Меракът умира последен. Освен това, ако ти става при първото кръшкане, няма гаранция, ще ще е същото при 5-тата среща... Или това вече се брои за друго?Strunz написа:ELBI написа: оня ден един приятел ми каза, че на Запад имало 2 вида виагра - за семейни и за такива дето кръшкат (щото да може да оправи там, където кръшка и там, където се очаква по принцип...). Та ... в днешни дни извинения не се приемат ...
И за какво кръшка ако не му става от това с което кръшка?
Групов секс
Re: Групов секс
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
за особено плоски лишеиRemmivs написа:Това групов при кое е? При лишеите?ppi написа:бъклъвъ:blum:
Remmivs написа:Е как. Ние сме от старата школа, както спомена наскоро Лейди Бийд. Знаем и за културно-масовата работа и за масовките и за манифестациите. Резултатност без масовост няма просто.Semiramis написа:мдам..нагледно демонстрирам как си изчаках спокойно да си задам въпросите, за да има резултатност..на тази толкова хубава тема
редно ли е в тази тема да се изпитва наслада от вербален стимулатор на някои полукълба, имам предвид сиви?
защо все такива мисли пораждаш в мен просто не разбирам?
Последно промяна от Semiramis на 20.08.07, 12:21, променено общо 1 път.
Моногамна полигамияELBI написа: Или това вече се брои за друго?
Сега просветените да светнат нас неуките, щото ме гложди жаждата за знания мен лично, не става ли така винаги при груповите изпълнения? Малка, средна, голяма бъркотия. Сега тази последната дума ме наведе на други мисли и въпроси, но ще си ги спестя, че ще стана прекалено анатомичен.ELBI написа:Настъпи една малка бъркотия и чакам Мнемото да сложи ред и класификация...
Semiramis написа:редно ли е в тази тема да се изпитва наслада от вербален стимулатор на някои полукълба, имам превдив сиви?
защо все такива мисли пораждаш в мен просто не разбирам?
Хахахаха. Старата школа. Насладата започва и завършва там, Лейди Семирамис.
Не виждам нищо лошо в това, напротив!
Кой на кого какво... ???:rotfl24:Remmivs написа: Сега тази последната дума ме наведе на други мисли и въпроси, но ще си ги спестя, че ще стана прекалено анатомичен.
П.П. Пак минАхме на къси пасове
Абе стигне ли човек до там да взема виагра за да кръшне не е на добре работата.ELBI написа:Меракът умира последен. Освен това, ако ти става при първото кръшкане, няма гаранция, ще ще е същото при 5-тата среща... Или това вече се брои за друго?Strunz написа:ELBI написа: оня ден един приятел ми каза, че на Запад имало 2 вида виагра - за семейни и за такива дето кръшкат (щото да може да оправи там, където кръшка и там, където се очаква по принцип...). Та ... в днешни дни извинения не се приемат ...
Хименно!4avdar4e написа:Кой на кого какво... ???:rotfl24:
П.П. Пак минАхме на къси пасове
A pansy who lived in Khartoum
Took a lesbian up to his room,
And they argued a lot
About who would do what
And how and with which and to whom.
Така си е.
:))4avdar4e написа:Моногамна полигамияELBI написа: Или това вече се брои за друго?
Това ли е културното за "Абе имам си една женичка дето си я чукам от 7-8 години. Само мойта да не ни разбере" ?
ELBI написа:Настъпи една малка бъркотия и чакам Мнемото да сложи ред и класификация...
Не става. Много са променливи класификаторите.
Справяйте се сами с живота, големи сте вече...
Panta rhei...
айде сега... ако работата не е добре, няма да кръшка и да си дава парите за виагра...Strunz написа:Абе стигне ли човек до там да взема виагра за да кръшне не е на добре работата.ELBI написа:Меракът умира последен. Освен това, ако ти става при първото кръшкане, няма гаранция, ще ще е същото при 5-тата среща... Или това вече се брои за друго?Strunz написа:ELBI написа: оня ден един приятел ми каза, че на Запад имало 2 вида виагра - за семейни и за такива дето кръшкат (щото да може да оправи там, където кръшка и там, където се очаква по принцип...). Та ... в днешни дни извинения не се приемат ...
веднъж го смятах и зърнах, че (ако не са паднали цените) едното таковата ти излиза по 25 лева....
Това се равнява на бутилка хубаво уиски, около 10 скъпи бири или 20 нормални, бутилка мартини заедно с бурканче маслинки, билет за мач от Шампионската лига (ако скоро пак някой влезе от наште) или дневна карта за ски.
пазар, какво да правиш...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Що ни отказваш... изоставяш ни в критичен момент...Мнемозина написа:ELBI написа:Настъпи една малка бъркотия и чакам Мнемото да сложи ред и класификация...
Не става. Много са променливи класификаторите.
Справяйте се сами с живота, големи сте вече...
Горкият Елби, на някои пък им излиза без пари (е, може би цената на един, два презервативаELBI написа: веднъж го смятах и зърнах, че (ако не са паднали цените) едното таковата ти излиза по 25 лева....
Това се равнява на бутилка хубаво уиски, около 10 скъпи бири или 20 нормални, бутилка мартини заедно с бурканче маслинки, билет за мач от Шампионската лига (ако скоро пак някой влезе от наште) или дневна карта за ски.
пазар, какво да правиш...
Хехе... човек винаги може да чуе прекрасен фолклор... и гениаленStrunz написа::))4avdar4e написа:Моногамна полигамияELBI написа: Или това вече се брои за друго?
Това ли е културното за "Абе имам си една женичка дето си я чукам от 7-8 години. Само мойта да не ни разбере" ?
vyara написа:Горкият Елби, на някои пък им излиза без пари (е, може би цената на един, два презервативаELBI написа: веднъж го смятах и зърнах, че (ако не са паднали цените) едното таковата ти излиза по 25 лева....
пазар, какво да правиш...).
Е що горкия...то просто е смятал..не го е харчил..
Какво ми е горкото? Аз ти казвам какво видях на една витрина на една аптека и щото съм добре с математиката - бързо сметнах. Аз съм си хепи за момента. Но трябва да мислим в преспектива, все пак...vyara написа:Горкият Елби, на някои пък им излиза без пари (е, може би цената на един, два презервативаELBI написа: веднъж го смятах и зърнах, че (ако не са паднали цените) едното таковата ти излиза по 25 лева....
пазар, какво да правиш...).
що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Омерзен?ppi написа:що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Глупости
Кефя ви се..."Баси" казано в положителен аспект...
А и е готино освен Рем Гугъл, да видиш и Рем Трибиани на моменти :)
Кво пиеш? Имам да черпя!!! Нали каза току що, че карам трабантче? Нали това каза? М?Strunz написа:Омерзен?ppi написа:що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Глупости
Иначе, по вашите постинги, за групов не трябва ли мултиплициран нагон? За кеф от баси?:blum:
бе чакаш ти да видиш дали има и друго за гледане... ама май само си говорим тук... все пак бе интересно.Strunz написа:Омерзен?ppi написа:що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Глупости
Прожекциите от 14 часа с намаление ли са? Навремето беше така
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)Remmivs написа:Кво пиеш? Имам да черпя!!! Нали каза току що, че карам трабантче? Нали това каза? М?Strunz написа:Омерзен?ppi написа:що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Глупости
Иначе, по вашите постинги, за групов не трябва ли мултиплициран нагон? За кеф от баси?:blum:
Ще ви сложим в една стая...Strunz написа:Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)Remmivs написа:Кво пиеш? Имам да черпя!!! Нали каза току що, че карам трабантче? Нали това каза? М?Strunz написа:Омерзен?ppi написа:що си така омерзенStrunz написа:Баси, кви сте разгонени всичките...
Глупости
Или поне баня, that is.ELBI написа:Ще ви сложим в една стая...По принцип
Биде ще има ли?Remmivs написа:Или поне баня, that is.ELBI написа:Ще ви сложим в една стая...По принцип
vyara написа:Биде ще има ли?Remmivs написа:Или поне баня, that is.ELBI написа:Ще ви сложим в една стая...По принцип
Баси, то човек да не се разпищоли пред вас...:)
Що бе? Съпричастни сме.Strunz написа: Баси, то човек да не се разпищоли пред вас...:)
до 14 часа имаш броени минути, та квото ще правиш - завършвай го вече...Strunz написа:vyara написа:Биде ще има ли?Remmivs написа:Или поне баня, that is.ELBI написа:Ще ви сложим в една стая...По принцип
Баси, то човек да не се разпищоли пред вас...:)
[quote="ELBI
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)[/quote]
Ще ви сложим в една стая...
По принцип
[/quote]
айдеее, после аз съм била крива:mad:
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)[/quote]
Ще ви сложим в една стая...
айдеее, после аз съм била крива:mad:
командоvyara написа:на кино? кой?caliostro написа:неppi написа:caliostro написа:до 14.00 ще свършите ли?
тогава ли ще почваш
ще гледам филм от 14.00
с арни
е са почва кинопрегледа
баси
Последно промяна от Quid на 20.08.07, 12:57, променено общо 1 път.
Ще ви сложим в една стая...ppi написа:[quote="ELBI
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)
айдеее, после аз съм била крива:mad:[/quote]
Що си крива? И теб ли да харесам? Не съм те виждал...може и да ставаш :)
Мисля да ви утоля (кротна) нагона със следното писание.
Някаква позната на мой познат го е писала. Софиянка от Русе, доколкото разбрах..
"Колежки
Заглеждам се днес в колежките си в офиса- прави ми впечатление, че от ден на ден растaт неудържимо, предимно диференциално.
седят си пред компютрите, плюскат чипс, Сникърс и бисквитки с количка и се оплакват че нищо не ядaт, а непрекъснато пълнеят.
Най- обичам да се приближа до някоя, да си вдигна ризката, да си стегна пресата и да кажа:
"Глей кво стаа, а, кво ше кажеш"
и тя почва веднага да циври- "Ама аз не съм закусвала почти, само две банички със средна боза, не съм обядвала, и съм качила 11 килограма само този месец".
Циври и набива чипс.
За месец изяждат захар колкото половината износ на Куба.
Набиват захар, мазнини и консерванти от които са постоянно изприщени и с хроничен запек и заради това смучат Активия- поради което имат постоянни газове.
Очичките им са потънали в лицата като стафидки в козунак.
И все ме питат- кажи, как се поддържаш такъв стегнат?
Ми с липосукция, ботокс и хероин - как иначе.
Зор видях докато се заразя със СПИН, само и само да съм слабичък.
Да не съм луд да пазя диета и да ходя на фитнес три пъти седмично плюс изкачване на Витоша пеша всяка неделя.
Казвам им-"Хайде да ви водя на Витоша в неделя"
А те: ама ще ходим ли пеша?
Не бе- аз и колегата от вноса ше ви направим столче и ще ви качим на ръце до Бай Кръстьо.
Животът им се състои от чипс, бисквитки,"Море от любов" и "Един срещу всички"
Как пък един път не ми пуснаха разпределение без да го объркат.
При разговор с тях автоматично започвам да крещя- като кучето на Павлов съм станал.
Като вляза в офиса и подскачат около мен като нервноболни пингвини.
Вика ми -"добро утро" а аз ръмжа" Че кое му е доброто" - и тя се лепи за стената и не мога да разбера усмихва ли ми се, или има тик.
Питат ме: "Кажи каква диета да си направя"
Викам им- "Ескимоска- сурово месо и китова мас- много добре е за стриите и перисталтиката".
Цепелинът от складовият отчет ме пита:
защо постоянно ми крещиш, нещо против мен ли имаш?
-Не бе, пухчето ми, как можа да си го помислиш, ти си ми малкото зайче, крещя ти щото те обичам.
ОБИЧАМ ТЕ, МА!!!!
Как не разбираш.
Нали заради теб имам към две хиляди лева липси по документи.
Преди колежките ходеха с дънки, после ги зарязаха, защото няма вече размер и сега ходят с едни басмени рокли с широки поли - стил "Таборът отива към небето"
- като минат покрай мен все едно съм в магазин за пердета.
Скоро ще тръгнат с рокли с долна арматура стил "Мария Антоанета" и тогава ще им монтираме светофарчета между бюрата да се разминават.
Отивам в кухненският бокс да си сглобя едно кафенце и неволно се заслушвам в разговора им.
Вече ми е съвестно че нямам хемороиди.
Иначе аз си ги харесвам малките ми мъхчета, даже си фантазирам за тях.
ето любимата ми фантазия:
Седя в коридора пред стаята, леко запотен предвкусващ удоволствието.
Напрегнат съм, но това е напрежение на очакване на нещо красиво.
Слушам тихото им жужене- вероятно ми правят складовата наличност/яко сбъркана естествено/
-или по скоро си коментират снощният Биг Брадър.
Айсикютата пищят непрекъснато.
Притварям очи, концентрирам се, за да усетя мигът в неговата изпълваща цялост- светът около мен замира.
Време е.
Вадя гранатата, дърпам шплента, отварям вратата, хвърлям гранатата в стаята, затварям вратата и клякам в коридора със запушени уши.
Екстаз.
Та така си фантазирам аз, петък следобед е, позволено ми е, нали..."
Някаква позната на мой познат го е писала. Софиянка от Русе, доколкото разбрах..
"Колежки
Заглеждам се днес в колежките си в офиса- прави ми впечатление, че от ден на ден растaт неудържимо, предимно диференциално.
седят си пред компютрите, плюскат чипс, Сникърс и бисквитки с количка и се оплакват че нищо не ядaт, а непрекъснато пълнеят.
Най- обичам да се приближа до някоя, да си вдигна ризката, да си стегна пресата и да кажа:
"Глей кво стаа, а, кво ше кажеш"
и тя почва веднага да циври- "Ама аз не съм закусвала почти, само две банички със средна боза, не съм обядвала, и съм качила 11 килограма само този месец".
Циври и набива чипс.
За месец изяждат захар колкото половината износ на Куба.
Набиват захар, мазнини и консерванти от които са постоянно изприщени и с хроничен запек и заради това смучат Активия- поради което имат постоянни газове.
Очичките им са потънали в лицата като стафидки в козунак.
И все ме питат- кажи, как се поддържаш такъв стегнат?
Ми с липосукция, ботокс и хероин - как иначе.
Зор видях докато се заразя със СПИН, само и само да съм слабичък.
Да не съм луд да пазя диета и да ходя на фитнес три пъти седмично плюс изкачване на Витоша пеша всяка неделя.
Казвам им-"Хайде да ви водя на Витоша в неделя"
А те: ама ще ходим ли пеша?
Не бе- аз и колегата от вноса ше ви направим столче и ще ви качим на ръце до Бай Кръстьо.
Животът им се състои от чипс, бисквитки,"Море от любов" и "Един срещу всички"
Как пък един път не ми пуснаха разпределение без да го объркат.
При разговор с тях автоматично започвам да крещя- като кучето на Павлов съм станал.
Като вляза в офиса и подскачат около мен като нервноболни пингвини.
Вика ми -"добро утро" а аз ръмжа" Че кое му е доброто" - и тя се лепи за стената и не мога да разбера усмихва ли ми се, или има тик.
Питат ме: "Кажи каква диета да си направя"
Викам им- "Ескимоска- сурово месо и китова мас- много добре е за стриите и перисталтиката".
Цепелинът от складовият отчет ме пита:
защо постоянно ми крещиш, нещо против мен ли имаш?
-Не бе, пухчето ми, как можа да си го помислиш, ти си ми малкото зайче, крещя ти щото те обичам.
ОБИЧАМ ТЕ, МА!!!!
Как не разбираш.
Нали заради теб имам към две хиляди лева липси по документи.
Преди колежките ходеха с дънки, после ги зарязаха, защото няма вече размер и сега ходят с едни басмени рокли с широки поли - стил "Таборът отива към небето"
- като минат покрай мен все едно съм в магазин за пердета.
Скоро ще тръгнат с рокли с долна арматура стил "Мария Антоанета" и тогава ще им монтираме светофарчета между бюрата да се разминават.
Отивам в кухненският бокс да си сглобя едно кафенце и неволно се заслушвам в разговора им.
Вече ми е съвестно че нямам хемороиди.
Иначе аз си ги харесвам малките ми мъхчета, даже си фантазирам за тях.
ето любимата ми фантазия:
Седя в коридора пред стаята, леко запотен предвкусващ удоволствието.
Напрегнат съм, но това е напрежение на очакване на нещо красиво.
Слушам тихото им жужене- вероятно ми правят складовата наличност/яко сбъркана естествено/
-или по скоро си коментират снощният Биг Брадър.
Айсикютата пищят непрекъснато.
Притварям очи, концентрирам се, за да усетя мигът в неговата изпълваща цялост- светът около мен замира.
Време е.
Вадя гранатата, дърпам шплента, отварям вратата, хвърлям гранатата в стаята, затварям вратата и клякам в коридора със запушени уши.
Екстаз.
айдеее, после аз съм била крива:mad:[/quote]Strunz написа:Ще ви сложим в една стая...ppi написа:[quote="ELBI
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)По принцип
Що си крива? И теб ли да харесам? Не съм те виждал...може и да ставаш :)[/quote]
не бе , не ставам, принцпно
ppi написа:айдеее, после аз съм била крива:mad:Strunz написа:Ще ви сложим в една стая...ppi написа:[quote="ELBI
Аз съм си харесал Дарк, по принцип.. :)По принцип
Що си крива? И теб ли да харесам? Не съм те виждал...може и да ставаш :)[/quote]
не бе , не ставам, принцпно
аз ставам, ама само по принцип, иначе не :)
Щрунцеееее, обичам те, бе, човекStrunz написа:
Ама това не е мое писание, сакън... :)4avdar4e написа:Щрунцеееее, обичам те, бе, човекStrunz написа:
:rotfl24::rotfl24: