Мнемозина написа:БоЕВ написа:4avdar4e написа:
Виж сега, иронията е там, че няколко човека тук - Мнемо, Магот, Айвън и аз...
Чаве, пропусналА си Рем-а бре!:lol:
ПропусналА си също, че никой не е срещу реформата, а срещу начина по който се прави опит да бъде реформирана системата. Извинявай че се съмнявам, но "желанието" за реформа ми се вижда абсурдно - все едно работниците от един завод да кажат - дайте ни по-високи заплати, бюджет и ние сами ще си набавяме суровини и ще си разпределим работата и ще произвеждаме качествена продукция. Извинявай също, че се съмнявам в правилното и целесъобразно разходване на бюджета, защото при така направените промени решението къде, колко и на кого, ще се взема от директора+учителския съвет на съответното училище...питах за това, за компетенцийте и отговорноститите(кой и как) в разгара на дискусиите, но никой не ми отговори - важно е да се громят противниците с отвлечени и обобщени изказвания, а практични и стойностни отговори нет. Времето е показало, че и най-добрите промени могат да се изродят и деформират, затова аз, от моята си камбанерийка смятам, че първо трябва да има изработен механизъм за контрол и подбор, а чак след това да се дава там каквото ще се дава.

А ти случайно да имаш идея какъв е начинът, по който се прави опит да бъде реформирана системата?
И кой го прави този опит? И кой е против него?
Защото вече съвсем се обърках.
Хайде обяснете ми.
След като заявихте приключване, има ли сми да отговарям?!:lol:
А ти случайно да имаш идея какъв е начинът, по който се прави опит да бъде реформирана системата?
Да! - стачка.
И кой го прави този опит?
Учителите - заетите в сферата на образованието.
И кой е против него?
Всеки който е против да се дадът по 1000К на калпак.