Не е тъй Дарки . Има народ за който наистина " моята къща е моята крепост " .Dark написа:
е кви точно неща за в къщи?
личният ми опит - човек и семейство няма нужда от много лични и домашни вещи. по-добре въздух и пространство /и пари за екскурзии по България, книги, кино, лаптоп /примерно/, излизания....
така де, какво ще ме стопли ултра-мега-хипер нам си ква кухня като а ги имаме тез пари накуп, а заминаваме някъде на топло за 5 дни
ПП/ а, че хладилника вие за смяна....на кой му пука
Ми имахме едни 10 хил. в по- вече лятото и се чудехме как да ги изхарчим така че хем вълкът да е сит , хем агнето цяло . Мислехме на почивка да ходим в странство , абе и какво ли още не , като и кола влизаше в плана че нямаме . От всичките идеи взехме че сурнахме дограмата на целия апартамент . Има - няма 4,5 хил . излезе .
после се почна ремонта , уж освежаване , ама не точно / вижда му се края вече / . Малко подмени на туй - онуй + пердета нови за хола и кухнята / ама те 18 метра общо / и тотала с материалите го докарахме до тая сума .
Верно , има разлика от миналата зима дето топлех околната среда , нищо че съм на 5 етаж .
Така че , няма лошо в къщи да се чувстваш добре за което мноого пари и време трябва да се вложи .
Сега остана кухнята , ама тая дето горе -долу става и тя 10 хил. струва . Другите са като тая дето я имам . Давам и почивка пък някой ден ще видим . Такива ми ти работи .