Ама не е нужно. Пък и какво от това.
Толкоз от мен.
мисля, че за теб от теб научихаSet написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.

Ми не знам кво точно искаш да чуеш, но определено не ми хареса квото наговори напоследък.Set написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.
Нищо лично, Сет. Ако си прочел нещо така - съжалявам. Отнася се за неуместните реплики - в новата светилина е още по-криво. За разнасянето - ни чул - ни видял. Лека.Set написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.
айде и аз в прав текст.4avdar4e написа:Айде да си говорим в прав текст, искаш ли? Аз ще си говоря с теб, другите ще слушат..
П.П. Аз не съм те разнасяла, аз съм такава ТЧШ, че няма накъде повече...
Написах много неща и после ги изтрих.. Тва щото съм трезва, нищо, че някои хора не ми вярват, ама съм толко бясна, че все едно... Искаш ли прав или ....
Set написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.
Аз не искам и не давам извиненияМнемозина написа:Set написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.
Вчера не следих всички теми, така че само мога да предполагам какво имаш предвид. Ако е за това, което стана в моята тема, то бих ти отговорила като Сноу.
Тя (темата, не Сноу) беше провокирана от друг - за щастие непубличен - сюжет всъщност. Останалият принос (публичен) си беше твой. Изобщо, оказа се, че това хапче, дето ви го дадох, имаше неочаквани странични ефекти и мисля, че там поне два пъти ти се извиних за това.
Мога и още веднъж.
Извинявай.
Не си приключил, щом пускаш тема.Set написа:
Аз не искам и не давам извинения
А и приключих.
Сметката я платихме дружно и заслужено.
Темата е от вчера.Мнемозина написа:Не си приключил, щом пускаш тема.Set написа:
Аз не искам и не давам извинения
А и приключих.
Сметката я платихме дружно и заслужено.
Сметката не знам, но се надявам терапията да е била успешна.
Хубавото на всяко боледуване е, че след него в организма остават антитела - докторите ще ме разберат.Мнемозина написа:
Сметката не знам, но се надявам терапията да е била успешна.
Нямаш грижи.Set написа:
Темата е от вчера.
Надявам се всички да са се излекували тогава.
Наистина е време да спрем.
Мисля, че разбирам.esti написа:
И Мнемо, нали знаеш, че "безукорните" поръчват само толкова, колкото могат да си платят. Ако се олеят - никой не им е крив. Сигурна съм, че разбираш...
Така е, не е лесен....Мнемозина написа:
Мисля, че разбирам.
Обаче понякога има едни кръчми, дето не знаеш какво всъщност си поръчваш.
Не е лесен животът.
Аз заминавам сега за няколко дни и... така де, да не си помислите, че съм избягала.
esti написа: Така е, не е лесен....
Затова всички гледаме да докопаме някой лев - егати сметките, егати чудото.
Ти заминаваш, а на мен ми се яде китайско...
Приемам го за ДАМнемозина написа:esti написа: Така е, не е лесен....
Правилно.esti написа:Приемам го за ДАМнемозина написа:esti написа: Така е, не е лесен....
ми не чета явно всичко и така и не можах да разбера кой на кого за какво се извинява, на Сет-а кво пък се му направили, той кво е направил, аз го питах в твойта тема, той единствен ми отговори директно, ясно, разбираемо, не видях нищо лошо, пък сега чета, че едва ли не бил виновен - абе пълен шах...Мнемозина написа:Е аз по-направо от това просто не мога, бе!latrevw написа::blink::blink:
малее, аз нищо не разбрах, по-горе говорите всички, че ще говорите направо и пак чета на китайски нещо
айде да сме живи и здрави, да няма обидени... много се надявам
Сет-е, нищо не разбрах кое какво станА...Set написа:Един да има д-то да каже: Сет-е, аз те разнасях.
Толкоз от мен.
не мога да се въздържа да не ти отговоряМарвин написа:
хм... честно да ти кажа... ЗНАМ за какво става на дума... и на мен ми споменаха някои неща от "първа ръка"... ама съм си мълчал... чуждите "терзания" не ме интересуват...latrevw написа:не мога да се въздържа да не ти отговоряМарвин написа:
този път сме еднакво заблудени и двамата с теб и май само ние не знаем за какво става дума
ама стига яде Капинчо, не е единствения обидил се, току някой си врътва шапката, значи е нормално, ти самия често си в първа група в яслата (аз също), тъй че не сипи по другите
всички сме едно
Сигурен ли си, че на Капинчо това му е стила.МЪЖжжж написа:
Къпинчо го пиемам ...това си му е стила.
че какво им е на долнопробните кръчми??? тъкмо пиенето е по-евтино!Капинчо написа: ПППП Мъжжж, дразни ме постоянната употреба на това "Наздраве" - прилича ми на възглас след буйно взаимно псуване и "Ти мен уважаваш ли ме?!" в долнопробна кръчма.
И кво?esti написа: