Налагам си следните ограничения
- Green Light
Налагам си следните ограничения
Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Няма да отговарям на подобни постинги.
Няма да виждам иронията между клубарите другояче, освен като шега, а когато стане невъзможно да я виждам така, ще я игнорирам.
Това е голяма промяна за мен, налагам си ограничение. Досега не бях си налагал, искаше ми се да го декларирам.
Подточки:
Няма да виждам иронията между клубарите другояче, освен като шега, а когато стане невъзможно да я виждам така, ще я игнорирам.
Това е голяма промяна за мен, налагам си ограничение. Досега не бях си налагал, искаше ми се да го декларирам.
Re: Налагам си следните ограничения
Ма верно, ти откак те помня все по лични теми пишеш.
Бъркачка голяма си.
Наложителна е тази декларация.
Грийне, тази тема трябваше да я пусна аз.
И може би още десетина човека.
Ти не се навирай дето не ти е мястото ако обичаш.
Бъркачка голяма си.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Много теми не съм отваряла по същите причини.
За съжаление, както току-що написах, смрадта се носи във въздуха и понякога стига до съседните теми, но се надявам това да премине.
Харесва ми декларацията.
- Green Light
Що не се присъединиш, тогава? Дай да поведем хорото, не искаш ли? Макар да ми седи смешно тая стойка на факлоносец.esti написа:Ма верно, ти откак те помня все по лични теми пишеш.
Бъркачка голяма си.
- Green Light
Мерси, Странниче!(^_^) написа:Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Много теми не съм отваряла по същите причини.
За съжаление, както току-що написах, смрадта се носи във въздуха и понякога стига до съседните теми, но се надявам това да премине.
Харесва ми декларацията.
шъ има ногу присъединени, но символично, ГрийнGreen Light написа:Що не се присъединиш, тогава? Дай да поведем хорото, не искаш ли? Макар да ми седи смешно тая стойка на факлоносец.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
нещо такова и аз му пишех, когато ми спря тока и не можах да го пратя.holi_day написа:шъ има ногу присъединени, но символично, ГрийнGreen Light написа:Що не се присъединиш, тогава? Дай да поведем хорото, не искаш ли? Макар да ми седи смешно тая стойка на факлоносец.
Та, Грийн, аз се присъединявам, но няма да го декларирам.
Винаги съм гледала максимално да се въздържам от участие в такива теми, но понякога нещата така се случват, че ако си стоя встрани ще бъде поза, а не убеждение.
Искам да мога свободно и искрено да реагирам на ситуациите - доколкото това е възможно за място, като това.
Но обещавам да не се създавам проблеми с присъствието си тук.
- Green Light
Е сега не го ли декларирА?esti написа:нещо такова и аз му пишех, когато ми спря тока и не можах да го пратя.holi_day написа:шъ има ногу присъединени, но символично, ГрийнGreen Light написа:Що не се присъединиш, тогава? Дай да поведем хорото, не искаш ли? Макар да ми седи смешно тая стойка на факлоносец.
Та, Грийн, аз се присъединявам, но няма да го декларирам.
Винаги съм гледала максимално да се въздържам от участие в такива теми, но понякога нещата така се случват, че ако си стоя встрани ще бъде поза, а не убеждение.
Искам да мога свободно и искрено да реагирам на ситуациите - доколкото това е възможно за място, като това.
Но обещавам да не се създавам проблеми с присъствието си тук.
Сфанах, сфанах, майтапя се!
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- snowprincess
дано да успеешGreen Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:

Тази твоя декларация предполага тук да се присъединят всички, за които последните дни бяха ужасно неприятни и абсолютно извън представите им за това що е зочо.Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Аз нищо няма да декларирам.
Защото да игнорирам тази ирония към другите, която очевидно не е шега, би значело да не се интересувам от тези други.
Това, че се интересуваме от чувствата на другите е това, което прави зочо такова, каквото е.
Затова никак, ама никак не е прав Сет тук:
Няма глупави и невъзможни принципи. Това място не е утопия.Set написа:Аз съм го казал много отдавна. Когато се надървихте на Питката и Мегът.esti написа: Ок.
Питам Докторката и Сет.
Искате ли модератор?
Питам и всички взели отношение по темата.
Искате ли модератор или само коментирахте случващото се по принцип и по убеждение?
Нека си говорим направо, моля ви.
Искам да знам.
Щях да изтрия темата, ако имах права.
Да искам мод.
Искам и мен да ме модерират. За да ви пукна после от бъзик. За вашите глупави и невъзможни принципи
Идеята е, че това е общност от зрели хора, които имат някакви мнения и си ги отстояват, но и чуват мненията на другите. И като общност - рано или късно, спорейки или не - успяват да намерят вярното решение.
Зрели хора, които би трябвало да могат да съобразят какво би произтекло от думите им.
И друго искам да ви кажа: причината за всичко, което се случи напоследък, е в това, че клубът беше използван за разчистване на лични отношения. Търсене на публика и получаване на справедлива оценка от нея.
Надявам се сторилите го да си дадат сметка какво са постигнали с това и струвало ли си е.
Всички случаи, заради които модерирането започна да изглежда необходимо на някои тук, бяха свързани с извънклубни отношения. С неща, за които клубът нямаше никаква вина.
Това не бива да се забравя и това е поуката, която трябва да се изведе от последните месеци - тук не е място за разрешаване на личните ви проблеми и конфликти. Колкото и да се познаваме и лично и да си имаме и реално-виртуални приятели.
Клубът не се изчерпва с тях.
И който си прави илюзията, че клубът е негов и може да си го ползва за лични цели - греши.
Клубът е ничий и затова е на всички.
Та така.
А аз сега ще проверя колко бързо мога да забравям.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемо, съжалявам, но в определението "зрели хора" много силно се усъмних тези дни.Мнемозина написа: Идеята е, че това е общност от зрели хора, които имат някакви мнения и си ги отстояват, но и чуват мненията на другите. И като общност - рано или късно, спорейки или не - успяват да намерят вярното решение.
Зрели хора, които би трябвало да могат да съобразят какво би произтекло от думите им.
Имаше някои хора, които се държаха зряло. /Имена да казвам ли - мисля, че няма нужда:-)./
Но фактът, че се изписаха толкова много и дълги теми за лични глупости...
Виж, лични са неща, които се случват между двама-трима души, не ли? Когато това засяга много повече, група, когато задкулисно се правят интриги с конкретна ЛИЧНА цел, проблемите излизат извън рамките на личното.(^_^) написа: Но фактът, че се изписаха толкова много и дълги теми за лични глупости...
Съжалявам, че не го виждате. Както и да е. Проблемът е ваш. Вас ви лъжат, при това под прикритието на невинноста и на избождането на чужди очи...
На мен категорично и абсолютно вече не ми пука. Това е последното, което ще напиша по въпроса.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не знам, не ги разбирам тези работи.4avdar4e написа:Виж, лични са неща, които се случват между двама-трима души, не ли? Когато това засяга много повече, група, когато задкулисно се правят интриги с конкретна ЛИЧНА цел, проблемите излизат извън рамките на личното.
Съжалявам, че не го виждате. Както и да е. Проблемът е ваш. Вас ви лъжат, при това под прикритието на невинноста и на избождането на чужди очи...
На мен категорично и абсолютно вече не ми пука. Това е последното, което ще напиша по въпроса.
Явно както винаги не съм в час.
Но да си призная, не искам и да бъда
Чаве, приятен ден!
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 20:12, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 20:12, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 20:13, променено общо 1 път.
Капинчо написа: А на бас, че няма да е.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дали да не спреш да вдигаш темата....Капинчо написа:А на бас, че няма да е.
Аз пък не разбрах кЪФ е въпроса, ама няма значение,Капинчо написа:А на бас, че няма да е.4avdar4e написа:
Това е последното, което ще напиша по въпроса.
това означава, че не съм от групата, подложена на интриги, лъжи, манипулации и др. лоши работи. ОК съм си тук, значи.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз такаАмаранта написа:Аз пък не разбрах кЪФ е въпроса, ама няма значение,Капинчо написа:А на бас, че няма да е.4avdar4e написа:
Това е последното, което ще напиша по въпроса.
това означава, че не съм от групата, подложена на интриги, лъжи, манипулации и др. лоши работи. ОК съм си тук, значи.![]()
Винаги съм знаела, че колкото по-малко знае човек, толкова по-лесно живее
Ония от The secret да си гледат работата:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
...
- Света вода ненапита
щом те влече...Green Light написа:Няма да пиша в теми, които, може би, третират лични отноения между клубари.
Подточки:
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
- Света вода ненапита
ша праа кот си сакам, пък!Капинчо написа:А бе, а ти що дигаш темата, а?
Естиииии, той вдигна темата.
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ще ви намаля поведението гаменчета такива!Метаморф написа:ша праа кот си сакам, пък!Капинчо написа:А бе, а ти що дигаш темата, а?
- Света вода ненапита
няма да ми е сефте!esti написа:Ще ви намаля поведението гаменчета такива!Метаморф написа:ша праа кот си сакам, пък!Капинчо написа:А бе, а ти що дигаш темата, а?
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Това днес го прочитам за втори път и отново ще попитам.4avdar4e написа:
Защо мислиш, че НИЕ сме слепи?
Какъв ни е проблема?
Какво се очаква да направим - да убием някого с камъни, да порицаем някого, да го прогоним...какво?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мерси.БоЕВ написа:За мен си важна!:-)(^_^) написа:Грийн, моля за разрешение да се присъединя към декларацията.
Не че има значение моето мнение, писане или неписане в темите - не съм от важните хора в клуба,
но - заради себе си - изпитвам нужда да си декларирам позицията, а тя, както се оказва, е същата като твоята.
Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.БоЕВ написа: Какво се очаква да направим
Така мисля аз де..
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тази тема ме дразни по-малко от други напоследък.esti написа:Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.
Така мисля аз де..
Поне в нея видях смисъл.
Темата е една и съща.(^_^) написа:Тази тема ме дразни по-малко от други напоследък.esti написа:Да обявим темата за изчерпана и да спрем да я чоплим.
Така мисля аз де..
Поне в нея видях смисъл.
-
Дядо Капинчо
...