Тук и същите и пак готини...
Тук и същите и пак готини...
човек да го няма малко време и ... пак изненада! Пак сте тук, пак сте готини и сте спрели анкетите от поведение и интереси 3-4.нет.бейби.форум ...
Така е приятно и топло на душата да видиш свестен, познат добре човек, да си поговориш и ... просто да не се напрягаш, да мислиш кой знае какво и да ти е усмихнато.
Толкова хубави неща има в този живот - не само заобикалящата ни прекрасна есен с невероятната палитра от цветове, която сякаш докосва почти всяка струна на душата и те кара да притваряш очи не само от умората от работата, а и от радостта, че животът е просто ... прекрасен!
Хубав ден на всички и ... ако съм пропуснал няколко спивки (надали сте седяли със скръстени чаши) - няма да е вечно!
С 2 думи - Наздраве!!! (стана и с 1) 8)
Така е приятно и топло на душата да видиш свестен, познат добре човек, да си поговориш и ... просто да не се напрягаш, да мислиш кой знае какво и да ти е усмихнато.
Толкова хубави неща има в този живот - не само заобикалящата ни прекрасна есен с невероятната палитра от цветове, която сякаш докосва почти всяка струна на душата и те кара да притваряш очи не само от умората от работата, а и от радостта, че животът е просто ... прекрасен!
Хубав ден на всички и ... ако съм пропуснал няколко спивки (надали сте седяли със скръстени чаши) - няма да е вечно!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Тук и същите и пак готини...
И ние те обичамеELBI написа:човек да го няма малко време и ... пак изненада! Пак сте тук, пак сте готини и сте спрели анкетите от поведение и интереси 3-4.нет.бейби.форум ...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
фриски
frisky lioness написа:Понякога е и ....студен:(Remmivs написа:Наздраве!
Животът е прекрасен. Животът е. Животът.
8)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
разбирам те...студ и аз не понасям...
сестра ми ме обвинява ,че сигурно вземам от хапченцата на майка ми за щитовидната жлеза за да отслабвам (тайно)и като ги спра за няколко дена и ми става много студено..
А баща ми казва че ми е студено ,защото си нямам тлъстики да ме топлят...
ахм да.
- Dark Angel
Re: фриски
ми на мен ми е топло, и съм топла. зимата мъж ми ме ползва като печкаdoktorka написа: :))))))))))))))))))))))))))))))))))
сестра ми ме обвинява ,че сигурно вземам от хапченцата на майка ми за щитовидната жлеза за да отслабвам (тайно)и като ги спра за няколко дена и ми става много студено..
ахм да.
лятото съм игнорирана в ъгъла на леглото. прекалено съм топла
какво ли щеше да е ако имах повечко да ме топлят
:)))))Dark написа:ми на мен ми е топло, и съм топла. зимата мъж ми ме ползва като печкаdoktorka написа: :))))))))))))))))))))))))))))))))))
ахм да.
лятото съм игнорирана в ъгъла на леглото. прекалено съм топла
какво ли щеше да е ако имах повечко да ме топлят
абе..на мен като ми ври и кипи кръвта...не ми трябва никой да ме топли...
като се отпуснеш обаче става едно мързеливо и студено...
(фрики не си се отлуснала и не си мързелива...АЗ съм:-*...)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е тва док. Студено си е:(doktorka написа:А баща ми казва че ми е студено ,защото си нямам тлъстики да ме топлят...
ахм да.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
направи гимнастика пред бюротоfrisky lioness написа:Не е тва док. Студено си е:(doktorka написа:А баща ми казва че ми е студено ,защото си нямам тлъстики да ме топлят...
ахм да.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти пък се изказа:shock: Рано сутрин?:shock: Че аз още не съм си изпила кафето:mad: Нал мъ знайш, че съм скарана със спорта:)Dark написа:направи гимнастика пред бюротоfrisky lioness написа:Не е тва док. Студено си е:(doktorka написа:А баща ми казва че ми е студено ,защото си нямам тлъстики да ме топлят...
ахм да.

питаш ли ги пациентите като са ми измръзнали ръчичките от климатика!!!...
и като ги пипна по голите кореми и подскачат...
те и на друго място па подскачат....
ама студ-така си е
разбирам те
днес по-топло ли е?
ама студ-така си е
разбирам те
днес по-топло ли е?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
doktorka написа:питаш ли ги пациентите като са ми измръзнали ръчичките от климатика!!!...
ама студ-така си е
разбирам те
днес по-топло ли е?
На мен откакто паднаха темературите вече не ми става топло:( Иначе синоптиците прогнозират къде 20-22 градуса съботата и неделята....Шантаво време:shock:

-
опърничава
Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
Мен студеното ме мобилизира. Е, ако стоя на едно място, искам ТОПЛО.
И аз харесвам повече студеното ако трябва да избирам от крайности. Щото винаги можеш да навлечеш още нещо, докато като останеш по кожа и си в тупик. Също така съм съгласен, че мобилизира и, че вероятно Фриски говори и иносказателно (но не само).опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
ми толко разбирам..опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
ама я как цял разговор и завързахме с Фриски....
;)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не, не....Говоря си баш за нова, телесното студено, дето ти изправя косъмчетата по цялото тяло. От което дори ушите те заболяват, а ръцете ти изтиват дотолкова, че ако се наложи да се почешеш, особено на голо, трябва да ползваш чужда помощопърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.

Тцъ, ако я познаваш, ще знаеш, че си е баш така. При 22 градуса тя е с жилетчица, примерно.опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
Ами поискай чужда помощ и за стоплянето тогава.frisky lioness написа:Не, не....Говоря си баш за нова, телесното студено, дето ти изправя косъмчетата по цялото тяло. От което дори ушите те заболяват, а ръцете ти изтиват дотолкова, че ако се наложи да се почешеш, особено на голо, трябва да ползваш чужда помощ
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Извинявай драга, но ако визираш времето, което споделихме заедно тук у филибето, то не беше Август:mad: Ай сега си сложи ръката на сърДцето и честно си кажи, не беше ли неприлично студено, когато звеневия обикаляше онези дървета да ги проверява от коя аджеба страна им е мъха, пък и преди това....Гаси и студа беше.....4avdar4e написа:Тцъ, ако я познаваш, ще знаеш, че си е баш така. При 22 градуса тя е с жилетчица, примерно.опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
Мен студеното ме мобилизира. Е, ако стоя на едно място, искам ТОПЛО.Август месец й било студено вече за заведения на открито
Искам да съм негур в щата...(абе, в Алабама дали е топло?:oops:)

-
опърничава
Значи съм търсила под вола теле. :)frisky lioness написа:
Не, не....Говоря си баш за нова, телесното студено, дето ти изправя косъмчетата по цялото тяло. От което дори ушите те заболяват, а ръцете ти изтиват дотолкова, че ако се наложи да се почешеш, особено на голо, трябва да ползваш чужда помощ
Е, хубу де, 10 септември бешеfrisky lioness написа: Извинявай драга, но ако визираш времето, което споделихме заедно тук у филибето, то не беше Август:mad: Ай сега си сложи ръката на сърДцето и честно си кажи, не беше ли неприлично студено, когато звеневия обикаляше онези дървета да ги проверява от коя аджеба страна им е мъха, пък и преди това....Гаси и студа беше.....
На мен ми беше добре. Ама каква си ми жертвоготовна... :kiss1:
Аз пък искам да живея в Дания, където средногодишната температура е 23 градуса. Тамън!
4avdar4e написа:Тцъ, ако я познаваш, ще знаеш, че си е баш така. При 22 градуса тя е с жилетчица, примерно.опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
Мен студеното ме мобилизира. Е, ако стоя на едно място, искам ТОПЛО.Август месец й било студено вече за заведения на открито

ма ка съм те усетила, фриски....
Ти пък - в Дания.4avdar4e написа:
Аз пък искам да живея в Дания, където средногодишната температура е 23 градуса. Тамън!
Panta rhei...
- Dark Angel
във Финландия се чувствах пърфект през юни, 13 - 20 градуса4avdar4e написа:.....
колегите мряха от студ
а в Дания има един ветрец, като те подухне и минава през теб
аха...frisky lioness написа:Извинявай драга, но ако визираш времето, което споделихме заедно тук у филибето, то не беше Август:mad: Ай сега си сложи ръката на сърДцето и честно си кажи, не беше ли неприлично студено, когато звеневия обикаляше онези дървета да ги проверява от коя аджеба страна им е мъха, пък и преди това....Гаси и студа беше.....4avdar4e написа:Тцъ, ако я познаваш, ще знаеш, че си е баш така. При 22 градуса тя е с жилетчица, примерно.опърничава написа:Останах с впечатление, че Фриски говори за друг вид студено, не това, което се усеща от телата.
а в Тексас още по-топло е
а виж кво ти намерих...

Ъ-ъ.... от Финландията ще да е билоDark написа:във Финландия се чувствах пърфект през юни, 13 - 20 градуса
колегите мряха от студ
а в Дания има един ветрец, като те подухне и минава през теб
- Dark Angel
Remmivs написа: Ъ-ъ.... от Финландията ще да е било
явно действието е 24 хрс
- frisky lioness
- Обратна връзка:
През целия ден не става нещо:?:shock: Пък и няма да издържа. Стара съм вече:(:oops:Remmivs написа:Ами поискай чужда помощ и за стоплянето тогава.frisky lioness написа:Не, не....Говоря си баш за нова, телесното студено, дето ти изправя косъмчетата по цялото тяло. От което дори ушите те заболяват, а ръцете ти изтиват дотолкова, че ако се наложи да се почешеш, особено на голо, трябва да ползваш чужда помощ![]()

Значи си умна. Все ще измислиш нещо.frisky lioness написа:През целия ден не става нещо:?:shock: Пък и няма да издържа. Стара съм вече:(:oops:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи.....какво остава от тази Финландия за харесване:? Само водкатаDark написа:във Финландия се чувствах пърфект през юни, 13 - 20 градуса
колегите мряха от студ
lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ясно, да знам накъде да се насочвам. Благодаря за лъвчето. Ще си го запазя и другия месец, може и да го ползвамdoktorka написа:
аха...
а в Тексас още по-топло е
а виж кво ти намерих...

лелей!Remmivs написа:Значи си умна. Все ще измислиш нещо.frisky lioness написа:През целия ден не става нещо:?:shock: Пък и няма да издържа. Стара съм вече:(:oops:
жените тук да ме извинят....
ВкарАх ни автогол с тая мъдра ,зряла жена...!
Глейте ся Рем-а като започне на всички да казва че сме "умни"...
как всички ще икаме да сме "глупави"...
Рем-еееее....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Remmivs написа:
Значи си умна. Все ще измислиш нещо.

Eх, рицарю на кръглата маса/бутилка/безкрайност 8) Хм, безкрайността е възможно и да не е кръгла, като се замисля.Remmivs написа:Наздраве!
Животът е прекрасен. Животът е. Животът.
8)
Наистина животът е красив, прекрасен и предизвикателен - побутва те, ти го ръчкаш, предоставя ти усмивки, прекрасни емоции...нищо, че временцето е хладничко, а политиците по телевизията - от ледниковата епоха..
Между другото - тази вечер почва "Prison break" (по Нова от 20.00). Страхотен трилър-екшън, който след "Изгубени" (Lost) е сред най-гледаните (2-та са май на първите места) сериали в Щатите! Аз покрай принцовете си (и по тяхна препоръка) ги изгледах всичките излезли епизоди до сега и ... ми бе интересно, приятно, напрегнато и ... още чакам да видя "какво ще стане" (а вече съм на 2 сезон!). Та - който реши -пожелавам му много приятно гледане!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен ми не пречи:)doktorka написа:
лелей!
Рем-еееее....

Re: Тук и същите и пак готини...
О, палава лъвице - така се радвам да те зърна отново 8) Цунк!frisky lioness написа: И ние те обичаме![]()
![]()
Бе не е удобно и удачно, но ... аз съм като някаква 'печка' - особено вечер/нощем. Излъчвам сигурно над киловат и нещо, и под одеалото (с юрган просто не мога да спя, освен когато темп. в стаята клони към нулата) е винаги жега... 8)Remmivs написа:Ами поискай чужда помощ и за стоплянето тогава.frisky lioness написа:Не, не....Говоря си баш за нова, телесното студено, дето ти изправя косъмчетата по цялото тяло. От което дори ушите те заболяват, а ръцете ти изтиват дотолкова, че ако се наложи да се почешеш, особено на голо, трябва да ползваш чужда помощ![]()
Предлагаме квалифицирана помощ за стопляне. Може да се представят референции 8)
Такива ми ти работи:P
Хахахаха. Аз пък обичам умни жени. Има и интелектуални оргазми. Пък и умните жени дори и като станат умни ще са на светлинни години пред глупавите жени, като станат "умни". Във всяко едно отношение. Така де. Аз не съм принца дето иска ръката или п*ката на Принцесата. Аз я искам цялата. До последния й дъх.doktorka написа:лелей!
Рем-еееее....
Аз бих добавил и "добрички" и "улегнала", че комбинацията умна, проклета и вечно недоволна жена хич не ми е в мечтаната комбинация в характера на обичаните и тачени "наши" нежни, прекрасни създания...Remmivs написа:Хахахаха. Аз пък обичам умни жени. Има и интелектуални оргазми. Пък и умните жени дори и като станат умни ще са на светлинни години пред глупавите жени, като станат "умни". Във всяко едно отношение. Така де. Аз не съм принца дето иска ръката или п*ката на Принцесата. Аз я искам цялата. До последния й дъх.doktorka написа:лелей!
Рем-еееее....
Добре. Нека не е вечно проклета. Но понякога да е bratty.ELBI написа:Аз бих добавил и "добрички" и "улегнала", че комбинацията умна, проклета и вечно недоволна жена хич не ми е в мечтаната комбинация в характера на обичаните и тачени "наши" нежни, прекрасни създания...