Я, като си почнал да даваш съвети, кажи как се криптират "нещата"... че и на мен ми е интересно...Remmivs написа:нямаш грижи, особено ако караш боза
прочетена книга си отвсякъде
криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат
ИТ
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Re: ИТ
да бе... с тия не се занимавам... не, че не са искали да им върша услуги... отказвал съм категорично...frisky lioness написа:...докато бях счетоводител на мафията:lol::lol::lol:
П.П. Ама гледам нещо много са почнали да се бесят в последно време
затова и вратлето ми няма да го стягам много... е, най-много с некоя вратовръзка, когато трябва да съм подходящо облечен за среща с клиенти...
Bella Ciao
Bella Ciao
варианта с компютър без жица е най-бърз и достъпен
иначе ти трябват доста знания ако искаш никой да не бара
а ако искаш само да си криптираш филета и мейли
опитай с това
http://www.truecrypt.org/ - за работа с криптирани дискове
http://www.gnupg.org/ - за мейли
бе сложна работа е, но поне можете да си закопчаете гащите, та да не ви ъ-ъ във въздуха дет се вика
иначе ти трябват доста знания ако искаш никой да не бара
а ако искаш само да си криптираш филета и мейли
опитай с това
http://www.truecrypt.org/ - за работа с криптирани дискове
http://www.gnupg.org/ - за мейли
бе сложна работа е, но поне можете да си закопчаете гащите, та да не ви ъ-ъ във въздуха дет се вика
- snowprincess
- Piqndurnik
... Или ще ги амбицира допълнително.Remmivs написа:...криптирай нещата, които са ти неприятни за пипане
не че е 100% сигурно, но повечето ще се откажат...
Важните неща - на карта/стик и в джоба. Не толкова важните - на неподозирани места по диска, по възможност със странни имена и сменени разширения.
ПС В една фирма работехме по договор за военни и те искаха вечер да си откачаме дисковете и да ги носим в секретна секция
Последно промяна от Piqndurnik на 23.05.08, 15:11, променено общо 1 път.
Наздраве 
- Житената Питка
- BOFH
Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала.Piqndurnik написа:ПС В една фирма работехме по договор за военни и те искаха вечер да си откачаме дисковете и да ги носим в секретна секцияВ края на краищата се разбрахме само бекъп да държим в секретната секция, а вечер да трием.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- сър Айвънхоу
Е, откъде у военен толкоз акъл, бре?Житената Питка написа: Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала.
Помня в казармата с един правихме една програма за началника на "тила" (демек домакина). Програмката я сбагрихме, като за военни - демек мига, светка пиука... Оня плужек гледа, гледа, дзвери се и накрая отсича:
- Всичко е супер! Само ей това, ако може да не мига. - почуквайки по екрана там, където мига маркера за въвеждане на данни...
П.П. Извинявам се на всички бивши, настоящи и (недай Боже) бъдещи военни... Щом са тук, значи са изключение от военщината!
Bella Ciao
Bella Ciao
ний затуй си ползваме компютъра само за развлечение...да нема кво да ни откраднат.Марвин написа:Е, откъде у военен толкоз акъл, бре?Житената Питка написа: Всички военни го правят. Просто е трябвало да си купите чекмеджета за дисковете и воала.
Помня в казармата с един правихме една програма за началника на "тила" (демек домакина). Програмката я сбагрихме, като за военни - демек мига, светка пиука... Оня плужек гледа, гледа, дзвери се и накрая отсича:
- Всичко е супер! Само ей това, ако може да не мига. - почуквайки по екрана там, където мига маркера за въвеждане на данни...
П.П. Извинявам се на всички бивши, настоящи и (недай Боже) бъдещи военни... Щом са тук, значи са изключение от военщината!
всичко друго е на хартийки,които са толкова разввърляни ,че и на мен ми отнема време да ги намеря,когато ми потрябват
изпитана система.