчерашна дата...bead_ написа:ако бях на вчерашното дередже да те питам сефтосахте ли плота, ама днес само ще кажа - браво!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Наздраве на всички!
Радвам се, че ви има и мога да споделям с вас.
Благодаря ви за съпричастноста. Радвам се, че ви е харесало и оценявате труда ми.
Ми, фукльо съм си аз, ко да правя са...
Айвън, шъ додъ бе, как няма да додъ....ъъъъ....да ти изпия бирата...

Реме, що речи?...
Наздраве!
Калиостро, за 40 дни. Ама тва е само част от ремонта. Гипскартон навсякъде, външна изолация, дограма...взе ни се акъла...
П.П. Имам добри майстори, но в Пловдив.
Житен, плота е четири сантиметров орех. Взел съм го от Бриколаж. Не помня номера, но мога да проверя.
Като е по- дебел изглежда по- солидно. Три сантиметровите стоят много вятърничаво за тези размери- 130/ 120 см.
images18.snimka.bg/003291128.jpg
images18.snimka.bg/003291129.jpg
images18.snimka.bg/003291131.jpg
images18.snimka.bg/003291134.jpg
Ех, bead_ ...Не сме го сефтосали, щото останахме без сили, но ти благодаря за идеята.
Има време, и това ще направим...
Гаспод, отговорих.

Маг, обичам да черпя. Само ми елате на гости.
ЕЛБИ, и ти само обещаваш, че ще дойдеш...
БоЕВ, много е лесно и бързо с картона- наистина. Трите стаи- за половин месец. Добре, че не се хванах със шпакловчици...
Наздраве, друже, за хубавите неща. И дано лошите ни подминават.
Латрев, аз не съм спрял Ния да пише. Но явно не е маниак като мен.
Наздраве и на всички останали, на които не отговорих персонално. Радвам се, че ви има.

Радвам се, че ви има и мога да споделям с вас.
Благодаря ви за съпричастноста. Радвам се, че ви е харесало и оценявате труда ми.
Ми, фукльо съм си аз, ко да правя са...
Айвън, шъ додъ бе, как няма да додъ....ъъъъ....да ти изпия бирата...
Реме, що речи?...
Наздраве!
Калиостро, за 40 дни. Ама тва е само част от ремонта. Гипскартон навсякъде, външна изолация, дограма...взе ни се акъла...
Житен, плота е четири сантиметров орех. Взел съм го от Бриколаж. Не помня номера, но мога да проверя.
Като е по- дебел изглежда по- солидно. Три сантиметровите стоят много вятърничаво за тези размери- 130/ 120 см.
Ех, bead_ ...Не сме го сефтосали, щото останахме без сили, но ти благодаря за идеята.
Гаспод, отговорих.
Маг, обичам да черпя. Само ми елате на гости.
ЕЛБИ, и ти само обещаваш, че ще дойдеш...
БоЕВ, много е лесно и бързо с картона- наистина. Трите стаи- за половин месец. Добре, че не се хванах със шпакловчици...
Наздраве, друже, за хубавите неща. И дано лошите ни подминават.
Латрев, аз не съм спрял Ния да пише. Но явно не е маниак като мен.
Наздраве и на всички останали, на които не отговорих персонално. Радвам се, че ви има.

- сър Айвънхоу
Аз, ако имах, мислиш ли, че щях да каня незнайния???caliostro написа:
пич
дай да намериме майстор за тези неща
трябва ми спешно и на мен
ако имаш човек го дай насам
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
[quote="[unknown]"
[/quote]
Дано наистина майсторите ти да са добри, приятелю, и да са ти отпуснали външната изолация 30 сантима под и над плочите, защото ако не са го направили при студено време ще се получават топлинни мостове и винаги ще имаш мухъл и влага в ъглите на тавана и пода.
Наздраве за добрите майстори!
[/quote]
Дано наистина майсторите ти да са добри, приятелю, и да са ти отпуснали външната изолация 30 сантима под и над плочите, защото ако не са го направили при студено време ще се получават топлинни мостове и винаги ще имаш мухъл и влага в ъглите на тавана и пода.
Наздраве за добрите майстори!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Браво! Не се стърпях да се не обадя.[unknown] написа:![]()
![]()
![]()
С В Ъ Р Ш И Х ! ! !
Поздравления! Прекрасно свършена работа. Очарована съм....Снимките ме разбиха:blink::shocked:
...и каква част от това си свършил сам или ползваше майстори? Много, много добре се е получило.
Със здраве да си ползвате новите придобивки и в най-скоро време ви пожелавам да имате поводи за още и нови такива "малки ремонтчета". Я по някое къще, я по виличка:-):winkw:
До скоро!
Бегайте сега някъде да почивате:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH
Мноу шукаритетно начи - брау! Нещо ме радва паркета да е до мивката.[unknown] написа:Житен, плота е четири сантиметров орех. Взел съм го от Бриколаж. Не помня номера, но мога да проверя.
Ще ги разгледам тия в бриколажа какво имат да кажат а за дебелината си абсолютно прав - или дебел или никакъв.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Не си прав пич... Миналата година обещах и минах!!! Не се оплаквам - имаше посрещане, но не бе масово. Повечето хора бяха някъде...[unknown] написа:ЕЛБИ, и ти само обещаваш, че ще дойдеш...
Тази също ще мина... само да не сте отново всички извън Филибето..