Когато дойде Капинчо беше най-доброто от себе си и очакваше да види най-доброто от другите.
ПОсле Капинчо си ходи два пъти наръфан от глутницата и всеки път се връщаше все по оглозган.
или може най-доброто да се тълкува по различни начини
Когато дойде Капинчо беше най-доброто от себе си и очакваше да види най-доброто от другите.
ПОсле Капинчо си ходи два пъти наръфан от глутницата и всеки път се връщаше все по оглозган.
а-уууууууууу, аууууууууу....Кент написа:![]()
ти пак се радвай че можеше да си заблудената овца!Марвин написа:а-уууууууууу, аууууууууу....Кент написа:![]()
чудех се част от какво съм, а се оказа, че съм част от глутница...
Не се ласкай, ти си само малкото пале което джафка заедно с големите и весело маха опашка, неразбирайки дори за какво става дума.Марвин написа:а-уууууууууу, аууууууууу....Кент написа:![]()
Примерно като добронамереност, а не превативно оплюване или нахокване на предполагаемо провинил се клубар, последна справка - Рейн.Кент написа:Когато дойде Капинчо беше най-доброто от себе си и очакваше да види най-доброто от другите.
ПОсле Капинчо си ходи два пъти наръфан от глутницата и всеки път се връщаше все по оглозган.![]()
Правилно си ме схванал Реме. Използвах глутница, не като синоним на злоба, както го изтълкува (предполагам) Марвин, а като синоним на сдружаване срещу външното тяло. И двата пъти когато си отидох не беше заради Дарки, с която бяха спречкванията ми, а заради дружния вой, надаван мигновено срещу мен като външен, осмелил се да се сджавка с привилигирована вълчица. Знам, че сега много хора, ще се хванат за думите, които употребявам (вълчица, привилигирована), но мисля, че ти ще ме разбереш.Remmivs написа:Глутница казваш, Къпине. Не помня какви други неща бяха използвани наскоро, пусто имам много работа и твърде малко желание и време да се занимавам с детинщини и латино сериали. Пък и не си падам. На мен ми дайте батълстар. Както и да е. Глутницата винаги има алфа мъжкар. Водач. Та, ако сме глутница значи той е виновен. И може да прозвучи нагло и арогантно и както щете го наречете щото почти ми е паднало пердето вече а тогава ставам друг човек, но ще кажа това - ако наистина някой е бил наръфан от глутницата вината за това е моя. И ще си я нося. И още нещо, отново, и във връзка с предходното изречение, ще помоля тези, които съм наранил да ме извинят, ако могат. Аз май не мога да го сторя за себе си.
е, виж аватара на незнайния... е, може и аз да съм точно такъв... знае ли човек...doktorka написа:ти пак се радвай че можеше да си заблудената овца!Марвин написа:а-уууууууууу, аууууууууу....Кент написа:![]()
мой човек, нещо си се объркАл... аз ВИНАГИ съм бил единак! абсолютно винаги!!! и ако тук весело махам с опашка е, заради това, че тук съм, за да се забавлявам с приятни хора, които смятам и за приятели и съмишленици. всеки тук си е чешит по своему...Капинчо написа: Не се ласкай, ти си само малкото пале което джафка заедно с големите и весело маха опашка, неразбирайки дори за какво става дума.
ама вината, само с мезета, нали?Remmivs написа: вината за това е моя. И ще си я нося.
хванали ли??? за Кента незнам, ама аз не се хващам... аз хващам...vyara написа:за твоите думи се хванаха Марвин и Кент и ааайде пак на въргала.![]()
аз не видях тотално оплюване тамКапинчо написа:Примерно като добронамереност, а не превативно оплюване или нахокване на предполагаемо провинил се клубар, последна справка - Рейн.Кент написа:Когато дойде Капинчо беше най-доброто от себе си и очакваше да види най-доброто от другите.
ПОсле Капинчо си ходи два пъти наръфан от глутницата и всеки път се връщаше все по оглозган.![]()
Верче, ти както знаеш си ми симпатична. Един господ знае защо - не съм те виждал, няколко пъти си ме сръфвала, когато се закачам, ама аз пак подскачам около теб, като .... (щях да дам пример с друг клубар, ама току виж пак тръгнало латиното).vyara написа:Разсмя ме, Капине. Така е, аз ти го казах оня ден. В това е чара на този клуб, макар и донякъде...Какво да се прави, аз те разбирам и не се хващам за думите ти, но ти например се хвана за думите на Мъжжж, (той всъщност говореше, че всеки си има лудости, използвайки първите му попаднали примери), после за твоите думи се хванаха Марвин и Кент и ааайде пак на въргала.
Имам чувството, че всеки малко или много страда от липса на внимание, както каза наскоро и Питката, впрочем. Рейн също страдаше от липса на внимание и си го получи в огромно дози накрая.
Не страдайте от липса на внимание, моля!
И не ми обръщайте такова, плийз!
Рем-е, смятам, че е крайно време да спрем да се взимаме на сериозно... и без това в реала са ни захапали отвскякъде, за да се хапем и тук... казвал съм го и ще го кажа пак: Змея е много прав - тук влиза за удоволствие и разтоварване... е и аз за същото... но не разтоварвам негативите си... разсейвам ги...Remmivs написа:ако беше по друго време, щях да направя кръгче от закачка и да кажа само с крехки агнешки мръвки, но сега не е такова време и аз няма дори да си помисля да го кажа
тук и сега
Капинчо написа: когато се закачам, ама аз пак подскачам около теб, като .... (щях да дам пример с друг клубар, ама току виж пак тръгнало латиното).
доколкото познавам по-голямата част от пишещите тук, всички от тях тук са такива, каквито са в реала... на 100%!Капинчо написа:Та в случая, само да се дообясня, аз не се хванах за думите на Мъжжжж. Т.е. хванах се, ама не за изказа, а за смисъла. За него, това, което показвам напоследък е моя стил. За мен, това е само повърхностната 1/10 от това, което съм и ми е малко болно (силна дума, ама ми е беден езикът) да ме отъждествяват с шут. Наистина започнах да крия емоциите и възгледите си по сериозни въпроси, защото разногласията обикновено завъшваха с нападенето ми като човек, а не по същество на спора.
Карай, след 5 години (който доживее) може и само с емотикони да си общуваме/те, знам ли.
За теб само
Убий ме, не знам защо.
ако не беше смеха накрая, щях да те плесна по врата!Remmivs написа:Всички сме айсберги, друже! До един.Капинчо написа:За мен, това е само повърхностната 1/10 от това, което съм...
Не ме разбра, момко, затова ще поясня. Ставаше дума, че няма да кажа, че си падам по крехко младо агнешко месце. Най-вече женско. Ма то вече това е кануло в Лету.Марвин написа:Рем-е, смятам, че е крайно време да спрем да се взимаме на сериозно... и без това в реала са ни захапали отвскякъде, за да се хапем и тук... казвал съм го и ще го кажа пак: Змея е много прав - тук влиза за удоволствие и разтоварване... е и аз за същото... но не разтоварвам негативите си... разсейвам ги...
П.П. наздраве!
Аз знам, бе. Защото и аз те харесвам.Капинчо написа: Убий ме, не знам защо.
Remmivs написа:Не ме разбра, момко, затова ще поясня. Ставаше дума, че няма да кажа, че си падам по крехко младо агнешко месце. Най-вече женско. Ма то вече това е кануло в Лету.Марвин написа:Рем-е, смятам, че е крайно време да спрем да се взимаме на сериозно... и без това в реала са ни захапали отвскякъде, за да се хапем и тук... казвал съм го и ще го кажа пак: Змея е много прав - тук влиза за удоволствие и разтоварване... е и аз за същото... но не разтоварвам негативите си... разсейвам ги...
П.П. наздраве!
Колкото до това дали се взимаме на сериозно или не. Има резон в думите на змея, но това не е свързано със сериозността, а с илюзията за такава. Там е проблемът. Защото истинското удоволствие е сериозна работа. Както казва Сенека - Res severa est verum gaudium.
Един и същи лед, как да ти кажа ...Капинчо написа:Така е. Само исках да кажа, че по добрата ми част е под водата.Remmivs написа:
Всички сме айсберги, друже! До един.
Абсолютно вярно, ма не съм й виновен, че ме е взела такъв и че още ме търпи.Semiramis написа: и жена ти е стоик.
а мойта не е не ще в пещериSemiramis написа:Един и същи лед, как да ти кажа ...Капинчо написа:Така е. Само исках да кажа, че по добрата ми част е под водата.Remmivs написа:
Всички сме айсберги, друже! До един.
и да и не, т.е
ако не трябваше да ти се обяснява толкова
цена нямаше да имаш.
и жена ти е стоик.
хехе...че аз и за твоята мисля същотоКент написа: а мойта не е не ще в пещери
че кво и е стоическото, чукарите и харесватSemiramis написа:хехе...че аз и за твоята мисля същотоКент написа: а мойта не е не ще в пещериживот ли е все по чукарите.
пък аз няма да ви показвам половинка, да не кажете, че е ангел
абе добре че не живеем заедно, ми само си пишем
Ремов,Remmivs написа:Глутница казваш, Къпине. Не помня какви други неща бяха използвани наскоро, пусто имам много работа и твърде малко желание и време да се занимавам с детинщини и латино сериали. Пък и не си падам. На мен ми дайте батълстар. Както и да е. Глутницата винаги има алфа мъжкар. Водач. Та, ако сме глутница значи той е виновен. И може да прозвучи нагло и арогантно и както щете го наречете щото почти ми е паднало пердето вече а тогава ставам друг човек, но ще кажа това - ако наистина някой е бил наръфан от глутницата вината за това е моя. И ще си я нося. И още нещо, отново, и във връзка с предходното изречение, ще помоля тези, които съм наранил да ме извинят, ако могат. Аз май не мога да го сторя за себе си.
Пенка разказвачката, нали..Капинчо написа:Кой това, бе. Я ми ОБЯСНИ по-ясно.Semiramis написа:
ПП Сетих се що ме търпи жената. Заради долната ми част. Като айсберг искам да кажа.
пък мойта ма търпи щото ма убича:-)Капинчо написа:Кой това, бе. Я ми ОБЯСНИ по-ясно.Semiramis написа:
ПП Сетих се що ме търпи жената. Заради долната ми част. Като айсберг искам да кажа.
първоSet написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Ама не е нужно. Пък и какво от това.
Толкоз от мен.