В сми?maggot написа:
П.П. Нали се сещаш всичките ти петльови подскоци срещу тоя или оня от тук нататък колко олекват?
Говорейки свободно!
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Нещо си объркала май, ама айде, може и да съм го казал.Sweety написа:като каза секси...ти не каза ли по едно време, че вече не ти става? интересно ми е как и дали мъжът изпитва сексуална възбуда като не може да го вдига?Ивайло написа:Их с колко секси акцент го произнесе това "Иваилло", бе, направо ме разтопи.Sweety написа: ...бе Иваилло?
все си мисля, че за жените не е толкоз драматично колкото за мъжете, ама ще видим де...
(аз лчино смятм да си плащам, като стана на 60)
(а с виагра става ли ти?)
Знаеш ли какво е убедителен мъж?:-)
ама и аз съм объркана..maggot написа:Ъ?Sweety написа: чакай сега...виждаш ги вече постнати тия постинги..или тя пише и ги трие преди да ги постне и ти регистрираш някаква активност в профила и...
не е важно как ще ти викам бееее:winkw:
...важно е ти какво правиш!...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...щото няма лошо ако виждаш, ама трябва първо да ме информираш
Чей че ме объркА кво правя и кво не
БТВ - сериозно - Елинида видях, че е постнала нещо, после това нещо изчезна. И понеже не съм аз тази, дето го е затрила, начи си е тя самата.
И не гледам ЛС-ите, ако това ти е притеснението. Най-малкото, защото не искам да прочета нещо за себе си, което да ме накара да те банна
бе аз просто нищо не разбирам от това как бачка това чудо бе...някои тука нали трият, ама остават следи като пишат и трият и това е видимо за всички...а аз не знам дали е възможно да изтриеш веюе постанто нещо, без никаква следа...
щото се зачудих как така никой досега не е видял..или е видял но не е споменал, че някое бивше другарче е писало..после е трило..
ама не ми пука особено де...просто искам всичко да знам!
Блажени са бедните духом
естствено че знам! сега да те информирам, че съм на съответните години да знам...въпреки, че малко закъснях с това знание де...Ивайло написа:Нещо си объркала май, ама айде, може и да съм го казал.Sweety написа:като каза секси...ти не каза ли по едно време, че вече не ти става? интересно ми е как и дали мъжът изпитва сексуална възбуда като не може да го вдига?Ивайло написа: Их с колко секси акцент го произнесе това "Иваилло", бе, направо ме разтопи.
все си мисля, че за жените не е толкоз драматично колкото за мъжете, ама ще видим де...
(аз лчино смятм да си плащам, като стана на 60)
(а с виагра става ли ти?)
Знаеш ли какво е убедителен мъж?:-)
..Та казал ли си, или съм се объркала?
Става ли ти бе?
щото ако да..това е по-добрия вариант и не трябва да се променят важни теории за да си обясня поведението на някои дами тука
обаче ако не ти става-това си е направо аномалия в струнната теория
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Re: Говорейки свободно!
...и нищо ново, всъщност.
който е пиян - да изтрезнява, който е неук - да се образова, макар че, така едностранчиво и повърхностно поднесено...едва ли ще донесе полза:winkw:
Ъ?Мнемозина написа:Благодаря...
Много ми е интересно как така този още е жив.
И се чудя цялата тая история оневинява ли онзи, чийто мозък е набразден от магистрали. И всичките предшестващи го.
Е, магистралите ни май бяха европейски, ако не ме лъже паметта. Това е ли по-различно или не е?
Сигурно пак пиша глупости, ама карай.
Е вий тая тема съвсем сте я оспамили.WALL-E написа:живеем в свят на абсурдите
наблюдавам го всеки ден във всяка една област до която се опирам
а тези дето говорят смислено ги обявяват за луди
или тези дето сочат причините за проблемите или самите прблеми- се посочват за виновници за тези проблеми
и им се вменява задължение да ги оправят
и май не е само у нас, щото регионални граници няма
спрете земята- искам да сляза!
Ако те учудва това, че пиша глупости, явно не ме четеш достатъчно.Амаранта написа:Ъ?Мнемозина написа:Благодаря...
Много ми е интересно как така този още е жив.
И се чудя цялата тая история оневинява ли онзи, чийто мозък е набразден от магистрали. И всичките предшестващи го.
Е, магистралите ни май бяха европейски, ако не ме лъже паметта. Това е ли по-различно или не е?
Сигурно пак пиша глупости, ама карай.
Panta rhei...