Ти остави тва, ами и климатикът в офиса е развален и дано не става много студено, преди да сме хванали масторът за врата, та белкем накрая го оправи.....Мнемозина написа:Недей пищя! И да го има, и да го няма, сметките все си вървят, гледам.frisky lioness написа:И азМнемозина написа:Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо.![]()
![]()
![]()
М@мка му. Как само завиждам на котарака.....Ама ние парно немаме още, пък и като доде....с него ще потекат едни сметкиииии
![]()
Поне малко да се скърши въздухът вкъщи, пък после ще го намаля пак.
Има дни, има дни,
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Има дни, има дни,

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Канис фамилиарис викаш... :)frisky lioness написа:Жив и здрав да си :) Ш'ти мине като на кучеИ аз бера дертища тези дни с болести
![]()
А замислял ли си се, че може по време на избори да не ти върви, щоту не искаш да гласувах![]()
![]()
![]()
В интерес на истината миналите 2 (два) пъти гласувах. Даже с гипс. Този път смятам да не. И нямам гипс. Изводите оставям на теб.
бързо оправяне и на теб, Фриски.
Последно промяна от Remmivs на 17.10.06, 12:20, променено общо 1 път.
Мъррр, ние си имаме от няколко дниМнемозина написа: И аз зъзнах цяла сутрин (пък и последните няколко дни). Обаче сега ни пуснаха парното и стана по-зле - хвана ме огромен мързел.
Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо.
Тая паfrisky lioness написа: И аз съм младичка![]()
Мъж ми додет тренира аз го наблюдавам и таааайничко му завиждам на ....волята/ината. Аз така не мога, пък после се гледам в охледалото и ахкам и охкам...Ахка, охкам, пък зема най-накрая да се успокоя с това, че ни мож излъга времето
![]()
![]()
П.П. Снощи тъ сънувах ма, жено. Беше дошла в Пловдив и чавето беше с теб, и още някой, мъ не помня, май Рема-спортиста![]()
И аз си мислех, как сега никой няма да остане в клуба и да пише, та да мога аз, дето в последно време липсвам, да смогвам да чета
8)
П.П. Искаааам, найш колко.. Току ме стопли някой хубав спомен от лятото...
Re: Горкият!
Шегуваш ли се? Аз и с гипс ходех на работа. Какво остава само с глезен като пъпеш.ave написа:Съболезнования, братко!
Но поне ще си починеш малко.
Или продължаваш да ходиш на работа?
Наздраве!
Мислех си как Мърфи е уникално прав. Можеше да си остана у дома и да си ползвам ВПН-а, ама заради джамовете съм си резнал кабела, а и бюрото още е покрито с найлон заради "обръщането"...
То и в околните блокове отдавна е пуснато, но в нашия имало някакъв ремонт, та чак сега...4avdar4e написа:Мъррр, ние си имаме от няколко дниМнемозина написа: И аз зъзнах цяла сутрин (пък и последните няколко дни). Обаче сега ни пуснаха парното и стана по-зле - хвана ме огромен мързел.
Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо.През деня го пускам, колкото да загрее стаите (щото хола се топли само от тръбите, които минават), и да ми е гот да си работя без вълнени чорапи, ръкавички и поларена фанела
Само още малко да загрее и го спираме. Тук е двойна тухла и двойни прозорци и веднъж като се стопли, пускаме само при голяма студ.
Най-много ми е мъчно са сина ми, който не стига че по тъмно тръгва на училище, ами и ставаше в студеното.
Panta rhei...
Re: Горкият!
Да, познат режим на работно натоварване. Че и с температура над 38 гр. ходех на работа, че и със схванат кръст - специално си купих бастун за това.Remmivs написа:Шегуваш ли се? Аз и с гипс ходех на работа. Какво остава само с глезен като пъпеш.ave написа:Съболезнования, братко!
Но поне ще си починеш малко.
Или продължаваш да ходиш на работа?
Наздраве!![]()
Мислех си как Мърфи е уникално прав. Можеше да си остана у дома и да си ползвам ВПН-а, ама заради джамовете съм си резнал кабела, а и бюрото още е покрито с найлон заради "обръщането"...
Гадост!
Нейсе. Включи си ГСМа. Трябва да те питам нещо.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мерси. Аз съм си добре (куче марка), ама малкият нещо......Remmivs написа:
бързо оправяне и на теб, Фриски.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Айди дееееее. Днес като минавах покрай Панаира и четях рекмалите за изложенията, дето ще бъдат към края на месеца и така ми се прииска да дойдеш...4avdar4e написа:
П.П. Искаааам, найш колко.. Току ме стопли някой хубав спомен от лятото...

- Green Light
Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.Remmivs написа:.
.... И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса![]()
П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Какъв истински приятел!! Как само се грижи не само за физическото, но дори за психичното здраве на ближнияGreen Light написа: П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Засрамете се бе ейGreen Light написа:Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.Remmivs написа:.
П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Самосиндикално ще си ходите, начи
Я организирайте една сБирка набързо, вместо да се цепите от колектива...
Че нали знаете - който се цепи от колектива... просо сънува
- Green Light
Ма моля ти се. Дето викаше един приятел на едни мадоженци. - От днес завинаги, по всяко време може да разчитате на мене. За съвети4avdar4e написа:Какъв истински приятел!! Как само се грижи не само за физическото, но дори за психичното здраве на ближнияGreen Light написа: П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Аз пък реших, че и ти си кандидат да оставиш дяцата не РемаГаспод написа: Засрамете се бе ей
- Green Light
Ей, верно, бе! Хем и ти може да оставиш твойте малчовци при Ремиус и да си бием камчика на някъде. Той, наш колко обича деца.Гаспод написа:Засрамете се бе ейGreen Light написа:Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.Remmivs написа:.
Ма това не е изключено като гледам. На мен детската градина да ми скачат по крака, а те в бара или където там. Просто истински бойни другари!4avdar4e написа:Аз пък реших, че и ти си кандидат да оставиш дяцата не Рема
Аре бе! Гледай да се не презориш нещо. Аз теб и след месец лежане ще те бия на "момиченце"Green Light написа:Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.
PS
Давай ги и бегайте. Пък после ти ще гледаш и децата и жените пък аз ще си вея... байряка дет ми душа сака.
- Green Light
Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлямRemmivs написа: Аре бе! Гледай да се не презориш нещо. Аз теб и след месец лежане ще те бия на "момиченце"![]()
![]()
![]()
Сетих се че тая събота заминавам командирОФка, та ти се разминава. Обаче, споко, имам десет денаRemmivs написа: PS
Давай ги и бегайте. Пък после ти ще гледаш и децата и жените пък аз ще си вея... байряка дет ми душа сака.![]()
Хахахаха!Green Light написа:Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлям
Сетих се че тая събота заминавам командирОФка, та ти се разминава. Обаче, споко, имам десет дена
Ами... вземи децата с теб тогава. Аз ще гледам жените. Или по-скоро те мене... М?
- Green Light
С мойте камъни, а?Remmivs написа:Хахахаха!Green Light написа:Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлям
Сетих се че тая събота заминавам командирОФка, та ти се разминава. Обаче, споко, имам десет дена
Ами... вземи децата с теб тогава. Аз ще гледам жените. Или по-скоро те мене... М?
Брей аман от хора в болнични, начи, само по форумите висят и си губят времето. Аз съм зает човек. Не мога да ти отговарям тука, рзирш за взимане на деца. Нямам време даже да прочета какво си написал. Бързам, бързаам
Глей къф лош човек начи. На една разходка не иска да изведе децата. С два здрави крака. Егоист.Green Light написа:С мойте камъни, а?
Брей аман от хора в болнични, начи, само по форумите висят и си губят времето. Аз съм зает човек. Не мога да ти отговарям тука, рзирш за взимане на деца. Нямам време даже да прочета какво си написал. Бързам, бързаам
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наздраве, че не е счупен! Знам колкото и да е досадно да лежиш или да подскачаш на един крак, но и това ще мине. Гледай да го щадиш максимално, за да се възстанови по-бързо.Remmivs написа: Черпя де! Че не е счупен! И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса![]()
Наздраве!
А фитнесът ти няма да избяга - досега като си ходил по улицата да е профучавал покрай теб някой фитнес?
Сега ти е паднало да се поглезиш малко!
- Dark Angel
като уточните кой е добрия човек, дали бих могла да мина да му оставя ордата?? м?Remmivs написа:Глей къф лош човек начи. На една разходка не иска да изведе децата. С два здрави крака. Егоист.Green Light написа:С мойте камъни, а?
пък ние ще пием по 1, 2, 3 за негово здраве
е как,Сър...Remmivs написа:Така е. Ама по-добре да си ходя във фитнеса и да не товаря краката.vyara написа:Опорите може да си ги правиш с опрени на земята колене (по женски), пак има смисъл.
опори...
здравият крак на земята..."болият" върху него...и двата изпънати.
Натоварват се глутеусите...
;)
Бре Камарад, тъй да се скопосаш :eek: Навяхнатия глезен, мно боли знам аз...Ма счупения още повече....Тъй че си плюй в пазвата и си пей и си пийRemmivs написа:в които не върви.
Трябва да забранят президентските избори със закон! Минат, не минат 5 години и си навяхвам глезена. Предишните два пъти до гипсиране се стигаше. Разгеле, този път съм без "железен" чорап. Добър завършек на ден с грешно измерена дограма, 1:30 ч. задръстване в рамките на 4 км и за капак навяхване при изнасянето на старите джамове и забавление 2 часа из Пирогов.
Черпя де! Че не е счупен! И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса![]()
Наздраве!
КрачнитеRemmivs написа:Squats, да ама поне две седмици нэма да го бъде. Нито напади. Не знам за full contact twist-Ъ, нито за cable push-pull-a. В пондрелник тренера ще обади.Set написа:Абе Ремов, ко прайш за крака?
Клякане с щанга?
Ако да - заеби го това упражнение и отивай на уредите.
Ти за кои уроди говориш?
Абе пази кръста па другото...
И не вервай много много на "тренери"
Memento mori.