Пак ми се ходи
ш`ма прощаваш, ма малко дървенко ми стои... друго си е оназ ми ти кипнала кръфффpocti_bezobidna написа:пак ми се ходи....
а ти що само женки пускаш, а!?Gaspode написа:ш`ма прощаваш, ма малко дървенко ми стои... друго си е оназ ми ти кипнала кръфффpocti_bezobidna написа:пак ми се ходи....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз предпочитам товаpocti_bezobidna написа:пак ми се ходи....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това
тва не потъна ли?4avdar4e написа:Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Да береш памук и да пееш блууус:-)4avdar4e написа:Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па си егати (с)водката:blink::shocked:Quid написа:тва не потъна ли?4avdar4e написа:Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
където ,ако стъпнеш в някоя локва то това течното със сигурност не е вода...а е или бира или "хърикейн" ..4avdar4e написа:Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това
после миришат панталоните на алкхол ,бира и т.н.
където стриптийз баровете са отворени и функционират и в 2 часа следобед..можеш да влезеш да изпиеш едно питие ,да позяпаш и да излезеш.
( ако искаш можеш и да останеш...но аз съм сигурна че мъжа ми не искаше..а и не го питах:winkw:)
където като стане 4 часа сутринта започват да мият улиците с едни силни маркучи и ако си още по улиците те замиват и теб...
подготвят обстановката за следващата вечер.
където жените ходят полуголи...( и тва в ЮС моля ви се...)
абе купон!
Пипи написа:жиуотно/презерватив/жиуотно/презерватив/......Quid написа:у рио са ебати и животните:rotfl24:Пипи написа:Много пъстро и еуфорично:)
Предпочитам да ходя по места където преобладава природата, не хората
с една дума
извратеняци
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Искаш да гледаш дневен стриптийз ли?frisky lioness написа:Вече знаем къде ще ни водиш като ти дойдем на гости:-)doktorka написа:
абе купон!
Или да походиш гола?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Искам всичкоМарвин написа:Искаш да гледаш дневен стриптийз ли?frisky lioness написа:Вече знаем къде ще ни водиш като ти дойдем на гости:-)doktorka написа:
абе купон!
Или да походиш гола?
и панталонът да ми мирише на бира и алкохол

- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Започвам да събирам кинтиdoktorka написа:дадено!frisky lioness написа:Вече знаем къде ще ни водиш като ти дойдем на гости:-)doktorka написа:
абе купон!
отма...
и голи ще ходим и стриптийз ше гледаме в 2 следобед...
нека ни е!
Стой та гледай:-):winkw:

аз ш'си стоя...ама смятам да прехвръкна до Бг отново...frisky lioness написа:Започвам да събирам кинтиdoktorka написа:дадено!frisky lioness написа:Вече знаем къде ще ни водиш като ти дойдем на гости:-)doktorka написа:
абе купон!
отма...
и голи ще ходим и стриптийз ше гледаме в 2 следобед...
нека ни е!
Стой та гледай:-):winkw:
ох...как ми се идвааааааааааааа....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
отвъд гьола..къде?!doktorka написа:Ти сега къде си, бе, човек?
ех мина се хуууубавото врееемеее...
( или както там го беше казал поета...)[/quote]
Кога успя....
И що не ти остана време за Пловдив, а?!:mad:
Кат ходи до Бургас отде мина?

Кога успя....frisky lioness написа:отвъд гьола..къде?!doktorka написа:Ти сега къде си, бе, човек?
( или както там го беше казал поета...)
Кат ходи до Бургас отде мина?[/quote]
ма а отидох до Пловдив...за 2 часа...
видях два броя братовчеди и няколко броя приятели и се изнесох ...защото имах среща в София по -късно през дена ( и дължа няколко бири ,защото не успях да сколасам до 2 ,ами се прибрах в 3 )
аз омитках цялата страна отново!
виноват!
следващия път...
ако не,ши наемем един рейсссс..и всички от пловдив-в софия на купон!
става ли?
Кога успя....frisky lioness написа:отвъд гьола..къде?!doktorka написа:Ти сега къде си, бе, човек?
( или както там го беше казал поета...)
Кат ходи до Бургас отде мина?[/quote]
ма а отидох до Пловдив...за 2 часа...
видях два броя братовчеди и няколко броя приятели на майка ми и се изнесох ...защото имах среща в София по -късно през дена ( и дължа няколко бири ,защото не успях да сколасам до 2 ,ами се прибрах в 3 )
аз омитках цялата страна отново!
виноват!
следващия път...
ако не,ши наемем един рейсссс..и всички от пловдив-в софия на купон!
става ли?
Пък аз няма да се дърпам и да капризнича - където ме азведат, там!4avdar4e написа:Е аз па искам в Ню Орлиънсfrisky lioness написа: И аз предпочитам това
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще ме прощават непишещите или радко пишещите пловдивчани (сега не ми се влиза да гледам потребителския списък), но аз се сещам само за Ния, Семирамиз, Доктора и моя милостdoktorka написа:да,да...frisky lioness написа:КъФ рейс, ма, како:blink::shocked:doktorka написа: ако не,ши наемем един рейсссс..и всички от пловдив-в софия на купон!
става ли?
Ние сме една шъпа хора
я се пребройте!

- Stranniche
- Обратна връзка:
Ихааа, каква страхотна идея!!!frisky lioness написа:Ще ме прощават непишещите или радко пишещите пловдивчани (сега не ми се влиза да гледам потребителския списък), но аз се сещам само за Ния, Семирамиз, Доктора и моя милостdoktorka написа:да,да...frisky lioness написа:КъФ рейс, ма, како:blink::shocked:doktorka написа: ако не,ши наемем един рейсссс..и всички от пловдив-в софия на купон!
става ли?
Ние сме една шъпа хора
я се пребройте!Верно, че всеки един от нас е като за десетина, ама все пак.....си мисля, че и у една кола ще се сберем, дори да си водим и компания:-):winkw: