Ето. Пък и на място с коментара (както винаги btw:winkw:)4avdar4e написа:
За кво да се обаждам???? Аз знам само едно: размерът винаги има значение
Дай тъ цуна
Ами като никой не иска да се включи....Както един познат казава "Само пишки са ви в главите"latrevw написа:тъй де, хората за размери говорят, а ти за научно-популярни филмиfrisky lioness написа: Що бе:blink::shocked:
Аз съм сюриозна

Тц. Бандажът май е да ти задържа някои относително сфероидални части на репродуктивните органи, в случай че са ти хлабави слиповете или си без такива, по време на упражнения в залата, примерно, за да не преминат заниманията в друг вид енергоотделяне, а също и вероятно с цел благоприличие. Или пък за да не получи някой друг "мъжкар" апоплектичен комплексаторен уред. Пардон - урод. Бе удар искам да кажа, егати!frisky lioness написа:На тва не му ли се викаше бандажWishes написа:За сутиени с подплънка съм чувал, ама за слипове - честно неБоЕВ написа:
Остава да кажеш, че няма и слипове с подплънка.:blum:
Ама този уред не е ли твърдичък:shocked::?Remmivs написа:
Тц. Бандажът май е да ти задържа някои относително сфероидални части на репродуктивните органи, в случай че са ти хлабави слиповете или си без такива, по време на упражнения в залата, примерно, за да не преминат заниманията в друг вид енергоотделяне, а също и вероятно с цел благоприличие. Или пък за да не получи някой друг "мъжкар" апоплектичен комплексаторен уред. Пардон - урод. Бе удар искам да кажа, егати!

Кои бе?frisky lioness написа:Не от тези филми, бе, простак:mad:
Анджък де. Аз като си сложа каска на главата и тя, главата, ми изглежда по-голяма. Не съм забелязала дали ставам и по-умна:blink::?БоЕВ написа:Бандажът има друго предназначение...изпълнява ролята на нещо като каска...

Точно! Изброеното от Рем + предпазване от удар, при борба и бокс е задължителен.frisky lioness написа:Ама този уред не е ли твърдичък:shocked::?Remmivs написа:
Тц. Бандажът май е да ти задържа някои относително сфероидални части на репродуктивните органи, в случай че са ти хлабави слиповете или си без такива, по време на упражнения в залата, примерно, за да не преминат заниманията в друг вид енергоотделяне, а също и вероятно с цел благоприличие. Или пък за да не получи някой друг "мъжкар" апоплектичен комплексаторен уред. Пардон - урод. Бе удар искам да кажа, егати!
Не е точно това, ама...Wishes написа:За сутиени с подплънка съм чувал, ама за слипове - честно неБоЕВ написа:
Остава да кажеш, че няма и слипове с подплънка.
нямаш равен простоRemmivs написа: Тц. Бандажът май е да ти задържа някои относително сфероидални части на репродуктивните органи, в случай че са ти хлабави слиповете или си без такива, по време на упражнения в залата, примерно, за да не преминат заниманията в друг вид енергоотделяне, а също и вероятно с цел благоприличие. Или пък за да не получи някой друг "мъжкар" апоплектичен комплексаторен уред. Пардон - урод. Бе удар искам да кажа, егати!
Виж сега, "каските" са нещо като сутиена с голяма чашка - нямат нищо общо с акъла на носещият ги.frisky lioness написа:Анджък де. Аз като си сложа каска на главата и тя, главата, ми изглежда по-голяма. Не съм забелязала дали ставам и по-умна:blink::?БоЕВ написа:Бандажът има друго предназначение...изпълнява ролята на нещо като каска...
Добре де...Не си простак...Не плачиRemmivs написа:Кои бе?frisky lioness написа:Не от тези филми, бе, простак:mad::blink::shocked:
Простак?!? Аз?!?
Тамън си мислех да ти предложа да видиш това
http://www.imdb.com/title/tt0200346/

Простатата ли (абе тази дума с много "та"-та стана:blink::shocked:Remmivs написа:Чакай сега, бъркаме, анатомичните части. Виж филма, който ти предложих, макар, че ми скъса сърцето от мъка и неразбиране, та става въпрос за жлези с външна секреция. Май и с вътрешна де. Смесена. Уф. Трябва и аз да го видя май.frisky lioness написа:Ама този уред не е ли твърдичък:shocked::?

Явно не го храни както трябва...bead_ написа:е тва, егати, може ли да е оправдание?:shocked:
Бе, права беше, разбира се, да си помислиш, че съм си помислил, какво ще си помислиш, че си мисля, но чак пък простак...... Много ми дойде. Еле пък у петък следобед.frisky lioness написа:Добре де...Не си простак...Не плачиДай тъ цуна и теб
Аз съм виновна, щот си помислих, че ти си си помислил това, което аз си мислех, че мислиш в такива случаи, обаче...съм се объркАла. Сори, мило другарче
![]()
![]()
Благодаря все пак за предложението..Мислех за нещо ПО...екзотично. Мистерии, изгубени цивилизации, НЛО, царевични и пшеничени кръгове...такива неща:-)
Хайде чакам...След толкова целувки и прегръдки по-горе предполагам вече не плачешRemmivs написа:Бе, права беше, разбира се, да си помислиш, че съм си помислил, какво ще си помислиш, че си мисля, но чак пък простак...... Много ми дойде. Еле пък у петък следобед.frisky lioness написа:Добре де...Не си простак...Не плачиДай тъ цуна и теб
Аз съм виновна, щот си помислих, че ти си си помислил това, което аз си мислех, че мислиш в такива случаи, обаче...съм се объркАла. Сори, мило другарче
![]()
![]()
Благодаря все пак за предложението..Мислех за нещо ПО...екзотично. Мистерии, изгубени цивилизации, НЛО, царевични и пшеничени кръгове...такива неща:-)
Другото беше изфабрикувано, естеФствено. Но сега обещавам да ти потърся нещо интересно.

да, бе, дай да го съжаляваме недохранения...............сър Айвънхоу написа:Явно не го храни както трябва...bead_ написа:е тва, егати, може ли да е оправдание?:shocked:
Накъде само ти се отплесна темата, а?bead_ написа:
що всички шибяняци и лекета са в орбита около мене!!!
Това сега как да го разбирам, отнесено до тукашните линии на гравитиране?bead_ написа:да, бе, дай да го съжаляваме недохранения...............
Remmivs написа:Не бе - стига бе, егати ако ти се покаже простатата от слиповете работата отива на умиргачка направо. За тестесите става въпрос. За топките. За макарите. За яйцата. За ... бе разбра ме, сигурен съм вече.frisky lioness написа:Простатата ли (абе тази дума с много "та"-та стана:blink::shocked:
в научно-образователния канал. иначе как щях да знам, че има специални уреди за поддържане на тестиси!!!Wishes написа:
Накъде само ти се отплесна темата, а?
уредите са джанти поне седемнайскиbead_ написа:в научно-образователния канал. иначе как щях да знам, че има специални уреди за поддържане на тестиси!!!Wishes написа:
привличаш ги:winkw:bead_ написа: що всички шибяняци и лекета са в орбита около мене!!!
Изводът е, никога да не се доверяваш на това което виждаш, или казано по друг начин, любовта от пръв поглед може да доведе до разочарование.bead_ написа:в научно-образователния канал. иначе как щях да знам, че има специални уреди за поддържане на тестиси!!!Wishes написа:
присъстващите винаги са изключение. в часност - вие сте огромно изключение на изключително изключителни, свестни и нормални хора в един толкова побъркан свят!Remmivs написа:
Това сега как да го разбирам, отнесено до тукашните линии на гравитиране?
doktorka написа:[
Жена му го поглежда над книжката си и отвръща:
- Бе той ако ти беше 2 сантиметра по-къс щеше да си царица ама нейсе....
противоречи на миролюбивата ми природа, но... то не се търпи вече. може да сложа небрежно в чантата малка и спретната берета.ppi написа:
привличаш ги:winkw:
пробвай с аче и гъостерица може да помогне:blum:
Ами по принцип, шибаняците и лекетата винаги гравитират около готините мадами, така че, погледниго от към хубавата му страна и се забавлявай.bead_ написа:да, бе, дай да го съжаляваме недохранения...............сър Айвънхоу написа:Явно не го храни както трябва...bead_ написа:е тва, егати, може ли да е оправдание?:shocked:
кое му е хубавата страна? е.ати избора имам! читава в компания на шибяняци или сдухана без компания....БоЕВ написа: шибаняците и лекетата винаги гравитират около готините мадами, така че, погледниго от към хубавата му страна и се забавлявай.
Remmivs написа:Не бе - стига бе, егати ако ти се покаже простатата от слиповете работата отива на умиргачка направо.frisky lioness написа:Простатата ли (абе тази дума с много "та"-та стана:blink::shocked:

Защото я няма Дарки:-):winkw:bead_ написа:да, бе, дай да го съжаляваме недохранения...............сър Айвънхоу написа:Явно не го храни както трябва...bead_ написа:е тва, егати, може ли да е оправдание?:shocked: