Гутен морген

Все същите
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

v germania e prosto neverojatno krasivo! vsi4ko mi haresva!
no i 4akam s netarpenie da si se krotna pak vka6ti
melanholi4no mi e dnes

mastiloto e o6e po klavi6ite
ne go iztrih, usmihnato e
di6a6e
risunki ne vidjah, ni vjatar
nito ptitci ehoto donese
presipnah li ot vikane
kade si
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Само набързо да се похваля:grin:
Седнала съм с лаптопчето на мъжа ми в една хотелска стая. Сам сама съм, интернетчето ромоли, а отсреща слънцето е огряло шарена гора и писани къщи. Мисля че е крайно време да изляза да ги видя отблизо.
В Оберамергау съм. :dance3:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

shshtt написа:Само набързо да се похваля:grin:
Седнала съм с лаптопчето на мъжа ми в една хотелска стая. Сам сама съм, интернетчето ромоли, а отсреща слънцето е огряло шарена гора и писани къщи. Мисля че е крайно време да изляза да ги видя отблизо.
В Оберамергау съм. :dance3:
интернетчето ти е забранено сега
марш навън
с фотоапарат
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Нямате ли си мъглица в Оберамергау?

Ако имаш време може да скокнеш до Laber. Има и лифт дори, но пътечката е много живописна, особено в горната част. Мястото е популярно за скачане с парапланери. Има и изглед към Ettal.

От другата страна пък има няколко пътечки, които водят до една кръчма(August-Shuster-Haus), кацнала на ръба на скалите със страхотна гледка към долината и върховете срещу Linderhof. Една от пътечките, не помня коя, може да е и от Unteramergau минава покрай поточе с водопади.
Наздраве :cool:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

тц тц тц...е Гутен таг и как беше Прост! :-)
Тая тема е като travel brochure, бе!
Искам и аз в Германия, ама лятото
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Тва лято - Германия. Бетон съм.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Piqndurnik написа:Нямате ли си мъглица в Оберамергау?

Ако имаш време може да скокнеш до Laber. Има и лифт дори, но пътечката е много живописна, особено в горната част. Мястото е популярно за скачане с парапланери. Има и изглед към Ettal.

От другата страна пък има няколко пътечки, които водят до една кръчма(August-Shuster-Haus), кацнала на ръба на скалите със страхотна гледка към долината и върховете срещу Linderhof. Една от пътечките, не помня коя, може да е и от Unteramergau минава покрай поточе с водопади.
Нали съм Калитко грам мъглица няма:cool: Никога не съм предполагала, че е толкова красива Германия. Вече малко се притеснявам като казвам колко неповторимо красива е България, щото не е вярно, и други са много красиви.
Сноу беше писала тук за теорията на счупения прозорец - с бг и германско най-точно се онагледява.
Трябва ни огромен начален тласък за да си оправим прозорците, а след това е предимно постоянство и дисциплина.
Бях една седмица в Цехтрална Германия, толкова е различно от тук с тези къщички с греди и кирпич - фантазия. Обаче по любопитното беше, че случайно имах възможност да отида в две три училища - приятелката ми е даскалица там по чело и направо паднах от възторг.
Хората си изграждат публика, потребители на изкуство от векове. Такова богатство на форми и възможности за изява на любителите!
Абе дълга тема. Много, много ми харесва Германия. Прекрасна страна си избрал за живот.
Утре сме в Мюнхен дано да успеем да видим повече неща и да не е много студено.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

shshtt написа:...Утре сме в Мюнхен дано да успеем да видим повече неща и да не е много студено.
2-5 °C. Oбаче на Marienplatz вече би трябвало да има греяно вино (Glühwein). Като удариш едно, ще се сгрееш. Ако не стигне, ще повториш. Съвет от мен - ако те питат "Mit schuss?", отговори "Ja" и ще ти налеят вътре и едно малко ромче. Така сгрява по-добре.
Ако имаш проблеми със стомаха, пий и един ранитидин с винцето, че иначе много киселини.
Наздраве :cool:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Piqndurnik написа:
shshtt написа:...Утре сме в Мюнхен дано да успеем да видим повече неща и да не е много студено.
2-5 °C. Oбаче на Marienplatz вече би трябвало да има греяно вино (Glühwein). Като удариш едно, ще се сгрееш. Ако не стигне, ще повториш. Съвет от мен - ако те питат "Mit schuss?", отговори "Ja" и ще ти налеят вътре и едно малко ромче. Така сгрява по-добре.
Ако имаш проблеми със стомаха, пий и един ранитидин с винцето, че иначе много киселини.
:lol::kiss:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:
Не ти знам как ти вървят нещата, Пияндурни, обаче ако случайно не дай Боже го закъсаш или имаш нещо нужда, да знаеш че страшни пари можеш да изкараш като гид.
Публикувай отговор