Защо да гласуваме

Все същите
Влад

Защо си мисля, че само "дано", няма да стигне?

Мнение от Влад »

Вчера за малко да не успея да гласувам! Оказа се, че за разлика от други години, няма да я има избирателната секция дето ми беше на една ръка разстояние и трябваше да пътувам около 20-тина километра до посолството, но все пак успях!

Наблюдавам реакциите на българите около себе си (пък и на самия себе си) и си мисля, а дали е достатъчно това, което направихме? Някъде даже прочетох изказване "Ние си свършихме работата, сега Бойко да си свърши неговата!". Мислите ли, че "работата" ни приключва с пускането на листчето в урната? Аз всъщност отдавна си разсъждавам на тази темичка... Защото имаме, като че ли една такава нагласа, "някой да оправи положението". А този някой дали може сам (па било то и с екип от експерти зад гърба си) да го оправи? Царят не можа, въпреки толковато надежди дето се възлагаха...
ПП Поне сега Бойко няма да може да се оправдава "ние ги ловим, те ги пускат".
Аватар
Света вода ненапита

Re: Защо си мисля, че само "дано", няма да стигне?

Мнение от Света вода ненапита »

Влад написа:Вчера за малко да не успея да гласувам! Оказа се, че за разлика от други години, няма да я има избирателната секция дето ми беше на една ръка разстояние и трябваше да пътувам около 20-тина километра до посолството, но все пак успях!

Наблюдавам реакциите на българите около себе си (пък и на самия себе си) и си мисля, а дали е достатъчно това, което направихме? Някъде даже прочетох изказване "Ние си свършихме работата, сега Бойко да си свърши неговата!". Мислите ли, че "работата" ни приключва с пускането на листчето в урната? Аз всъщност отдавна си разсъждавам на тази темичка... Защото имаме, като че ли една такава нагласа, "някой да оправи положението". А този някой дали може сам (па било то и с екип от експерти зад гърба си) да го оправи? Царят не можа, въпреки толковато надежди дето се възлагаха...
:laie:
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Влад написа:Вчера за малко да не успея да гласувам! Оказа се, че за разлика от други години, няма да я има избирателната секция дето ми беше на една ръка разстояние и трябваше да пътувам около 20-тина километра до посолството, но все пак успях!

така е. Бойко няма да има оправдания. Макар и да съм забелязал, че като свършат оправданията от този род се минава към световни кризи, конспирации и какво ли не- политическият грамофон не пуска различни плочи през годините - едно и също слушаме...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Е как да няма оправдания бе? До сега му пречеше правителството да оправи София. Сега вероятно ще му прачи ЕС...
Ама има и положителна страна де - пречеше му правителството - свали го. Ако му пречи ЕС може па инего да свали
Само небето му е преграда :rotfl24:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Света вода ненапита

Gaspode написа:
Е как да няма оправдания бе? До сега му пречеше правителството да оправи София. Сега вероятно ще му прачи ЕС...
Ама има и положителна страна де - пречеше му правителството - свали го. Ако му пречи ЕС може па инего да свали
Само небето му е преграда :rotfl24:
ааа... явно не си слушал снощи пресконференцията на батката... там той си каза, че "очкава подривни дейности" чрез медиите... тъй че той вече си знае кого да обвинява... не го мисли ти батката...

П.П. ма се сещам един друг "спасител" как се беше "обидил" на медиите и не им говореше, та трябваше президента да му казва "Кажи си..." и после търсихме друг спасител...
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Влад написа: А този някой дали може сам (па било то и с екип от експерти зад гърба си) да го оправи? Царят не можа, въпреки толковато надежди дето се възлагаха...

е да, ама не!~...
имат власт - да свършат нещо.
не е малко, че им се дава това.
оправданието с народа е изтъркано.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Метаморф написа:ааа... явно не си слушал снощи пресконференцията на батката... там той си каза, че "очкава подривни дейности" чрез медиите... тъй че той вече си знае кого да обвинява... не го мисли ти батката...

П.П. ма се сещам един друг "спасител" как се беше "обидил" на медиите и не им говореше, та трябваше президента да му казва "Кажи си..." и после търсихме друг спасител...
да и "мини" имало заложени
оправдания бол
ще поживеем - ще видим
дано пък наистина да направи това, което говори ГЕРБ
аз само ще се радвам
Влад

Ти, разбира се, си права,

Мнение от Влад »

но аз не за това.
Имах предвид, сега покрай тези кризи-мризи, всеки реве и се оплаква, а иначе излизат да пушат по 100 пъти на ден и в петък си тръгват наобяд от работа... Или пък в града карат със 100-120, при разрешени 50. Като се опиташ да спазиш предимството на пешеходците, например, те освиркват, въпреки че и използването на звуков сигнал в населено място също е забранено... Такива мити нещица, но това е за друга тема май...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Имам чуството, че някой ни се смее в момента ето така...

А после май всички ще плачем. Ама квото - такова
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Re: Ти, разбира се, си права,

Мнение от ELBI »

Влад написа:но аз не за това.
Имах предвид, сега покрай тези кризи-мризи, всеки реве и се оплаква, а иначе излизат да пушат по 100 пъти на ден и в петък си тръгват наобяд от работа... Или пък в града карат със 100-120, при разрешени 50. Като се опиташ да спазиш предимството на пешеходците, например, те освиркват, въпреки че и използването на звуков сигнал в населено място също е забранено... Такива мити нещица, но това е за друга тема май...
тези неща и мен ме побъркват. Дано се въведе поне някакъв ред. В идеалния случай - ще се въведе истински ред ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
jazz

Мнение от jazz »

този бойко
не е ли бивш пожарникар
с полицейско
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

jazz написа:този бойко
не е ли бивш пожарникар
с полицейско
да. той и толкова е бил пожарникар. Като е бил формално там е водил отбора по карате... Каратист и мутраген са май най-правилните му умениапрофесии...
jazz

Мнение от jazz »

явно е негов ред да яхне белия кон
тъкмо няма да мисли за зг
Аватар
Света вода ненапита

jazz написа:този бойко
не е ли бивш пожарникар
с полицейско
мдааам и охрана на Живков, а после на Сакскобургготски...

П.П. и деен участник в т.нар. "възродителен процес"... разправят, че все още не смее да се появи в шуменско и разградско...
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: да, и щял да отмъсти на комунистите, че убили дядо му.
ако не сме знаели.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Semiramis написа::lol: да, и щял да отмъсти на комунистите, че убили дядо му.
ако не сме знаели.
ама не споменава куп други неща, а и се целува с Воленчо, оня -редактора на Труд ... изобщо е манджа с грозде неговото знание и опит. Но ако успее да разкара доганизацията и да не въведе бойковизация - даже може да ми стане симпатичен. Пък и има добри връзки с чуждестранните служби по наркотрафик :)
Публикувай отговор