Не ми изглежда позната. Май не е в БГpocti_bezobidna написа:А къде е? Много е особена, нащърбена една такава...Ън написа:Даpocti_bezobidna написа:Хубаво е.Ън написа:Планината
Реална планина ли е това?
Днешната рисунка
Re: Днешната рисунка
"Спаси си деня!" - Green Light
Сети се за Зеления ли? Хахахааах:lol:pocti_bezobidna написа:Интересна връзка направи, ЗелениGreen Light написа: Има такъв виц.вица де. Що ли точно за него се сети:blink:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Може да е в БГ, щото снимката беше в снимка.бгНефертити написа:Не ми изглежда позната. Май не е в БГpocti_bezobidna написа:А къде е? Много е особена, нащърбена една такава...Ън написа:Даpocti_bezobidna написа:Хубаво е.Ън написа:Планината
Реална планина ли е това?

- Green Light
pocti_bezobidna написа:Интересна връзка направи, ЗелениGreen Light написа: Има такъв виц.вица де. Що ли точно за него се сети:blink:
Не знам. Не не съм цицоман, въобще
- windcolours
Виждала съм твой гоблен в Софияvyara написа: Аз освен, че шия гоблени правя и други подобни неща - например плета, майсторя разни работи, градинарствам, правя ремонти, чета, гледам филми.
Но мен не ме гледай, аз съм практичен човек. Започнах с гоблените за откъсване от реалността и бягство в мой свят (както и с другите занимания), но постепенно започнах да шия картини на известни художници. Картини, които никога няма да мога да си купя. В момента шия Аделе на Климт, това е една от най-скъпите картини, продавани някога. Случаят на Майка с дете е подобен. Имам и две миниатюри на Климт. После почвам импресионистите. Имам прекрасни разработки, направо нямам търпение.
И... таковата... това опит заяждане ли е?
А това, че харесваш Климт и импресионистите само ме навежда на мисълта, че предстои да сътвориш още шедьоври и дано някой ден им се порадвам на живо!:-) Много интересно как ще успееш да предадеш чрез бодове светлината в картините на Моне например....А пък рисунките на Климт съдържат толкова дребни детайли,че свят ми се завива! Пускала ли си тук снимани гоблените си? Плссссссссссссссссссссссс!!!

"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Забравих си одеве основната мисъл и аргумент (!) в нашия спор/заяждане/изясняване.Ън написа:Не. За обяснение. Аз, ако се заяждам, ще лазбереш, че го правя. Няма да се чудиш.vyara написа:
И... таковата... това опит заяждане ли е?
Начи. Аз каквото и да правя от по-гореизброените неща, прекрасно знам, че няма да съм най-добрата. Но това изобщо, никак не ме замисля дори. И като ти казах в онази тема, че няма нужда да си като него, прекрасно имах предвид, че и за двама ни процесът е този, който ни носи нещо. Независимо, че целите са да се създаде нещо хубаво. Правим го заради самото правене.
Ся разбра ли ме?
Ако искаш да се обясним по-подробно, заповядай на място, на маса, нали!?
тая салата цезар ще е ...много сложен глад ... някакъв другsnowprincess написа:тъй, тъйbead_ написа:ако любовта на мъжа минава през корема... гладен би трябвало да е... уф, кво ми става днеска на мене?!?!!!!!:mad:snowprincess написа: например сега е обяд, дай дума, бърза асоциация на гладен -
и нарисувай това чувство
това имам предвид
един ще види в мислите си пържола, друг салата цезар,... трети кекс
но не и настървения кървав тестостерон на една пържола
съвсем простичко казано без задълбаване
Сноу, направо ме разфокусира с тая салата
отивам на обяд..
Последно промяна от Semiramis на 19.02.10, 13:46, променено общо 2 пъти.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Мохамед е тук, планината да дойдеvyara написа: Ако искаш да се обясним по-подробно, заповядай на място, на маса, нали!?
Много хубави маси правим в Пловдив- питай ги, щи кажат.
И да, разбрах. Всъщност, ти каза това, което и аз казах- стремим се към съвършенство

Ще видиш.windcolours написа: Много интересно как ще успееш да предадеш чрез бодове светлината в картините на Моне например....
И двете картини, които съм замислила да ушия са на Моне.
Тази:
http://www.world-wide-art.com/art/va/pr ... bridge.jpg
и тази:
http://artfiles.art.com/5/p/LRG/8/846/A ... er-son.jpg
Засега. Защото аз често си меня плановете.
Магаре!Ън написа: И да, разбрах. Всъщност, ти каза това, което и аз казах- стремим се към съвършенство:-)
Две от най- известните му картини... Интересно, ако нарисувам „Импресия. Изгряващо слънце“, как ли ще се възприеме...vyara написа: Ще видиш.

Предпочитам маймуна, но и магаре звучи ласкателно! Благодаря!:lol:vyara написа:Магаре!Ън написа: И да, разбрах. Всъщност, ти каза това, което и аз казах- стремим се към съвършенство:-)

- windcolours
Ето за тази светлина говорих- втората картинана Моне...vyara написа:Ще видиш.windcolours написа: Много интересно как ще успееш да предадеш чрез бодове светлината в картините на Моне например....
Тази:
http://www.world-wide-art.com/art/va/pr ... bridge.jpg
и тази:
http://artfiles.art.com/5/p/LRG/8/846/A ... er-son.jpg
Засега. Защото аз често си меня плановете.
Ами ....успех ти желая :) И вземи да наснимаш гоблените си и да ги постнеш тук!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Има само един начин да разбереш.Ън написа:Две от най- известните му картини... Интересно, ако нарисувам „Импресия. Изгряващо слънце“, как ли ще се възприеме...vyara написа: Ще видиш.
Проблема е друг и съвсем прозаичен. Рисувам с молив, защото най- лесно се прикриват следите, ако влезне пациент в кабинета:winkw:vyara написа: Бъди по-нахален в творенето. Не е нужно да са само графики. Ясно е, че можеш повече.
Представяш ли си да се развихря с маслени бои, примерно...

Разбирам. Аз мислех, че рисуваш след работа. Но нали имаш почивни дни. И аз като оня дето викал на един художник, който нямал време да рисува - а какво правите преди седем сутринта? Нещо такова беше.Ън написа:Проблема е друг и съвсем прозаичен. Рисувам с молив, защото най- лесно се прикриват следите, ако влезне пациент в кабинета:winkw:vyara написа: Бъди по-нахален в творенето. Не е нужно да са само графики. Ясно е, че можеш повече.
Последно промяна от Semiramis на 19.02.10, 13:44, променено общо 1 път.
Току що на вратата ми почука психиатър!Green Light написа:Има такъв виц. И той даже хихи е за психоаналитик. Начи един бил цицоман, до степен на маниащина. И психоаналитика му вика. Нарисувай ми планина. И оня рисува цици и вика тва са планини, е тука са склоновете тука са върховете тва е работата. Ми тогава нарисувай ми плод. Е тва са две дини. Къща- ми ето ти тва е колиба и до нея копа сено, Космос- две вселени една до друга. И накрая му вика нарисувай ми часовник. И тоя пак две цици рисува. Е кво е сега тва, бе? пита психоаналитика. Тва- вика тоя са цици! И аз между тях правя тик-так-тик-такsnowprincess написа:имам предвид не да изрисуваш на лицата на хората какво чувстват, а някакво твое чувствоЪн написа:Ще! Определено точно това искам да рисувам! Но е едно да нарисуваш човек статично, друго да му вдъхнеш чувство- много по- трудно...snowprincess написа: когато си готов, опитай да рисуваш чувства
можеш да ги сканираш и показваш тук без заглавие, за да получиш обратна връзка, кой с какво асоциира рисунката
например сега е обяд, дай дума, бърза асоциация на гладен -
и нарисувай това чувство
Та знаеш ли го Ън, като вземе да рисува каквото му иде....
Нашият малък колектив в медицинския център се увеличава.

[quote="Ън
Току що на вратата ми почука психиатър!
Без майтап- ей тъй да се запознаем, че ще работим врата до врата. 
Имаме си и две педиатърки от миналата седмица.
[/quote]
добре,
значи вече да не те мислим,
или напротив?:winkw:
Току що на вратата ми почука психиатър!
добре,
Последно промяна от Неф на 19.02.10, 13:37, променено общо 1 път.
Ън написа:Току що на вратата ми почука психиатър!Без майтап- ей тъй да се запознаем, че ще работим врата до врата.
Нашият малък колектив в медицинския център се увеличава.Имаме си и две педиатърки от миналата седмица.
ти ли вчера споменаваше обсесии ...
В почивните дни обикновенно съм детегледачкаvyara написа:Разбирам. Аз мислех, че рисуваш след работа. Но нали имаш почивни дни. И аз като оня дето викал на един художник, който нямал време да рисува - а какво правите преди седем сутринта? Нещо такова беше.Ън написа:Проблема е друг и съвсем прозаичен. Рисувам с молив, защото най- лесно се прикриват следите, ако влезне пациент в кабинета:winkw:vyara написа: Бъди по-нахален в творенето. Не е нужно да са само графики. Ясно е, че можеш повече.
ей тук разправях, що рисувам с молив

Ха-ха... Добре съм си аз, добре съм сиНефертити написа:
добре,

Ън написа:Проблема е друг и съвсем прозаичен. Рисувам с молив, защото най- лесно се прикриват следите, ако влезне пациент в кабинета:winkw:vyara написа: Бъди по-нахален в творенето. Не е нужно да са само графики. Ясно е, че можеш повече.
няма ли някое стълбищно помещенийце празно ....
Последно промяна от Semiramis на 19.02.10, 13:42, променено общо 1 път.
Няма... и в склада няма...Semiramis написа:
и аз бих се стреснала

къде сме ний, къде си ти?!Ън написа:Ха-ха... Добре съм си аз, добре съм сиНефертити написа:
добре,
или напротив?:winkw:Виж ми сигнатурата
Къде си, къде си, къде си,
аз чукам по всички врати...
и хоп- психиатъра, щото Ън си рисува в склада.
- Green Light
Напротив! Отговора му продължава с медицинските сестри, но е на лични бележки.Нефертити написа:добре,Ън написа: Току що на вратата ми почука психиатър!Без майтап- ей тъй да се запознаем, че ще работим врата до врата.
Нашият малък колектив в медицинския център се увеличава.Имаме си и две педиатърки от миналата седмица.
хм, лошоЪн написа:Няма... и в склада няма...Semiramis написа:
и аз бих се стреснала
ако споделиш с психиатъра, може да ти услужи с кабинета...
гледай как човек като поиска, и му се дава ..
Бодлива е - разбирам защо си си я избрал.Ън написа:Планината
Благодаря!
Panta rhei...
Мнемозина написа:Бодлива е - разбирам защо си си я избрал.Ън написа:Планината
Благодаря!
това е само наброска, предстои му да се пръкне от масло, ама да видим кога...

- snowprincess
много ми харесва тази салата, но доскоро, до преди да ми махнат жлъчката... а си я поръчам, а после умирах от болкаSemiramis написа: тая салата цезар ще е ...много сложен глад ... някакъв друг
но не и настървения кървав тестостерон на една пържола
щото пък глад само глад ли значи.
съвсем простичко казано без задълбаване
Сноу, направо ме разфокусира с тая салата
отивам на обяд..
няма си тълкувам асоциациите

- snowprincess
ти я виждаш бодлива, а аз устояваща, друг ще я види по друг начин, разбираш не него, а себе сиМнемозина написа:Бодлива е - разбирам защо си си я избрал.Ън написа:Планината
Благодаря!

Тц, не позна. Не е така.snowprincess написа:ти я виждаш бодлива, а аз устояваща, друг ще я види по друг начин, разбираш не него, а себе сиМнемозина написа:Бодлива е - разбирам защо си си я избрал.Ън написа:Планината
Благодаря!![]()
Ти евентуално разбираш как аз виждам него. Или по-точно как аз виждам неговото виждане за себе си.
Panta rhei...
- snowprincess
бе, аз съм блондинка, няколко пъти го прочетох, върза ми се погледа, но се съгласих накраяМнемозина написа:
Тц, не позна. Не е така.
Ти евентуално разбираш как аз виждам него. Или по-точно как аз виждам неговото виждане за себе си.

Ух...Ън написа:
това е само наброска, предстои му да се пръкне от масло, ама да видим кога...
Ми ние сме търпеливи и не бързаме.
Panta rhei...
Чети сега пак, щото не съм се изразила съвсем точно.snowprincess написа:бе, аз съм блондинка, няколко пъти го прочетох, върза ми се погледа, но се съгласих накраяМнемозина написа:
Тц, не позна. Не е така.
Ти евентуално разбираш как аз виждам него. Или по-точно как аз виждам неговото виждане за самия него.
Panta rhei...
- snowprincess
някъде май трябваше да сложиш кавички, но това са подробности, аз съм над тези нещаМнемозина написа:
Чети сега пак, щото не съм се изразила съвсем точно.