"Добре охранявани мъже"
- сър Айвънхоу
"Добре охранявани мъже"
Да няма да се превърнат някои фантастични писания в истина?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ами... нищо чудно... биологичните лаборатории на много страни работят здраво...Remmivs написа:Сега остава да пуснат и Енцефалит 16 ли беше вируса?
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: "Добре охранявани мъже"
Съжалявам за вас.Марвин написа:Да няма да се превърнат някои фантастични писания в истина?
Смятам да си направя резерват или нещо от сорта
Додет някой не ме е изпреварил с идеята:winkw::blum:
Желаещи да се включат:winkw:
П.П. Да поясня, че горното е майтап от моя страна, защото в последно време някои хора грешно ме четат, та имаше персонално "нацупени"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Ти не четеш ли заглавията на темите?frisky lioness написа:Коя?Remmivs написа:Аз. Винаги съм казвал, че това ми е любима книга.
Не случайно съм го сложил в кавички!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ама така стават 4/четири/ неща!Remmivs написа:Предполагам, че от деликатност Лейди Мила не е назовала директно съответния процес свързан пряко с приема на храни и течности...Quid написа:ядене и пиенье са две неща алооооууу:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ааааа,Марвин написа:Ти не четеш ли заглавията на темите?frisky lioness написа:Коя?Remmivs написа:Аз. Винаги съм казвал, че това ми е любима книга.
Не случайно съм го сложил в кавички!
това книга ли било?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да взема да я предложа на моя тийн за прочит, та после да ми я разкаже:winkw:Remmivs написа:Супер яка при това. Или поне така се стори на един тийнейджър....frisky lioness написа:Ааааа,
това книга ли било?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз по-лесно ще я намеряRemmivs написа:Ами да, на мен би ми било интересно какво ще каже момчето. Но трудно ще я намериш. Антикварна е.frisky lioness написа:Да взема да я предложа на моя тийн за прочит, та после да ми я разкаже:winkw:
отколкото
да го накарам онова джерме да я прочете:mad:

- сър Айвънхоу
90% съм сигурен, че ще я хареса.frisky lioness написа:Аз по-лесно ще я намеряRemmivs написа:Ами да, на мен би ми било интересно какво ще каже момчето. Но трудно ще я намериш. Антикварна е.frisky lioness написа:Да взема да я предложа на моя тийн за прочит, та после да ми я разкаже:winkw:
отколкото
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе аз чета заглавията, ама се сетих за това:Remmivs написа:frisky lioness написа:Коя?
http://imdb.com/title/tt0060802/
"Строго охранявани влакове", ми да.
И зе почудих к`ва ша дае връзката.
Книгата не съм я и чУвала, ама името на автора ми е познато от някъде.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може биМарвин написа:90% съм сигурен, че ще я хареса.frisky lioness написа:Аз по-лесно ще я намеряRemmivs написа:Ами да, на мен би ми било интересно какво ще каже момчето. Но трудно ще я намериш. Антикварна е.frisky lioness написа:Да взема да я предложа на моя тийн за прочит, та после да ми я разкаже:winkw:
отколкото
ако
я прочете
някога
изобщо....
Много сме скарани с четенето, ша знайш, ама много:mad:

- сър Айвънхоу
Пробвай да му купиш едно палмче или подобно устройство, дето да може да чете "електронно". В "Читанката" я има тази книга (както и много друго готини книги). Може пък да ръчи да чете по този начин...frisky lioness написа:Може би
ако
я прочете
някога
изобщо....
Много сме скарани с четенето, ша знайш, ама много:mad:
П.П. Аз, откакто си зех палмчето не искам да виждам книга на хартия.
Bella Ciao
Bella Ciao
Мойто има нулев интерес към подобни сюжети - и на филми не го хващат.4avdar4e написа:Добре, де, а "Властелина..", "Хари Потър".. тези чел ли ги е? Щото Филко преди ... ехеее .. години така се запали по четенето.frisky lioness написа: Много сме скарани с четенето, ша знайш, ама много:mad:
На мен се е метнало.
Но много обича да чете истории с животни. И анимал планет все гледа. Най-много му харесват онези серии за вет. клиники, дето лекуват болни и ранени животни.
Може ветеринар да стане, кой знае...
А може и само период някакъв е.
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:Значи му дай да чете Джералд Даръл!
Страшни книги има този човек!
Навремето бях във възторг от неговите книги.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ма, Ести, и ний туй гледаме по нощите :eek:Нормалните хора гледат медицински филми, ние "Ветеринарна полиция" и "Големите строежи" (примерно)esti написа: Но много обича да чете истории с животни. И анимал планет все гледа. Най-много му харесват онези серии за вет. клиники, дето лекуват болни и ранени животни.
Ма ти да не мислиш, че е вечно с книга в ръка, нееее.Remmivs написа:Значи му дай да чете Джералд Даръл!
Страшни книги има този човек!
Пък аз предпочитам хартията.
Даже някои неща си ги печатам ако трябва да ги чета.
Стига ми това, че се грижа за дърветата по цял ден пред екрана.
Но все пак се случва и да попрочете нещо и ще го пробвам с Даръл.
Благодаря!
P.S. Привет Милорд, нали не си почнал да говориш с акцент след дългото отсъствие?
- сър Айвънхоу
Кой как се урЕди!Quid написа:ти нещо мноооо време май имаш щом и книжки четешМарвин написа:Аз.Quid написа:кой чете са книги бе хора:rotfl24:
баси майката:-)
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: "Добре охранявани мъже"
Фриски,frisky lioness написа:Съжалявам за вас.Марвин написа:Да няма да се превърнат някои фантастични писания в истина?
Смятам да си направя резерват или нещо от сорта
Додет някой не ме е изпреварил с идеята:winkw::blum:
Желаещи да се включат:winkw:
П.П. Да поясня, че горното е майтап от моя страна, защото в последно време някои хора грешно ме четат, та имаше персонално "нацупени"
не само сме те изпреварили,ами съм си избрала мъжете дето ще си ги сложа в резервата...
мммм...ММММММ...не са много