значи трябва да се поучите от насRemmivs написа:мда, ама вие не получавате сърдечни пристъпи от нашите джантиlatrevw написа:нещо като моя адреналин като тръгна по магазините
слаб му бил ангела?!?!?!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Обаче от материята, от тъкънта, от усещането... никъф адреналин не може причини такова усещанеRemmivs написа:мда, ама вие не получавате сърдечни пристъпи от нашите джантиlatrevw написа:нещо като моя адреналин като тръгна по магазините
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
що бе, тъкмо стигнахме до интересната част (с пишките)frisky lioness написа:Затва било значиБоЕВ написа:И аз не знам, ама лаф да стаа. Петък е.frisky lioness написа:Кви ги плещите в тая тема бе, рагаци/е:shocked::shocked:
навреме се включваш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За събота и неделя си търся някой интересен нАучно-популярен филм. Преди малко ръчках из колибката ама нищо не ми хвана подледа:-)БоЕВ написа:
ахъм, следва събота и неделя, а тогава повечето се чете отколкото пише...
Някой нещо да ми препоръча:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Що мислиш Максим джиткаше с Хамър? Когато е на леда да си забелязала да блести с нещо по така...нищо и половина, трикото плоско, а Албенчето е шестица, как да блесне момчето-а.latrevw написа:що бе, тъкмо стигнахме до интересната част (с пишките)frisky lioness написа:Затва било значиБоЕВ написа:И аз не знам, ама лаф да стаа. Петък е.frisky lioness написа:Кви ги плещите в тая тема бе, рагаци/е:shocked::shocked:
навреме се включваш
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Неволно стана, ама кво да правя кат ми е слаб ангела:lol::lol::winkw:latrevw написа:що бе, тъкмо стигнахме до интересната част (с пишките)frisky lioness написа:Затва било значиБоЕВ написа:И аз не знам, ама лаф да стаа. Петък е.frisky lioness написа:Кви ги плещите в тая тема бе, рагаци/е:shocked::shocked:
навреме се включваш
Ей сега и чаве ш'се обади. Стой, та гледай
Абе, мнемото къде зачезна почти цялата седмица? Да'н е по големия гьол, а?:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
БоЕВ написа:Никак не е смешно даже.Semiramis написа:БоЕВ написа:Най-страшните комплекси! - голямата кола и малката пишка.latrevw написа:е, това с колите и мъжете, ако някой някога може да ми го обясни...
Останалото е дрън-дрън, адреналин, естетика...прах в очите.:lol::lol:
Oh, Lord!:lol::lol:
а това не е смшно, да, пази Боже
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай стига, че започвам да губя интерес:blum::winkw:Remmivs написа:Как кви? Обичайните неща, глад, бой и любов. С или без чалга/сръбска музика.frisky lioness написа:Кви ги плещите в тая тема бе, рагаци/е:shocked::shocked:

- Глас в пустиня
Фриски, само ти и никой друг, може да смениш темата в тази посокаfrisky lioness написа:
За събота и неделя си търся някой интересен нАучно-популярен филм. Преди малко ръчках из колибката ама нищо не ми хвана подледа:-)
Някой нещо да ми препоръча:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боев, ти по време на фигурно пързаляне това ли гледаш:shocked::shocked::shy:БоЕВ написа:
Що мислиш Максим джиткаше с Хамър? Когато е на леда да си забелязала да блести с нещо по така...нищо и половина, трикото плоско, а Албенчето е шестица, как да блесне момчето-а.

- Глас в пустиня
Не бързай да се хвалиш! Първо трябва да те видим по трико.Wishes написа:Аз съм с ТрабантчеБоЕВ написа: Що мислиш Максим джиткаше с Хамър? Когато е на леда да си забелязала да блести с нещо по така...нищо и половина, трикото плоско, а Албенчето е шестица, как да блесне момчето-а.:rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
И без да искаш ти се набива в очите.frisky lioness написа:Боев, ти по време на фигурно пързаляне това ли гледаш:shocked::shocked::shy:БоЕВ написа:
Що мислиш Максим джиткаше с Хамър? Когато е на леда да си забелязала да блести с нещо по така...нищо и половина, трикото плоско, а Албенчето е шестица, как да блесне момчето-а.
Сигурна съм, че не Чавето, а мен имаш предвид.frisky lioness написа:
Неволно стана, ама кво да правя кат ми е слаб ангела:lol::lol::winkw:
Ей сега и чаве ш'се обади. Стой, та гледай:winkw:
Абе, мнемото къде зачезна почти цялата седмица? Да'н е по големия гьол, а?:blink::shocked:
Ей на, обаждам се.
Шсъ върне по някое време.
Днес двете заедно пържихме кълки на плажа. Нейния чадър беше на около стотина км от моя, но какво са 100км. между приятели...
Боев си е върха! Днес ме разсмя страхотно, въпреки че не споделям неговото мнение за Максимfrisky lioness написа:Боев, ти по време на фигурно пързаляне това ли гледаш:shocked::shocked::shy:БоЕВ написа:
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За тебе знаемesti написа:Сигурна съм, че не Чавето, а мен имаш предвид.
Ей на, обаждам се.
Шсъ върне по някое време.
Днес двете заедно пържихме кълки на плажа. Нейния чадър беше на около стотина км от моя, но какво са 100км. между приятели...

Да бе! Точна като във вица за оня от фитнеса!БоЕВ написа:Най-страшните комплекси! - голямата кола и малката пишка.latrevw написа:е, това с колите и мъжете, ако някой някога може да ми го обясни...
Останалото е дрън-дрън, адреналин, естетика...прах в очите.
Застанал в спалнята пред огледалото както го е майка родила, а жена му лежи в спалнята, която, естествено е в спалнята, къде другаде. И прави стойки.
- Жена, глей кви бицепси!!! Глей! Като Арнолд Шварценегер съм!!!

- Жена, глей кви гърди!!! Глей! Като Силвестър Сталлоун съм!!!

- Само да ми беше 2 сантиметра по-дълъг и цар щях да бъда!!!!!
Жена му го поглежда над книжката си и отвръща:
- Бе той ако ти беше 2 сантиметра по-къс щеше да си царица ама нейсе....
- Глас в пустиня