Говорейки свободно!
- сър Айвънхоу
Говорейки свободно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Благодаря...
Много ми е интересно как така този още е жив.
И се чудя цялата тая история оневинява ли онзи, чийто мозък е набразден от магистрали. И всичките предшестващи го.
Е, магистралите ни май бяха европейски, ако не ме лъже паметта. Това е ли по-различно или не е?
Сигурно пак пиша глупости, ама карай.
Много ми е интересно как така този още е жив.
И се чудя цялата тая история оневинява ли онзи, чийто мозък е набразден от магистрали. И всичките предшестващи го.
Е, магистралите ни май бяха европейски, ако не ме лъже паметта. Това е ли по-различно или не е?
Сигурно пак пиша глупости, ама карай.
Panta rhei...
живеем в свят на абсурдите
наблюдавам го всеки ден във всяка една област до която се опирам
а тези дето говорят смислено ги обявяват за луди
или тези дето сочат причините за проблемите или самите прблеми- се посочват за виновници за тези проблеми
и им се вменява задължение да ги оправят
и май не е само у нас, щото регионални граници няма
спрете земята- искам да сляза!
наблюдавам го всеки ден във всяка една област до която се опирам
а тези дето говорят смислено ги обявяват за луди
или тези дето сочат причините за проблемите или самите прблеми- се посочват за виновници за тези проблеми
и им се вменява задължение да ги оправят
и май не е само у нас, щото регионални граници няма
спрете земята- искам да сляза!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Green Light
- Глас в пустиня
То станА интересно! Всякакви помощи за Гърция са замразени до референдума. Класически тупик или казано по просто и на македонски: нещо ке те питам и отговорот требе да биде "да".Мнемозина написа:...
Ако безхарактерността по отношение на онези "долу" се проявява като характер спрямо онези "горе", се получава много интересно.
- Глас в пустиня
Ах, Елинида! Как се сети за нея, бе? А помниш ли какво се случи с тая девойка? Помниш ли как я изработихте по другарски(венсеремос), първо в буквален, а после и в преносен смисъл? Нещо като в Сезона на канарчетата - първо чукаш, а после каторга, та да не "мърси" с думи кристалния образ на другарчето. Б@си(зрасти Маготич)! Бан в интеренет се равнява на смъртна присъда, смятам го знаеш, и рем се прояви като класически палач от деветосептемврийските времена - кясна й главата по собствено усмотрение, без "съд", без "присъда", без нищо, ей така еднолично. И защо да го пита човек? Защото да не се види какви мерзавци са приятелите му.Green Light написа:Елинида беше написала, че е глуповат и безхарактерен. Чудя се дали това е имала предвид.Мнемозина написа: Папандреу
Всъщност, тя ми е "приятелка" във фейса, ако те интересува нещо повече мога и да я попитам. Интересни неща за разказване има това момиче.
- Green Light
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
Ми, аз ти ги зададох, бе!Green Light написа:Пцувването не го овладях, Ивайло.
Какви са ти въпросите? Според мен нямаш. На теб всичко ти е ясно, докато аз обратно- за всичко питам и се лутам. Но ако имаш все пак въпрос, питай, аз лесно се изненадвам.
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=324299#324299
- Глас в пустиня
Ама мнооого е хубаво да бием някого, пък все ще се намери за какво.Ивайло написа:Викаш да се изясняваме докато е време!bead_ написа:момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко
Ей са и отделна тема ш`му пусна на грина, щото има навика да вижда/чете селективно. И, а на бас, че няма да отговори конкретно и директно.
Темата за шапките днес върви във всички посоки.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
абе, радвай му се ти на перчема, докато го има, че... гледам с теб подготвяме летища...Ивайло написа:
Аз шапки не нося! Щото да ми се развява перчема и ризата да ми се белее.
Bella Ciao
Bella Ciao
Не харесвам това, което правиш. "Не харесвам" е меко и деликатно казано.Ивайло написа:Аз шапки не нося! Щото да ми се развява перчема и ризата да ми се белее.Мнемозина написа:
Ама мнооого е хубаво да бием някого, пък все ще се намери за какво.
Panta rhei...
Ивайло написа: Ах, Елинида! Как се сети за нея, бе? А помниш ли какво се случи с тая девойка? Помниш ли как я изработихте по другарски(венсеремос), първо в буквален, а после и в преносен смисъл? Нещо като в Сезона на канарчетата - първо чукаш, а после каторга, та да не "мърси" с думи кристалния образ на другарчето. Б@си(зрасти Маготич)! Бан в интеренет се равнява на смъртна присъда, смятам го знаеш, и рем се прояви като класически палач от деветосептемврийските времена - кясна й главата по собствено усмотрение, без "съд", без "присъда", без нищо, ей така еднолично. И защо да го пита човек? Защото да не се види какви мерзавци са приятелите му.
Всъщност, тя ми е "приятелка" във фейса, ако те интересува нещо повече мога и да я попитам. Интересни неща за разказване има това момиче.
Аз ли нещо пропуснах?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
не, ни викам да се изяснявате. викам да се дърляте качествено.Ивайло написа:Викаш да се изясняваме докато е време!bead_ написа:момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко
Ей са и отделна тема ш`му пусна на грина, щото има навика да вижда/чете селективно. И, а на бас, че няма да отговори конкретно и директно.
just perfect
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Бе, Грина се дърпа, ама ше ми влезе у тона - лека-полека да не насилваме нещата аз съм упорит и последователен като силен вятър...bead_ написа:не, ни викам да се изяснявате. викам да се дърляте качествено.Ивайло написа:Викаш да се изясняваме докато е време!bead_ написа:момчета, ако се дърляте моля да е качествено!!! 11.11.2011 е толкова близко
- Глас в пустиня
Някога да съм ти искал одобрението било за какво???:-)Мнемозина написа:Не харесвам това, което правиш. "Не харесвам" е меко и деликатно казано.Ивайло написа:Аз шапки не нося! Щото да ми се развява перчема и ризата да ми се белее.Мнемозина написа:
Ама мнооого е хубаво да бием някого, пък все ще се намери за какво.
Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие.Ивайло написа:Супер! Значи мога да й кажа, че пътя е свободен.maggot написа:
Къф бан, бе, чиляк? В бан-листата има само едно име и това не е на Елинида. Са дори и него ще махна, че не е честно да е там.
Аз ли нещо пропуснах?
Не знам какво точно сте си мислели, че се е случило, но по-вероятно е било само във вашите глави.
Последно промяна от maggot на 03.11.11, 18:16, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
BIG BROTHER?!maggot написа:Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие.Ивайло написа:Супер! Значи мога да й кажа, че пътя е свободен.maggot написа:
Къф бан, бе, чиляк? В бан-листата има само едно име и това не е на Елинида. Са дори и него ще махна, че не е честно да е там.
Аз ли нещо пропуснах?
..
Блажени са бедните духом
Ми както искаш го наречи. Сутрин в 6 с кафето преглеждам какво се е случвало и не особено често, но виждам нейни постинги. После изчезват.Sweety написа: BIG BROTHER?!
Дори помня оня ден беше писала нещо и си казах "я, таз мома се появи".
Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
А бигбаба?maggot написа: Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама
Сетих се за това, защото преди няколко дена, разучавайки разни оферти за мобилен интернет, от мтел ми предложиха тарифа бг-мамма, пък един мой познат ме пита дали вече не съм по-скоро за тарифа бг-бабба.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума!Nejimaki-dori написа: А бигбаба?
Сетих се за това, защото преди няколко дена, разучавайки разни оферти за мобилен интернет, от мтел ми предложиха тарифа бг-мамма, пък един мой познат ме пита дали вече не съм по-скоро за тарифа бг-бабба.:rotfl24::rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
Абе то и аз. Но дали някой ще ни иска мнението?maggot написа: бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума!
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Е...са...Nejimaki-dori написа:Абе то и аз. Но дали някой ще ни иска мнението?maggot написа: бигбаба, след поне 15 години! Преди това не давам и дума да се продума!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
чакай сега...виждаш ги вече постнати тия постинги..или тя пише и ги трие преди да ги постне и ти регистрираш някаква активност в профила и...maggot написа:Ми както искаш го наречи. Сутрин в 6 с кафето преглеждам какво се е случвало и не особено често, но виждам нейни постинги. После изчезват.Sweety написа: BIG BROTHER?!
Дори помня оня ден беше писала нещо и си казах "я, таз мома се появи".
Така че ако искаш може да ми викаш бигсистър. А може и бигмама
не е важно как ще ти викам бееее:winkw:
...важно е ти какво правиш!...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...щото няма лошо ако виждаш, ама трябва първо да ме информираш
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ъ?Sweety написа: чакай сега...виждаш ги вече постнати тия постинги..или тя пише и ги трие преди да ги постне и ти регистрираш някаква активност в профила и...
не е важно как ще ти викам бееее:winkw:
...важно е ти какво правиш!...щото аз сге си мисля, дали ти виждаш, че аз си пиша лични съобщения примерно с...ъъъ Грйин...щото няма лошо ако виждаш, ама трябва първо да ме информираш
Чей че ме объркА кво правя и кво не
БТВ - сериозно - Елинида видях, че е постнала нещо, после това нещо изчезна. И понеже не съм аз тази, дето го е затрила, начи си е тя самата.
И не гледам ЛС-ите, ако това ти е притеснението. Най-малкото, защото не искам да прочета нещо за себе си, което да ме накара да те банна
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не'нам. Влязох да проверя стари постинги на момето. Доколкото видях, доста я бяхте емнали (и никове мога да цитирамИвайло написа:Ми, може, не знам дълго време отсъствах. Явно някой друг с нещо друго я е стресирал.maggot написа: Ъъъъъ.... тя много добре знае.... дори си поства нещо от време на време, но после си го трие.
Не знам какво точно сте си мислели, че се е случило, но по-вероятно е било само във вашите глави.
После как сте си доразвили рилейшъна не бих могла да знам, ама явно има обръщане на 180 градуса поради неясни за мен причини. Па мое и да са ясни, ма аз съм си природно тъпа.
П.П. Нали се сещаш всичките ти петльови подскоци срещу тоя или оня от тук нататък колко олекват?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
като каза секси...ти не каза ли по едно време, че вече не ти става? интересно ми е как и дали мъжът изпитва сексуална възбуда като не може да го вдига?Ивайло написа:Их с колко секси акцент го произнесе това "Иваилло", бе, направо ме разтопи.Sweety написа: ...бе Иваилло?
все си мисля, че за жените не е толкоз драматично колкото за мъжете, ама ще видим де...
(аз лчино смятм да си плащам, като стана на 60)
(а с виагра става ли ти?)
Блажени са бедните духом