Купуването и продаването

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Re: Купуването и продаването

Мнение от Gaspode »

Sweety написа: Е, няма никаква граница, ако не си си я 'сложил' ти...
Ей за това не ти трябва ни държава, ни нищо...една гола съвест и една пръчка да начертаеш една черта (да се повторя)...
обаче като приятелите и роднините ти чертаят черти на друго място...много жалко
Именно. Слагането на границата е строго индивидуално. Явно моята граница е на различно място. Не знам дали е жалко или не
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
да се готвят:
1. БДЖ (ама само товарните превози)
2. Български пощи...

то, май друго не остана...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа: За когото и да гласуваш, ти гласуваш за Плевнелиев. Със самият акт на гласуване.
Не. Ти виждаш само печалившия.
Това, че моят кандидат не печели, не обезмисля моя акт на гласуване.

Спести ми обясненията колко безмислено и глупаво е да гласувам, моля. :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
shshtt написа:ох не мога да се сдържа, прекрасно е

откраднато нейде от нета

Що за мизерен живот, безобразен!
Коремът ми стърже неистово празен.
В червата ми курка на свобода.
два литра студена чешмяна вода

....
автор: perko.
супер е това!
звучи като да го е писал някой профи и известен...кой е?
Аз пък неистово се дразня вече от всичкото това мрънкане и ореваване на евроорталъка колко сме гладни, жадни, прецанаки и пр. Ама неистово, честно!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

сър Айвънхоу написа:
Gaspode написа:Не знам колко е в темата - все пак за покупко-продажби говорим :) - Булгартабак вече е частна. Тайно и полека. Поредната суперуспешна приватизационна сделка.
да се готвят:
2. Български пощи...

и някой друг остров.:lol: Ето http://dnes.dir.bg/news/imoti-gartzia-o ... 13118?nt=4
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа: Спести ми обясненията колко безмислено и глупаво е да гласувам, моля. :winkw:
С най-голямо удоволствие :bigsmile:

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа: Аз пък неистово се дразня вече от всичкото това мрънкане и ореваване на евроорталъка колко сме гладни, жадни, прецанаки и пр. Ама неистово, честно!
Виж за това и аз се дразня. От реването никва файда няма. Никой няма да извади от джоба си и да ти даде само щото ревеш...

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:
pocti_bezobidna написа: Аз пък неистово се дразня вече от всичкото това мрънкане и ореваване на евроорталъка колко сме гладни, жадни, прецанаки и пр. Ама неистово, честно!
Виж за това и аз се дразня. От реването никва файда няма. Никой няма да извади от джоба си и да ти даде само щото ревеш...
що бе? има един етнос в България, дето като реве, все му дават...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

[/quote]
pocti_bezobidna написа: ....
Страрен начин да си търсиш кандидат - питайки по форуми разни за кого ще гласуват :-)...
[/quote]А не, на мене ми хареса. Ако в цялата гмеж се появи някой бисер, то къде да питаш и къде да намериш честно мнение?[/quote]

Май не се израдих парвилно и току виж сте се обидили. Нямах предвид точно този клуб.
А интернет и форумите като цяло. със същия успен на Женския пазар може да се търси мнение...

[/quote]... бих казал че по- скучни избори надали е имало, и надали ще има. [/quote]

О, напротив. Много са интересни тези избори.
Лично аз ги виждам като най-безпринципните, нечистоплътните и безумните от `89та насам.
В малките населени места в момента се разпродават общините и собственото им бъдещо развитие. И което е лошото - струва им се, че отиват при странни хора, със странен произход на средствата. И това не енещо ново - основите бяха положени още на миналите местни изроби с бизвес формации като ЛИДЕР.
Интересно е да се следи местната преса...
Президентските избори и големите градове - гледай как се разпределя политическото статуктво за бъдещите парламентарни. Като гледам кои са второстепенните играчи, ми иде да се гръмна.
Щото те ще определят мнозинството след две години.
Скучно било... Не е скучно, а е гадно...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
да се готвят:
2. Български пощи...

Ефира забрави. Дигитализацията на телевизионния ефир е сладка хапка. От лятото е сделката - 50% от Национално управление “Радио-телевизионни станции” (НУРТС) е собственост на кипърска офшорка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
сър Айвънхоу написа:
да се готвят:
2. Български пощи...

Ефира забрави. Дигитализацията на телевизионния ефир е сладка хапка. От лятото е сделката - 50% от Национално управление “Радио-телевизионни станции” (НУРТС) е собственост на кипърска офшорка.
приема се допълнението... :-)
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:От лятото е сделката - 50% от Национално управление “Радио-телевизионни станции” (НУРТС) е собственост на кипърска офшорка.
Която се свързва с една банка, а тя от своя страна - с правителството.

Честита ви путинизация на държавата :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: О, напротив. Много са интересни тези избори.
тук съм съгласен с теб...
например... преди месец спряха парите за всички общини, които не са с кметове от герб и има голям шанс да НЕ спечели герб там...
да не говорим, че срещу всички кметове, които не са от герб са заведени преписки в прокуратурата, дори по такива случаи, по които се е изказала вече последна инстанция...
а за сплашванията на хора с влияние в общините, да не говорим...
просто герб са толкова стиснати, че не плащат... те просто притискат и изнудват...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Gaspode написа:
Тези избори са предрешени. Плевнелиев е най-вероятният президент. Калфин, според мен, няма да успее да го пребори. За когото и да гласуваш, ти гласуваш за Плевнелиев. Със самият акт на гласуване. Това ли е твоят избор?
Театър на празна сцена не се играе. Има нужда от зрители...
Ето, ти, вече си жертва в предизборната борба на агенциите са соц. проучвания. Напоследък се чуват гласове, че тиражираните в медийното пространство %-ти са недействителни - сиреч - пресилени в полза на Плевнелиев. Изненади ще има, както при Калфин и Ламбо, защото мнозина си спомнят добруването на културата по време на втория, така и от страна на Кунева.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
не съм те питала
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
О, напротив. Много са интересни тези избори.
Лично аз ги виждам като най-безпринципните, нечистоплътните и безумните от `89та насам.
В малките населени места в момента се разпродават общините и собственото им бъдещо развитие. И което е лошото - струва им се, че отиват при странни хора, със странен произход на средствата. И това не енещо ново - основите бяха положени още на миналите местни изроби с бизвес формации като ЛИДЕР.
Интересно е да се следи местната преса...
Президентските избори и големите градове - гледай как се разпределя политическото статуктво за бъдещите парламентарни. Като гледам кои са второстепенните играчи, ми иде да се гръмна.
Щото те ще определят мнозинството след две години.
Скучно било... Не е скучно, а е гадно...
Ку те интересува мога да ти разкажа как стават тия работи в една малка община. От месеци съм в предизборна надпревара със всички средства. Герб просто си създадоха комфорт и възможност за "манипулиране" на изборните резултати с промяната решенията в СИК да се вземат с две-трети мнозинство, че те само по квотен принцип се доближават до това мнозинство! Премахването на РИК по веригата - няма никаква гаранция, че протоколите от ОИК ще стигнат читави и непроменени до ЦИК, защото в ЦИК едва ли знаят как точно се разписват членовете в дадена СИК и дали, аджеба, дадена "поправка" в протокола е найстина направена от тях. :winkw: Другият парадокс е, че герб си купиха гласоподаватели с държавни пари - сиреч - цялата гмеж в комисиите от квотата на герба барабар със застъпниците им е една доста голяма цифра - хора които ще гласуват за партията, за същата партия ще гласуват и най-близките роднини на тия хора и тая цифра набъбва неколкократно. :winkw: Да не говорим за другите прийоми - прокурорски преписки, заплахи, омаскаряване...
Убеден съм, че не ти се говори за всичко това. :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа:
не съм те питала
:fuckU:
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

хехе, това гледали ли сте го?

http://www.youtube.com/vladokarolev#p/a/u/1/-z1yPHC7Vhw
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ние, от предизборния щаб на Мечо Пух, категорично протестираме срещу грубото и манипулативно отразяване на вота на българските граждани в медиите! Призоваваме нашия електорат да не се поддава на гнусните инсинуации, че др. Пръмова, Болен Лидеров и ББ водят в проучванията на общественото мнение. Както никога досега сме уверени, че нашият лидер с изключителните качества, които притежава, няма как да не бъде избран за български президент. Мее-чо Пух, Мее-чо Пух!!!

/Из безбройните коментари на една от поредните "анкети"/
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа: Ъва беше готино.

Каролев не става, но иначе е свежарско ттва
Какъв Каролев?
Чей че се обърках и реших, че съм пуснала друг линк :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:
Green Light написа: Ъва беше готино.

Какъв Каролев?
Чей че се обърках и реших, че съм пуснала друг линк :lol:
Тва бързане ше ме вкара в затвора некой ден

Тва беше готино ти го написАх не тебе.
А тва за Каролев - на Латрево.

Мислех и на счетоводителката ми да напиша нещо та да не отварям мейа, но тя ми звънна.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа: Тва бързане ше ме вкара в затвора некой ден

Мислех и на счетоводителката ми да напиша нещо та да не отварям мейа, но тя ми звънна.
Май ти е време да смениш хапчетата :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
Green Light написа: Тва бързане ше ме вкара в затвора некой ден

Май ти е време да смениш хапчетата :lol:
или каквото там потребява, пуши, шмърка... :harhar:
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
защо не става Каролев?
Ти всъщност за кмет на София за кого ще гласуваш?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
Green Light написа:
защо не става Каролев?
Ти всъщност за кмет на София за кого ще гласуваш?
Защото е печалбар. Той е бизнесмен не е политик. На политик прилича, понеже е луд. Но не е. Ама не го познавам нещо, просто така мисля. Пък и лъже.
За Фандъкова.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:ББ ептен изтрещя
Чунким бесепарите не са.
Бате Серго беше сбъркал как се пише сграда. И понеже сега говори че го е срам от политиката на бб, бб пък му вика мене па да видиш, ме е срам, дето не може да пишеш. Второкласничета кво да ги праиш
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Защото е печалбар. Той е бизнесмен не е политик. На политик прилича, понеже е луд. Но не е. Ама не го познавам нещо, просто така мисля. Пък и лъже.
За Фандъкова.
Хм, аз пък все си мисля, че е време бизнесмените да се заемат и с такава дейност. Какво е управлението на община, държава и тем подобни. Трябва да си добър ръководител, да знаеш как да печелиш. Пък и печелбар бил, та кой не е. Сельовците в парламента? Поне е умен.

Грийне, като се видим, ще бъдеш наказан заради това ти гласуване на тези избори, направо съм възмутена значи :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа: Хм, аз пък все си мисля, че е време бизнесмените да се заемат и с такава дейност. Какво е управлението на община, държава и тем подобни. Трябва да си добър ръководител, да знаеш как да печелиш. Пък и печелбар бил, та кой не е. Сельовците в парламента? Поне е умен.

Грийне, като се видим, ще бъдеш наказан заради това ти гласуване на тези избори, направо съм възмутена значи :)
Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.
Може и да греша, но засега това е.

Управлението на община, държава и тем подобни е ръковоство, днес мениджмънт му казват, и идеята е да знаеш как да печелиш - но не за себе си. Или поне не само за себе си.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.

Управлението на община, държава и тем подобни е ръковоство, днес мениджмънт му казват, и идеята е да знаеш как да печелиш - но не за себе си. Или поне не само за себе си.
за управлението - и аз същото казвам.

иначе не знам - различен е, харесват ми хора, които не робуват на стереотипи, свеж ми изглежда. ако беше кандидат за Варна, бих гласувала за него.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Мнемозина написа: Този човек не знам какъв бизнесмен е, но у мен отколе създава усещането, че е просто шмекер. Освен това той в политиката вече беше.

за управлението - и аз същото казвам.

иначе не знам - различен е, харесват ми хора, които не робуват на стереотипи, свеж ми изглежда. ако беше кандидат за Варна, бих гласувала за него.
За свеж - свеж е. Но не мога да си го представя на власт.
Той е от тези, дето могат да кълват добре властта, но властвайки... не знам. Не си го представям.
Ще видим де.
Аз пък изобщо не съм гледала още прогнози за София.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа: Аз пък изобщо не съм гледала още прогнози за София.

е, за какво са ти прогнози, те резултатите се знаят още от сега. Щом и Грийна за Фандъкова ще гласува (разбирам го де, разбирам логиката, но ми е трудно да го преглътна :) )
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Еми хубаво сега. Левски си е твой нали герой и тва неговото предсмъртно писмо ти си имаш всякакви основания да го използваш според твоята си съвест. На мене Левски какъв ми е? Аз, като ще гласувам с хикс и като правя компромис с Фандъкова, предавам това за което се е борел и загинал той и всеки един от ония въпросителни, за мен се отнася.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
Еми хубаво сега. Левски си е твой нали герой и тва неговото предсмъртно писмо ти си имаш всякакви основания да го използваш според твоята си съвест. На мене Левски какъв ми е? Аз, като ще гласувам с хикс и като правя компромис с Фандъкова, предавам това за което се е борел и загинал той и всеки един от ония въпросителни, за мен се отнася.
не разбрах нещо

линкът го пуснах заради социологическото проучване :-)

абе, я да питам аз, поръчах си и току-що ми пристигна тениска със Светльо Витков и отбелязана на тениската бюлетина 20. Идеята ми е това да облека и да отида да гласувам, може ли да ме изгонят като нарушаваща тайната на вота или правото на свободен избор на другите :)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:...

абе, я да питам аз, поръчах си и току-що ми пристигна тениска със Светльо Витков и отбелязана на тениската бюлетина 20. Идеята ми е това да облека и да отида да гласувам, може ли да ме изгонят като нарушаваща тайната на вота или правото на свободен избор на другите :)
Ще те изгонят даже и глоба ще ти тръснат, защото в деня на изборите агитацията е забранена...ама па от друга страна е добре - може да те дадат по тв.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа:
Green Light написа:
не разбрах нещо

линкът го пуснах заради социологическото проучване :-)

в този ден е забранена агитацията. Обаче ако те приберат в ареста после ще има да ни разказваш интересни неща:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Публикувай отговор