кога та избраа за мод, та обявяваш бре! тва да не ти е игра на карти!Капинчо написа:Обявявам темата за изчерпана!esti написа: Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.
Така мисля аз де..
Налагам си следните ограничения
- Света вода ненапита
Re: Налагам си следните ограничения
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той в ролята си на конферансиеМетаморф написа:кога та избраа за мод, та обявяваш бре! тва да не ти е игра на карти!Капинчо написа:Обявявам темата за изчерпана!esti написа: Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.
Така мисля аз де..

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 20:13, променено общо 1 път.
Вас двамата така ще ви прецакам, че ни белотите ще ви вървят, ни терците!:blum:Метаморф написа:кога та избраа за мод, та обявяваш бре! тва да не ти е игра на карти!Капинчо написа:Обявявам темата за изчерпана!esti написа: Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.
Така мисля аз де..
- Света вода ненапита
къф доайен бре... ти си си жив диоген... само дет в бъчва не живееш...Капинчо написа:Няма избрааа не избрааа. Аз като доайен налагам вето.Метаморф написа:
кога та избраа за мод, та обявяваш бре! тва да не ти е игра на карти!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ми... щом та влече...esti написа:Вас двамата така ще ви прецакам, че ни белотите ще ви вървят, ни терците!:blum:
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 20:14, променено общо 1 път.
- Green Light
Прочетох го два пъти, ама не ми трябваше, и първия път го разбрах идеално. Съгласен съм с всяка твоя дума, ограниенията, дори самоограниченията са за незрелите и за децата. Аз си ги наложих и освен това, както безпогрешно забелязваш, ги декларирах с цел да бъдат приети и от другите, заради това, че попаднахме в извънредна ситуация. И затова, че влезнахме в дълъг цикъл.Мнемозина написа:Тази твоя декларация предполага тук да се присъединят всички, за които последните дни бяха ужасно неприятни и абсолютно извън представите им за това що е зочо.Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Няма да отговарям на подобни постинги.
Няма да виждам иронията между клубарите другояче, освен като шега, а когато стане невъзможно да я виждам така, ще я игнорирам.
Това е голяма промяна за мен, налагам си ограничение. Досега не бях си налагал, искаше ми се да го декларирам.
Аз нищо няма да декларирам.
Защото да игнорирам тази ирония към другите, която очевидно не е шега, би значело да не се интересувам от тези други.
Това, че се интересуваме от чувствата на другите е това, което прави зочо такова, каквото е.
Затова никак, ама никак не е прав Сет тук:
Няма глупави и невъзможни принципи. Това място не е утопия.Set написа:Аз съм го казал много отдавна. Когато се надървихте на Питката и Мегът.esti написа: Ок.
Питам Докторката и Сет.
Искате ли модератор?
Питам и всички взели отношение по темата.
Искате ли модератор или само коментирахте случващото се по принцип и по убеждение?
Нека си говорим направо, моля ви.
Искам да знам.
Щях да изтрия темата, ако имах права.
Да искам мод.
Искам и мен да ме модерират. За да ви пукна после от бъзик. За вашите глупави и невъзможни принципи
Идеята е, че това е общност от зрели хора, които имат някакви мнения и си ги отстояват, но и чуват мненията на другите. И като общност - рано или късно, спорейки или не - успяват да намерят вярното решение.
Зрели хора, които би трябвало да могат да съобразят какво би произтекло от думите им.
И друго искам да ви кажа: причината за всичко, което се случи напоследък, е в това, че клубът беше използван за разчистване на лични отношения. Търсене на публика и получаване на справедлива оценка от нея.
Надявам се сторилите го да си дадат сметка какво са постигнали с това и струвало ли си е.
Всички случаи, заради които модерирането започна да изглежда необходимо на някои тук, бяха свързани с извънклубни отношения. С неща, за които клубът нямаше никаква вина.
Това не бива да се забравя и това е поуката, която трябва да се изведе от последните месеци - тук не е място за разрешаване на личните ви проблеми и конфликти. Колкото и да се познаваме и лично и да си имаме и реално-виртуални приятели.
Клубът не се изчерпва с тях.
И който си прави илюзията, че клубът е негов и може да си го ползва за лични цели - греши.
Клубът е ничий и затова е на всички.
Та така.
А аз сега ще проверя колко бързо мога да забравям.
Налагам си ограничението, то е в сила, който иска, нека се присъедини. Дотука по теми касаещи лични взаимоотношения няма да пишем аз и Странничето.
Green Light написа: Не може да декларираш принципи, когато току що си ги потъпкал!
Попитах те нещо! Има ли база за сравнение между моята провокация и отговора на нея? Не ми отговори! Аз си направих изводите за теб!
Да си заровиш глават е най- лесно...и най- страхливо.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Toва е една лична тема. Между теб, Грийна и Жълто.Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Няма да отговарям на подобни постинги.
Няма да виждам иронията между клубарите другояче, освен като шега, а когато стане невъзможно да я виждам така, ще я игнорирам.
Това е голяма промяна за мен, налагам си ограничение. Досега не бях си налагал, искаше ми се да го декларирам.
Баси...
Искам да видя нотариално заверено ограничение. Иначе не ти вярвам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.