световната конспирация

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:А като не е в компанията на мъж какво е, драги ми. И ти виждал ли си такава жена, без тя да е в твоята компания.
Очакване.
Вторият въпрос не го разбрах.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:А като не е в компанията на мъж какво е, драги ми. И ти виждал ли си такава жена, без тя да е в твоята компания.
Очакване.
Откъде са ти наблюденията питам.
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Откъде са ти наблюденията питам.
Така съм се родил.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

vyara написа:
Remmivs написа:
Очакване.
Откъде са ти наблюденията питам.
Ми Верче,то е очеИзвадно...

според математиката...
ако А е мъж ( а не индивид),то тогава той винаги ще вижда само жена (Б) до себе си...( независимо коя жена)....

(Докато една жена, според мен, е жена само, ако е в компанията на мъж.)

Та отговорът на въпроса за наблюденията според мен е ясен...:blum:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Откъде са ти наблюденията питам.
Така съм се родил.
Знаеш ли, и мен ме е занимавал този въпрос. Бях го формулирала другояче - кой и доколко влияе на другия в една двойка. Но е някак пресилено да твърдиш, че единият е по-завършен и по-самодостатъчен (защото аз така го тълкувам), а другият е просто резултат от настроението на първия. Не може така, драги ми, всичко си има граници. Хубаво, сънувай, ама не се увличай чак дотам. :cool:

ПП И не забравяй, ти знаеше какво ще ти кажа. Нещо повече, моят отговор са твоите собствени мисли. Не ме обвинявай за тях. Аз съм ти. Аз съм сянката ти. Аз съм едно очакване.... :cool:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Знаеш ли, и мен ме е занимавал този въпрос. Бях го формулирала другояче - кой и доколко влияе на другия в една двойка. Но е някак пресилено да твърдиш, че единият е по-завършен и по-самодостатъчен (защото аз така го тълкувам), а другият е просто резултат от настроението на първия. Не може така, драги ми, всичко си има граници. Хубаво, сънувай, ама не се увличай чак дотам. :cool:

ПП И не забравяй, ти знаеше какво ще ти кажа. Нещо повече, моят отговор са твоите собствени мисли. Не ме обвинявай за тях. Аз съм ти. Аз съм сянката ти. Аз съм едно очакване.... :cool:
Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва.
Глупости на търкалета, драги ми Господине :blum:

П.П. Абе тия дни гледах някъде много весел превод на това, ама сега не мога да се сетя :shy:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.
Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Всичко следва един закон или много закони, все едно. Всички или цялото следва закона. И кой е мъжа и кой жената, пак да питам. Къде поставяш границата, след като такава няма.
Не те разбирам, но те схващам, ако ме разбираш...
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Глупости на търкалета, драги ми Господине :blum:

П.П. Абе тия дни гледах някъде много весел превод на това, ама сега не мога да се сетя :shy:
Всеки има право на мнение, включително и Вие Лейди Синя Връзка. Говоря за дълбоките неща. За съкровените неща. Не за битовизмите и ежедневието. За това, което ни определя същностно. Ама както и да е. Петък сутрин вероятно не е най-доброто време за философия и физиология. :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
Remmivs написа: Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва.
Глупости на търкалета, драги ми Господине :blum:

Тук стана търкал. Въргал де. Весел :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Всичко следва един закон или много закони, все едно. Всички или цялото следва закона. И кой е мъжа и кой жената, пак да питам. Къде поставяш границата, след като такава няма.
Защо търсиш граница?
Да. Определено.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
Remmivs написа: Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.
Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Работата е ясна. В петък, след като съм със ЗГ и съм се наспал, с очертаващата се събота утре защо да не ударим по едно червено... От как пих кафенцето, все за това си мисля...:cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
Защо търсиш граница?
Да. Определено.
Аз лично не я търся.
Така и не ми отговори...Нищо чудно обаче.
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
Remmivs написа:
Защо търсиш граница?
Да. Определено.
Аз лично не я търся.
Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Аз лично не я търся.
Аз не мога да Ви отговоря, Лейди Вяра. Погледнете в себе си. Отговорът е там някъде. В дълбокото.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Не си се събудил. Егати, я пийни и едно вино освен кафето. :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа: Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Така ти се струва, Елби. Очите ти са пълни с предишни впечатления и през тях гледаш на следващия диалог.
Аз и Рем търсим отговори един чрез друг, не е ли ясно. Рем, кажи му моля те.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
Аз не мога да Ви отговоря, Лейди Вяра. Погледнете в себе си. Отговорът е там някъде. В дълбокото.
Знам аз, знам. Знам, че само си припомням разни неща. Но е трудно и бавно и все нови прахоляци го затрупват. Нямам време все да забърсвам и да гледам.
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Така ти се струва, Елби. Очите ти са пълни с предишни впечатления и през тях гледаш на следващия диалог.
Remmivs nods...

Precisely, Lady Faith, truly have you spoken.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
ELBI написа: Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Така ти се струва, Елби. Очите ти са пълни с предишни впечатления и през тях гледаш на следващия диалог.
Явно, че така ми се струва. Истината е, че вместо да са пълни с предишни или по-предишни, очите ми са просто недоотворени, въпреки кайвенцето. Философски погледнато - липсата на предишни впечатления от една странична гл. т. може да се тълува (щото страничната е с някакви сегашни) като наличие на такива.

Щом с Рем се търсите един чрез друг - ще се намерите. Само ми го освободи по обедно време - ок?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
Remmivs написа:
Знам аз, знам. Знам, че само си припомням разни неща. Но е трудно и бавно и все нови прахоляци го затрупват. Нямам време все да забърсвам и да гледам.
А ... ето, че и тук се оказаха нещата - неизползване на Пронто за мебели ...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа: А ... ето, че и тук се оказаха нещата - неизползване на Пронто за мебели ...
Не си си отворил очите, но не ме изпускаш от поглед, виждам аз с периферното си зрение. :winkw:
Толкова релаксиран звучиш. Кефиш. :kiss:
Изображение
Публикувай отговор