Говорейки свободно!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Говорейки свободно!

Мнение от сър Айвънхоу »

Изповедта на един икономически убиец

нещо образователно... и отрезвяващо...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Благодаря...

Много ми е интересно как така този още е жив.

И се чудя цялата тая история оневинява ли онзи, чийто мозък е набразден от магистрали. И всичките предшестващи го.
Е, магистралите ни май бяха европейски, ако не ме лъже паметта. Това е ли по-различно или не е?
Сигурно пак пиша глупости, ама карай.
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

живеем в свят на абсурдите
наблюдавам го всеки ден във всяка една област до която се опирам
а тези дето говорят смислено ги обявяват за луди
или тези дето сочат причините за проблемите или самите прблеми- се посочват за виновници за тези проблеми
и им се вменява задължение да ги оправят
и май не е само у нас, щото регионални граници няма

спрете земята- искам да сляза! :shocked:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кажете ми, моля, без да ме биете много, знам, че нищо не разбирам.

Но имайки предвид разказаното от този мил човек
това, което Папандреу и гърците правят в момента не е ли един сочен среден пръст, показан на някаква подобна система?
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа: Папандреу
Елинида беше написала, че е глуповат и безхарактерен. Чудя се дали това е имала предвид.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Елинида беше написала, че е глуповат и безхарактерен. Чудя се дали това е имала предвид.
Не знам.
Ако безхарактерността по отношение на онези "долу" се проявява като характер спрямо онези "горе", се получава много интересно.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:...
Ако безхарактерността по отношение на онези "долу" се проявява като характер спрямо онези "горе", се получава много интересно.
То станА интересно! Всякакви помощи за Гърция са замразени до референдума. Класически тупик или казано по просто и на македонски: нещо ке те питам и отговорот требе да биде "да".
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Ах, Елинида! Как се сети за нея, бе? А помниш ли какво се случи с тая девойка? Помниш ли как я изработихте по другарски(венсеремос), първо в буквален, а после и в преносен смисъл? Нещо като в Сезона на канарчетата - първо чукаш, а после каторга, та да не "мърси" с думи кристалния образ на другарчето. Б@си(зрасти Маготич)! Бан в интеренет се равнява на смъртна присъда, смятам го знаеш, и рем се прояви като класически палач от деветосептемврийските времена - кясна й главата по собствено усмотрение, без "съд", без "присъда", без нищо, ей така еднолично. И защо да го пита човек? Защото да не се види какви мерзавци са приятелите му.:-)
Всъщност, тя ми е "приятелка" във фейса, ако те интересува нещо повече мога и да я попитам. Интересни неща за разказване има това момиче. :winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Диктувам, пиши!

Здра- сти! Ка- кво пра- виш?
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:Диктувам, пиши!

Здра- сти! Ка- кво пра- виш?
Няма нужда да се правиш на лигльо, за да избягаш от въпросите! :-)
Аз не съм като приятелите ти, та да ми се мазниш, може да се пцувнеме за/до постигане на истината и после да вървим пак рамо до рамо напред.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пцувването не го овладях, Ивайло.

Какви са ти въпросите? Според мен нямаш. На теб всичко ти е ясно, докато аз обратно- за всичко питам и се лутам. Но ако имаш все пак въпрос, питай, аз лесно се изненадвам.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:Пцувването не го овладях, Ивайло.

Какви са ти въпросите? Според мен нямаш. На теб всичко ти е ясно, докато аз обратно- за всичко питам и се лутам. Но ако имаш все пак въпрос, питай, аз лесно се изненадвам.
Ми, аз ти ги зададох, бе! :lol: На умен ли ми се прайш, па са?! :-) Опровергай ме!

www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=324299#324299
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко :cool:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко :cool:
Викаш да се изясняваме докато е време! :grin:
Ей са и отделна тема ш`му пусна на грина, щото има навика да вижда/чете селективно. И, а на бас, че няма да отговори конкретно и директно. :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:
bead_ написа:момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко :cool:
Ей са и отделна тема ш`му пусна на грина, щото има навика да вижда/чете селективно. И, а на бас, че няма да отговори конкретно и директно. :grin:
Ама мнооого е хубаво да бием някого, пък все ще се намери за какво.

Темата за шапките днес върви във всички посоки. :grin:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
:mad: абе, ти що си без шапка, а?

:harhar:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:

Аз шапки не нося! Щото да ми се развява перчема и ризата да ми се белее. :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ивайло написа:
абе, радвай му се ти на перчема, докато го има, че... гледам с теб подготвяме летища... :blum:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:
Мнемозина написа:

Не харесвам това, което правиш. "Не харесвам" е меко и деликатно казано.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа: Ах, Елинида! Как се сети за нея, бе? А помниш ли какво се случи с тая девойка? Помниш ли как я изработихте по другарски(венсеремос), първо в буквален, а после и в преносен смисъл? Нещо като в Сезона на канарчетата - първо чукаш, а после каторга, та да не "мърси" с думи кристалния образ на другарчето. Б@си(зрасти Маготич)! Бан в интеренет се равнява на смъртна присъда, смятам го знаеш, и рем се прояви като класически палач от деветосептемврийските времена - кясна й главата по собствено усмотрение, без "съд", без "присъда", без нищо, ей така еднолично. И защо да го пита човек? Защото да не се види какви мерзавци са приятелите му.:-)
Всъщност, тя ми е "приятелка" във фейса, ако те интересува нещо повече мога и да я попитам. Интересни неща за разказване има това момиче. :winkw:
:shocked: Къф бан, бе, чиляк? В бан-листата има само едно име и това не е на Елинида. Са дори и него ще махна, че не е честно да е там.
Аз ли нещо пропуснах?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Ивайло написа:
не, ни викам да се изяснявате. викам да се дърляте качествено. :grin:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:
:shocked: Къф бан, бе, чиляк? В бан-листата има само едно име и това не е на Елинида. Са дори и него ще махна, че не е честно да е там.
Аз ли нещо пропуснах?
Супер! Значи мога да й кажа, че пътя е свободен.:-)
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
Ивайло написа:
не, ни викам да се изяснявате. викам да се дърляте качествено. :grin:
Бе, Грина се дърпа, ама ше ми влезе у тона - лека-полека да не насилваме нещата аз съм упорит и последователен като силен вятър...:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Ивайло написа:
Мнемозина написа:

Не харесвам това, което правиш. "Не харесвам" е меко и деликатно казано.
Някога да съм ти искал одобрението било за какво???:-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа:
maggot написа:
Аз ли нещо пропуснах?
Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие. :winkw:
Не знам какво точно сте си мислели, че се е случило, но по-вероятно е било само във вашите глави.
Последно промяна от maggot на 03.11.11, 18:16, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

maggot написа:
Ивайло написа:
maggot написа:
Аз ли нещо пропуснах?
Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие. :winkw:
..
BIG BROTHER?! :blink:
Блажени са бедните духом
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа: BIG BROTHER?! :blink:
Ми както искаш го наречи. Сутрин в 6 с кафето преглеждам какво се е случвало и не особено често, но виждам нейни постинги. После изчезват.
Дори помня оня ден беше писала нещо и си казах "я, таз мома се появи".
Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

maggot написа: Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама :lol:
А бигбаба? :grin:

Сетих се за това, защото преди няколко дена, разучавайки разни оферти за мобилен интернет, от мтел ми предложиха тарифа бг-мамма, пък един мой познат ме пита дали вече не съм по-скоро за тарифа бг-бабба. :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Nejimaki-dori написа: А бигбаба? :grin:

Сетих се за това, защото преди няколко дена, разучавайки разни оферти за мобилен интернет, от мтел ми предложиха тарифа бг-мамма, пък един мой познат ме пита дали вече не съм по-скоро за тарифа бг-бабба. :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума! :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

maggot написа: бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума! :lol:
Абе то и аз. Но дали някой ще ни иска мнението?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Nejimaki-dori написа:
maggot написа: бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума! :lol:
Абе то и аз. Но дали някой ще ни иска мнението?
Е...са... :roll:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа: Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие. :winkw:
Не знам какво точно сте си мислели, че се е случило, но по-вероятно е било само във вашите глави.
Ми, може, не знам дълго време отсъствах. Явно някой друг с нещо друго я е стресирал. :-)
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:... бигсистър...
:good:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

maggot написа:
Sweety написа: BIG BROTHER?! :blink:
Ми както искаш го наречи. Сутрин в 6 с кафето преглеждам какво се е случвало и не особено често, но виждам нейни постинги. После изчезват.
Дори помня оня ден беше писала нещо и си казах "я, таз мома се появи".
Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама :lol:
чакай сега...виждаш ги вече постнати тия постинги..или тя пише и ги трие преди да ги постне и ти регистрираш някаква активност в профила и...
не е важно как ще ти викам бееее:winkw:
...важно е ти какво правиш!...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...щото няма лошо ако виждаш, ама трябва първо да ме информираш :grin:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ивайло написа:
maggot написа:... бигсистър...
:good:
ти пък откога ги разбираш тия думички бе Иваилло? :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа: ...бе Иваилло? :-)
Их с колко секси акцент го произнесе това "Иваилло", бе, направо ме разтопи. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...
Опааа, то така се почва - с ЛС и после.... :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа: чакай сега...виждаш ги вече постнати тия постинги..или тя пише и ги трие преди да ги постне и ти регистрираш някаква активност в профила и...
не е важно как ще ти викам бееее:winkw:
...важно е ти какво правиш!...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...щото няма лошо ако виждаш, ама трябва първо да ме информираш :grin:
Ъ? :blink:
Чей че ме объркА кво правя и кво не :lol:

БТВ - сериозно - Елинида видях, че е постнала нещо, после това нещо изчезна. И понеже не съм аз тази, дето го е затрила, начи си е тя самата.
И не гледам ЛС-ите, ако това ти е притеснението. Най-малкото, защото не искам да прочета нещо за себе си, което да ме накара да те банна :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа:
maggot написа: Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие. :winkw:
Ми, може, не знам дълго време отсъствах. Явно някой друг с нещо друго я е стресирал. :-)
Не'нам. Влязох да проверя стари постинги на момето. Доколкото видях, доста я бяхте емнали (и никове мога да цитирам :blum:), може и тогава да се е отказала да пише тук.
После как сте си доразвили рилейшъна не бих могла да знам, ама явно има обръщане на 180 градуса поради неясни за мен причини. Па мое и да са ясни, ма аз съм си природно тъпа.

П.П. Нали се сещаш всичките ти петльови подскоци срещу тоя или оня от тук нататък колко олекват? :-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ивайло написа:
Sweety написа: ...бе Иваилло? :-)
Их с колко секси акцент го произнесе това "Иваилло", бе, направо ме разтопи. :lol:
като каза секси...ти не каза ли по едно време, че вече не ти става? интересно ми е как и дали мъжът изпитва сексуална възбуда като не може да го вдига?
все си мисля, че за жените не е толкоз драматично колкото за мъжете, ама ще видим де...
(аз лчино смятм да си плащам, като стана на 60)
(а с виагра става ли ти?)
Блажени са бедните духом
Публикувай отговор