Шенген

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Казвам ти, че не е невъзможно според мен. Все пак немалко емигранти ни върнаха. :grin:

Иначе за Шенген нямам кой знае каква позиция, опитвам се да се сетя покрай вас това пък за какво беше и затова ви разпитвам.
И не, изобщо не се шашкам от това, че някой ни размахва пръст. Даже едно леко успокоение изпитвам - е не може пък всички шмекерии да минават, нали? :lol:
Продължавам да не разбирам - не е невъзможно кое?
Кои шмекерии не минават? От това което виждам в обществено политическия живот в БГ - абсолютно всичко минава и на никой не му пука.
Дори да ни приемат в Шенген не виждам с какво ще ни помогне това - нито ще промени манталитета, нито тоталното опростачване, нито нежеланието да се види същността на проблемите
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Настоящата ситуация обаче започна да ме радва - взеха да пишат хубави неща.
къде това :shocked:
annonymus

Re: Шенген

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Слушам ги и ме е яд че пак ни хлопнаха вратата, и както ме е яд ми минава тая мисъл "Ако сега тия ни пуснат и в Шенген, то ние никога няма сериозно да се заемем с циганския въпрос в България"
и не му се получавали провокациите :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:и не му се получавали провокациите :grin:
:grin::grin::grin:
Образ си ти. Ами радвам се че се е получило. И Странниче и Джаз казват неща, които няма как да знам, на мен ми харесва дето са писали.
А пък ако имаш предвид че съм провокирал теб, тогава дори само "Ани Лейбовиц" да беше, пак си е заслужавало, мадам. Не ми се получават, когато са нарочно, но нарочно или не, приятно ми е да чета твои мнения, сигурно си личи. Ако това те провокира, тогава съм провокатор.
Поздрави.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа: Казвам ти, че не е невъзможно според мен. Все пак немалко емигранти ни върнаха. :grin:

Иначе за Шенген нямам кой знае каква позиция, опитвам се да се сетя покрай вас това пък за какво беше и затова ви разпитвам.
И не, изобщо не се шашкам от това, че някой ни размахва пръст. Даже едно леко успокоение изпитвам - е не може пък всички шмекерии да минават, нали? :lol:
Продължавам да не разбирам - не е невъзможно кое?
Кои шмекерии не минават? От това което виждам в обществено политическия живот в БГ - абсолютно всичко минава и на никой не му пука.
Дори да ни приемат в Шенген не виждам с какво ще ни помогне това - нито ще промени манталитета, нито тоталното опростачване, нито нежеланието да се види същността на проблемите
Може НЕприемането да помогне. В розовите си мечти виждам как ускорено започват да се благоустройват циганските махали, правят се полицейски постове, има специализирани съдилища, не само за Тракторите ами и за роми, детски градини, най- добър цигански математик в СУ, най- вървящия бизнес във Факултето става охраняеми паркинги, приема се една десетгодишна програма със строг отчет пред гадните французи или пък още по- добре пред давжди по- гадните холандци и заедно с метрото, вестниците започнат да отчитат напредъка и в тая област. Ролс Ройс отваря завод до гарата в Сливен само за местни клиенти и за нуждите на браско Столипиново, банките местят Трезорите в циганските махали от съображения за сигурност, стачкуваши българи искат условия за назначаване равни на циганските...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Продължавам да не разбирам - не е невъзможно кое?
Точно щото тук всичко минава, затова не е зле някой горски да има. Не че върши кой знае каква работа. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа: Настоящата ситуация обаче започна да ме радва - взеха да пишат хубави неща.
къде това :shocked:
Е няма пък да ти кажа!
Станала си с лице към възглавницата и нищо няма да ти хареса. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Gaspode написа: Хайде холан. Санким ние сме открили корупцията. Те са там все света вода ненапита. Ама им отърва да те плюят и подтискат, щото се чустват нещо повече така. Що не ги попита холанците къде са парите от ваксините за свинския грип?
СЗО обяви пандемия от свински грип по настояване на група експерти, оглавявана от холандския лекар Алберт Остенхаус. Холандското правителство предприе спешно разследване на неговата работа, след като стана ясно, че той получава възнаграждения от няколко фармацевтични компании, произвеждащи ваксини срещу свинския грип.
Тва щото за холанци спочена... иначе не е нужно да се ровиш много за да изкараш кирливи ризи и за английските Жентълмени, и за франсета и за секви. Ама щом е наше е хубаво, пък там оиня варвари как крадат, малеее. Ние не сме измислили колелото - имахме си учители. Разправял съм сигур за далечната вече 2002-а, когато имах доста пътувания до Бургас и наопаки. И редовно спирах в Хепи-то на НЗ. Та там "подслушах" един разговор между некви италианоговорящи костюмари и няколко нашенци с вид на "фермери". За купуване на техника по некви програми. И как "ние ще ви ги доставим и като земете парите ще ги изнесем на незнамкъде си и оставаме с чиста печалба..." И "всичко е отиграно, имаме опит" и прочее. Ся, може и да не съм разбрал схемата правилно. Може пък да си е била чиста сделката. Може, може, ама надали...

Уф, че се сетих и за заплатите на "тружениците" в Брюксел...

Това, разбира се, не означава, че оправдавам крадците и краденето. Но ми писна да ни мислят за хора, дето доматите ги ядем с колците...
Бррр. Това за манипулациите около свинския грип го написах в последния си репортаж в журналистическия курс и ми сложиха много ниска оценка, защото съм била пристрастна. Нямала съм право да изказвам лично мнение. А аз всъщност цитирах - с кавички и всичко както му е редът - шефката на ваксинационната програма в града, която ми каза, че в последните две години нямало никакво съвпадение между това, от което пазели ваксините, и щамовете, които наистина циркулирали. Цитирах и доклада на Съвета на Европа.
Трябвало да пиша ЗА ваксините - това е линията на Партията, а не ПРОТИВ. И сега може да не ми стигне балът :twisted:. Просто съм бясна. :twisted:
Мислех да пускам тема за това.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Stranniche написа: Бррр. Това за манипулациите около свинския грип го написах в последния си репортаж в журналистическия курс и ми сложиха много ниска оценка, защото съм била пристрастна. Нямала съм право да изказвам лично мнение. А аз всъщност цитирах - с кавички и всичко както му е редът - шефката на ваксинационната програма в града, която ми каза, че в последните две години нямало никакво съвпадение между това, от което пазели ваксините, и щамовете, които наистина циркулирали. Цитирах и доклада на Съвета на Европа.
Трябвало да пиша ЗА ваксините - това е линията на Партията, а не ПРОТИВ. И сега може да не ми стигне балът :twisted:. Просто съм бясна. :twisted:
Въй, м`чи що тъй бе Миме :grin:
Нали свобода на словото, дУмокрация и прочее? Мен са ми разправяли даже, че в есето не е задЛъжително да защитаваш правилната позиция. Важното е как си защитил своята, била тя и неправилна. Пък то кво се оказва, начи :bigsmile:
Те тАва имах предвид - другите са лоши, крадат и прочее. За други се избират най-слабичките или някои врагове от време оно. А наш`те са си баш най-баш. Нищо ново под слънцето...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа: Хайде холан. Санким ние сме открили корупцията. Те са там все света вода ненапита. Ама им отърва да те плюят и подтискат, щото се чустват нещо повече така. Що не ги попита холанците къде са парите от ваксините за свинския грип?
....
Тва щото за холанци спочена... иначе не е нужно да се ровиш много за да изкараш кирливи ризи и за английските Жентълмени, и за франсета и за секви. Ама щом е наше е хубаво, пък там оиня варвари как крадат, малеее. Ние не сме измислили колелото - имахме си учители. .......
Да, добре и те са лоши всички са крадливи и корумпирани. Но аз не съм. Нищо нито съм откраднал, нито пък смятам да крада. Може да бъркам, ама и ти не ми правиш впечтление на много печен крадец. Аз и ти, и всички други глупави ли да ни нарека честни ли, какви сме не знам, но тия хора трябва да сочим с пръст на към мутрите, мафиотите и всякаква подобна гад. Тва сме ние, а там са те. Не сме българите срещу французите.
Българите, холандците, англичаните, всички крадат. С изключение на тия дето не го правят.

Просто да ти кажа че има и една такава гледна точка. Не че ти правя забележка нещо, да не речеш.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Stranniche написа:
СЗО обяви пандемия от свински грип по настояване на група експерти, оглавявана от холандския лекар Алберт Остенхаус. Холандското правителство предприе спешно разследване на неговата работа, след като стана ясно, че той получава възнаграждения от няколко фармацевтични компании, произвеждащи ваксини срещу свинския грип.
Тва щото за холанци спочена... иначе не е нужно да се ровиш много за да изкараш кирливи ризи и за английските Жентълмени, и за франсета и за секви. Ама щом е наше е хубаво, пък там оиня варвари как крадат, малеее. Ние не сме измислили колелото - имахме си учители. Разправял съм сигур за далечната вече 2002-а, когато имах доста пътувания до Бургас и наопаки. И редовно спирах в Хепи-то на НЗ. Та там "подслушах" един разговор между некви италианоговорящи костюмари и няколко нашенци с вид на "фермери". За купуване на техника по некви програми. И как "ние ще ви ги доставим и като земете парите ще ги изнесем на незнамкъде си и оставаме с чиста печалба..." И "всичко е отиграно, имаме опит" и прочее. Ся, може и да не съм разбрал схемата правилно. Може пък да си е била чиста сделката. Може, може, ама надали...

Уф, че се сетих и за заплатите на "тружениците" в Брюксел...

Това, разбира се, не означава, че оправдавам крадците и краденето. Но ми писна да ни мислят за хора, дето доматите ги ядем с колците...
Бррр. Това за манипулациите около свинския грип го написах в последния си репортаж в журналистическия курс и ми сложиха много ниска оценка, защото съм била пристрастна. Нямала съм право да изказвам лично мнение. А аз всъщност цитирах - с кавички и всичко както му е редът - шефката на ваксинационната програма в града, която ми каза, че в последните две години нямало никакво съвпадение между това, от което пазели ваксините, и щамовете, които наистина циркулирали. Цитирах и доклада на Съвета на Европа.
:lol: къде я намери тази шефка на ваксини дето прави такива изказвания? наистина звучи нелогично...'никакво съвпадение' звучи много кофти...и аз като прочета нещо такова и аз ще се замисля дали да си правя ваксина...и доколкото разбирам става дума за противогрипни, да ама знаеш, че хората са всякакви и утре някой ще откаже да направят на бебето му за хепатити Б например...
и за какво е бил репортажът?...( а не както каза Гаспод есе)
...съжалявам, че се е отразило на иценката ти :(
Блажени са бедните духом
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Да, добре и те са лоши всички са крадливи и корумпирани. Но аз не съм. Нищо нито съм откраднал, нито пък смятам да крада. Може да бъркам, ама и ти не ми правиш впечтление на много печен крадец. Аз и ти, и всички други глупави ли да ни нарека честни ли, какви сме не знам, но тия хора трябва да сочим с пръст на към мутрите, мафиотите и всякаква подобна гад. Тва сме ние, а там са те. Не сме българите срещу французите.
Българите, холандците, англичаните, всички крадат. С изключение на тия дето не го правят.

Просто да ти кажа че има и една такава гледна точка. Не че ти правя забележка нещо, да не речеш.
Хубу де, съгласен съм. Трябва да ги сочим с пръС. Ама те са трудно определими. Не знаеш кой краде и кой не. В общия случай де. А тия, дето ги знаеш, едно, че не им пука дали ги сочиш или не, и второ - може да ти отхапят пръста. Та затуй е много по-лесно да посочиш "другите". Холандците сочат нас, ние сочим циганите, и т.н. Просто и ясно - щом си циганин значи крадеш. Щом си българин, значи трябва да върнеш парите на честните западни данъкоплатци. Де ще се морим да фащаме тия, дето наистина крадат...
Те туй ме дразни мене. И понеже се улавям, че и аз на общо основание понякога говоря за циганите, та гледам да се поспирам. И ми прави вчепетление все по-често, че виждам "индобългари" да си пазаруват нормално в магазините, да работят тук-таме, да си водят децата на деЦка и на училище...

Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
....
Тва щото за холанци спочена... иначе не е нужно да се ровиш много за да изкараш кирливи ризи и за английските Жентълмени, и за франсета и за секви. Ама щом е наше е хубаво, пък там оиня варвари как крадат, малеее. Ние не сме измислили колелото - имахме си учители. .......
Да, добре и те са лоши всички са крадливи и корумпирани. Но аз не съм. Нищо нито съм откраднал, нито пък смятам да крада. ...
:-) все едно пък някой ще ти повярва
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Sweety написа: :lol: къде я намери тази шефка на ваксини дето прави такива изказвания? наистина звучи нелогично...'никакво съвпадение' звучи много кофти...и аз като прочета нещо такова и аз ще се замисля дали да си правя ваксина...и доколкото разбирам става дума за противогрипни, да ама знаеш, че хората са всякакви и утре някой ще откаже да направят на бебето му за хепатити Б например...
Исе или репортаж - разлика принципна няма. Ама ха де :blum:

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Gaspode написа: Въй, м`чи що тъй бе Миме :grin:
Нали свобода на словото, дУмокрация и прочее? Мен са ми разправяли даже, че в есето не е задЛъжително да защитаваш правилната позиция. Важното е как си защитил своята, била тя и неправилна. Пък то кво се оказва, начи :bigsmile:
Те тАва имах предвид - другите са лоши, крадат и прочее. За други се избират най-слабичките или някои врагове от време оно. А наш`те са си баш най-баш. Нищо ново под слънцето...
Псулютно си прав за нарочените. Макар че това не прави нашата държава по-некорумпирана.

А за свободата на словото - не зная въобще къде я има. Оказа се, че тук да кажеш нещо "накриво" публично относно противогрипните ваксини означава да вървиш срещу общественото здраве. Според данните, които ми даде гореспоменатата шефка, все по-малко хора се ваксинират. Т.е. отлив има, туземците си решават тихичко да не се бодат, но никой не дава гласност. Опитах се да правя интервюта с хора на улицата и познати, но всички, които бяха против, ме помолиха да не им споменавам имената. :shocked:

Не ставаше въпрос за есе, ами да репортаж за вестник. Т.е. в голям грях съм.

Нищо ново под слънцето - и тук си прав.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Stranniche написа: Псулютно си прав за нарочените. Макар че това не прави нашата държава по-некорумпирана.

А за свободата на словото - не зная въобще къде я има. Оказа се, че тук да кажеш нещо "накриво" публично относно противогрипните ваксини означава да вървиш срещу общественото здраве. Според данните, които ми даде гореспоменатата шефка, все по-малко хора се ваксинират. Т.е. отлив има, туземците си решават тихичко да не се бодат, но никой не дава гласност. Опитах се да правя интервюта с хора на улицата и познати, но всички, които бяха против, ме помолиха да не им споменавам имената. :shocked:

Не ставаше въпрос за есе, ами да репортаж за вестник. Т.е. в голям грях съм.

Нищо ново под слънцето - и тук си прав.
Бе ясно бе, видях, че не е есе още га пишех коментара си. Ма къде е разликата? Нима като е репортаж нямаш правото да изкажеш и защитиш нетрадиционна позиция? Хванали сте се за туй Исе, начи, като миди за презокеански кораб, риш`ли :bigsmile:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:...
:-) все едно пък някой ще ти повярва
:winkw:
Шът, шът, тихо! Като го пуснах, пък като се замислих....
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
....

да, и аз това щях да кажа...
гадни капиталисти от фармацевтични компании и корумпирани доктори!...всякакви ги има..и холандци, и българи, и азиатци...точно така...иначе другото е дисцриминация, нали...те може да ни дискримират по националност, но ние НЕ...щото сме честни, казвам искрено аз...
Блажени са бедните духом
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Sweety написа: :lol: къде я намери тази шефка на ваксини дето прави такива изказвания? наистина звучи нелогично...'никакво съвпадение' звучи много кофти...и аз като прочета нещо такова и аз ще се замисля дали да си правя ваксина...и доколкото разбирам става дума за противогрипни, да ама знаеш, че хората са всякакви и утре някой ще откаже да направят на бебето му за хепатити Б например...
За противогрипните ставаше дума. Жената просто им даде данните, цифрите, щамовете и пр. Беше откровена.

За хепатитите и пр. е друго. Тези ваксини са важни.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Stranniche написа: Т.е. в голям грях съм...
Затъжил съм се за ориентири и правила. Ти се ядосваш че се налага да се съобразяваш с общественото настроение(купено от фармацевтичните гиганти) а пък аз тук се налага да правя предварително проучване за да ми стане ясно с чие мнение трябва да се съобразя. Кой кому е мъж, племенник, кого са сменили, кого ще сменят и от дали тоя не е градски на едикойси...

Знаеш ли че в министерствата има "лобита" на база родно място на министъра. Тва сериозно го приказвам
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:...Знаеш ли че в министерствата има "лобита" на база родно място на министъра. Тва сериозно го приказвам
wow! и това откога е така?! :blink:
казвам саркастично аз :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Green Light написа:Затъжил съм се за ориентири и правила. Ти се ядосваш че се налага да се съобразяваш с общественото настроение(купено от фармацевтичните гиганти) а пък аз тук се налага да правя предварително проучване за да ми стане ясно с чие мнение трябва да се съобразя. Кой кому е мъж, племенник, кого са сменили, кого ще сменят и от дали тоя не е градски на едикойси...

Знаеш ли че в министерствата има "лобита" на база родно място на министъра. Тва сериозно го приказвам
Не се изненадвам. :twisted:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Stranniche написа:
За противогрипните ставаше дума. Жената просто им даде данните, цифрите, щамовете и пр. Беше откровена.

За хепатитите и пр. е друго. Тези ваксини са важни.
била е откровена, но не е била инициативна явно...щото тя като професионалист тя би трябвало а да потърси журналисти и професионални форуми, на които да каже какво знае, а не просто да бъдеш откровен , някой като те попита...да, мислълта ми е, че журналистиката трябва да е много сериозна и точна като наука...и аз искам като чуя нещо по ТВ да не се обърквам...
това като с презервативите от съседната тема, където четох досега...
...каза Рем , че презервативите течали и всички зяпнахме, па и Green даже разпитвал тук там :lol: ..май беше казал навсякъде... :winkw:
Блажени са бедните духом
jazz

Мнение от jazz »

за краденето
се краде
но остават и плебеите
улицата ще оправят
парк ще поддържат
и те ще лапнат

и иванчо като не си бърш задника
дай и ние така
нали бяхме по по най

факт е
че сме малка държава
с нищожно население
но славата си я имаме
защо
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

pocti_bezobidna написа:Ниски данъци - кофти обществен сектор (образование, култура, наука, социални придобивки). Високи данъци - добре устроен социален сектор.
въобще не можеш да зацепиш колко не си права
и вместо да се замислиш, почти съм убеден, че ще ми се разсърдиш
това дет имат тея там е РЕД и отчасти /даже повече части/ прозрачност
общественопризнат такъв- това е главното
и хората знаят какъв е реда
или мислиш /съдейки по медиите предполагам/, че нашите данъци са ниски?!
не, просто стойността на труда като стока е ниска и от там и данъците са малко като нетна сума генерално
но са като % достатъчно много
60% от нетното преразпледеление на бвп се пада на държавата
60% та и повече!
или ти никога не си си правила сметка колко са ти парите в джоба и колко са останалите неща?!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

jazz написа:за краденето
се краде
но остават и плебеите
улицата ще оправят
парк ще поддържат
и те ще лапнат

дай и ние така
нали бяхме по по най

факт е
че сме малка държава
с нищожно население
но славата си я имаме
защо
Да, там и след краденето остава. Дали щото крадат по-малко или щото има повече не е важно. Важното е, че остава и все нещо смислено се върши. Тва отдавна разправям, че е проблем при нас - там откраднат 10-20% и с останалото свършат работа. Тук ако има чалъм ще откраднат 150-200% и ще ревнат за още.

А славата си я имаме донякъде и зарад туй, че се плюем взаимно. Сами си вадим кирливите ризи пред всеки. Всеки се чуства отделен от обществото и държавата. Те много крадат, народът ни е прост и прочее. Аз съм над и повече един вид...

Това, че си имаме кусури не значи, че трябва да ги развяваме като байрак навсякъде...

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
jazz написа:за краденето
се краде
но остават и плебеите
улицата ще оправят
парк ще поддържат
и те ще лапнат

дай и ние така
нали бяхме по по най

факт е
че сме малка държава
с нищожно население
но славата си я имаме
защо
Да, там и след краденето остава. Дали щото крадат по-малко или щото има повече не е важно. Важното е, че остава и все нещо смислено се върши. Тва отдавна разправям, че е проблем при нас - там откраднат 10-20% и с останалото свършат работа. Тук ако има чалъм ще откраднат 150-200% и ще ревнат за още.

А славата си я имаме донякъде и зарад туй, че се плюем взаимно. Сами си вадим кирливите ризи пред всеки. Всеки се чуства отделен от обществото и държавата. Те много крадат, народът ни е прост и прочее. Аз съм над и повече един вид...

Това, че си имаме кусури не значи, че трябва да ги развяваме като байрак навсякъде...
Бе де да знам. Това че развяваме кирливи ризи ми дава някаква надежда на мене. Напоследък доста се вдига нивото на нетърпимост. Кой знае може нещо да се случи, всичко става...
Щото от замитане на боклука под килима съвсем па няма сми.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Слушам ги и ме е яд че пак ни хлопнаха вратата, и както ме е яд ми минава тая мисъл "Ако сега тия ни пуснат и в Шенген, то ние никога няма сериозно да се заемем с циганския въпрос в България"
все някой ден ще ни пуснат, а ние никога няма сериозно да се заемем с циганския въпрос...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Бе де да знам. Това че развяваме кирливи ризи ми дава някаква надежда на мене. Напоследък доста се вдига нивото на нетърпимост. Кой знае може нещо да се случи, всичко става...
Щото от замитане на боклука под килима съвсем па няма сми.
Проблемът е, че ние развяваме кирливите ризи пред другите. "Вижте ги ония кви са, ма аз не съм като тях" един вид. Само дето ги развяват баш тия, дето най-трябва да си мълчат. А като стане дума нещо реално да се направи, само се замита под килима.
Според мет правилното е да си мълчим навън и да си решаваме проблемите тихомълком, в къщи. Представи си, прибираш се след тежък трудов ден в къщи и вместо да те чака салатка, ракийка и тия трите неща, жена ти се опнала пред лелевизора и хич фнимание не ти обръща. Ся кво ще направиш? Ще излезеш на балкона да се изокаш, та всички съседи да разберат къф си мухльо, или тихомълком ще украсиш жената и ще я пратиш да реже салата? :grin:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:... да разберат къф си мухльо....
Това е долна инсинуация. Аз енергично отричам тази грозна лъжа. В къщи моята дума е закон, а когато се прибирам всички ме приветстват и не са редки сълзите на щастие и целуването на ръка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Това е долна инсинуация. Аз енергично отричам тази грозна лъжа. В къщи моята дума е закон, а когато се прибирам всички ме приветстват и не са редки сълзите на щастие и целуването на ръка.
ъхъ... и последната дума в спора с жена ти винаги е твоя...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор