Бъди на себе си във всичко верен

Все същите
Аватар
Green Light

Re: Бъди на себе си във всичко верен

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:

Изберете един от отговорите:

• Птицата не променя повече цвета си и си остава черна.
• Птицата си връща своя първоначален цвяти става синя.
• Птицата става бяла.
• Птицата става златна.
остава черна

ти си :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: защо си мислиш, че имаме нужда да си почиваме от теб, Мнемо?
ако ти се пише - ще пишеш, ако не - значи ти имаш нужда от почивка, дотогава пиши

какво ти стана като прочете, че бийд ти казва, че си интровертна, бе? като обида ли го приемаш, ми ние тук сме 90% интровертни, екстровертните са навън на улицата, не пишат във виртуала
а тя само каза, че тия думи от теб звучат неестествено (прочети го като похвала), виж на мен как нищо не ми казва, щото от клавиатурата и устата ми всякакви "бисери" могат да излязат

на мен ми стана смешно, че драсканиците ми могат по някакъв начин да бъдат оприличени/сбъркани с твоя начин на писане, а бийд ти се извини за това
:kiss:
Чакай, чакай, успокой топката, правиш драма, а такава няма.
Естествено, че не съм се обидила, и изобщо не мога да се обидя, аз съм интроверт, естествено.
Съсвем друго е. Просто изведнъж си представих как вече ви се привиждам и там, дето ме няма, и как не смеете да си отворите хладилниците, за да не се появи някое мое мнение, отпечатано в маслото. :grin:
Всичкото това е много смешно, обаче не искам да е така, мен това ме ужасява. И за да не става така, трябва или вие да пишете повечко, или аз да позамлъкна.
Нищо повече.
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
остава черна

ще пусна всички отговори, защото някой срамежливец/срамежливка може да направи теста, а да не може да си поиска да пусна ключа :lol:

Ключ към теста "Синята птица"

Птицата, която влиза през прозореца на Вашата стая, е сякаш символ на късмета, но неочаквано тя сменя цвета си, заставяйки Ви да се безпокоите за това, че щастието ще бъде кратко. Вашата реакция на тази ситуация показва как Вие реагирате на трудностите и на неопределеността в реалния живот.

• Черна птица
Онези, които са казали, че птицата остава черна, гледат на живота песимистично.
Склонни ли сте да предпоплагате, че щом веднъж ситуацията се е влошила, тя никога отново няма да се нормализира?
Може би, е необходимо да мислите в посока: ако всичко е толкова лошо, то по-лошо вече не може да бъде. Помнете, че няма дъжд, който не спира, и няма нощ, след която да не настъпи утро.

• Синя птица
Онези, които са казали, че птицата е станала отново синя, са практични оптимисти.
Вие вярвате в това, че животът е смесица от хубаво и лошо и че не си струва човек да се бори с тази реалност. Вие приемате неприятностите спокойно и позволявате на нещата да вървят по реда си без излишно безпокойство и стрес. Този поглед върху живота Ви позволява благополучно да понасяте вълните от бедствия и да не им давате да Ви отнесат.

• Бяла птица
Онези, които са казали, че птицата е станала бяла, под натиск се държат спокойно и решително.
Вие не губите време за вълнения и нерешителност, дори когато ситуацията става кризисна. Ако ситуацията става прекалено лоша, Вие усещате, че е по-добре навреме да прекаратите това неизгодно начинание и да потърсите друг път към своята цел, отколкото да затънете в никому ненужна мъка. Този подход означава, че всичко става по естествен път и както вие искате.

• Златна птица
Онези, които са казали, че птицата е станала златна, могат да бъдат описани с думата "безстрашен". Вие не знаете какво е натиск. За Вас всяка криза е благоприятна възможност. Могат да Ви сравнят с Наполеон, който е казал: "…Невъзможно - това не е френска дума". Но бъдете внимателни, не давайте на своята безгранична увереност да ви надвие. Границата между безстрашието и безразсъдството е много фина.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа: Просто изведнъж си представих как вече ви се привиждам и там, дето ме няма, и как не смеете да си отворите хладилниците, за да не се появи някое мое мнение, отпечатано в маслото. :grin:
много интересна фантазия :lol:
аз пък нямам нищо против в маслото, в кошмарите или в мокрите сънища на хората да се появявам :rotfl24:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа:
остава черна

ще пусна всички отговори, защото някой срамежливец/срамежливка може да направи теста, а да не може да си поиска да пусна ключа :lol:

Ключ към теста "Синята птица"

Птицата, която влиза през прозореца на Вашата стая, е сякаш символ на късмета, но неочаквано тя сменя цвета си, заставяйки Ви да се безпокоите за това, че щастието ще бъде кратко. Вашата реакция на тази ситуация показва как Вие реагирате на трудностите и на неопределеността в реалния живот.

• Черна птица
Онези, които са казали, че птицата остава черна, гледат на живота песимистично.
Склонни ли сте да предпоплагате, че щом веднъж ситуацията се е влошила, тя никога отново няма да се нормализира?
Може би, е необходимо да мислите в посока: ако всичко е толкова лошо, то по-лошо вече не може да бъде. Помнете, че няма дъжд, който не спира, и няма нощ, след която да не настъпи утро.

• Синя птица
Онези, които са казали, че птицата е станала отново синя, са практични оптимисти.
Вие вярвате в това, че животът е смесица от хубаво и лошо и че не си струва човек да се бори с тази реалност. Вие приемате неприятностите спокойно и позволявате на нещата да вървят по реда си без излишно безпокойство и стрес. Този поглед върху живота Ви позволява благополучно да понасяте вълните от бедствия и да не им давате да Ви отнесат.

• Бяла птица
Онези, които са казали, че птицата е станала бяла, под натиск се държат спокойно и решително.
Вие не губите време за вълнения и нерешителност, дори когато ситуацията става кризисна. Ако ситуацията става прекалено лоша, Вие усещате, че е по-добре навреме да прекаратите това неизгодно начинание и да потърсите друг път към своята цел, отколкото да затънете в никому ненужна мъка. Този подход означава, че всичко става по естествен път и както вие искате.

• Златна птица
Онези, които са казали, че птицата е станала златна, могат да бъдат описани с думата "безстрашен". Вие не знаете какво е натиск. За Вас всяка криза е благоприятна възможност. Могат да Ви сравнят с Наполеон, който е казал: "…Невъзможно - това не е френска дума". Но бъдете внимателни, не давайте на своята безгранична увереност да ви надвие. Границата между безстрашието и безразсъдството е много фина.
Е значи съм се объркал. Бяла, е тва е било. Бя-ла! На златни черти.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

snowprincess написа: Какъв цвят ще има птицата, когато се събуждате на петия ден?
Ден RGB
1. 0000FF
2. 00FF00
3. FF0000
4. 000000

Тая последователност, като я гледам, мяза ми, че на петия ден пилето или ще стане синьо(0000FF), или ще си остане черно.
Наздраве :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

бе аз май съм интровертен екстраверт
или екстравертен интроверт
бе всичко (готино) съм аз
едно

:blum:
Публикувай отговор