Изверг такъвfrisky lioness написа: Имам предложение фестивалът да бъде преместен в Сибир:lol::lol::lol:
Муааа-ХА-ХА-ХА4avdar4e написа:(не кат разни грацилни манекенки:().

Дали са им хубави плажовете?esti написа:И на мен ми се ходи!
Ще се размазвам на някой празен и спокоен плаж, докато всичкия народ се е струпал да гледа как девойките подрусват голи дупета под страстни звуци. Еххх....
Не само, че има, а цялото семейство избира девойката с най-перспективни качества, събират пари и я "оформят". Това се счита за чест и привилегия. Както и да се запишеш в определена танцова школа...frisky lioness написа: Що па си мислиш че по тия мургавките няма силикон, а?
Всичко е индустрия
Мда, и на мен не ми допада идята да гледам как някой си развява гениталиите пред мен.vyara написа:Дали са им хубави плажовете?esti написа:И на мен ми се ходи!
Ще се размазвам на някой празен и спокоен плаж, докато всичкия народ се е струпал да гледа как девойките подрусват голи дупета под страстни звуци. Еххх....
А тез девойки твърде голи, твърде. То не останало нищо над което да се замислиш. Убийци на въображение, тва е.
Мен не ми се ходи там.
Преди години в Стокхолм видях на живо подобно изпълнение4avdar4e написа:Вероятно означава, че и миналата година ПАК му се е ходелоpocti_bezobidna написа:какво значи "пак"?
бил си вече? завидях ти!
Да им имам проблемите4avdar4e написа:Не само, че има, а цялото семейство избира девойката с най-перспективни качества, събират пари и я "оформят". Това се счита за чест и привилегия. Както и да се запишеш в определена танцова школа...frisky lioness написа: Що па си мислиш че по тия мургавките няма силикон, а?
Всичко е индустрия

Пфу, ама за една седмица правят кинти, колкото ние за година...frisky lioness написа:Да им имам проблемите Пфу
Много важно!* написа:Пфу, ама за една седмица правят кинти, колкото ние за година...frisky lioness написа:Да им имам проблемите Пфу
Че кой те кара?esti написа:Ако имам дъщеря не бих я подложила на такова нещо.
Нали и аз това кзавам* написа:Пфу, ама за една седмица правят кинти, колкото ние за година...frisky lioness написа:Да им имам проблемите Пфу

За друго говорех и ти прекрасно ме разбра.* написа:Че кой те кара?esti написа:Ако имам дъщеря не бих я подложила на такова нещо.
Дори и да съм...esti написа:За друго говорех и ти прекрасно ме разбра.
бравоGaspode написа:там:
Тяхното планово развитие си е тяхна работа.* написа: Дори и да съм...
Идеята за тяхното си, планово развитие, си остава...
Това е, като в Испания, да си момченце и да си наследник на торерро.
Ететава изречение...esti написа:Вярно е, че никой не ме пита, но това не е причина да не си кажа.
я засили още снимки от тази чудесияGaspode написа:там:
![]()
Gaspode написа:там:
И на мен ми се ходи. И не само там.
Нещо се размечтахме.
Веднъж съм бил, ама в Кьолн. Умрях от студ. По кръчмите кьораво място нямаше, а шествието така се виеше, че докато не свърши (няколко часа), не можах да се добера до работеща спирка. А аз бях отишъл и 3ч по-рано за да заема хубаво място. Добре че имаше греяно вино.frisky lioness написа:А снимки?!Piqndurnik написа:Днес купона е у наше село, ама са мноого облечени, че бррррр...
http://www.rio-carnival.net/photos/rio_ ... photos.phpQuid написа: я засили още снимки от тази чудесия
ААА, така ли!!!! Ей сега отивам да потърся снимки от Венеция!Gaspode написа:http://www.rio-carnival.net/photos/rio_ ... photos.phpQuid написа: я засили още снимки от тази чудесия
http://carnaval.globo.com/
примерно...