Да, четох, че за вас едно е цинично, а за мен друго. За мен "миризма на риба" си наченка на цинизъм, после като се поясни, че е било на рибен ресторант и неизмити ръце става хумор.Капинчо написа:Сори Щрунце. Вината е изцяло моя. Докторка просто обясняваше за миризмата на риба, а аз се опитах да и кажа, че за мен "Миризма на риба" е по-вулгарно и по-обидно от "путка", но се отплеснах в изказвания за стила ти. Не е като да не съм ти казвал моето мнение и тук, така че не го възприемам като клюкарене. Още повече, наистина исках да те уведомя за изказването си, както ако си се интересувал, си видял.Strunz написа:Значи, хайде да не използвате Щрунц в караници помежду си.
Не знаех, че има и такъв форум. А това как съм пишел, как пиша сега и т.н. ничие одобрение не съм искал. Ако пиша нещо си го пиша за собствен кеф, първо аз се хиля, после ако има съмишленик и той.
А путка какво е? Самоизчерпващо се и вездесъщо определение за полов орган?? Я, стига... Мога да я нарека по 1000 начина, които не включват и катерица и праскова...
Аз имам нужда да се смея, имам нужда да не хващам рак, понимаеш?
Нихилистичният ви мазохизъм не ми се нрави, не ви бия с шомпула по каските да се коригирате, светът е пъстър, има и черно и бяло и ян и ин и хрень (чаве dixit)...
Обявето 3о4о за форум майка, а всеки който иска да си ходи по други форуми и като блуден син/дъщеря или тъпо копеле:) (не визирам никого)
пък после си се върнете
Ние с Дарки сме тук:)
Абе, всъщност, клюкарете ме. И лошата реклама е реклама:)