И аз се чувствам излъгана, ама майната му....latrevw написа:Рем винаги е казвал, че тук заключени тема няма да има
някак си ми го наби, а и нищо кой знае какво не е станало
Квото такова.
Свят широк.
Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:esti написа:И аз се чувствам излъгана, ама майната му....latrevw написа:Рем винаги е казвал, че тук заключени тема няма да има
Квото такова.
Свят широк.
Аз мисля, че точно той ще бъде много шокиран от факта...esti написа:И аз се чувствам излъгана, ама майната му....latrevw написа:Рем винаги е казвал, че тук заключени тема няма да има
Квото такова.
Свят широк.

А през цялото съществуване на този форум принципите бяха други.vyara написа: Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:
Ако някой си тръгне, значи има други причини и използва това като повод.
И аз не подкрепям заключването на теми. Но не ми пука особено. Нали има и други теми.esti написа: Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.
esti написа:А през цялото съществуване на този форум принципите бяха други.vyara написа: Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:
da be da...q si spomni za Zeleniq...
Проглушихме света с това, колко сме готини и как се справяме чудесно и без модератори, въпреки че нищо човешко не ни е чуждо - и тук хвърчат искри, но се справяме.
ma towa ne e moderirane...tova e :"gnervirane ,mraznene i figurirane..."..kakto kazvashe Karlson...
Administratorite ni izfiguriraha ,sled kato qwno mnogo mraznene i gnervirane se e poluchilo...
Дрън дрън....
Издънихме се яко.
Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.
tva e shtoto si oshte malka i imash iliuzii.....zavijdam ti
shtouuuu?БоЕВ написа:Много си прав пич - много си прав!zmeu написа:на който не му изнася
да се изнася
Така отряза и единствената възможност да си тръгне някой без да се чувства директно прогонен.
Да, имало е, но кавгите си оставаха в една тема. Тук се пренесоха в поне 3 - останалите нямах сили да чета. То не бяха предупреждения, то не беше чудо и пак - никакъв резултат.Мнемозина написа: И аз не съм съгласна със заключването на темата. Колкото и неприятна да е.
А май е имало и по-неприятни и сме се справяли.
Това - за протокола.
Ти пак ли смени темата, бре, жено? Върни си се ГрийнТех за да си имаш кредорdoktorka написа: shtouuuu?
( pak mi nema kredor-a)
az bih dopulnila...
na kojto ne mu iznasq
da se iznasq,
za da ne byde iznesen..:blum::rotfl24:
Благодаря за отключването на темата.maggot написа:Да, имало е, но кавгите си оставаха в една тема. Тук се пренесоха в поне 3 - останалите нямах сили да чета. То не бяха предупреждения, то не беше чудо и пак - никакъв резултат.Мнемозина написа: И аз не съм съгласна със заключването на темата. Колкото и неприятна да е.
А май е имало и по-неприятни и сме се справяли.
Това - за протокола.
Ести, пък на мен ми писна да ти кажа да гледам точно как този клуб се разпада заради двама-трима драскачи останали без работа и чудещи се къде да дянат озлоблението си от живота или от нещо друго.
Надали само на мен ми е неприятно да бъда свидетел на толкова злостни и неприятни обиди както бяха тук. Ако на теб ти е кеф - моля - чети си 20-30 в дирника или някой друг пубертетски форум.
Може да сте се фукали колко готино се справяте, но днес не успяхте. Сори, това е истината, ако някой го е срам от нея и не иска да си признае - негов си проблем. И ако ще говорим за принципи, дай да си припомним, някои неща от не толкова далечното минало, а? Защо сега същите тези принципи не ти изнасят?
Сега ще отключа темата, тъй като лайната престанаха да хвърчат, но да знаете, че наистина прекалихте и да си имате обица на ухото.
Нищо не си изгубила.esti написа:А през цялото съществуване на този форум принципите бяха други.vyara написа: Маготича каза, че ще я заключи и я заключи. Искате да е безпринципна ли?:winkw:
Проглушихме света с това, колко сме готини и как се справяме чудесно и без модератори, въпреки че нищо човешко не ни е чуждо - и тук хвърчат искри, но се справяме.
Дрън дрън....
Издънихме се яко.
Нямаш представа, колко съжалявам и колко ми е криво, че изгубих една от любимите си илюзии - зочо.
Абе аз верно, че не чета всичко, но наистина не разбирам за какво говориш?maggot написа:
Ести, пък на мен ми писна да ти кажа да гледам точно как този клуб се разпада заради двама-трима драскачи останали без работа и чудещи се къде да дянат озлоблението си от живота или от нещо друго.
Надали само на мен ми е неприятно да бъда свидетел на толкова злостни и неприятни обиди както бяха тук.
Под издънване всъщност имах предвид заключването на темата.Може да сте се фукали колко готино се справяте, но днес не успяхте.
Айде сега само да ми припомниш някога лично аз искала ли съм модераторска намеса под каквато и да е форма?
И ако ще говорим за принципи, дай да си припомним, някои неща от не толкова далечното минало, а? Защо сега същите тези принципи не ти изнасят?
Благодаря ти.Сега ще отключа темата
Момък, ще ти кажа е на теб едно нещо, макар и да не е подходящ сезона. Не винаги бързината на емоцията е мъдра. Не винаги всичко се случва навсякъде и едновременно (макар и всичко да е едно). И ако има нещо, което наистида да харесвам съвсем малко повече от това някой да ме чосва по име, то е някой да ме чосва по ник.Марвин написа:И ти си пич!
Еваларка!![]()
![]()
![]()
Крайно време беше в този клуб да заиграе здрава мъжка... пардон женска ръка!![]()
![]()
![]()
![]()
А, така, да видат Питката и Рем-чо кой командва тука и как стават тия работици!:rotfl24:
П.П. нъл съм си подлизуркоооооооо!
Ох не...Мнемозина написа:
Днес девите наистина сте много упорити.
Отлагам този спор за утре.
Лека нощ!
Липсата ви беше осезателна, Милорд.Remmivs написа:Имам ужасно много работа. Ужасяващо ужасно много.
и аз това имах предвид.Remmivs написа: Защото това да не се заключват теми, независимо от тяхното ужасяващо и отвращаващо съдържание, е нашата същност.
Съболезнования.esti написа:Ох не...Мнемозина написа:
Днес девите наистина сте много упорити.
Отлагам този спор за утре.
Лека нощ!
Просто заключването на темата съвпадна със съобщението, че е починала една жена, която много обичах и някакси ми дойде в повече, че и мястото което често ми е било, като оазис в пустинята вече не е същото..
Извинете ако съм била крайна.
esti написа: Абе аз верно, ...
Ако е това, честно казано аз не го намирам ....
.......
Под издънване всъщност имах предвид заключването на темата.
......
Айде сега само да ми припомниш някога лично аз ....
Аз не си спомням ....
Винаги съм била против.
.....
Искала ли съм бан, заключване, триене....кажи честно искала ли съм нещо такова тогава?
....
Там пък изобщо не участвах, защото все още не бях сигурна, че искам да бъда част от този клуб и се лутах между дира и тук.
.....
Едва ли. Аз не съм молядругарката. Осезателна е била липсата на други неща.Мнемозина написа:Липсата ви беше осезателна, Милорд.
Точно защото не си.Remmivs написа:Едва ли. Аз не съм молядругарката. Осезателна е била липсата на други неща.Мнемозина написа:Липсата ви беше осезателна, Милорд.
Приеми и моите съболезнования.esti написа:Ох не...
Просто заключването на темата съвпадна със съобщението, че е починала една жена, която много обичах и някакси ми дойде в повече, че и мястото което често ми е било, като оазис в пустинята вече не е същото..
Извинете ако съм била крайна.
Аз мен е защото упрекна мен в двоен стандарт.maggot написа:
Аз, мен, аз, аз, мен, аз...
Приеми го както искаш. Това, че ТИ някога нещо си се лутала, не означава че тук не е съществувало и че нищо друго не се е случвало.
Може пререканията ти с Дарки да са били в твоите очи най-ужасните, но това си е твоята гледна точка, защото си била в центъра на събитието. И когато ви се е правила забележка сте се кротвали.
За мен това, което днес прочетох беше върха на простотията, пренесена от една тема в друга и в трета. И с чисто сърце бих могла да кажа, че откакто съществува Зо4о-то, такова наакване не е имало.
На ТЕБ може и да не ти харесва понякога някой да се опитва да въведе ред в смрадта, но пък на МЕН не ми харесва да серат по средата на метеното.
tozi put ne si pravamaggot написа:Ти пак ли смени темата, бре, жено? Върни си се ГрийнТех за да си имаш кредор
Да, спомням си. Съжалявам.esti написа:Д-р Калудова - говорила съм ти за нея...Мнемозина написа:
Съболезнования.
Но мястото е същото.
Спокойно.
Надявам се, че е същото, защото искам или не искам съм свързана с него и ще ми бъде трудно ако се наложи да го карам само на спомени от тук.
Прощавай, нямам оправдание за това. Не исках да прозвучи така. Просто... егати и детската градина, но... както и да е. Прощавай.Мнемозина написа:Точно защото не си.
Както и да е.
П.П. Можеше поне да благодариш.
Ако тел който имам вече не е актуален, пусни ми някъде актуален номер.МЪЖжжж написа:Мен нема как да ме заборавиш!esti написа:
Надявам се, че е същото, защото искам или не искам съм свързана с него и ще ми бъде трудно ако се наложи да го карам само на спомени от тук.Ни на спомени да караш...постите минаха
Remmivs написа:Прощавай, нямам оправдание за това. Не исках да прозвучи така. Просто... егати и детската градина, но... както и да е. Прощавай.Мнемозина написа:Точно защото не си.
Както и да е.
П.П. Можеше поне да благодариш.