Бе не съм съгласен съвсем с теб, но ти имаш право да мислиш както мислиш.БоЕВ написа:Всичко (беше) е морал и право. За едни правата, а за други морала.
И не само при военните.
Всичко е едно. Така е. Но не непременно едно и също.
Наздраве!
Не, батка, не е така.Remmivs написа:Бе както каза самия БоЕВ трябва да (и) имам едно на ум, ама според мен той говори за начално военно обучение, а ти за Ейч Би О.pocti_bezobidna написа:такааа лима верно?!?!
Стига бе, бъзикаш се.
сега не ми разправяй колко нещата са били естествени и миролюбиви от другата страна на желязната завесаБоЕВ написа:Още на втория пост можеше да се съгласиш за "изкривените и изопачени" неща, защото от самото начало само за тях говоря и единствено тях имам предвид като изказах предположението - ДДТ(инсектицид и музикален състав от изток) може би има за цел(ония глупости за името и успеха) да "изтреби"(заслепи/надмине/надпее) ония хлебарки от Битълс.windcolours написа:...
Но си прав....наистина нещата са били много изкривени и изопачени
E, начи е трябвало да имам две на ум. Ма що тогава намеша и БНТ? Тва не разбрах. Освен, за да се изложа като кифладжия. Сигурно щото съвсем съм изпушил. Аз гледам предимно и само NG и Discovery-тата. А да и Юрошпорт ма сега няма снукър и не го гледам.pocti_bezobidna написа:Не, батка, не е така.
![]()
нищо де, мисли каквото искаш.
ПП. И не гледай Hallmark - екранизациите им са под всякаква критика!
Че то ако е едно и също няма да е интересно.Remmivs написа:Бе не съм съгласен съвсем с теб, но ти имаш право да мислиш както мислиш.БоЕВ написа:Всичко (беше) е морал и право. За едни правата, а за други морала.
И не само при военните.
Наздраве!
ами чуй някоя от песните тук та следващия път като чуеш ДДТ аналогията да е малко по-разнопосочна:winkw:БоЕВ написа:Ми ко да напраа като съм селяк и ДДТ гу свръзвам с инсекти.windcolours написа:
абе ей! За музика ставаше дума в /началото на/ тази тема
Глей начи как разваляш нещата! (това е шега)Remmivs написа:E, начи е трябвало да имам две на ум. Ма що тогава намеша и БНТ? Тва не разбрах. Освен, за да се изложа като кифладжия. Сигурно щото съвсем съм изпушил. Аз гледам предимно и само NG и Discovery-тата. А да и Юрошпорт ма сега няма снукър и не го гледам.pocti_bezobidna написа:Не, батка, не е така.
![]()
нищо де, мисли каквото искаш.
ПП. И не гледай Hallmark - екранизациите им са под всякаква критика!
А кифлите не са добра храна. Това отделна тема. Джънк голем са. Отивам да си взема нещо мръвчесто от хладилника, че от много приказки огладнях.
Глей са, от опит да ти кажа - спора с Боев е като да спориш с евангелист. Уморително, безрезултатно и изнервящо.windcolours написа:ами чуй някоя от песните тук та следващия път като чуеш ДДТ аналогията да е малко по-разнопосочна:winkw:БоЕВ написа:Ми ко да напраа като съм селяк и ДДТ гу свръзвам с инсекти.windcolours написа:
абе ей! За музика ставаше дума в /началото на/ тази тема
аз когато споря се разбира, щото много се вживявам...pocti_bezobidna написа:
Глей са, от опит да ти кажа - спора с Боев е като да спориш с евангелист. Уморително, безрезултатно и изнервящо.
Хм. Не мисля, че има смисъл в усилията ти, въпреки, че ги оценявам - като опит да покажеш другата гледна отчка. И аз се паля. Пази се от такива спорове - ще ти досенат само раздразнение накрая...windcolours написа:
искам поне да чуе тяхна песен. Може да му хареса. И Фермата на Оруел съм обещала да му подаря. Може и тя да му хареса:winkw:
но може и да не му харесат.
не ти харесват по презумпция, а не по същество, защото не си чул музиката, не си чел книгата...БоЕВ написа:Приеми го че не ми харесват, че има хора на който такива неща изобщо не им харесват и да спираме да се лигавим! А!:lol:windcolours написа:...
но може и да не му харесат.
Само доброто ми възпитание не позволява да подмина с безсърдечна студенина особеното внимание с което ме дарява една дама.Мнемозина написа:Вече се притеснявах да не пропуснете.БоЕВ написа:За сметка на това пък човек когато спори с теб може да се посмее от сърце.pocti_bezobidna написа:
Глей са, от опит да ти кажа - спора с Боев е като да спориш с евангелист. Уморително, безрезултатно и изнервящо.
По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:windcolours написа:
не ти харесват по презумпция, ...
За "инфантилните лигавщини" на руската музика влезнах да пиша, но после си викам, бе вкус са, кво. Но така и така съм почнал, дай да те попитам тоест как така да не подценявам презумцията? Презумпция значи предварително дадено, налично.БоЕВ написа:По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:windcolours написа:
не ти харесват по презумпция, ...
По презумпция даже, че си враг на народа са унищожавани съдбите на поколения.
Не подценявай презумпцията!
А, руска музика не харесвам - инфантилна ми е. Не харесвам даже и Висоцки
Не усещаш разликата явно, но никого не съм натикал в мойта тема да слуша музика насила, тя е там само за тия дето им харесва и искат да чуят нещо различно от инфантилни лигавщини.
Е, и?Green Light написа:
За "инфантилните лигавщини" на руската музика влезнах да пиша, но после си викам, бе вкус са, кво. Но така и така съм почнал, дай да те попитам тоест как така да не подценявам презумцията? Презумпция значи предварително дадено, налично.
Висоцки и инфантилност...БоЕВ написа: По презумпция в правото можеш да лежиш в затвора с години!:bigsmile:
По презумпция даже, че си враг на народа са унищожавани съдбите на поколения.
Не подценявай презумпцията!
А, руска музика не харесвам - инфантилна ми е. Не харесвам даже и Висоцки
Не усещаш разликата явно, но никого не съм натикал в мойта тема да слуша музика насила, тя е там само за тия дето им харесва и искат да чуят нещо различно от инфантилни лигавщини.
Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.БоЕВ написа:Е, и?Green Light написа:
За "инфантилните лигавщини" на руската музика влезнах да пиша, но после си викам, бе вкус са, кво. Но така и така съм почнал, дай да те попитам тоест как така да не подценявам презумцията? Презумпция значи предварително дадено, налично.
Да се беше спрял до вкуса - а!
Щото не те разбирам кво искаш да кажеш или просто демонстрираш езикови и терминологични познания?!:roll:
ОК - обаче когато подцениш или пренебрегнеш "предварително даденото", аксиомата, ще се налага да я/го откриваш отново и се превръщаш в един колумб същи и всяка сутрин ще разтрисаш кооперацията с вик: открих-открих от стената тече гореща вода.
И не аз употребих "презумпция" първи, ама давай, нещо съм ти черен в очите гледам, изповръщай се па дано ти олекне.
Не, не е френска. Ама е много хубава.Green Light написа:vyara написа: ...
Ехоо, ми и аз пуснах тема с песен скоро. Защо никой не ми обръща внимание пък на мен?!:shy::winkw:
Френска песен ли?
Пропуснал съм я, иначе ти обръщам внимание на песните
О, и аз съм я пропуснала!vyara написа:Не, не е френска. Ама е много хубава.Green Light написа:vyara написа: ...
Ехоо, ми и аз пуснах тема с песен скоро. Защо никой не ми обръща внимание пък на мен?!:shy::winkw:
Френска песен ли?
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8752
vyara написа:Не, не е френска. Ама е много хубава.Green Light написа:vyara написа: ...
Френска песен ли?
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8752
Ако четеш малко повече от последните два поста по дадена тема, вероятността да направиш тъпо изказване или да завихриш още по тъп спор ще е минимална.vyara написа:...
Ами ти защо се тикаш в тази тема? Твоята била само за онези, на които им харесва, а тази не ли? Защо се отнасяш с чуждите теми и вкусове така, както никога не би искал да се отнасят с твоите?
...
Е ти па баш кво се смарангяса за тия вувузели? Тебе кво те засега? Или сърце мъжко юнашко, па и кавалерско!:lol: Да, ама не, никс, нанайси, и по груби изрази са се ползвали тука и не си се спичал. Аз като един виден простак си обяснявам(спичането ти) с по-особеното отношение към реципиента.Green Light написа: Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.
Говори направо.БоЕВ написа:Е ти па баш кво се смарангяса за тия вувузели? Тебе кво те засега? Или сърце мъжко юнашко, па и кавалерско!:lol: Да, ама не, никс, нанайси, и по груби изрази са се ползвали тука и не си се спичал. Аз като един виден простак си обяснявам(спичането ти) с по-особеното отношение към реципиента.Green Light написа: Не си ми черен. Неприятно ми е още от "вувузелите" Не "повръщам" тук, пък и никъде. И никога не ми е олеквало, когато се държа грубо.
Не си се спекал, па се държиш сякаш стомашно-чревния ти тракт от ларингса, та чак до последния хемороид ти е пълен с криви кокали и изпитваш огромно душевно и физическо затруднение да се освободиш от тях.Green Light написа: Не се смарангясвам и не съм се спекал.
Какво значи "обарабарявате и каращисвате"? Да не би да ми казваш че аз я "обарвам и чукам"? И в какви случаи се стига до вувузели? И защо ми говориш така?БоЕВ написа:Не си се спекал, па се държиш сякаш стомашно-чревния ти тракт от ларингса, та чак до последния хемороид ти е пълен с криви кокали и изпитваш огромно душевно и физическо затруднение да се освободиш от тях.Green Light написа: Не се смарангясвам и не съм се спекал.
Няма лошо да сте си приятелчета, да се обарабарявате и каращисвате в реала, бъркаме когато се започне с безпринципна матросовска защита в 3о4о, е в такива случай се стига до вувозели.
спали са бре! както всеки нормален средношколец по онова време...БоЕВ написа:Сигурно не сте карали и часове по НВО!
Или, ако сте, сте си говорили за поезия, литература и изкуство.
завиждам ти... явно си минал между капките... или си проспал тинейджърството си...Remmivs написа:Бе не съм съгласен съвсем с теб, но ти имаш право да мислиш както мислиш.БоЕВ написа:Всичко (беше) е морал и право. За едни правата, а за други морала.
И не само при военните.
Наздраве!