Отчетох ли се, отчетох се.
Останалото го оставям на въображението на недошлите.
На тези дето нямаше как да дойдат, НАЗДРАВЕ!
и една сентенция дет си харесах..
"Ако Бог беше решил, че хората трябва да летят, щеше да им даде повече пари..."
Деликатно
Ама как никой нищо не рекна за купона....МЪЖжжж написа:![]()
Отчетох ли се, отчетох се.
Останалото го оставям на въображението на недошлите.
На тези дето нямаше как да дойдат, НАЗДРАВЕ!
и една сентенция дет си харесах..
"Ако Бог беше решил, че хората трябва да летят, щеше да им даде повече пари..."
Деликатно

А'ДЕ!frisky lioness написа:.... пък аз и Боев се опитвахме да снимаме боя
Смахната работа.....
Чакаме Верчето да се прибере, та да каже тя вчепетленията си.frisky lioness написа: Ама как никой нищо не рекна за купона....
Грийн едно време даваше кратка разборка на случилото се.....
Аааа, мерси за инфото:-) и тва е нещо:-):winkw: А за нас, дет липсвахме някой сети ли се, а:mad:4avdar4e написа:Чакаме Верчето да се прибере, та да каже тя вчепетленията си.frisky lioness написа: Ама как никой нищо не рекна за купона....
Грийн едно време даваше кратка разборка на случилото се.....Да рече, ядем ли ние хора, или не. Те Мъжжж и ЕЛБИ си припомниха някакъм отдавнашен купон, дето изяли един клубар, ама....
Пък и Почти безобидната нищо не казва.
Другите си бяхме обичайните заподозрени
Хапнахме, пийнахме, покикотихме се... Тоя път тия три неща

вервам - аз сънувах съвсем риъл екшънfrisky lioness написа:.......
П.П. Ще ли ми повярвате, че цяла нощ съм сънувала клубни сбирки:blink::shocked::winkw: Бяхме в някакъв ресторант и по някое време стана некъф търкал:blink::shocked:, пък аз и Боев се опитвахме да снимаме боя
Смахната работа.....
Dark написа:
вервам - аз сънувах съвсем риъл екшън
една сграда тип ЦУМ и ние тичаме по някакви етажи /това посетителите на вчерашната сбирка/, и се стреляме с некви непознати люде, и почва пожар, и дим, и уджас и се спускаме по някакви външни стълби тип парадния дом на Парламента и аха да си поемем дъх /щото сме група/ и през едни ми ти порти с гръм и трясък изскачат МъЖжжж и Житената Питка с черни маски /пробиват портата, такъв устрем.....леле леле.....
ахъм.....екшън

frisky lioness написа:Dark написа: екшън
:rotfl24::rotfl24:
Кат казвам, че сме се смахнали:winkw:
Днес така ме мързи, че една гледам - спи ми се и не ми се работи...frisky lioness написа:Dark написа:
вервам - аз сънувах съвсем риъл екшън
една сграда тип ЦУМ и ние тичаме по някакви етажи /това посетителите на вчерашната сбирка/, и се стреляме с некви непознати люде, и почва пожар, и дим, и уджас и се спускаме по някакви външни стълби тип парадния дом на Парламента и аха да си поемем дъх /щото сме група/ и през едни ми ти порти с гръм и трясък изскачат МъЖжжж и Житената Питка с черни маски /пробиват портата, такъв устрем.....леле леле.....
ахъм.....екшън
Кат казвам, че сме се смахнали:winkw:
са ще си варя кафе, ям бучки захар - спи ми се и мечтая как в 9 ще положа морно тяло в леглото с книЖкапочти безобидна написа: Днес така ме мързи, че една гледам - спи ми се и не ми се работи...
Ъъъъ... за Верчето нищо не мога да кажа, като и тръгнах - беше още цяла,
мен не са ме канили да я ям:mad:
Още в част от хората не мога да се ориентирам кой-кой е, ама тва е щото съм заплес по природа, да...
Аз съм оня с избитите зъби и кафявото палтенце.почти безобидна написа:Още в част от хората не мога да се ориентирам кой-кой е, ама тва е щото съм заплес по природа, да...
Eeeee, и ти ся кат Елби, миналия път искаше СМС да му пускамLenny написа:Ама виййй на сБирка ли бехте?!
Еееее пак съм проспала организацията начииииииииии.
Явно по-редовно трябва да влизам, ама напоследък чета по тема две и то по диагонала. Което явно е вредно....
Е вземете споделете, къде бяхте, как изкарахте и т.н.....
ква съм овца - аз бех със сиво костумчеЖитената Питка написа:Аз съм оня с избитите зъби и кафявото палтенце.почти безобидна написа:Още в част от хората не мога да се ориентирам кой-кой е, ама тва е щото съм заплес по природа, да...
Да, ама Дарк-и те е сънувАла с черна маскаЖитената Питка написа: Аз съм оня с избитите зъби и кафявото палтенце.
същински командоси бЕха двамата с МъЖжжж4avdar4e написа:Да, ама Дарк-и те е сънувАла с черна маскаЖитената Питка написа: Аз съм оня с избитите зъби и кафявото палтенце.
Олеле, аз май съм била на сбирка на друг клуб:shy:Dark написа:ква съм овца - аз бех със сиво костумчеЖитената Питка написа:Аз съм оня с избитите зъби и кафявото палтенце.почти безобидна написа:Още в част от хората не мога да се ориентирам кой-кой е, ама тва е щото съм заплес по природа, да...
Таз конкретна хаптека ми дойде къмто пийсе леваЗвеневия написа:Gaspode написа: Та първо трябваше да изкупя една хаптека, после да отнеса илачите... и така...
Сори
И колькУ чини една хАптека днес??![]()
По инЪ люто-кисела гулашовица (тук разбирай супа) малко тръч по стълбите нагор-надолУ, и пиано имашИ и изпълнител... Щяха да испръхнат
Да оздравяват бързо!
Милинките - дано се оправят по-бързо!Gaspode написа:Аз си признавам без бой - пропуснах я тая сБирка:(
Срам ме е, ама търпя
И обещавам да се реванширам...
ПП. Да не пропусна, понеже защото нали е задължително да се оправдае человек.. та и аз... - дяцата се изпоразболяхаМалкия дигна температура, големия тоже, ама по-ниско я вдигна. Та първо трябваше да изкупя една хаптека, после да отнеса илачите... и така...
Сори
Милото мамино ангелчеGaspode написа: Да оздравява, че ми е мъка да ги гледам така... Малкия днес беше като парцал - отпустан, няма живец в него... все едно не е той. И гори направо
Бе кво им е на ЕГН-тата? Мойто откак съм се родил е все едно и също... и твоето предполагам е така... Начи не ни е ЕГН-то виновно :)Lenny написа:Милинките - дано се оправят по-бързо!Gaspode написа:Аз си признавам без бой - пропуснах я тая сБирка:(
Срам ме е, ама търпя
И обещавам да се реванширам...
ПП. Да не пропусна, понеже защото нали е задължително да се оправдае человек.. та и аз... - дяцата се изпоразболяхаМалкия дигна температура, големия тоже, ама по-ниско я вдигна. Та първо трябваше да изкупя една хаптека, после да отнеса илачите... и така...
Сори
Явно трябва да се вземат превантивни мерки почвам от днес да ги наливам мойте с чайове и да ги тъпча с витамини и хомеопатии.
Е сега като се заГЛЕДах видях темата за сБирка - амаааа къснооо.
Дано другия път не я проспя пак - тез дето се знаем да ме подръчнат, ако и те не забравят де:blum::blum: че то с тез не ЕГН-та вече ..............
Милите зайци:(:crying: Дано по-бързо оздравеят. Тъжно е като гледа човек болно детенцеGaspode написа:
Таз конкретна хаптека ми дойде къмто пийсе лева
Да оздравява, че ми е мъка да ги гледам така... Малкия днес беше като парцал - отпустан, няма живец в него... все едно не е той. И гори направо

Dark написа: същински командоси бЕха двамата с МъЖжжж
А па мене ме гложди от вчера една МИСЛА, Верчето да няма нещо общУ с Латревуту??? РОДНИНСКО???МЪЖжжж написа: А па Верчето си е естествено красива. Тва да и го върна за дето съм бил харесвал само жени дет приличали на Уинона. По скорло трябва да се спре до "харесвал само жени"
vyara написа: ... Малко ми беше.
ТЪ има ли нЭма ли?Звеневия написа:
А па мене ме гложди от вчера една МИСЛА, Верчето да няма нещо общУ с Латревуту??? РОДНИНСКО???
vyara написа:Сегааааа, да си кажа и аз впечатленията.
.
За Латрево мога да кажа, както и преди съм го казвала, че тя постоянно ми краде мислите и винаги съм я чувствала много близка. Щом Уишес твърди, че сме като близначки, смятай значи... Много ми се иска да я познавам, но ти по-добре можеш да прецениш имаме ли нещо общо или не. Ако се окаже, че и външно си приличаме, ще е забавно наистина.Звеневия написа:vyara написа: ... Малко ми беше.
Това ти е само за карантината!
На друго място съ чесАх??? :
ТЪ има ли нЭма ли?Звеневия написа:
А па мене ме гложди от вчера една МИСЛА, Верчето да няма нещо общУ с Латревуту??? РОДНИНСКО???vyara написа:Сегааааа, да си кажа и аз впечатленията.
.
НЭкви дупки да си констАтирАла по телото си от ухапвания?
шми ИДВА ТЯ секи месец у Столиката маала и шси мълчи!!!!![]()
И кво???