п.п. сигурно пак ше пише
интересен събеседник е[/quote]
това ще да е нещо заразно със спането...
ти как се лекуваш?
да обменим професионален опит...
Да де - точно за това говорех.Кент написа: Къпинчо се издъни вчера мисля /макар, че повечето неща които пишеше, аз лично не ги приемах на сериозно от уравновесен човек/
ама и реакцията беше зловеща:(
ми на всеки му е идвало да хване някой за гушата
пък бил той и 9-годишен сополан
е.....започнаха да се правят генерални изводи
и гърнето са търкулна, но................................
после.....................................................
и аз заспах:shy:
п.п. сигурно пак ше пише
интересен събеседник е
И какво зловещо има в това да речеш - "Сакън, не трепи детето!":rotfl24:Кент написа:
Къпинчо се издъни вчера мисля /макар, че повечето неща които пишеше, аз лично не ги приемах на сериозно от уравновесен човек/
ама и реакцията беше зловеща:(
ми на всеки му е идвало да хване някой за гушата
пък бил той и 9-годишен сополан
е.....започнаха да се правят генерални изводи
и гърнето са търкулна, но................................
после.....................................................
и аз заспах:shy:
п.п. сигурно пак ше пише
интересен събеседник е
тъкмо вече го бях издирилDark Lady написа:http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/

А има ли ускорено видеоизучаване на английски език с помоща на 25- ти кадър? И възможно ли е това?Dark Lady написа:
къф инглиш? докъде си го докарал? знаеш ли кви хубави виртуални уроци може да взимааш,,,,ъъъ,,,трябва да потърся линк към някаква страница на ббс
ПП* хумвам какво означава

може и да е реаленГоворили сме и друг път тук за въздействието на 25-тият кадър върху съзнанието на човек, но доколко е реален ефекта от него? Как мислите...
[/quote]Кент написа:може и да е реаленГоворили сме и друг път тук за въздействието на 25-тият кадър върху съзнанието на човек, но доколко е реален ефекта от него? Как мислите...
ама ще се въздържа от този начин
че там /в 25-я/ могат да натикат квото си искат
и после.....извинете, грешка станала

И аз това щях да напиша.snowprincess написа:човек не е господар на собствената си психика, а какво остава за малко детеКапинчо написа: Плевелите трябва да се скубят рано, преди да са хвърлили семето си.
несъзнавани психични процеси (желания, страхове, фантазии, външни конфликти) управляват човешкото поведение
не бъди съдник