ччмлякоDark написа:... ква съм лошава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нема пък
ччбрашно
бакпулвер1
3ица
30грамаоливо
Щипка солллллллл
Я па ти - специално към мен няма нужда от толкоз благодарности. Удоволствито беше мое - да се запозная както с теб, така и с всички останали. Да, времето не стигна и на мен да мога да поговоря с всички, но ма то що е време - все е нашеvyara написа:Сегааааа, да си кажа и аз впечатленията.Значи, прекрасни впечетления! Обаче много кратка сбирка, бе. Докато започна и свърши. Аз бях леко ошашавена в началото и тъкмо започнах да свиквам с телесните въплъщения на клубарите и то стана време да си ходим.
Та тъй, ще кажа само, че на живо всички са още по-готини.
Искам да благодаря на всеки един от тези, които дойдоха да се видим - на Магот и Питката - с тях не можах много да говоря, а и те си тръгнаха най-рано. На Чавето и Звеневия - изключително сърдечни и готини. На Елби - лъчезарен и усмихнат през цялата вечер, на Мъжжж - чаровен до безобразие, ма нетърпимо чаровен ви казвам, на Рем - готин, както и тук, същото чувство за хумор, изключително приятен събеседник. Благодарности и на Почти безобидна, която дойде специално, за да се видим и най-вече на Дарки - едно ще ви кажа, трябва да познавате Дарки на живо, преди да си вадите заключения за нея - мила, всеотдайна, добронамерена. Мерси за отделеното време, Дарки.
Та това е бързия репортаж (без снимки). Искам пак да се видим обаче. Малко ми беше.
Ти си облагодетелствана - можеш да ходиш на всички клубни сбирки в София или просто да се видиш с някой на кафе.pocti_bezobidna написа:Я па ти - специално към мен няма нужда от толкоз благодарности. Удоволствито беше мое - да се запозная както с теб, така и с всички останали. Да, времето не стигна и на мен да мога да поговоря с всички, но ма то що е време - все е нашеvyara написа:Сегааааа, да си кажа и аз впечатленията.Значи, прекрасни впечетления! Обаче много кратка сбирка, бе. Докато започна и свърши. Аз бях леко ошашавена в началото и тъкмо започнах да свиквам с телесните въплъщения на клубарите и то стана време да си ходим.
Искам да благодаря на всеки един от тези, които дойдоха да се видим - на Магот и Питката - с тях не можах много да говоря, а и те си тръгнаха най-рано. На Чавето и Звеневия - изключително сърдечни и готини. На Елби - лъчезарен и усмихнат през цялата вечер, на Мъжжж - чаровен до безобразие, ма нетърпимо чаровен ви казвам, на Рем - готин, както и тук, същото чувство за хумор, изключително приятен събеседник. Благодарности и на Почти безобидна, която дойде специално, за да се видим и най-вече на Дарки - едно ще ви кажа, трябва да познавате Дарки на живо, преди да си вадите заключения за нея - мила, всеотдайна, добронамерена. Мерси за отделеното време, Дарки.
Та това е бързия репортаж (без снимки). Искам пак да се видим обаче. Малко ми беше.
О да, мога! Веднъж на два месеца (примерно).vyara написа:Ти си облагодетелствана - можеш да ходиш на всички клубни сбирки в София или просто да се видиш с някой на кафе.pocti_bezobidna написа:Я па ти - специално към мен няма нужда от толкоз благодарности. Удоволствито беше мое - да се запозная както с теб, така и с всички останали. Да, времето не стигна и на мен да мога да поговоря с всички, но ма то що е време - все е нашеvyara написа:Сегааааа, да си кажа и аз впечатленията.Значи, прекрасни впечетления! Обаче много кратка сбирка, бе. Докато започна и свърши. Аз бях леко ошашавена в началото и тъкмо започнах да свиквам с телесните въплъщения на клубарите и то стана време да си ходим.
Отчете се ти двойно. Остана с жени (аз те оставих само с 2 - не знам после още колко си привлякъл) - без свидетели и ... летеше в облаците.МЪЖжжж написа:![]()
Отчетох ли се, отчетох се.
Останалото го оставям на въображението на недошлите.
На тези дето нямаше как да дойдат, НАЗДРАВЕ!
и една сентенция дет си харесах..
"Ако Бог беше решил, че хората трябва да летят, щеше да им даде повече пари..."
Деликатно
Да бе... ти каза "Оставям ви в сигурни ръце". И аз реших, че тва се отнася за шифиора на тахито.ELBI написа: Отчете се ти двойно. Остана с жени (аз те оставих само с 2 - не знам после още колко си привлякъл) - без свидетели и ... летеше в облаците.
тц, не чете - бачка и пушек се вие около негоМЪЖжжж написа: п.п. Чуваш ли Даркън? ъъъъ, четеш ли? исках да кажа.. и докато се возих в таксито свирках с уста и плясках с ръце... за да нема после ма тва онова.![]()
знаех си аз, че и роднини ще излеземЗвеневия написа:
А па мене ме гложди от вчера една МИСЛА, Верчето да няма нещо общУ с Латревуту??? РОДНИНСКО???
Ъъъ...краченцата... нали ще ги снимате?latrevw написа:
Вяра, ти ли ще дойдеш във Варна или аз да тръгвам за Русе да си изясняваме родословното дърво и да си говорим за крака и ръца:winkw:
Ти си по-добрата половина. Преди срещата си говорехме с Дарки за това с кого се е виждала и като стана въпрос за теб, тя каза много хубави неща.latrevw написа:знаех си аз, че и роднини ще излеземЗвеневия написа:
А па мене ме гложди от вчера една МИСЛА, Верчето да няма нещо общУ с Латревуту??? РОДНИНСКО???
тя обаче е по-добрата половина
Вяра, ти ли ще дойдеш във Варна или аз да тръгвам за Русе да си изясняваме родословното дърво и да си говорим за крака и ръца:winkw:
Верче, Верчееее, Варна къде е, бе, моме, да не в Пиринvyara написа:но аз почти всяко лято минавам през Варна на път за морето
Да бе, как прозвуча наистина. Ами аз понеже не ходя на море там, а винаги по на юг, та затова таковата...4avdar4e написа:Верче, Верчееее, Варна къде е, бе, моме, да не в Пиринvyara написа:но аз почти всяко лято минавам през Варна на път за морето:rotfl24: Ох, много ми хареса, не се заяждам, да не си помислиш
А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...
Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...
Виждал е със сигурност, но не всички...vyara написа:Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...
Със сигурност не е виждал всички, а и няма как. Ненаситник!ELBI написа:Виждал е със сигурност, но не всички...vyara написа:Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...
Ами сега се е заел да навакса липсите...vyara написа:Със сигурност не е виждал всички, а и няма как. Ненаситник!ELBI написа:Виждал е със сигурност, но не всички...vyara написа:Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...
Той май спомена нещо за мъже, ама май рано му било.ELBI написа:Ами сега се е заел да навакса липсите...vyara написа:Със сигурност не е виждал всички, а и няма как. Ненаситник!ELBI написа:Виждал е със сигурност, но не всички...vyara написа:Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...Ама се чудя ако ме попита...как да реагирам
Явно му е рано (и му пожелавам все да му е...) Затова явно не искаше да ме изпраща с такси ...vyara написа:Той май спомена нещо за мъже, ама май рано му било.ELBI написа:Ами сега се е заел да навакса липсите...vyara написа:Със сигурност не е виждал всички, а и няма как. Ненаситник!ELBI написа:Виждал е със сигурност, но не всички...vyara написа:Ти пък! Крака не си ли виждал.МЪЖжжж написа:А за крачетата... кво?vyara написа: та затова таковата...Ама се чудя ако ме попита...как да реагирам
vyara написа: Той май спомена нещо за мъже, ама май рано му било.
Завиждаш ли?ELBI написа: Затова явно не искаше да ме изпраща с такси ...
Другия път 3 ще ви изпратя...vyara написа:Завиждаш ли?ELBI написа: Затова явно не искаше да ме изпраща с такси ...
Хайде идвай във Варна че да преценя на живо прилики и разликиvyara написа:Ти си по-добрата половина. Преди срещата си говорехме с Дарки за това с кого се е виждала и като стана въпрос за теб, тя каза много хубави неща.latrevw написа:знаех си аз, че и роднини ще излеземЗвеневия написа:
тя обаче е по-добрата половина
Вяра, ти ли ще дойдеш във Варна или аз да тръгвам за Русе да си изясняваме родословното дърво и да си говорим за крака и ръца:winkw:![]()
Не знам кой първи ще има ходене при другия, но аз почти всяко лято минавам през Варна на път за морето, така че най-късно това лято ще трябва да се видим.
и като не си тръгне, звъннете един телефон да знам да мина да Ви се порадвам вкупомwishes написа: Хайде идвай във Варна че да преценя на живо прилики и разлики
Ако се окажеш и външно пак близначка, няма да можеш да си тръгнеш, обещавам
Е то вече жива оргия ще станеDark написа:и като не си тръгне, звъннете един телефон да знам да мина да Ви се порадвам вкупомwishes написа: Хайде идвай във Варна че да преценя на живо прилики и разлики
ами докато го пишех и ги сметнах по-малко, но 4 ми се видя по-добро число, не е лиwishes написа:Как ги сметна четири бе човекRemmivs написа:стига бе, спри се
да дойда да ти помогна
с четири няма ли да ти приседне
А за помощ - може, виж по-горния ми постинг
Време е за сбирка във Варнаvyara написа:Аз например още нищо не съм казала, а те смяяяятат ли смятатwishes написа:Разбирам, разбирамRemmivs написа: ами докато го пишех и ги сметнах по-малко, но 4 ми се видя по-добро число, не е ли
и реших да го оставя
пък и тамин прави 2*3, ако ме разбираш
Сега остава да ги навием
видно е, че и математиката ти се отдаваRemmivs написа:ами докато го пишех и ги сметнах по-малко, но 4 ми се видя по-добро число, не е лиwishes написа:Как ги сметна четири бе човекRemmivs написа:стига бе, спри се
да дойда да ти помогна
с четири няма ли да ти приседне
А за помощ - може, виж по-горния ми постинг
и реших да го оставя
пък и тамин прави 2*3, ако ме разбираш
кви са тия мръснишки приказки беwishes написа:Е то вече жива оргия ще станеDark написа:и като не си тръгне, звъннете един телефон да знам да мина да Ви се порадвам вкупомwishes написа: Хайде идвай във Варна че да преценя на живо прилики и разлики