Тук и същите и пак готини...

Все същите
Аватар
doktorka

Re: фриски

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:
ELBI написа:Аз бих добавил и "добрички" и "улегнала", че комбинацията умна, проклета и вечно недоволна жена хич не ми е в мечтаната комбинация в характера на обичаните и тачени "наши" нежни, прекрасни създания...:P
Добре. Нека не е вечно проклета. Но понякога да е bratty. :P Че другите захаросани и напудрени много бързо доскучават. То затова е и ума им. За да си мерим ъ-ъ устроумията ката ден.:P
с една дума...

царица...
Изображение

"тежка е царската корона"
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

doktorka написа:с една дума...

царица...
Изображение

Изображение
Но блазе му кой я носи...8)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:
doktorka написа:с една дума...

царица...
Изображение

Изображение
Но блазе му кой я носи...8)

:))))))

Рем-е...,
моите почитания...
:kiss1: :kiss1: :love:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Le plesir e moi или както там се пише Madam 8)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: Бе не е удобно и удачно, но ... аз съм като някаква 'печка' - особено вечер/нощем. Излъчвам сигурно над киловат и нещо, и под одеалото (с юрган просто не мога да спя, освен когато темп. в стаята клони към нулата) е винаги жега... 8)

Предлагаме квалифицирана помощ за стопляне. Може да се представят референции 8)

Такива ми ти работи:P
Ахъм, и аз си имам една такава печка. Найш колко ми е хубаво, като ми мръзнат лапичките (щото на мен краката и ръцете вечно са ми ледени) :lol: Ама лятото много ме мрази и се ме бута, че много жега било:D
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:
Бе не е удобно и удачно, но ... аз съм като някаква 'печка' - особено вечер/нощем. Излъчвам сигурно над киловат и нещо, и под одеалото (с юрган просто не мога да спя, освен когато темп. в стаята клони към нулата) е винаги жега... 8)

Галантен и услужлив както винаги. С една дума дащен:lol::lol::wink: Мерси за предложението, ама аз имам дертова със студа денем. Нощем, кат си легна,кат се свия на клъбце, кат се завия хууууубавичко и знайш как си спинкам :nap: Дори не ми се става. Понякога така ми е мъчно, че не съм мечка:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

doktorka написа:
Remmivs написа:
ELBI написа:Аз бих добавил и "добрички" и "улегнала", че комбинацията умна, проклета и вечно недоволна жена хич не ми е в мечтаната комбинация в характера на обичаните и тачени "наши" нежни, прекрасни създания...:P
Добре. Нека не е вечно проклета. Но понякога да е bratty. :P Че другите захаросани и напудрени много бързо доскучават. То затова е и ума им. За да си мерим ъ-ъ устроумията ката ден.:P
с една дума...

царица...
Изображение

Изображение
ако е царица, поне да е с имоти... Виж - комбинацията "благороден ум, добринка, позитивност и доста парички" заедно със секси и привлекателна външност ... може да се допълни или не с благородническо потекло...

Както се казваше в една стара градска песен "...и пианото да пее (май бе плаче...не съм сигурен) под нейните ръце" 8)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа: Бе не е удобно и удачно, но ... аз съм като някаква 'печка' - особено вечер/нощем. Излъчвам сигурно над киловат и нещо, и под одеалото (с юрган просто не мога да спя, освен когато темп. в стаята клони към нулата) е винаги жега... 8)

Ахъм, и аз си имам една такава печка. Найш колко ми е хубаво, като ми мръзнат лапичките (щото на мен краката и ръцете вечно са ми ледени) :lol: Ама лятото много ме мрази и се ме бута, че много жега било:D
Хехе... сякаш за мен говориш - след като си извърша необходимите дейности по стопляне (не говорим за друго...хм...) - избутвам затопления в другия край, че на горещо не мога да спя 8)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
Бе не е удобно и удачно, но ... аз съм като някаква 'печка' - особено вечер/нощем. Излъчвам сигурно над киловат и нещо, и под одеалото (с юрган просто не мога да спя, освен когато темп. в стаята клони към нулата) е винаги жега... 8)

Галантен и услужлив както винаги. С една дума дащен:lol::lol::wink: Мерси за предложението, ама аз имам дертова със студа денем. Нощем, кат си легна,кат се свия на клъбце, кат се завия хууууубавичко и знайш как си спинкам :nap: Дори не ми се става. Понякога така ми е мъчно, че не съм мечка:(
Ех, фриски - приятел в нужда се познава - нали?

Иначе... убеден съм, че на другите хора около теб хич не им е мъчно, че не си мечка...8)8)8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Иначе... убеден съм, че на другите хора около теб хич не им е мъчно, че не си мечка...8)8)8)
:D:D:wink:Знае ли се дали се знае?!:wink: Може пък понякога и да е по-добре да съм мечка, нали ще спя повече, пък аз млъквам само като спа8)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: :D:D:wink:Знае ли се дали се знае?!:wink: Може пък понякога и да е по-добре да съм мечка, нали ще спя повече, пък аз млъквам само като спа8)
Ти пак си добре, ами аз като бълнувам??? Нема млъкване и на сън даже :lol:

Божеее, станала съм в 5. Искам да спяяяя :cry:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
:D:D:wink:Знае ли се дали се знае?!:wink: Може пък понякога и да е по-добре да съм мечка, нали ще спя повече, пък аз млъквам само като спа8)
Ще спиш повече и по-малко ще говориш - 2 определно много важни и трудно постижими лотарийни печалби за мъжете в съвместното им съществуване с по-прекрасните си половинки, но като се сравнят вашите такива с озъбване на мечка, мечешка прегръдка и мечешка услуга...и да се купуват гримчета,тоалетни принадлежности и шампоани за 400 кг. партньор...

Приемаме си ви както сте си сега 8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа: Искам да спяяяя :cry:
Айде, ходи дремни малко:) Както се вика, Удари едно ухо на възглавницата:D
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:Ще спиш повече и по-малко ще говориш - 2 определно много важни и трудно постижими лотарийни печалби за мъжете в съвместното им съществуване с по-прекрасните си половинки, но като се сравнят вашите такива с озъбване на мечка, мечешка прегръдка и мечешка услуга...и да се купуват гримчета,тоалетни принадлежности и шампоани за 400 кг. партньор...

Приемаме си ви както сте си сега 8)
Това ме подсети и за онази картинка с дистанционното за жени. Там имаше копче shut up.:D Мечтата на всеки мъж

Наметих товаИзображение То пък мечтата на всялка жена:D8)
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
Точно съ-що-то:):wink:

На теб човек може за всичко да разчита, дори да подадеш дистанционното. Както Елби каза, "Приятел в нужда се познава":):wink:
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Изображение
Ако обичаш - 3 броя - един за в къщи, един за службата, един за други случаи!!!

Цената е без значение 8)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Щом цената е без значение - имаш ги.:D
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Щом цената е без значение - имаш ги.:D
Както се казва - има неща, които са безценни - за всичко друго има - Мастер кард 8)
Публикувай отговор