"Добре охранявани мъже"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Започна Властелинът...Каза, че му е интересна, но....засега е зарязана. В свободното време от уроци има комп, после спане4avdar4e написа:Добре, де, а "Властелина..", "Хари Потър".. тези чел ли ги е? Щото Филко преди ... ехеее .. години така се запали по четенето.frisky lioness написа: Много сме скарани с четенето, ша знайш, ама много:mad:
Та така...
Сега щял да почва Норбеков, щот аз го зарибих и му казах, че книжката е малка и много увлекателно написана

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сменихме няколкоМарвин написа:
П.П. Аз, откакто си зех палмчето не искам да виждам книга на хартия.
Може би не си забелезАл, но това устройство може да се използва и за друго
например...
слушане на музика:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък "ние" комедийни сериали:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Ма, Ести, и ний туй гледаме по нощите :eek:Нормалните хора гледат медицински филми, ние "Ветеринарна полиция" и "Големите строежи" (примерно)esti написа: Но много обича да чете истории с животни. И анимал планет все гледа. Най-много му харесват онези серии за вет. клиники, дето лекуват болни и ранени животни.
Сигур щот мойто дяте е голям комик:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: "Добре охранявани мъже"
Ееее, добре деdoktorka написа:Фриски,frisky lioness написа:Съжалявам за вас.Марвин написа:Да няма да се превърнат някои фантастични писания в истина?
Смятам да си направя резерват или нещо от сорта
Додет някой не ме е изпреварил с идеята:winkw::blum:
Желаещи да се включат:winkw:
П.П. Да поясня, че горното е майтап от моя страна, защото в последно време някои хора грешно ме четат, та имаше персонално "нацупени"
не само сме те изпреварили,ами съм си избрала мъжете дето ще си ги сложа в резервата...
мммм...ММММММ...не са много
Можем да си менкаме
или да ги размножаваме:lol::lol::lol:

- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:Може би не си забелезАл, но това устройство може да се използва и за друго
например...
слушане на музика:lol::lol::lol:
Инак го ползвам и за други неща... Все пак си има доста функции...
А и памет требе да се земе, щото е само със 64 МВ... Ама всичко с времето си.
За сега ми върши достатъчно работа, като занимавка докато пътувам до и от работа - от Коледа до сега съм прочел 20 книги...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
не бе...Mila написа:Това резерват ли е? - на харем май по-прилича.doktorka написа:
...ще има и други акули...(всите мъжки)
смо аз ще съм женската акула...
даааа...
ех че живот:lol:
и за тях мисля.ще напускам "манекенки" из резервата...
"плячка на корем..."
ма само аз акула...
даааа....
обаче сега като се замислих...
накрая ще се съберат всите мъже и ще ме сготвят с ориз и после аз плячка..манекенките...ще си отживеят..
сложна работа...
старост нерадост....
ето сега въпрос...
кое предпочитам да съм...манекенка в резервата,която може да бъде сменена или изядена ,но млаааада....
или една акула...но не толкова млада...
м?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БравосМарвин написа:frisky lioness написа:Може би не си забелезАл, но това устройство може да се използва и за друго
например...
слушане на музика:lol::lol::lol:Ами... моя... таковата... нъл го зех на старо... и не съм му зел още слушалки, щото требе да се некви спешъл.
Инак го ползвам и за други неща... Все пак си има доста функции...
А и памет требе да се земе, щото е само със 64 МВ... Ама всичко с времето си.
За сега ми върши достатъчно работа, като занимавка докато пътувам до и от работа - от Коледа до сега съм прочел 20 книги...
Ими бързо четеш
или далече работиш:-)
Нашият младеж пък от Коледа до сега е изгледал няколко филма на покета. Това е-кой каквото го вълнува:winkw:

Така като чета, на резерват с диви зверове ми прилича,doktorka написа:
не бе...
и за тях мисля.ще напускам "манекенки" из резервата...
"плячка на корем..."
ма само аз акула...
даааа....
обаче сега като се замислих...
накрая ще се съберат всите мъже и ще ме сготвят с ориз и после аз плячка..манекенките...ще си отживеят..
сложна работа...
старост нерадост....
ето сега въпрос...
кое предпочитам да съм...манекенка в резервата,която може да бъде сменена или изядена ,но млаааада....
или една акула...но не толкова млада...
м?
нещо като серенгети, толкова бързо ли ще подивеят тез мъжове,
нали подбора ще го правиш ти, избери нЕкви по-кОлтурни там, джентЛЕмени, дет им викат.
- сър Айвънхоу
40 минути в едната посока пътувам. А и чета доста бързо.frisky lioness написа:Бравос
Ими бързо четеш
или далече работиш:-)
Нашият младеж пък от Коледа до сега е изгледал няколко филма на покета. Това е-кой каквото го вълнува:winkw:
Между другото, май съм го казвал, но навремето никак, ама никак не исках да чета. Обаче през една лятна ваканция сестра ми прати по мен писмо на братовчедката (нали летувах при баба и дядо), в което описала кои книги трябва да прочета задължително. И братовчедката ми дава книга, отбелязва до къде трябва да прочета през деня и ми обещава, че ако го прочета, ще ме водина кино. Прибира се вечерта, аз нищо не чел, ама казвам, че съм прочел което трябва. Ама брат'четката пекана и казва: Я, разкажи!... И аз... онемях. На другия ден двойна "дажба" страници за четене. Прочетох ги... ходих на кино... и така... цяло лято... И от там ми остана навика да чета... Вечер не заспивам без да съм прочел поне една страница...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
[Така като чета, на резерват с диви зверове ми прилича,
нали подбора ще го правиш ти, избери нЕкви по-кОлтурни там, джентЛЕмени, дет им викат.
:rotfl24::rotfl24:[/quote]
имам си бееее...
двама.
кОлтурни....
обаче и тях акули ще ги правя...
за кво са ми кОлтурни мъже бе...?
да си говорим за времето и политическата обстановка?
имам си бееее...
двама.
кОлтурни....
обаче и тях акули ще ги правя...
за кво са ми кОлтурни мъже бе...?
айййде нема нужда...esti написа:Не ма сестро - мъже с добра сексуална кОлтура вероятно се има предвид.doktorka написа: за кво са ми кОлтурни мъже бе...?
А тея дет ще ти говорят за времето и за политика са си просто смотаняци.
аз ги предпочитам некОлтурни...
такива дето не перат "чаршафите след секс"...
Уф ми така е, има неточност в онези зодии - чаршафите се перат И преди сех!doktorka написа:айййде нема нужда...esti написа:Не ма сестро - мъже с добра сексуална кОлтура вероятно се има предвид.doktorka написа: за кво са ми кОлтурни мъже бе...?
А тея дет ще ти говорят за времето и за политика са си просто смотаняци.
аз ги предпочитам некОлтурни...
такива дето не перат "чаршафите след секс"...:rotfl24:
Не може само след.
А некОлтурните сексуално са незнаещи и неможещи! Ти такива ли искаш?:shocked:
Извратена си и ти.
ма тва цялата работа...esti написа:Пращай, че мен скоро ще ме фане остеопорозата и няма да мога да се фръцкам манекенски.doktorka написа:
в съседния аквариум?
немаш проблем...
и известно количетсво манекенки ще ти пратя...
Нека те да се мъчат, аз вече съм пас.
манекенките се фръцкат,но ние консумираме ,ма сестро....
не си се научила да си "началник"...
Ми сигурно щот искам мен да ме консумират...doktorka написа:ма тва цялата работа...esti написа:Пращай, че мен скоро ще ме фане остеопорозата и няма да мога да се фръцкам манекенски.doktorka написа:
в съседния аквариум?
немаш проблем...
Нека те да се мъчат, аз вече съм пас.
манекенките се фръцкат,но ние консумираме ,ма сестро....
не си се научила да си "началник"...
Не е от въздуха. От полякините и чехкините е, найш ква конкуреция люта години наред бяха.4avdar4e написа:Малиййй, тва ще да е от въздуха, дето го дишате откак сте се родили в оня ваш Бургасdoktorka написа: в съседния аквариум?
немаш проблем...
Акули с акули такива
Голяма борба падаше.